Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

45-voudig international beschuldigd van poging tot moord: ‘Hij wurgde me’

Laatste update:

Lucho González wordt door zijn vrouw beschuldigd van poging tot moord. De ex-middenvelder van onder meer FC Porto, Olympique Marseille en River Plate, die donderdag te horen kreeg van zijn werkgever Atlético Paranaense dat hij na de jaarwisseling transfervrij is, zou op 8 december zijn vrouw op gruwelijke wijze hebben proberen te vermoorden.

"We hadden een discussie en toen gooide hij me op bed. Hij greep me met beide handen bij mijn nek en hals en schreeuwde: 'Ik ga je vermoorden!'", aldus Andreia Marques in gesprek met Correio da Manha. "Nadat hij me uit het raam had laten hangen, riep hij onze twee kleine kinderen in de slaapkamer en zei tegen hen: 'Kom en zie hoe jullie gekke moeder doodgaat.'"

"Matteo (zeven jaar, red.) probeerde hem nog te stoppen. Maar Lucho misbruikte hem ook. Ik kwam bewusteloos aan in het ziekenhuis. Ik was bijna dood. Hij heeft daarna het huis leeggeruimd en alle juwelen en andere waardevolle spullen meegenomen. Ook al het geld is verdwenen van onze rekeningen. Al mijn creditcards zijn geblokkeerd", aldus de vrouw van de middenvelder.

"Hij wurgde me en probeerde mijn polsen door te snijden. Ons personeel heeft de politie gebeld." De vrouw geeft aan dat zijn club hem heeft ontslagen nadat Atlético kennis had genomen van het wangedrag van de 45-voudig international van Argentinië. González heeft een gebiedsverbod gekregen en de politie heeft bevestigd dat het incident wordt onderzocht. González mag in ieder geval de komende negentig dagen geen contact hebben met zijn vrouw en kinderen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop toch dat het een broodje aap verhaal is, en dat mevrouw een sla-tje uit de relatie wil slaan.. zo niet, wat erg dan :s.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren