Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vriendin Cristiano Ronaldo voedt speculaties over pensioenplan van Portugees’

Laatste update:

In media over de hele wereld is men in de ban van een fragment van Georgina Rodríguez, de partner van Cristiano Ronaldo. Rodríguez hintte bij de Paris Fashion Week op een mogelijk naderend pensioen van de Portugese superster.

Onder meer Mundo Deportivo pakt uit met de beelden. Op de beelden is te zien hoe de vriendin van Ronaldo praat tegen een andere vrouw en het heeft over de aanvaller van Al-Nassr.

Bronnen menen op de video te horen hoe Rodriguez zegt: 'Cristiano, nog een jaar. Misschien twee, ik weet het niet.' Het is niet helemaal duidelijk wat de precieze context is waarin het gesprek plaatsvond.

Het is echter mogelijk dat Rodríguez het heeft over de nabije pensioenplannen van Ronaldo. Op die manier interpreteren veel buitenlandse mediakanalen het in ieder geval wel.

Ronaldo vierde onlangs zijn 39e verjaardag. De Portugees schiet nog steeds met scherp in de Saudische competitie, daar hij dit seizoen al 22 goals en 9 assists in competitieverband noteerde.

De vijfvoudig Gouden Bal-winnaar heeft in het verleden meerdere malen uitgesproken voornemens te zijn om zolang zijn lichaam het toestaat te willen blijven voetballen.

Het liefst blijft hij tot diep in zijn veertiger jaren het spelletje spelen. De aanvoerder van Al-Nassr is bij de Saudische ploeg bezig aan zijn tweede seizoen. Deze zomer speelt Ronaldo mogelijk zijn laatste internationale eindtoernooi, als Portugal in Duitsland probeert beslag te leggen op het EK.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

over 1 of 2 jaar is het toch ook wel mooi geweest lijkt me? Voetbalt al 20 jaar op hoogste niveau

Wat een verrassing. Ik ging er vanuit dat hij nog zeker 10 jaar zou spelen..

Logisch toch want Ronaldo is al 39 jaar. Ik denk dat hij zijn loopbaan gaat afsluiten na het WK van 2026, mits die dat haalt natuurlijk. En dat kan met een manager als Martinez. Want hij heeft veel vertrouwen in hem. Maar ja dat is wel het doel van Ronaldo. Nog een laatste kans om een wereldtitel te winnen want dat is toch de prijs die hij nog mist.



4 maart 2024 om 15:42

Dan zal hij meer voor de vorm meegaan en vraag mij dan af hoeveel waarde zo’n titel heeft wanneer je als grote speler amper minuten maakt op zo’n toernooi. Gezien dat huidige generatie en aanstormende talenten kan ik me niet voorstellen dat hij er echt op 41-jarige leeftijd nog steeds bij is.

4 maart 2024 om 16:04

Ronaldo heeft natuurlijk enorm veel krediet. Ook is de huidige bondscoach Martinez. Die houdt sowieso vast aan spelers die altijd veel betekent hebben. Precies hetzelfde met Hazard die ook amper speelde maar toch meeging naar het WK.

4 maart 2024 om 16:05

Het zou wel echt een bizar sprookje zijn als hij die nog pakt op 41 jarige leeftijd. Dan heeft hij samen met Messi voetbal uitgespeeld

4 maart 2024 om 16:12

Maar denk je dan niet dat Ronaldo meer in dienst van moet gaan spelen, hij is namelijk niet de speler die het team beter laat voetballen, dat moeten anderen doen maar Ronaldo eist ook onbewust dat andere een deel van hun kansen, kwaliteiten opgeven om hem het best te laten functioneren, tot nu toe heeft het nog niet gewerkt op een groot toernooi, en 2016 noem ik geen graadmeter aangezien ze in dat toernooi maar 1x wisten te winnen binnen 90 minuten.

Persoonlijk denk ik dat Portugal beter zal functioneren als Ronaldo er niet bij zou zijn, ze missen dan uiteraard specifieke kwaliteiten voorin (want ondanks zijn leeftijd is het nog steeds een geweldige doelpunten machine en een dreiging voor elke defensie). maar als geheel denk ik dat ze beter zouden spelen zonder Ronaldo in het team.

Maar onder Martinez hoeft hij nooit te vrezen dat hij niet begint of dat hij ter discussie staat, en dat is ook deels goed zolang hij in de selecite zit, je hebt namelijk 0.0 aan een Ronaldo die ontevreden is en op de bank zit, dit zorgt ook voor frictie in de groep

Zou Ronaldo niet nog heel graag samen met zijn zoon op het veld willen staan?
Is dit ooit eerder gebeurd? Lijkt me wel heel vet om het stokje zo over te dragen!

4 maart 2024 om 15:16

Die IJslandse spits van oa Chelsea en Barcelona speelde zelfs bij de nationale ploeg met zijn zoon volgens mij.

4 maart 2024 om 15:30

Dat was in 1996, toen verving Eidur Gudjohnsen zijn vader in de interland tegen Estland. Verder hebben ze nooit samen gespeeld in een wedstrijd.

4 maart 2024 om 15:40

Eidur Gudjohnsen inderdaad. Verving zijn eigen vader in de rust van Ijsland - Estland in 1996. Ze stonden dus niet samen op het veld maar speelden wel in dezelfde wedstrijd. Dat was wel een unicum, naar mijn weten is het nadien ook nooit meer voorgekomen. De zoon van Eidur is ook prof overigens en is inmiddels ook Ijslands international. Edit: Castanza beat me to it!

4 maart 2024 om 15:30

Als ik het me goed herinner stond Rivaldo met zijn zoon een paar jaar geleden samen bij een Braziliaanse club samen op het veld.

4 maart 2024 om 16:06

Haha bij de oude talpa serie Voetbalvrouwen stonden vader en zoon Woesthof samen op het veld..

Agh nog één keer het WK spelen en dan is het toch wel mooi geweest? Mits hij fit blijft zal hij wel in de selectie zitten voor het WK 2026.

Tegen een andere vrouw? Dat is toch Donatella Versace. 😫

4 maart 2024 om 15:44

Nee dat is Jelena Karleusa een zangeres van de Balkan haar man is Dusko Tosic een ex voetballer heeft bij Galatasaray tijdje gezeten zelfs

4 maart 2024 om 15:45

Dat is dan toch een andere vrouw?

Al zo'n 20 jaar aan de top. Het is ook wel een keer mooi geweest en wat een geweldenaar was of is het nog steeds. Gaat de boeken in als beste Portugese speler aller tijden en één van de beste in de afgelopen 20 jaar.

Misschien nog afbouwen in de Verenigde Staten. Ik zie Ronaldo nog altijd als een soort Hollywood ster a la Beckham. Kan nog mooi met dat niveau mee op die leeftijd.

4 maart 2024 om 15:46

Helemaal mee eens.. En lekker afbouwen aan de zijde van Messi.. Dat zou nog eens leuk zijn.. Hun hele carrière elkaars grootste concurrent, en dan aan het einde samen een laatste jaar voor hun pensioen

Ik zie Ronaldo echt nog wel doorgaan tot aan het WK in USA, Canada en Mexico, maar mocht Portugal het EK winnen zie ik hem ook zomaar stoppen aankomende zomer, hij heeft overigens nu wel de beste kans op een prijs met zijn nationale ploeg die sinds 2016 gewoon meer dan uitstekend is, ik beschouw Portugal zelf tot 1 van de 3 beste selecties die een land kan laten opdraven.

Op persoonlijk vlak zal die misschien ook nog een doel hebben om 1000 doelpunten te maken, maar dan zou die rond de 1400+ wedstrijden moeten spelen wilt hij dat aantal halen, op club niveau hoeft hij ook niks meer te doen behalve zorgen dat Messi hem nooit in haalt kwa totaal aantal doelpunten, zie hem ook niet eerder stoppen dan Messi anders komt dat record misschien nog in gevaar.

Ik zie Ronaldo nog wel terugkeren naar Nacional, nog even een keer spelen bij de club op Madeira waar het allemaal begon.

De hele wereld is in de ban van deze roddel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren