Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voorstel Bayern maakt mogelijk na dertien jaar einde aan Atlético-huwelijk

Laatste update:

Saúl Ñíguez wil Atlético Madrid verlaten, zo schrijft AS zondag. De 26-jarige middenvelder is niet langer een onbetwiste basiskracht onder trainer Diego Simeone en is naar verluidt van mening dat hij toe is aan een andere uitdaging. Volgens de sportkrant heeft Ñíguez bovendien een voorstel van Bayern München op zak. De Duitse topclub ziet in de Spanjaard de ideale kandidaat om het middenveld te versterken, zo klinkt het.

Ofschoon Atlético aan een goed seizoen bezig is, heeft Ñíguez toch enkele redenen om de club te willen verlaten. Op de eerste plaats is hij het grootste slachtoffer van het sublieme seizoen van Marcos Llorente en het goede niveau dat Thomas Lemar laat zien. Simeone liet Ñíguez in slechts 21 van de 36 officiële duels dit seizoen aan het startsignaal verschijnen en stond daarin bovendien slechts 58 procent van de minuten op het veld. Simeone haalde de negentienvoudig Spaans international negen keer naar de kant.

Ñíguez wacht al twee jaar op een contractverbetering die maar niet lijkt te komen. Hij signeerde medio 2017 weliswaar een contract voor negen seizoenen tot de zomer van 2026, maar beide partijen spraken af om halverwege 2019 de financiële voorwaarden onder de loep te nemen. Hoewel beide partijen meerdere keren om de tafel gingen, bleef een akkoord uit. Het voorstel van Bayern zou de middenvelder zowel financieel als sportief wel kunnen bekoren.

Ñíguez beschikt sinds zijn contractondertekening in 2017 over een transferclausule van 150 miljoen euro en dat was eerder voor onder meer Manchester United een reden om de concrete interesse in de middenvelder, die al sinds zijn dertiende aan los Colchoneros verbonden is, niet door te zetten. AS stelt dat Atlético nu bereid zou zijn om een bedrag van 35 à 50 miljoen euro te accepteren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Classic Bayern transfer: op het juiste moment toeslaan en voor een mooie prijs een goeie speler ophalen ( mits de transfersom van 50 miljoen uiteraard klopt).

14 maart 2021 om 10:33

Zou voor Arsenal ook een uitstekende versterking zijn op het middenveld naast Partey! Misschien dat als Arsenal de EL wint, en volgend seizoen daardoor CL speelt, ze kans maken op handtekening van Niguez. Zeker als hij slechts 50 miljoen kost. Ik hoor steeds namen als Bissouma dat het middenveld van Arsenal moet versterken, maar ik zou als Arsenal zijnde proberen hoger te mikken dan Bissouma als versterking op het middenveld. Zeker als ze de EL winnen en daardoor in CL zijn volgend seizoen. Dan zou ik mikken op deze Niguez, Barella, Fabian Ruiz, Aouar of SMS van Lazio.

14 maart 2021 om 14:12

De enige twee die realistisch lijken uit je lijstje zijn Aouar en maybe Saul. Ruiz, Barella en SMS kosten 80 miljoen of meer en dus onhaalbaar voor Arsenal. Het is geen FM.

14 maart 2021 om 23:16

Ik las laatst juist dat Napoli, Ruiz wil verkopen voor 50 miljoen euro, vanwege de financiele problemen die Napoli heeft en dat ze mogelijk Europees voetbal mislopen. Wie weet lukt het dus. Sms, Barella, lijkt me idd een stuk lastiger.

Hij is echt zo'n speler waarvan je grote dingen verwachtte en is niet in staat gebleken net dat ene stapje te maken. Hij is nog jong en misschien kan hij bij Bayern wel beter worden. Het voetbal van Simeone beperkt zijn spel heel erg.

Hoe betrouwbaar is deze krant tegenover Atleti? Hij zou volgens hen naar Bayern willen( las op een forum dat ze redelijk betrouwbaar zijn). Ik ben benieuwd... hij is zeker een goede speler

Dit zou toch een geweldige transfer zijn! Ik denk alleen dat dit realistisch is als we Tolisso zouden kunnen slijten, alleen is die helaas een tijdje eruit met een blessure. Met het transfervrij vertrek van Martinez en eventuele verkoop van Tolisso zie ik zeker mogelijkheden. Zou toch een prachtig middenveld zijn met Kimmich, Goretzka/Saul Niguez

14 maart 2021 om 09:09

De vraag is hoe gaan we Tolisso slijten? Zijn huidige blessure bemoeilijkt de verkoop in de komende transferperiode.
Goretzka verschalken wordt moeilijk.

14 maart 2021 om 09:27

Wordt ook een lastig verhaal, dat wordt flink afschrijven en tegen een spotprijs weg doen. Wat wel echt balen is want zijn eerste seizoen was weergaloos, maar is nooit meer de oude geworden na zijn blessure.

Goretzka zou ik nooit verschalken. Die jongen is momenteel de beste box to box middenvelder in de wereld. Altijd garantie voor goals, en heeft een geweldige linkup met lewa en maakt het hele middenveld dynamisch. Zoals het er nu naar uit ziet gaat hij ook verlengen. Saul erbij hoeft van mij niet te betekenen dat Goretzka weg moet. Je krijgt dan gewoon dezelfde situatie als toen met thiago, Kimmich en Goretzka. De beste van de 2 spelen dan. In principe zou je dan Goretzka, Kimmich, Saul en Roca voor 2 posities hebben, wat op zich prima is. Op de flanken gaat het momenteel ook goed.

Het voetbal van athletico past hem minder, hij moet naar een voetballende ploeg gaan zoals bijv Bayern. Zie hem graag spelen als liefhebber

14 maart 2021 om 09:03

Zo zonde inderdaad. Je ziet het ook met Jao Felix. Die is niet gelukkig. Jao Felix komt er alleen niet zomaar weg als je kijk gezien de immense transfersom die hij kostte.

14 maart 2021 om 10:20

Daar is niks denigrends aan. Simeone heeft succes en dat vereist respect. Sommige spelers passen alleen beter bij het spel van Atletico dan andere.

Ik heb mijn twijfels in de waarachtigheid van het verhaal.
Ik zie Bayern geen transfersom betalen van 50 miljoen in coronatijden. Tevens zie ik het nut niet als Neuhaus eveneens zou komen.
Als Saul Niguez komt wordt het moeilijk om voorbij het duo Kimmich-Goretzka te geraken.

14 maart 2021 om 09:31

Ik zie liever Saul dan Neuhaus, ondanks dat Neuhaus Duits is. Internationaal gewoon een betere speler. Daarnaast zal de prijs van Neuhaus soortgelijk zijn, want succes om met Eberl tot een prijs te komen.

14 maart 2021 om 18:50

Het gaat me enkel gewoon dat het verhaal tussen Saul en Bayern momenteel niet klopt. Een gerucht dat gewoon out of the blue komt.

Bayern, je moet het ze nageven; de koning van de slimme effectieve gerichte transfers. Voor het minste geld weten ze elk jaar weer een CL waardige ploeg neer te zetten. Chapeau. Hoelang gaat Lewandowski nog mee? Ik zie Haaland daar zo naartoe gaan en naadloos passend een clublegende worden

14 maart 2021 om 10:32

De vrouw van Lewandowski is personal trainer, denk dat het qua fitheid wel goed zit.

Vond Niguez een van de meest veelbelovende middenvelders, komt er nu inderdaad vaak in als wisselspeler. 30 - 50 miljoen zou een koopje zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren