Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vorig jaar wilde ik weg bij Feyenoord, toen mocht ik niet, en nu wil ik niet’

Laatste update:

Het lijkt wel duidelijk dat Tonny Vilhena komend seizoen ‘gewoon’ deel uitmaakt van de selectie van Feyenoord. De twintigjarige middenvelder kwam het afgelopen jaar onder leiding van trainer Fred Rutten weinig in actie, maar ziet kansen nu Giovanni van Bronckhorst de nieuwe coach wordt.

/

Lange tijd leek het erop dat Vilhena deze zomer zou vertrekken uit Rotterdam, maar dat is geen optie meer voor de linkspoot. “Ik wil pas weg met een goed gevoel en dat ik heb ik aan vorig seizoen niet overgehouden”, geeft de middenvelder aan in gesprek met Voetbal International. “Ik hoef dus helemaal niet weg. Vorig jaar wilde ik, toen mocht ik niet. Misschien mag ik nu wel, maar nu wil ik niet.”

Een extra reden om zijn huidige club trouw te blijven, is dat Vilhena’s moeder ernstig ziek is. “Soms gebeuren er dingen die je van standpunt doen veranderen. Je hebt het leven niet in de hand”, zegt de jeugdinternational, die ernaar uitkijkt om weer samen te werken met van Bronckhorst, vorig seizoen nog de assistent van Rutten. “Een nieuwe trainer die mij kent, dat is fijn”, vindt Vilhena.

Denk je dat Tonny Vilhena weer een vaste basisspeler wordt bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naar mijn mening een van de meest talentvolle spelers van de huidige Feyenoord-selectie. Feyenoord moet proberen zijn contract te verlengen maar geen garantie bieden voor speelminuten. Als de rest het beter doet moeten zij beginnen. Het is dit jaar ook enorm belangrijk dat we een brede selectie hebben en daarom moeten ze een talentvolle speler als Vilhena niet laten vertrekken

24 juni 2015 om 11:24

Het probleem is juist dat hij een garantie op speelminuten wilt. Feyenoord probeert al een tijd (op het moment even niet meer) om zijn contract te verlengen, zonder die garantie...

Het is een vervelende kwestie. Vilhena heeft altijd kunnen spelen in een tijd dat we amper versterkingen konden halen. Nu er een betere en meer ervaren speler staat (el Ahmadi) en hij geen basisplaats heeft gaat meneer zeuren. Hij had allang weg willen zijn in principe.

Ik hoop in ieder geval dat hij zijn vertrouwen terugkrijgt en weer lekker gaat spelen.

24 juni 2015 om 11:32

Hij eist geen speelminuten, dat kan je ook niet opnemen in een contract. Hij wil wel uitzicht hebben op minuten wat ook logisch is. Gezien zijn leeftijd en ontwikkeling al helemaal.

Voor el Ahmadi zit hij terecht op de bank. Maar het feit blijft dat ik het verschrikkelijk vind dat iemand als Immers de voorkeur boven hem krijgt op 10. En da zeggen er veel ja hij is belangrijk voor het team... Ja dat zal best en leuk, maar je kan niet bij Feyenoord aankomen met een nummer 10 die zo'n bal controlle heeft.

Immers gaat nooit hoger komen dan een degerdatie club in Engeland. Vilenha heeft de potentie voor de top, en dan zit je daar voor op de bank tja dan zal ik ook balen.

24 juni 2015 om 11:51

Waarom is het dit jaar belangrijk dat we een brede selectie hebben? Logisch gezien kun je juist dit jaar werken met een kwalitatief goede selectie die niet zo breed is, aangezien we Europees voetbal missen. Zondag om kwart over 4 weten de jongens al dat het nog een week duurt voordat ze weer op mogen draven. Koeman heeft daar ook regelmatig gebruik van kunnen maken.

Prima! Jaartje bijtekenen en het Legioen juicht je weer toe. Wat mij betreft op de plek van Immers met Clasie of Vejinovic en el Ahmadi erachter.
Deze jongen kreegweinig tot geen vertrouwen van Rutten maar speelde zijn spaarzame minuutjes dan ook echt als een drol.

Dan hoop ik wel dat hij bijtekent.
Zonde als hij uit principe (zoals ook bij Leerdam het geval was) een jaar op de bank zit.

24 juni 2015 om 11:57

Of ie nou uit principe op de bank zit of omdat de trainer voor iemand anders kiest. T resultaat is t zelfde

24 juni 2015 om 14:34

ik heb het gevoel dat voor de jongens uit de eigen opleiding gio en jp heel erg belangrijk zijn, vooral jp heeft jarenlang o varkenoord rondgelopen en kent alle jongens echt, niet alleen het lijstje van de huidige trainer over de kwaliteiten, maar ook het persoonlijke aspect

jp zal de jonge jongens goed in de gaten houden en waar mogelijk feyenoord laten helpen, waar een gio als voetballer en feyenoorder natuurlijk een immens aanzien heeft en zelfs kortgeleden nog het feyenoord shirt aanhad en met oranje die fatnastische goal op het wk maakte terwijl hij de aanvoerdersband om zn arm had

ook zijn beide heren lekkere normale rotterdammers, die direct eerlijk en open zijn, waar rutten een hele andere persoonlijkheid heeft endat was afelopen seizoen goed te merken bij feyenoord

jongensals vilhena en boetius die onder koeman veel met gio en jp werkten en hun ei kwijt konden bij die heren moesten ineens met rutten zn vriendje gaan trainen terwijl bijna alle verantwoordelijkheden die gio en jp hadden door rutten afgenomen werden

ook is de situatie met vilhena zn moeder natuurlijk zeer vervelend voor haar en de rest van de familie, maar als ik in zijn schoenen zou staan zou dat dingen zeker in perspectief plaatsen en zou ik dit seizoen nog niet weg willen uit mn vertrouwde omgeving

Alleen maar mooi dit voor Feyenoord. Wel als voorwaarde dta hij zijn contract moet verlengen, anders kan hij een jaar op de bank/tribune gaan zitten.

Zou toch fijn zijn als zowel vilenha als Boetius hun contract verlengen. Dat zal altijd goedkoper zijn dan nieuwe spelers aan te trekken.

Immers en Kazim dan toch laten vertrekken. Dan kan Vilenha op mid mid gaan spelen naast Karim met Vujovic er voor en dan concureren met Toornstra. Want ik hoop toch wel dat ze volgend jaar gewoon met Bilal, Boetius en Manu op de flanken gaan spelen.

Als Feyenoord, Immers kan verkopen, dan is er een concurrentie minder voor Vilhena, maar dan moet Toornstra gewoon rechtsbuiten spelen, of Boetius en Vilhena linksbuiten.
De concurentie is groot, maar hij krijgt zeker zijn speeltijd.
Misschien El Ahmadi in de achterhoede en Kongolo naar linksback.
Scheelt weer een plek op het middenveld.
Een verkoop van Clasie zou alles ook bevorderen.

24 juni 2015 om 11:25

Wat een fantasie opstelling zeg! Manu heb je ook nog en die zal waarschijnlijk gewoon op de vleugel spelen. El Ahmadi naar cv?

24 juni 2015 om 11:29

Het allemaal nog een beetje rommelig, maar de selectie voor volgend seizoen is nog niet bekend.
Ik verwacht weinig aankopen.
Misschien alleen die vitesse speler en een linker en of rechter verdediger.
.voorkeur gaat uit naar een linker bij keuzes maken.

24 juni 2015 om 11:48

Poeh, ik maar denken dat Schreuder een beperkte coach was. Toornstra op de vleugel is een experiment dat niet echt geslaagd is. Stal die man lekker op het middenveld met Clasie (bij vertrek Vejinovic) en El Amhadi (eventueel Vilhena). Op de rechtervleugel kun je Boëtius, Bilal en Manu (allemaal rechtsbenige flankspelers) nog kwijt. Links zou ik de voorkeur aan Boëtius of Manu houden. Kuyt er tussen voor balvastheid en een niet onaardige kopkracht. Achterin zou ik niet teveel schuiven, alleen zijn de back posities zwak. Jammer dat Dijks naar Ajax vertrokken is, want dit was een prima alternatief geweest voor Nelom (in mijn ogen de zwakste schakel bij Feyenoord). Misschien kan Steenvoorden dit stokje overnemen? De kwaliteiten van Karsdorp zit hopelijk wat rek in, zodat hij dit seizoen zich goed kan ontwikkelen. Anders is altijd Wilkshire er nog, ook een zeer degelijke back.

Edit: ik lul mooi krom over Steenvoorden, maar dat moet uiteraard Woudenberg zijn! Excuus.

Vermeer
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
Steenvoorden
El Amhadi
Toornstra
Clasie
Basacikoglu
Kuyt
Boëtius/Manu
24 juni 2015 om 13:13

Tsja als ik het zo bekijk is het wel een middelmatig elftal wat er staat denk dat ze max voor plek 3 kunnen gaan.

24 juni 2015 om 13:25

Dit is het materiaal wat ze momenteel hebben. Met aankopen van Vejinovic, een goede linksback en een constantere rechtsback heb je een ploeg staan die minimaal plek 3 moet (in plaats van kan) halen, kan Kuyt/manu/boëtius nog eventueel uitwijken naar de rechter vleugel, Anass achter de hand voor het centrum/de flanken is ook niet verkeerd. Met de opstelling zoals hierboven heb je overigens ook een bank waar menig team jaloers op is (mulder, Nelom/wilkshire, Matthijssen, Immers, Vilhena, Achahbar en Manu).

24 juni 2015 om 14:38

wss zal kazim vertrekken en zal er nog een andere spits bijkomen als dat gebeurt

ook is het voor iedereen goed als clasie vertrekt, dan kan el ahmadi centraal spelen en kan toornstra op rechts/10, ook zie ik immers nog vertrekken waardoor vilhena en/of vejinovic ook minuten kunnen maken en er iig een middenveld staat dat ook een paar goals kan maken itt afgelopen seizoen

maar er zal nog het eea gaan gebeuren en dat zullen we maar af moeten wachten haha

24 juni 2015 om 11:57

Vermeer

Achterin:
Pele van Aanholt, van Beek, Kongolo, Woudenberg: dit zou een sterkte defensie zijn!

Middenveld:
Veinovic, Toornstra
Vilhena: El Hamadi met Veinovic (hoe je het ook schrijft) concurreren

Aanval:
Boetius, Kuijt, Bilal

Zo kan Feyenoord eindelijk voetbal spelen en heeft het iets meer scorend vermogen

Feyenoord moet Vilhena eens als nummer 10 proberen. Met El Ahmadi en Vejinovic. Deze drie kunnen allemaal zowel aanvallend als verdedigend goed uit de voeten. Hiermee creëer je een middenveld met veel positiewisselingen en loopacties. El Ahmadi in een defensieve rol zou ook kunnen. Boetius en Bilal op de vleugels die ook elkaar afwisselen met Kuyt of Achahbar daartussen. Heerlijk elftal zal je dan krijgen!

Grootste talent van Nederland na depay , feyenoord moet hem 2 jaar bij laten tekenen en dan kunnen ze voor hem cashen , 10 klassen beter dan el ahmadi en lex immers

24 juni 2015 om 11:44

Ik had niet gedacht dat een Ajacied dit ooit nog zou zeggen. En je hebt ook nog eens totaal geen gelijk. Willems, El Ghazi, Kishna, Boetius en Berghuis hebben allemaal meer potentie dan Vilhena.

24 juni 2015 om 11:49

Van Beek noem ik ook geen klein talent

24 juni 2015 om 11:56

Wat heeft het er mee te maken dta het een Ajacied is?

Hij heeft gewoon gelijk ook nog. Was dit jaar dan 3x niks maar is echt een geweldenaar in potentie.

In de jeugd ook al altijd het grootste talent van Nederland geweest. Willems heeft op dit moment dnek ik de meeste potentie. Boetius, El Ghazi en Kishna zijn ook talenten maar in potentie minder dan Vilenha. Berghuis al helemaal niet, die jonge is al een stuk ouder dan al die andere jongens en minder ver zelfs.

24 juni 2015 om 12:29

Kishna een talent noemen is natuurlijk schandalig. Wat is die jongen vreselijk door de mand gevallen dit seizoen. Fischer speelt hem met 2 vingers in de neus uit de basis mits fit. Daarnaast zal Kishna niet meer beter worden dan hij nu is, puur door zijn mentaliteit en egoisme. Immers is een groter talent dan Kishna. De andere namen zijn wel talenten inderdaad.

24 juni 2015 om 12:47

Hij heeft geen gelijk, zeker ook als je een Poll zou houden...dat meerdere zouden zeggen...geen toptalent in Nederland, slecht potentie. Hij heeft nog vrij weinig laten zien. Ik vraag me af waarop het is gebaseerd dat hij 1 van de grootste talenten wordt genoemd. Al heb ik het vaker uit van Hanegem zijn strot gehoord dan dat de voetballiefhebber in Nederland het zegt.

Deze jongen zal vast wel talent hebben, maar alles wat hij tot nu toe heeft gedaan....heb ik nog geen 1x wauw kunnen zeggen. Bij Boetius bijvoorbeeld wel, die zie ik vast en zeker eerder doorgroeien dan Vilhena.

24 juni 2015 om 14:40

en toch denk ik dat als vilhena zich op de lb positie zou richten hij het verst kan komen

juist vanwege zn kwaliteiten aan de bal kan hij vanaf de back positie enorm veel inbreng in het spel hebben en echt als extra middenvelder spelen in balbezit

24 juni 2015 om 20:03

En bij balverlies dan? Hij mist kracht en pure snelheid. Gevalletje Daley Blind wordt het dan. Leuk in balbezit, maar matig bij balverlies. En om eerlijk te zijn: ik hheb liever een echte balafpakker die dan misschien wel minder is in balbezit, dan een speler die goed is in balbezit maar weinig ballen veroverd.
Bij mij krijgt een type Boulahrouz (en dan natuurlijk niet de oude versleten Boulahrouz van nu) de voorkeur boven een type Blind of Vilhena op linksback.

Wat ik mij afvraag waar is de vilhena die debuteerde tegen Twente toen was hij geweldig als 17 jarig ventje met die power en flair en ragfijne passes! Misschien een psychologische kwestie zou heel goed kunnen! Een linksbenige tien is in principe goud waard ik zou als gio zorgen dat types als hij en achabar zich vrij voelen en gewoon als die 17 jarige ventjes t veld in stappen! Sommige spelers moet je niet volstoppen met taken, daar raken ze afgestompt van! Als je toch een aanvallen kwartet kunt maken van vilhena, achabar, bilal en boetiys heb je een surplus aan beweging en creativiteit in mijn ogen dan! Dan heb je Dirk alleen nodig voor een begeleidende rol

-----achabar------Bilal-------boetius---

------------------vilhena------------------/

24 juni 2015 om 11:48

Daarbij kun je zelfs sleegers en Woudenberg op het middenveld er langs zetten je kam verdikke het hele elftal vullen met eigen jeugd! Mathijsen in de staf als verdedigers trainer ofzo ik roep maar wat !maar als ik t elftal een beetje in elkaar fantaseer is het in mijn ogen best een aardig elftal, met kapitaal op het veld! Dit jaar geen Europees dus zijn er meer rustmomenten wat niet ongunstig is!
Als ik alleen de doorgebroken jeugdspelers in een 4-3-3 plaats zie ik nogmaals best een goed elftal

---achab-------bilal------boetius

-----------------vilhena
---woudenb---------------sleegers

--kongolo-----------------/karsdorp

---------------v beek

Ahmadi onder Woudenberg en sleegers desnoods kuyt in de punt
En ja er staan 10 spelers

24 juni 2015 om 12:00

En Kuijt?

24 juni 2015 om 12:50

Lezen is ook een vak

24 juni 2015 om 13:09

Kuyt gaat het niet waarmaken, vestig daar gewoon geen hoop op. Vilhena ik hoop dat ie blijft en bijtekent samen met z'n maatje boetius en nu definitief gaat doorbreken. Postbode El Ahmadi is gewoon slechter dan Tonny en speelt alles terug of breed dus vertraagd het spel veel te veel. Middenveld met Vejinovic Karsdorp Vilhena Lijkt me bijzonder dynamisch. Of Karsdorp Vilhena Sleegers het zou kunnen halen, denk ik niet, te onervaren. Karsdorp moet de nieuwe Clasie zijn, kan verdedigend denken en heeft een geweldige passing en spelinzicht.

Het is puur afhankelijk van wie er gehaald wordt als versterking voor het middenveld, of Vilhena kansen gaat krijgen in de basis komend seizoen.
Stel Clasie blijft en Vejinovic wordt aangetrokken, dan zie ik het somber in voor Vilhena. Vertrekt Clasie wel en worden er naast Vejinovic geen versterkingen gehaald, liggen er mogelijkheden.

Moet maar eens zijn best gaan doen. In deze vorm en met deze houding zal geen enkele club je kopen. Ga eerst nou maar eens een lange periode achter elkaar goed voetballen, hij is zogenaamd een groot talent, maar ik heb het nog nooit gezien. Clasie gaat weg dus er komt een plek vrij op het middenveld.

Bijtekenen dan, anders alsnog laten vertrekken. Wilt hij dan nog steeds niet, dan jeugd of eventuele aankoop voor laten gaan.

Geef hem een keer de kans als aanvallende middenvelder! Hij speelde altijd als controleur, maar dat is zijn positie gewoon niet.

Jaartje knallen en dan transfervrij een club uitzoeken en binnen zijn. Ja Vilhena, dat willen we allemaal wel.

Heb t gevoel dat hij dit seizoen gaat doorbreken. Mark my words

Zo zie je maar dat sommige dingen anders kunnen zijn dan men,en dan vooral supporters en media, wel eens denken. Dat zijn moeder ziek is kan zeer zeker ook je spel beinvloeden en ik weet toch wel zeker dat hij nooit echt weg wou, althans hij heeft dat nooit zelf gezegd maar dit kwam altijd vanuit de media. Ongetwijfeld zou hij hebben getwijfeld en gespeeld hebben met het idee te willen vertrekken maar zoals bij zoveel voetballers willen ze met een goed gevoel afsluiten bij een club. Nu nog bijtekenen voor 3 jaar, El Ahmadi uit de basis spelen (wat hem wel zal lukken) en dan over 1 of 2 jaar een mooie transfer maken

24 juni 2015 om 13:19

Hij geeft zelfs in dit artikel nog aan dat hij vorig jaar weg wou. Overigens is zijn moeder pas recentelijk ziek (of recentelijk de diagnose gesteld), wat zijn uiterst belabberde prestaties in de beginfase niet excuseren. Hij werd uit de basis gespeeld en liet het kopje hangen, heeft met (gebrek aan) karakter en mentaliteit te maken, dit terwijl de club hierom bekend staat. Voor de club zou het fantastisch zijn als hij zijn contract 2/3 jaar verlengt, of misschien zelfs maar 1 jaar extra. Maar voorlopig lijkt het er vooral op dat hij dat niet wil, slechts een jaar door onder het huidige contract en daarna transfervrij verkassen. Zo kan hij zelf mooi wat meer tekengeld en salaris eisen bij geïnteresseerde clubs. Helaas, want hij heeft o zo veel potentie.

24 juni 2015 om 15:32

Ik hoorde een paar maanden geleden al zoiets dat er wat was met zijn moeder dus dathet recent is geloof ik niet. Verder heeft hij met El Ahmadi nooit een eerlijke kans gehad. Die paar keer dat hij inviel wisselde hij af met goede en slechte optredens en ja hij is een speler die volop vertrouwen moet krijgen van zijn coach maar het mocht duidelijk zijn dat El Ahmadi nooit en ten nummer uit de basis zou worden gespeel waar hij aan het eind van het seizoen wel steeds slechter begon te spelen. Ik hoop echt dat hij alsnog bijtekent want talent heeft hij zeker wel

24 juni 2015 om 16:07

Nergens uit documentatie blijkt dat voor 3 juni bekend was dat zijn moeder ziek is. Binnen privésfeer kan ik me voorstellen dat men het eerder wist, maar ben benieuwd wie jou dit hier voor heeft kunnen vertellen, vandaar dat ik het woord 'recentelijk' gebruik. Ookal is dit in maart/april al aan de orde geweest, dan nog heeft hij daarvoor ongeveer driekwart seizoen gehad om wat te laten zien. In de voorbereiding heeft Vilhena middels oefenduels en trainingen kunnen laten zien dat hij beter is dan El Amhadi, dat is hem kennelijk niet gelukt. Tussendoor enkele basisplaatsen en redelijk wat invalbeurten waarin hij niet heeft weten te overtuigen. Ben het niet vaak eens met de Kromme, maar hij constateerde al vroeg in het seizoen dat Boëtius en Vilhena speelden alsof de lol er vanaf was, daardoor inspiratieloos op het veld ronddoolden. Daarin kon ik mij wel vinden, zeker toen ik er op ging letten. Op het einde was El Amhadi samen met vele anderen erg matig, maar zou jij daarom een speler inbrengen die al het hele seizoen matig is? Ben het met je eens dat Karim een onterechte voorkeursbehandeling kreeg overigens, Fredje had duidelijk een band met hem. Ik hoop met je mee dat hij bijtekent, voor Feyenoord, de Eredivisie en het toekomstig Oranje allemaal beter!

Het is heel simpel, bijtekenen of lekker een jaartje in het 2e.
Ben benieuwd of er dan nog steeds Europese (sub)topclubs in de rij staan. Want dat is volgens sommige mensen zogenaamd zijn niveau.

Ik heb het zelden gezien. Slechte balcontrole, geen snelheid, matig schot en geen verfijnde pass. Wel een goede inzet en een aardig loopvermogen, maar zelfs dat werd minder vorig seizoen.

Feyenoord moet eens gaan kijken naar een goed linksback. Ik zie hier vaak Woudenberg in de opstelling voorbij komen, maar is dat nou echt zo'n groot talent? En waarom speelde hij Nelom er niet uit, wat in mijn ogen echt de zwakste schakel is van dit Feyenoord?

Goal: Vermeer/hahn
Verdediging: Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Van Anholt/ake
Middenveld: Vejinovic, Toornstra, Ziyech
Aanval: Bilal, Kuyt, Sleegers/boetius

Bank: Hahn, Wilkshere, Achabar, El Amhadi, Woudenberg. Schuurman, Manu

Met dit elftal maak je gewoon een kans op de titel volgend seizoen.

Vereist wel wat investeren, maar de verkoop van Immers, Clasie, Kazim, Vilhena? zou voldoende moeten opbrengen om dit te realiseren.

We spelen volgend jaar 1x per week. Een hele brede selectie is gewoon niet nodig.

24 juni 2015 om 12:50

@hohoho

Jij denkt dat de bomen weer tot in de hemel groeien in Rotterdam-Zuid?
Ik weet niet of er na het vastleggen van Kuyt en Kazim nog voldoende salarisruimte is om maar liefst 3 extra spelers (ziyech/vejinovic/vaanholt of Ake) te halen. Om van evt. transfersommen maar te zwijgen.

Ik zou voor de volgende opstelling pleiten

Bij sterkere tegenstanders zouden de buitenste middenvelders nog kunnen worden vervangen door een meer verdedigender ingestelde speler, zoals bijv. Karsdorp op het middenveld en Wilkshire als rechtsback. En tegen tegenstanders met weinig aanvallende intenties zou je ervoor kunnen kiezen om Nelom te vervangen door Vilhena en met een 3-mans achterhoede te spleen. Zeg maar 3-1-3-3. Maar die keuze was er niet

Vermeer/Hahn
Karsdorp
vBeek
Kongolo
Nelom/aankoo
El Ahmadi
Bilal
Toornstra
Boetius
Kuyt
Achabar
24 juni 2015 om 13:00

Wat betreft het salaris:

Clasie Verhoek, Te Vrede, Kazim, Immers, Matthijssen, Boularouz, Nelom -- spelers die eruit gaan, moeten of al zijn. Hierdoor komt geld vrij. Het salarisbudget is overigens ook verhoogd voor volgend seizoen.

Investeren: Als je Clasie verkoopt en bovenstaande spelers, dan is voldoende ruimte voor 3 echte investeringen:

Clasie: EUR 12mln
Immers: EUR 1.5mln
Kazim: EUR 1,5mln
Nelom: EUR 1mln (misschien EUR 750k, maar heeftt nog een langlopend contract)
Te Vrede: EUR 500k

Totale ontvangsten: EUR 16,5 mln

75 daarvan investeren betekent ruim EUR 12mln:

Vejenovic = EUR 4mln
Ziyech = EUR 6mln (misschien EUR 7mln, maar echt niet meer)
Van Anholt: EUR 1,5mln

Totale uitgaven = EUR 11,5mln

Het is dus echt niet zo onredelijk wat ik schreef. En tel daarbij op de EUR 3 of 4 mln die Feyenoord sowieso kan investeren (i.v.m. de zwarte cijfers en de verkopen van vorig jaar).

Maar om een Ziyech te kunnen halen, ben je alleen wel echt afhankelijk van een goede verkoop van Clasie...

Ik denk dat Vilhena veel gaat spelen dit jaar. En hoop ik ook. Mooie voetballer!

Blijven en dan zo spelen volgend jaar

Vermeer
Karsdorp
Kongolo
van Beek
aankoop
Vejinovic
Toornstra
Boetius
vilhena
basacikoglu
kuyt

Als hij zich nog wil bewijzen voor de club en laten zien dat hij Feyenoord waardig is, mag hij voor de club ook best een jaartje bijtekenen, zelfde geld voor Boetius.
Heeft afgelopen jaar een rot jaar gehad, veel op de bank gezeten, had in mijn ogen ook meer kansen moeten krijgen en Lex meer op de bank, maar die was om een of andere reden onomstreden.
Maar Immers was niet meer de speler zoals toen nog met Pelle...

Aan spelers die transfervrij vertrekken hebben ze weinig, dus dan belanden ze beide waarschijnlijk toch weer op de bank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren