Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voor honderd miljoen pond zou ik zeggen: geen denken aan!’

Laatste update:

Manchester United onderhandelt naar verluidt met Juventus over de transfer van Paul Pogba, maar krijgt van Stan Collymore het advies om de gesprekken te beëindigen. De oud-spits van onder meer Liverpool stelt in de Daily Mirror dat de miljoenen veel efficiënter gespendeerd kunnen worden.

/

“Pogba is een geweldige speler en een ik sla hem bijzonder hoog aan. Hij is de belichaming van de moderne middenvelder: atletisch, staat positioneel sterk en is tactisch onderlegd. Maar voor honderd miljoen pond zou ik zeggen: geen denken aan! Om eerlijk te zijn denk ik dat hij niet eens 70 of 75 miljoen pond waard is”, aldus de 45-jarige Collymore.

“Als José Mourinho slim is, haalt hij twee andere spelers van de Franse ploeg: N’Golo Kanté en Dimitri Payet. Ik twijfel er niet aan dat Pogba een van de beste middenvelders op de wereld aller tijden kan worden, maar denk niet dat hij garant staat voor direct succes op de manier zoals United dat wil. Als je Kanté en Payet haalt, heb je bovendien nog twintig tot veertig miljoen pond over om een spits te kopen”, besluit Collymore.

Ben jij het met Stan Collymore eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zo moeten wel meer clubs denken als ze pogba willen halen. Met een kante en payet ga je sws meer vooruit dan met een pogba alleen

10 juli 2016 om 10:14

Ik heb ook liever kante en Payet dan Pogba

10 juli 2016 om 10:21

Matuidi en kante. Payet is aanvallend niet zo sterk. Moet het meer hebben van zijn traptechniek.

10 juli 2016 om 10:25

Haha wat? Payet is aanvallend niet zo sterk? Je maakt een grap hoop ik. En hoezo is een goede traptechniek niet aanvallend sterk? Grootste onzin post van de dag. Gefeliciteerd.

10 juli 2016 om 10:26

maar deze man zegt payet en zijn afkoopsom is 2 weken geleden verhoogd naar 70 euro. dus dan ben je bijna net zo veel kwijt. pogba heeft nog veel jaar te gaan en payet is over 2 jaar minder en minder. de voetbalwereld wordt helemaal gek met de bedragen van nu.

10 juli 2016 om 10:35

70 euro? Dan koop ik hem

10 juli 2016 om 11:09

Ik koop er zelfs twee

10 juli 2016 om 11:10

Precies. Payet verhoogt de kampioenskansen van FC Rijnland heren 2 in de vijfde klasse aanzienlijk.

10 juli 2016 om 10:27

Ik nam deze Stan Collymore al niet serieus. En na die laatste zin moest ik lachen. "Dan houd je 20 tot 40 miljoen pond over voor een spits"??. United heeft al Zlatan gehaald en heeft eventueel nog Martial en Rashford voor die positie. Neen United haal dan maar beter Pogba op, koste wat het kost.

10 juli 2016 om 12:45

Vergeet Wayne niet

10 juli 2016 om 13:30

als ik man u was zou ik verratti halen als grote aankoop en dan zo gaan spelen.

de gea
darmian-smalling-bailly-shaw
mkhitaryan-verratti-rooney
depay-zlatan-martial

de verdediging staat zo wel goed en dan heb je nog varela, fosu, blind, rojo en borthwick achter de hand. middenveld heeft op deze manier een goede spelverdeler die goed kan verdedigen en loopvermogen + creativiteit. Je hebt dan schneiderlin, schweinsteiger, carrick, herrera achter de hand en ik zou tielemans halen. depay kan lekker balletjes op het hoofd van zlatan gaan gooien, net zoals dat ronaldo op rechts begon en hij hoofd dan geen echte dribbels uit te voeren aangezien hij ook vroeg voor kan zetten. de rest van de voorhoede lijkt mij duidelijk en je hebt dan nog lingard, rashford en eventuele spelers als young achter de hand. Moet genoeg zijn om mee te kunnen doen voor de titel. sommige mensen zullen zeggen dat er een andere winger moet komen maar er zijn helaas geen echte toppers beschikbaar en middelmaat hebben we niks aan + depay is een topper in wording mits hij hard werkt. mkhitaryan is hard nodig op het middenveld aangezien we daar creativiteit en iemand met een actie miste vorig jaar dus die kan ook niet op rechts en het middenrif is nu eenmaal het belangrijkste deel van een team.

de gea
darmian
smalling
bailly
shaw
mkhitaryan
verratti
rooney
depay
ibrahimovic
martial
11 juli 2016 om 15:00

Belachelijk veel geld

Pogba is een hele goede speler maar hij heeft een lage handelingssnelheid en moeite met wedstrijden waar het tempo hoog ligt. Pogba is een goede speler maar niet meer waard dan 60/70 miljoen.
Als manchester united zijnde zou ik zoeken naar een alternatief bv Kante.

10 juli 2016 om 10:21

Haha modric. Als MU zijnde zou ik....? Dat is letterlijk de aanbeveling uit het artikel die je nu overneemt alszijnde jouw advies

Overigens goede zaak, zulke bedragen moet je alleen spenderen als je complete team staat en je echt een uitzonderlijke kwaliteitsinjectie nodig hebt zoals RM met CR7. Man U. Loopt nog lang niet, dus eerst maar ff een goede brede selectie bij elkaar zoeken. Als je dan over een paar jaar echt weer een topclub bent, kun je zoiets doen.

10 juli 2016 om 10:22

kijk wat meer wedstrijden van pogba zou ik dan zeggen

10 juli 2016 om 14:29

Hij heeft gelijk. In de Serie A is Juventus alleenheerser en maken zij het spel bijna altijd. Dat is niet het geval bij United. 15 van de 20 clubs zetten volop druk op het middenveld en de verdediging en ik vind Pogba daar te laconiek in op sommige momenten.

Hij is een van de beste spelers ter wereld, maar die moet je niet gaan gebruiken op de verkeerde manier..

Een spits hoeft United niet te kopen ze hebben al Rooney, Ibrahimovic, Rashford, Martial en ik meen ook in het tweede videaal Wilson. Pogba is een topspeler en als United 350 miljoen kan uitgeven is Pogba een goeie keuze. Ze gaan ook spelers verkopen houd daar rekening mee, dat zou denk ik meer dan de helft aflossen en dan kunnen ze alsnog Kantè of iemand anders halen.

10 juli 2016 om 10:31

Wilson zal verhuurd worden aan championschip of pl clubs. De inkomsten zullen ze snel verdienen door kaartjes shirtjes, voedsel ect verkopen, ook betalen de sponsors en tv rechten aan man u. Dus ze komen nauwelijks financiële problemen.
Pogba halen zal geen probleem zijn, maar door media-aandacht zal man u onder druk gezet worden.

Absoluut mee eens! Met payet en kante heb je 2 spelers die ten eerste al ervaring hebben in de premier league, daarnaast zijn ze goedkoper

Pogba komt toch niet naar united. Heeft daar al gespeeld. Geen CL en hij speelt bij een topclub. Kante en payet mogen lekker daarheen. De titel gaat toch naar Conte.

10 juli 2016 om 10:26

Dacht je ook dat Leicester kampioen zou worden?

Ik kan me niet voorstellen, dat Westham Payet laat gaan (iig niet aan een Engelse club) voor minder dan 60/65 miljoen. De heersende transferprijzen in Engeland in combinatie met Payet zijn prestaties in het afgelopen seizoen en op het EK zorgen ervoor dat Westham kan vragen wat het wil. Kante zijn prijs loopt ook nog steeds op, helemaal als ze vanavond ook nog het EK winnen. Dus ik verwacht dat het rekensommetje van Collymore niet helemaal klopt.

Daarnaast wat moet United nog met een spits? Zlatan, Rashford en eventueel kan Martial er ook nog spelen en zijn er nog Keane, Wilson en Lingard. ( maar daar zullen er wel 2 van verhuurd worden)

Is het jullie ook opgevallen hoe elk stuk over pogba eigenlijk niet zo zeer over hem gaat, maar over zn verwachte transfersom?

Ik snap niet hoe dit mensen zo kan bezighouden. Ja het is absurd veel geld, maar United zwemt in het geld en die inkomsten worden steeds hoger. Ik heb dan liever dat ze dure spelers ervan kopen dan dat de aandeelhouders het geld in hun zak steken.

Bovendien denk ik dat Pogba marketingtechnisch interessanter is dan Kante en Matuidi bij elkaar. Verder zijn ze totaal niet vergelijkbaar. De beide spelers zijn helemaal geen alternatief voor Pogba.

Het valt op dat Man Utd goede zaken aan het doen is, maar wederom wordt er geen flink bedrag neergeteld om de verdediging te versterken. Van Gaal deed dat ook niet met als gevolg dat het hele middenveld moest meeverdedigen.

Beetje jammer, dit soort meningen van ex-voetballers. Alsof je tegenwoordig voetballers koopt enkel voor hun sportieve prestaties. Het is gewoon een merknaam die je in huis haalt. Net zoals dat de grootste festivals de bekendste Dj's boeken. Dat heeft meestal weinig te maken met draai-skills.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren