Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘VVV wordt hier meer beschouwd als een Brabantse ploeg dan een Limburgse’

Laatste update:

Roda JC Kerkrade hoopt de nacompetitie nog te kunnen ontlopen, maar trainer Robert Molenaar beseft dat die opgave lastig wordt. De nummer zestien van de Eredivisie heeft een achterstand van drie punten op NAC Breda, dat bovendien een beter doelsaldo heeft. Om nog kans te maken op rechtstreekse handhaving, is een overwinning bij provinciegenoot VVV-Venlo zondag welkom voor Roda JC.

Molenaar weet dat de punten Roda JC niet komen aanwaaien. "VVV en ook ADO Den Haag volgende week zullen zeker niet mee willen werken aan een goed resultaat voor ons", vertelt hij in De Telegraaf. Van derbysentimenten zal zondag weinig sprake zijn, geeft Molenaar aan. "VVV - Roda JC wordt gezien als een streekderby, maar tussen Venlo en Kerkrade gaapt een gat van tachtig kilometer."

"VVV wordt in Kerkrade meer beschouwd als een Brabantse ploeg dan een Limburgse. Emoties spelen geen rol bij ons. We treffen gewoon een lastige tegenstander die een sterk seizoen achter de rug heeft", weet Molenaar. Roda JC voelt zich ook 'sterk', stelt de oefenmeester. "Zeker na die periode van drie opeenvolgende zeges en het gelijkspel tegen PSV. Tegen VVV en ADO moeten we die lijn doortrekken."

Wint Roda JC Kerkrade zondag bij VVV-Venlo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

In mijn ogen onzin. Venlo is zeker Limburg voor ons, alleen voelt het totaal niet aan als een derby omdat de afstand veel te groot is.

28 april 2018 om 11:00

Hopelijk volgend jaar weer de derby Roda tegen Fortuna in de eredivisie. Dat is wel een echte, al blijven de intensievere derbys altijd die waar MVV bij betrokken is.

28 april 2018 om 11:28

Dat zou ik persoonlijk echt schitterend vinden. Dát zijn nu wedstrijden waar je naar toe leeft. Dat Fortuna vandaag maar haar plicht voltooit en dat Roda erin mag blijven

Prima en dat ze maar denken dat het voor VVV niet speelt. Dit is de wedstrijd van het jaar voor ons. En hopelijk kan de selectie nog een keer alles geven ondanks de vele blessures en trappen we Roda naar de play-offs.

28 april 2018 om 11:19

Nee, wij weten dat het voor VVV wel speelt hoor, die sentimenten. Zie ook het interview in de Limburger vandaag. Andersom is dat echter niet zo. VVV voelt voor ons hetzelfde als bijvoorbeeld een wedstrijd tegen Nec. Tegen MVV en Fortuna zijn de echte derby's. VVV-Roda is meer een creatie van de media omdat er jarenlang geen Limburgs duel was op Eredivisieniveau. Beetje zoals Groningen - Heerenveen. Hopelijk pakken we bij jullie nog wat punten zodat we nog kans maken op plek 15

28 april 2018 om 11:46

Beetje zoals Groningen Heerenveen? Dat is een van de meest intense en oprechte derbys van het land chef haha. De 2 wedstrijden om het noorden.

28 april 2018 om 11:51

Nou, de meeste fans die ik gesproken heb zeggen dat het juist anders is. Daar is Heerenveen - Cambuur dãƒâ© derby als ik de meeste mensen moet geloven en is Heerenveen - Groningen eigenlijk ontstaan door lange afwezigheid van Cambuur en in Groningen door de afwezigheid van Veendam.

28 april 2018 om 17:33

Heerenveen - Groningen is echt bij lange na niet een van de meest intense derby's van Nederland.

28 april 2018 om 17:28

en zo isdat

Ik kan als vvv fan helaas bevestigen dat bijna niemand in venlo verwacht dat de punten in venlo blijven zondag.

We zijn meer Limburgs dan die uit Kerkrade, geloof me maar.

scheeld dat ze in venlo denken dat roda een duitse club is

wat een eikel zeg

zondag worden jullie in de nacompetitie gedrukt

28 april 2018 om 18:41

Grappig dat ze dat in Venlo denken... gelukkig heeft Venlo helemaal niets met Duitsland.

On topic: Molenaar weet niet waar hij het over heeft. Roda - Venlo wordt niet echt gezien als een derby... dat klopt. Echter, Venlo wordt wel degelijk gezien als een Limburgse club.

Klopt wat Molenaar zegt. Worden vaker grappen gemaakt dat Venlo in het oosten van Brabant ligt, zo ver weg van het diepe zuiden. Dus men moet te serieus nemen wat er gezegd wordt, we weten heus wel dat Venlo topografisch gezien in Limburg ligt maar het voelt gewoon anders en is veel te ver weg om een derby genoemd te worden. Creatie van de media, maar van VVV - Roda heb ik nooit wakker gelegen. Fortuna en MVV, dát zijn derbys (en dan ook meteen erg intense). Nee, meer dan een onderonsje in dezelfde provincie is het niet. Heb wel zin in deze wedstrijd, vol uitvak, zal een leuke sfeer zijn in Venlo en hopelijk mogen we de 3 punten bijschrijven zondagmiddag.

Zegt toch genoeg dat een VVV supporter zegt dat het voor hun de wedstrijd van het jaar is daar. Schijnbaar voor hun wel voor ons is het gewoon eentje van de 34... Hoop dat Fortuna vanavond wint dan hebben wij ook zo'n wedstrijd om naar uit te kijken....

Zegt toch genoeg dat een VVV supporter zegt dat het voor hun de wedstrijd van het jaar is daar. Schijnbaar voor hun wel voor ons is het gewoon eentje van de 34... Hoop dat Fortuna vanavond wint dan hebben wij ook zo'n wedstrijd om naar uit te kijken....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren