Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘81-voudig Oranje-international in gesprek met DC United uit MLS’

Laatste update:

Nigel de Jong keert mogelijk terug naar de Major League Soccer. Volgens de Washington Post is de 81-voudig Oranje-international in gesprek met DC United. De verdedigende middenvelder speelde al eerder in de Verenigde Staten. In 2016 kwam hij een halfjaar uit voor LA Galaxy, voordat hij in de zomer van vorig jaar naar Galatasaray vertrok.

Het contract van de 32-jarige De Jong in Istanbul loopt nog een jaar door, maar dat zou hem er niet van weerhouden om terug te keren naar de Verenigde Staten. DC United is op zoek naar twee designated players en De Jong past in het plaatje. Tegenover het genoemde medium wil de club de interesse in De Jong niet bevestigen, maar de laatste weken is er geen geheim van gemaakt dat DC United nog twee spelers wil aantrekken.

DC United wil deze zomer hoe dan ook een grote speler aantrekken. Eerder was de club al bezig met Wayne Rooney, maar de aanvallende middenvelder koos toen, ondanks meerdere gesprekken met de club uit Washington, voor een vertrek naar Everton.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Jong is al wel een tijdje verdwenen uit het Nederlands elftal. Hij kan het beste gaan afbouwen in America of China mits hij daar nog zin in heeft. Echte grote clubs hebben geen interesse meer omdat hij daar niet meer van toegevoegde waarde kan zijn. Wel alle respect naar de Jong. Hij heeft een prachtige carriere gehad!

hij heeft groot gelijk als hij hiervoor kiest
altijd vaste waarde in Oranje geweest
maar laatste jaren helaas niet meer
ondanks dat ik vind dat hij er nog prima bij past
denk ik niet dat hij zomaar nog eens wordt opgeroepen
en zo aan het eind van je carriere daar voetballen
lekker doen
mag trots zijn op zijn loopbaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren