Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Feyenoorder: ‘Ik had het Nederlandse voetbal dat graag laten zien’

Laatste update:

Milton Klooster maakte tot voor kort deel uit van de selectie van AS Trencin. De geboren Rotterdammer stond anderhalf jaar lang op de loonlijst bij de Slowaakse club, maar vertrok begin deze maand uiteindelijk, vlak voor de dubbele ontmoeting met Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League.

Klooster was graag in actie gekomen tegen Feyenoord, zeker omdat de 21-jarige flankspeler een deel van zijn opleiding genoot bij de havenclub. "Ik had graag tegen Feyenoord laten zien wat ik in huis heb, maar ben helaas net weg. Ik heb de afgelopen twee jaar bij Trencín gezeten, met een verhuurperiode aan Inter Bratislava. Door blessures heb ik minder gespeeld dan gehoopt. Nu ben ik alweer een tijdje hersteld en topfit", vertelt hij aan Voetbal International.

Inmiddels is Klooster, die nooit debuteerde in Feyenoord 1 en daarna via NEC bij Trencin belandde, neergestreken in de Derde Divisie, waar hij zijn conditie op peil houdt bij FC Lisse. "Ik ben de mensen bij Feyenoord dankbaar voor de bijdrage die ze hebben geleverd aan mijn ontwikkeling en had vorige en deze week graag aan het Nederlandse voetbal laten zien welke stappen in heb gemaakt", aldus de flankspeler.

Zonder Klooster ontdeed Trencin zich uiteindelijk met ruime cijfers van Feyenoord. Nadat de Slowaakse formatie de heenwedstrijd op eigen veld met 4-0 had gewonnen, volgde donderdagavond in Rotterdam een 1-1 gelijkspel. Trencin plaatste zich daardoor voor de play-offs en hoeft daardoor nog maar één ronde te overleven om de groepsfase van de Europa League te halen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hier besef je toch wel wat voor wanprestatie dit is.. Een ploeg met spelers die hier in de derde divisie thuishoren. Dit kan gewoon echt niet..

17 augustus 2018 om 00:42

Moe jij is opletten

17 augustus 2018 om 00:51

Deze speler speelde nauwelijks bij trencin . . . Hij houd zijn conditie op peil in de derde divisie. En ja het is een wanprestatie

17 augustus 2018 om 01:08

Maar alsnog maakte die wel zijn minuten, en dat zegt toch al meer dan genoeg. Verder ben ik niet van mening dat dit het einde van de wereld is voor Feyenoord, want PSV werd vorig seizoen gewoon kampioen na de wanprestatie bij Osijek. Alleen ben ik wel van mening dat er bij Feyenoord veel meer aan de hand is dan er bij PSV was..

17 augustus 2018 om 06:46

Dat zullen we aan het eind van het seizoen wel weten.

Het niveau Ajax, PSV kan je allang niet meer vergelijken met Feyenoord. Als je elke speler vergelijkt op de positie dat ze spelen, is iedere speler beter en duurder dan die van Feyenoord. Is toch logisch dat je dan andere verwachtingen moet verwachten.

17 augustus 2018 om 07:56

Ik denk niet dat PSV of Ajax ook maar 1 basisspeler zou willen ruilen met Feyenoord. Dus ja.

17 augustus 2018 om 09:02

Vorig jaar Karim, die had ik nog best bij ons willen zien opzich gezien de 6-positie niet bijster sterk was. Verder inderdaad momenteel niet iemand die ik significant sterker vind dan de Ajacied op dezelfde positie. Zelfde geldt opzich voor PSV ook inderdaad.

17 augustus 2018 om 11:57

@jayden2018

oordeel zelf maar, ik heb alleen even alle posities tegen over elkaar gezet van de huidige eerste 11 voor je:

Onana - Bijlow

El Mazraoui - Nieuwkooop

De Ligt - Van Beek

Blind - Botteghin

Tagliafico - Verdonk

Frenkie De Jong - Tapia

Schone - Clasie

Ziyech - Toornstra

Neres - Larsson

Huntelaar - Van Persie

Tadic - Berghuis

17 augustus 2018 om 11:44

Feyenoord heeft na het kampioensjaar qua spelerskwaliteiten ook echt een flink jasje uitgedaan. Het vertrek van Kongolo, Karsdorp, Elia, Kuyt, El Ahmadi, Jones, allemaal (ex)internationals. Als je daar onervaren middelmaat voor terughaalt, is dit een logisch gevolg. Alleen Haps kan nog uitgroeien tot iets moois.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren