Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vriend van Ibrahimovic stopt en gaat ‘voetbal in Midden-Oosten helpen’

Laatste update:

Christian Wilhelmsson heeft een punt gezet achter zijn voetballoopbaan. De 79-voudig international van Zweden geeft aanhoudend blessureleed op als reden. De vriend van Zlatan Ibrahimovic sukkelt al enige tijd met een voetblessure.

/

De 35-jarige Scandinaviër begon zijn carrière bij Mjällby AIF en daar keerde hij in 2014 terug. Zijn loopbaan bracht hem in diverse uithoeken van de wereld: zo was hij actief voor onder meer Anderlecht, FC Nantes, AS Roma, Bolton Wanderers, Al-Hilal en Los Angeles Galaxy.

Wilhelmsson is niet van plan om de voetballerij helemaal gedag te zeggen. Hij gaat in Qatar wonen. “Het was een fantastisch avontuur. Ik heb in alle grote competities gespeeld, alleen de Bundesliga ontbreekt. Ik ga in Doha wonen om het voetbal in het Midden-Oosten te helpen”, zo laat hij weten in gesprek met Fotbollskanalen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een waardeloze titel zeg. Wat maakt het nou uit dat hij een vriend is van Ibrahimovic is. Man man man

11 februari 2015 om 16:28

Weinig mensen kennen hem. Dus weinig mensen klikken op het artikel. Dat kost voetbalzone natuurlijk centjes (reclame etc).

11 februari 2015 om 16:39

Het is jammer dat ik nu dit artikel aangeklikt heb want dan komt mijn punt niet sterk over maar bij een vriend van Zlatan denk ik aan een straatschoffie uit Malmo. Bij Wilhelmsson denk ik aan.. Wilhelmsson en ja die is vrij bekend.

11 februari 2015 om 16:40

Kortom: waardeloze titel weer inderdaad.

11 februari 2015 om 16:43

Zo'n beetje elke Belg hier kent hem van zijn tijd bij Anderlecht, anders is hij inderdaad niet heel bekend, maar wat had je verwacht? Je kon zo iemand wel verwachten, het is niet de 1e keer dat vz dit doet. Niet klagen.

11 februari 2015 om 16:56

@belgunner ik ken te weinig Belgen om mij hier van bewust te zijn. Inderdaad. Als er staat vriend van Ibrahimovic staat kun je er al vanuit gaan dat de speler zelf nooit een hele grote is geweest.

11 februari 2015 om 17:09

Feyefeye
Idd. Dit gebeurt heel vaak en is vanuit het standpunt van vz heel logisch. Zo is iemand die 3 interlands achter z'n naam heeft van 5 jaar geleden een international of ex-international, terwijl hij die benaming nauwelijks waardig is. Maar ik stoor er niet aan, probeer hetzelfde te doen.

11 februari 2015 om 18:42

Je wilt toch niet zeggen dat je Wilhelmsson niet kent?

11 februari 2015 om 17:21

Altijd dat gejank over titels en polls en kliks, ik weet niet maar dit is een gratis site misschien moet je voetbalzone die kliks voor reclame gewoon gunnen zodat hun jou de hele dag gratis voetbal nieuws kunnen brengen

Geweldige trukendoos had deze man, was een fenomeen in z'n Anderlecht tijd!

11 februari 2015 om 16:41

Zeker een mooie speler! Speelde op het EK 2012 ook nog heel aardig voor Zweden. Staat nog een mooi filmpje op YouTube waarin hij Zlatan wat uitdaagt en een trap onder z'n hol terug krijgt!

'om het voetbal in het Midden-Oosten te helpen'. Zeg dan gewoon dat je het voor een bak geld doet. Een Zweed gaat echt niet uit eigen beweging naar een slavenland als Qatar omdat hij zo nobel is.

11 februari 2015 om 16:36

Zweden zijn ook gewoon mensen hoor. En Zweden hebben in het verleden zelf ook genoeg slaven gehad, vooral mensen van Britse, Germaanse en Slavische afkomst.

11 februari 2015 om 16:55

Ja god elk land had op een bepaald punt in de geschiedenis wel slaven, wat is je punt? Ik vind het alleen schijnheilig overkomen van hem, that's all.

11 februari 2015 om 17:03

Waarom is het schijnheilig dan? Hij zegt gewoon dat hij het voetbal gaat helpen in het Midden-Oosten. Als jij bij een Real of Barca tekent, ga je dan ook publiekelijk zeggen dat je het alleen maar voor het geld doet?

11 februari 2015 om 17:46

Nee, maar bij Barca en Real tekent natuurlijk niemand alleen maar voor het geld...

11 februari 2015 om 19:12

Nou een beetje lobbyen, theekransje met oliesjeiken en af en toe op een voetbalclub lopen is toch ook niet vervelend? misschien kan hij er nog wat betekenen.

Ik wist niet dat Ibrahimovic een vriend had. Leuk.

11 februari 2015 om 16:37

Hoezo? Ibrahimovic staat toch niet bekend om iemand die autisme heeft?

11 februari 2015 om 17:44

en wat heeft autisme hier mee te maken ? Weet je wel wat dat betekend ??

On :

Goed dat 'chippen' in het midden oosten gaat helpen met professioneler maken van t voetbal daar.

"vriend van Ibrahimovic"hij is weer geniaal hoor.

En ook ik was zo gek om hierop te klikken.

Goed en nuttig om te weten dat Ibra ook vrienden heeft! Heb veel geleerd dankzij dit artikel!

Was een heerlijke speler om te zien!
Zijn explosiviteit en zijn dribbels wonderbaarlijk !
Heb genoten van hem in het Astridpark!

Was ook een meester in schwalbes(spijtig genoeg)!

11 februari 2015 om 17:03

Ja, idem dito. Wondermooie voetballer, jammer dat ie ook het Syndroom van Robben heeft.

Ik had trouwens verwacht dat ie nog een jaartje bij Anderlecht ging komen spelen.

11 februari 2015 om 18:21

Hazard syndroom dus

Beleefde toch wel een aardige periode bij Anderlecht, nadien is hij helemaal van de radar verdwenen. Leuk dat hij het voetbal wat gaat promoten in die regio, vooral omdat er in de toekomst ook een WK zal plaats vinden in dat land.

Hoe kunnen we een slecht artikel toch verkopen? Gewoon zo'n kop boven knallen. Redactiewerk van de bovenste marketingplank! Hilarisch.

Volgens mij zijn Wilhelmsson en Ibrahimovic juist geen vrienden. Ik kan me nog herinneren dat Zlatan hem een keer schopte na een training van Zweden en dat Wilhelmsson heel boos was, maar niks terug (durfde) te doen

Mag ik vragen wat die gast verstaat onder ´het voetbal in Qatar helpen´? Een beetje lobbyen en interessant doen of daadwerkelijk zaken ondernemen?

Is Zlatan het mannetje of het vrouwtje van het stel?

Was altijd een leuke speler om naar te kijken, was toen ik nog wat jonger (nog steeds niet oud) was een van mijn favoriete voetballers. Geweldige skills en techniek.

Haha, vz wel slim om ibra er bij te betrekken in de titel.
Ik ken wilhemelsson niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren