Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De hele wereld kijkt naar de Premier League, het is hier net Hollywood’

Laatste update:

Havard Nordtveit speelde de afgelopen vijf seizoen voor Borussia Mönchengladbach, maar hij begon dit seizoen aan een nieuw avontuur. West Ham United nam de Noor transfervrij over en vervulde daarmee een lang gekoesterde wens.

/

“Ik beleef mijn jongensdroom”, vertelt hij aan Verdens Gang. “Het is ongelooflijk om hier deel van uit te maken, ik kijk al van jongs af aan naar de Premier League en alle grote legenden die hier gespeeld hebben. Het voelt alsof de hele wereld naar je kijkt en dat is ook zo, het is net Hollywood.”

Volgens enkele berichten stapte Nordtveit, die door zijn nieuwe contract bij the Hammers meteen de beste betaalde voetballer uit de Noorse geschiedenis is, vooral vanwege financiële overwegingen over naar de Premier League. Hier wil hij zelf echter niets van weten: “Ik ben hier niet gekomen voor het geld, maar omdat het een droom van me was en West Ham mij wilde hebben.”

Denk jij dat Havard Nordtveit een succes gaat worden bij West Ham United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet nog een seizoen gaan wennen aan het Engelse voetbal. Wat hij tot nu toe heeft laten zien is droevig. Heeft ervaring bij een goede subtopper in de Bundesliga dus hoop dat hij van meerwaarde kan zijn voor West Ham.

4 september 2016 om 13:12

Hij kent het engels voetbal wer hoor, komt uit Arsenal jeugd...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren