Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig Ballon d'Or-winnaar belooft: 'Ik keer binnenkort terug op veld'

Laatste update:
/

Ronaldinho is inmiddels 36 jaar en hij zit al sinds september 2015 zonder club, maar de baltovenaar weigert zijn carrière te beëindigen. De voormalig winnaar van de FIFA Ballon d’Or hoopt op korte termijn een nieuwe werkgever te vinden.

Ronaldinho stond voor het laatst onder contract bij Fluminense en wacht sindsdien al meer dan een half jaar op iets nieuws. Van een voetbalpensioen wil de ex-international van Brazilië evenwel niks weten. “Op dit moment houd ik me bezig met promotionele activiteiten, maar in de tweede helft van het jaar kan ik je verzekeren dat ik weer aan de slag ga op het veld”, zegt hij.

De ex-speler van onder meer Paris Saint-Germain, Barcelona en AC Milan zou aanbiedingen hebben liggen uit landen als de Verenigde Staten en China, maar daarover doet Ronaldinho geen verdere uitlatingen. De voorbije jaren was hij naast Fluminense actief voor clubs als Flamengo, Atlético Mineiro en Querétaro uit Mexico.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga lekker in de MLS nog een jaartje ballen en stop er dan mee.

6 mei 2016 om 21:13

Zijn snelheid heeft hij verloren, maar daarbuiten nog steeds een geweldige voetballer die nog wel een jaartje of twee in Europa meekan. Wellicht niet bij een absolute topclub, maar wel een club in een kleinere competitie zoals bv de Eredivisie.

6 mei 2016 om 21:16

En jij denkt dat hij voor 500.000 in de eredivisie komt voetballen als hij acht miljoen kan pakken in China hahaha

6 mei 2016 om 21:20

Het zou fantastisch zijn om deze man bij bijvoorbeeld Feyenoord of Ajax te zien (nog goed genoeg voor Ajax en PSV?) maar hij is zeker niet betaalbaar. En dat blijft een minpunt van de Eredivisie. Nederlandse clubs kunnen niets betalen.

6 mei 2016 om 21:28

En ook al konden ze dat wel. Voor het zelfde geld kun je betere spelers halen.

6 mei 2016 om 22:38

Waarom zou hij naar Nederland gaan? die gozer geniet van het leven en dan zou hij naar Nederland moeten komen? haha

7 mei 2016 om 16:36

Costa Nederland is anders de laatste jaren niet meer zo koud en kil. Komen ook steeds meer toeristen hier naar toe in de zomer.

Wat is deze man toch een geweldenaar. Ik heb soms wel het idee dat hij alleen maar geld zoekt, wie niet zou je zeggen. Ik bedoel van geld heeft hij zat maar denkt van laat me nog wat miljoenen binnen slepen nu het nog kan. Ik vergeet zijn tijd bij Barcelona nooit wauw!

6 mei 2016 om 23:43

Ik snap mensen zoals jou niet.. zit je daar om kwart over 10 op een vrijdagavond beetje op voetbalzone kansloze reacties te plaatsen.. aandacht tekort? Of wat? Ben toch wel erg benieuwd daarnaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren