Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Liverpool-flop José Enrique gaat weer in Spanje aan de slag

Laatste update:

José Enrique komt in ieder geval de rest van het seizoen in LaLiga2 uit. Real Zaragoza heeft de clubloze verdediger een contract tot medio 2018 laten ondertekenen. José Enrique, dertig jaar, zal donderdagmiddag om 12.30 uur in La Romareda worden gepresenteerd.

/

José Enrique maakte in 2005 de overstap van Levante naar Valencia, dat de linksback direct aan Celta de Vigo verhuurde. Een jaar later werd José Enrique aan streekgenoot Villarreal verkocht, om vervolgens in de zomer van 2007 voor ruim zeven miljoen euro de overstap naar Newcastle United te maken.

Liverpool betaalde Newcastle in de zomer van 2011 een bedrag van 8,5 miljoen euro voor José Enrique, die in zijn eerste twee seizoenen een onbetwiste basiskracht. Blessureleed en fikse concurrentie zorgden ervoor dat hij in de daaropvolgende drie jaar slechts vijftien duels speelde. Het aflopende contract van de back werd in juni dan ook niet verlengd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

2 seizoenen een onbetwiste basisspeler voor 8.5m. Dat is toch geen flop?

Zijn contract was verlopen niet ontbonden.

Zeker geen flop. Je had beter hem kunnen hebben dan die kwal die er nu staat. Bracht aanvallend ook veel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren