Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig toptalent Pato keert week na vertrek uit China terug op oude nest

Laatste update:

Alexandre Pato keert terug naar Brazilië. São Paulo maakt woensdagavond namelijk via de officiële kanalen melding van de komst van de 29-jarige aanvaller, die tussen begin 2014 en eind 2015 ook al actief was bij de Braziliaanse topclub. De 27-voudig Braziliaans international kan transfervrij ingelijfd worden, aangezien hij ruim een week geleden vertrok bij het Chinese Tianjin Tianhai. Pato heeft zich tot 2022 aan O Clube da Fé verbonden.

Pato gold een jaar of tien geleden nog als een van de grootste talenten ter wereld en ontving in 2009, toen hij in dienst was van AC Milan, de Golden Boy-award. De aanvaller wist echter nooit helemaal aan de hoge verwachtingen te voldoen en in 2013 verliet hij i Rossoneri voor een dienstverband bij Corinthians, dat hem vervolgens verhuurde aan São Paulo en Chelsea.

In 2016 volgde een overstap naar Villarreal, dat hij een jaar later weer verliet voor een avontuur in het Verre Oosten. Pato werd in de afgelopen maanden meerdere malen in verband gebracht met een terugkeer in het San Siro, maar door die geruchten kan nu een streep. Tijdens zijn eerdere periode bij São Paulo kwam hij tot 23 doelpunten en 13 assists in 72 wedstrijden.

Een goede stap voor Alexandre Pato?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man was een legende op FIFA 08

Jammer dat deze man nooit zijn belofte heeft ingelost, de 1e paar jaar was het echt een fenomeen bij A-C Milan !!

27 maart 2019 om 22:55

Zo benieuwd waar hij nu had gestaan als hij wel zijn belofte ingelost had.. zelfde als met Adriano..

27 maart 2019 om 23:36

@zlaten18

hij heeft bij AC Milan wel een tijdje heel goed gespeeld hoor maar door veel blessureleed was zijn carriere op topniveau na een tijdje over

Wat een topper was dit bij Milan pff wat mis ik die tijden

28 maart 2019 om 00:59

Valt ook wel weer mee hoor. Iedereen denkt aan dat doelpunt tegen Barca maar echt doorgebroken is hij nooit, ook niet bij een toen al flink vervallen Milan.

28 maart 2019 om 01:34

Flink vervallen Milan in het laatste jaar van Pato daar wellicht. In de jaren daarvoor was Milan gewoon top, zie 2010: Abbiati; Sokratis, Thiago Silva, Nesta, Zambrotta; Boateng, Ronaldinho, Pirlo; Pato, Ibrahimovic, Robinho

28 maart 2019 om 06:57

Als je dat vergelijkt met de teams van de jaren daarvoor bij Milan, was dat al behoorlijk in verval ja. Ibrahimovic en Silva waren toen wereldtop, Boateng was toen ook heel goed, maar de rest was ofwel over hun top in 2010 of was gewoon zo goed niet (Pirlo was bij Milan in die jaren een stuk minder als daarna bij Juve). Pato zelf liet geweldige dingen zien, maar was veel te wisselvallig (en blessure gevoelig) om bij de wereldtop te rekenen in die periode.

Die goal tegen Barcelona vergeet ik nooit meer!

Wat een drol is dit geworden zeg van een geweldige topspits, naar een geldhunter had nog een 2e kans gehad bij Chelsea, maar ging toch liever na China. En nu op (maar!) 29 jarige leeftijd naar Brazilie alweer, zie hem over 2 jaar ook stoppen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren