Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrees om dure Real Madrid-aanwinst: ‘Hij verwoest zijn eigen carrière’

Laatste update:

Luka Jovic kan bepaald niet terugkijken op een gelukkig eerste jaar bij Real Madrid. De spits kwam met hoge verwachtingen over van Eintracht Frankfurt, maar wist op het veld amper indruk te maken. Toen de coronacrisis uitbrak, werd de situatie voor de Servische aanvaller nog slechter: Jovic onttrok zich aan zijn quarantaine en wacht mogelijk een juridische straf. "Hij doet alles om zijn eigen carrière te verwoesten", zo analyseert landgenoot en oud-voetballer Dragoslav Stepanovic tegenover de Servische krant Kurir.

Real Madrid betaalde afgelopen zomer zestig miljoen euro voor Jovic, die de concurrentiestrijd met Karim Benzema geen moment spannend wist te maken. De centrumspits wist in 24 officiële wedstrijden, waarvan de meeste als invaller, slechts 2 goals voor De Koninklijke te produceren. Stepanovic, die 34 interlands speelde voor Joegoslavië, wijt dat vooral aan een gebrek aan instelling bij Jovic.

"Jovic werkt zichzelf tegen", aldus de oud-verdediger. Jovic maakte vorig seizoen 17 goals in 32 Bundesliga-wedstrijden voor Eintracht Frankfurt en dwong vooral daarmee een transfer af naar Real Madrid. "Hij heeft geluk gehad dat Adi Hutter (de trainer van Eintracht, red.) hem een kans gaf, waarna hij de grootste transfer in de Servische voetbalhistorie maakte en naar Madrid mocht. Ik kan gewoon niet geloven wat die jongen zichzelf aandoet!"

Jovic werkte zich dieper in de nesten door vorige week de quarantaine-eis van Real Madrid te negeren en terug te reizen naar Servië voor de verjaardag van zijn vriendin. Er hangt de aanvaller zowel een straf van de Spaanse autoriteiten als van zijn club boven het hoofd. "Ze zeggen duidelijk dat je binnen moet blijven, en dan doe je alsof je het niet begrijpt!", zo reageert Stepanovic op het verweer van Jovic, die inderdaad verklaarde niet te hebben begrepen wat de quarantaine precies inhield. "Ik kan niet geloven dat hij zoiets stoms heeft gedaan", besluit Stepanovic.

Verdient Luka Jovic een tweede kans bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had liever gezien dat RM alles op alles had gezet voor Neymar of Gabriel Jesus. Jovic en RM. Als je voor RM speelt en helemaal in de voorhoede. Dan moet je charisma, flair, wereldtechniek en een bepaalde arrogantie hebben. En heel veel talent. Een leuk seizoen in Duitsland is leuk en aardig. Maar dit is niet echt iets voor rm op dit moment. Verkopen!

28 maart 2020 om 22:30

Ik ben het er niet volledig met eens. Jovic is een is ijskonijn een een echte killer. Geef hem een seizoen met spelers op de flanken die assists kunnen geven (een Hazard of misschien Sancho) en hij schiet er heel veel goals in.

28 maart 2020 om 22:31

Waarom direct verkopen? De kwaliteit is aanwezig bij hem. Verhuren aan een club als Leverkusen of een middenmotor in Spanje lijkt me dan beter. Desnoods twee seizoenen, Jovic is nog jong.

29 maart 2020 om 01:00

Die jonge is goed genoeg voor een subtopper , waarom zou je hem willen verhuren aan een middenmoter?bij een club als Valencia , Sevilla , Villareal zou die prima voldoen.

Hij moest het doen met invalbeurten van 5 tot 10 minuutjes, waarin bijna niemand fatsoenlijk kan presenteren en als hij dan is 1x in de 10 potjes in de basis mag starten, dan mist hij gewoon vertrouwen en ritme. Bedank Zidane er maar voor. Verhuur hem aub een jaartje, zodat hij weer wat vertrouwen in zichzelf kan krijgen.

28 maart 2020 om 22:37

Hij heeft ongeveer 750 minute gespeeld, niet heel veel maar als een Mariano Diaz met veel minder minute meer indruk maakte dan Jovic. Dan weet je dat het probleem bij Jovic ligt.

28 maart 2020 om 22:51

Ik zou eerder zeggen dat het aan de speelstijl ligt. Jovic is een killer en heeft aanvoer nodig. En dat bieden jongens als Rodrygo, Vinicius en Vázquez niet echt. Mariano is meer een speler die er op kracht en snelheid eens doorbeukt, dus die heeft een stuk minder last van een slechte aanvoer.

28 maart 2020 om 23:09

Heb je zeker een punt in, maar hij moet zichzelf daarom blijven ontwikkelen. Hij heeft nog niks bewezen dus hij moet niet verwachten dat een hele team zich aanpast aan hem, hij moet zich aanpassen aan Real Madrid anders kan het helaas snel aflopen..

Jovic heeft een probleem en dat is zijn mentaliteit en denkbeeld. Nee het is geen jongen die problemen veroorzaakt, of een jongen dat drinkt en gaat stappen. Het is een jongen dat simpelweg schuilt, weinig zegt en uiteindelijk zijn eigen ding doet. Ik zou hem zeker niet afschrijven maar om te slagen bij Real Madrid moet je de honger, motivatie en wil hebben. Ik mis dat bij Jovic..

Ik had ook hoge verwachtingen. Vind dat Zidane hem sowieso te weinig minuten geeft. Maar er zijn ook wedstrijden geweest waar hij in de basis stond. Helaas liet hij daar ook te weinig zien. Benzema is heel 2020 uit vorm en bakt er niks meer van. Zidane had Jovic meer moeten gebruiken voor een goed eerlijk beeld.

Jovic heeft veel talent en speelt ook beter met 2 voorin net zoals bij Frankfurt. Zou hem uitlenen aan een andere club in Spanje.

Ik blijf der wij dat jovic goed gekozen hebt veiligheid staat op nm 1 in eigen land vol je het best

Hoop dat Ajax hem voor rond de 20-25 miljoen kan oppikken, zit je de komende jaren in ieder geval safe op de spitspositie en voor hem ideaal om vaker structureel Champions League te spelen. Denk dat de stap van Frankfurt naar Real ook iets te groot was voor Jovic.

29 maart 2020 om 01:40

Denk je serieus dat een speler als Jovic haalbaar is voor een club als Ajax? Lijkt me dat hij nog genoeg clubs kan vinden die de gok nog wel durven te wagen en die nog een treetje hoger staan dan Ajax in de internationale voetbalhiërarchie.

29 maart 2020 om 03:31

Dit moet een grap zijn ? Jovic naar Ajax voor dat bedrag haha. Real Madrid betaalde 60 miljoen. Die gaan geen 40 miljoen verlies maken op een speler. Als jovic echt weg mag zullen er clubs op duiken die minimaal 50 miljoen willen betalen.

29 maart 2020 om 04:41

Zou top zijn inderdaad! Als we Lang en Pierie aanbieden krijgen we Modric er ook misschien bij.

Laten we Jovic niet afsluiten na dit slechte seizoen. Doen we ook niet met Hazard. Heel Real was dit seizoen ontzettend pover in aanvallend opzicht. Geen goede aanvoer vanaf de flanken (hazard langdurig geblesseerd, geen goede rechtsvoor) en op Valverde na te weinig aanvoer vanaf het middenveld. Dat, in combinatie met de wisselvallige speelminuten van Jovic, zorgt ervoor dat hij niet rendeert.als Real Pogba en Sancho haalt, met Hakimi terug in de basis met zijn scherpe voorzetten en een fitte Hazard, dan zal Jovic renderen. Meer aanvoer vanaf de flanken en vanaf het middenveld is wat hij nodig heeft. Ik ben er van overtuigd, want die gozer is een echte killer. Hij moet wel de bal krijgen, het is geen spits die hem komt ophalen.

Courtois
Hakimi
Varane
Ramos
Mendy
Pogba
Casemiro
Valverde
Sancho
Jovic
Hazard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren