Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig jeugdspeler van Arsenal keert in zomer terug in Premier League

Laatste update:

Havard Nordtveit is aan zijn laatste maanden als contractspeler van Borussia Mönchengladbach bezig. Die Fohlen maken zondagmiddag bekend dat de centrale verdediger heeft besloten om zijn aflopende contract niet te verlengen en terugkeert naar de Premier League.

/

De 25-jarige Noor gaat naar alle waarschijnlijkheid bij West Ham United aan de slag, al doen de clubs daar nog geen mededelingen over. In een interview met BILD laat Nordtveit weten dat het een ‘moeilijke’ beslissing was, maar dat hij er altijd van gedroomd heeft om in de hoogste afdeling van Engeland uit te komen.

De 26-voudig international stond in het verleden al bij Arsenal onder contract, maar zijn debuut maakte hij daar nooit. Nordtveit, die ook voor onder meer FC Nürnberg speelde, wordt ook gelinkt aan clubs als Liverpool, Everton, West Bromwich Albion, Borussia Dortmund én nota bene Arsenal.

Is Havard Nordtveit een goede aanwinst voor West Ham United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
13 maart 2016 om 14:22

Een goede verdedigende middenvelder. Ook niet veel meer dan dat.

13 maart 2016 om 14:23

Goede speler die goed op het middenveld uit de voeten kan, wist niet dat hij ook als verdediger speelde. Was vooral in de jaren van Reus, Xhaka, Ter Stegen en ook De Jong een hele nuttige controleur!

Na 5,5 jaar verlaat hij ons. Engeland was altijd zijn droom, en dat hij dan West Ham kiest vind ik wel mooi. Geeft toch aan dat hij niet echt voor het geld kiest maar ambiteus is. Hij kan cvm en cv spelen en eventueel ra, een echte defensieve allrounder. Toch een zwaar verlies voor ons, vooral als Xhaka ook nog gaat. Moeten we 2 nieuwe middenvelders halen. Howie, het ga je goed!

13 maart 2016 om 15:35

Bij alle Engelse clubs kan je aardig wat geld verdienen. Bij West Ham United zal hij ook dus wel wat verdienen en ik denk dat de salarisplafond in Engeland ook een stuk hoger ligt, ten opzichte van landen zoals Duitsland, Italie, Spanje en Frankrijk. Dus dat hij niet voor het geld kiest vind ik te makkelijk om te zeggen. Ik vind het niveau in Engeland laatste tijd zeer schokkend, maar dat komt denk ik ook door het voetballen in de kerst, waardoor de spelers amper tot geen rust krijgen en zo niet fit genoeg zijn aan de tweede seizoenshelft. Je ziet ook dat landen zoals Spanje en Duitsland de clubs op Europees niveau gewoon voorbij streven.

13 maart 2016 om 15:45

Dat klopt zeker. Maar West Ham is een mooie club en zijn bezig met een mooi project. Doen ook goede transfers zoals Payet. En bij een club als Arsenal kon die waarschijnlijk veel meer verdienen maar zou die bankzitter zijn. Ik vind het in elk geval een mooie keuze, belangrijkste is dat die niet naar een directe concurrent is gegaan.

13 maart 2016 om 15:58

Ja als je zo bekijkt wel ja. Ze gaan volgend seizoen ook vertrekken van de iconische Boleyn Ground naar het Olympisch Stadion als ik me niet vergis. Maar hij heeft West Ham ook wel aardige concurrentie: Kouyate, Obiang, Song en Noble kunnen allemaal op zijn positie spelen op het middenveld. Reid, Ogbonna, Tomkins, Collins en hype talent Oxford kunnen ook op de centrale positie spelen. Niet de minste namen op zijn positie. Maar we gaan het zien, misschien gaat hij volgend seizoen verassen mocht hij naar West Ham gaan.

Hoop voor hem dat deze gok goed uitpakt. Hij geeft toch een basisplaats bij BMG op. Ik moet nog maar zien dat hij het in de Premier League gaat maken. Zo'n geweldenaar is het nu ook weer niet.

13 maart 2016 om 14:37

Is normaal gesproken geen basisspeler. Op het middenveld spelen Xhaka en Dahoud en meestal is hij daarachter back-up. Doordat er zoveel verdedigers geblesseerd zijn heeft hij de laatste tijd alleen wel een basisplaats in de verdediging, maar als Dominquez of Stranzl weer fit is zal Howie weer op de bank moeten plaatsnemen.

Ik dacht dat het het broertje van Giroud was

Is echt een hele goeie aankoop van West Ham, is vrij ervaren met zn 25 interlands voor Noorwegen. Ik zie een mooie toekomst voor deze jongen, die vrijwel nooit zeurt en altijd voor op in de strijd gaat.

Ik had eigenlijk gehoopt dat Wenger hem terug zou halen. Hij heeft zich goed ontwikkeld, en zou een goede vervanger voor Flamini zijn. Nu maar hopen op Xhaka.

13 maart 2016 om 14:59

Vind je niet dat er al genoeg middelmaat rondloopt bij Arsenal? Het wordt tijd dat jullie een echte topper halen voor het middenveld.

13 maart 2016 om 16:33

Ik heb hem niet veel zien spelen, maar hoor vrij goede dingen over hem. Ik heb alsnog liever Xhaka, maar hij gaat sowieso een verbetering ten opzichte van Flamini en Arteta zijn.

Goede vervanger voor Song!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren