Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Volland neemt afscheid van Bosz en tekent voor vier jaar in Ligue 1

Laatste update:

Kevin Volland is de nieuwe spits van AS Monaco. De club uit de Ligue 1 neemt de aanvaller over van Bayer Leverkusen en heeft hem voor vier seizoenen gecontracteerd. Het vertrek van de 28-jarige Duitser komt niet uit de lucht vallen. Trainer Peter Bosz sprak reeds de verwachting uit dat Volland en Chelsea-doelwit Kai Havertz na de interlandperiode geen spelers meer zouden zijn van Leverkusen.

Het vertrek van Volland is een aderlating voor Bosz. De spits was vorig jaar een van de sterkhouders in het team van Leverkusen. De tienvoudig international was het afgelopen Bundesliga-seizoen goed voor tien doelpunten en zeven assists. Hij vertrekt na vier jaar uit de BayArena. Leverkusen nam Volland in de zomer van 2016 voor een bedrag van twintig miljoen euro over van TSG Hoffenheim.

Doordat het contract van Volland in de zomer van 2021 afliep, was een transfer al enige tijd aanstaande. De aanvaller liet aan de clubleiding weten dat hij graag de overstap naar Monaco wilde maken en aan zijn verzoek is gehoor gegeven. Naar verluidt is er een bedrag van vijftien miljoen euro plus bonussen gemoeid met de transfer. AS Roma-spits Patrik Schick is in beeld om het vertrek van Volland op te vangen.

Na Volland zal ook Havertz vertrekken bij Bayer Leverkusen. De aanvallende middenvelder is volgens Duitse en Engelse media hard op weg naar Chelsea. Voor de 21-jarige Duits international ligt er een langdurig contract klaar op Stamford Bridge. Met de deal zou een transfersom van tachtig miljoen euro gemoeid zijn. Dat bedrag kan middels bonussen nog verder oplopen. Havertz zou al medisch gekeurd zijn en de verwachting is dat hij woensdag gepresenteerd wordt door the Blues.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk al weken lang wanneer Havertz wordt bevestigd. Het duurt en het duurt maar. Leverkusen haalt trouwens Schick van Roma met al hun geld.

Waarom wilt een speler van Leverkusen naar Monaco vraag ik me af. Is dat puur voor het geld?

2 september 2020 om 10:47

Ik denk puur voor het avontuur in het buitenland én het geld inderdaad. Volland is een aardige speler maar niet meer dan dat. Gaat dit betekenen dat Ben Yedder weggaat? En zo ja, waarheen? Schick waarschijnlijk naar Leverkusen nu dus.

2 september 2020 om 10:54

Monaco is en blijft fiscaal interessant. En uiteraard ook een mooie plek om te wonen😉

2 september 2020 om 15:20

Volgens mij zit de club finacieel in frankrijk nu na gezeur van franse clubs. Dus het fiscale voordeel zal wel minder of zelfs weg zijn nu.

2 september 2020 om 11:00

Doen deze twee clubs nu zoveel voor elkaar onder dan? Volgens mij toch niet. Monaco heeft geregeld een leuk team en weet soms ook te stunten in Europa. Hetzelfde gaat eigenlijk op voor Leverkusen. Beide zijn (sub)toppers in hun competitie. En uiteraard kun je de Bundesliga wat hoger inschatten dan de Ligue 1, maar heel veel verschil zal het niet maken. Ik vind het soms raar hoe mensen tegenwoordig clubs inschatten qua grootte en mogelijkheden. Van pakweg Lazio naar West Ham United is een stap omhoog, maar van Leverkusen naar Monaco is onbegrijpelijk schijnbaar.

2 september 2020 om 11:41

Wie Lazio naar West Ham vandaag de dag een stap omhoog vind kan beter stoppen met voetbal kijken denk ik hoor!

2 september 2020 om 11:49

Waarom? West Ham speelt in een aantrekkelijkere competitie en heeft meer geld te besteden, waardoor de lonen hoger uitvallen. Tuurlijk, qua voetbal doet WHU onder voor Lazio, maar er speelt meer dan dat.

2 september 2020 om 16:33

Waarom? Lazio is gewoon een Italiaanse subtopper die incidenteel (zoals dit jaar) zelfs lang meedoet voor de titel en de beker kan winnen. West Ham United is op z'n best een middenmoter maar algelopen jaar zelfs een degradatiekandidaat. Ik zei er vrij duidelijk bij 'vandaag de dag'. Persoonlijk vind ik West Ham een veel mooiere club hoor, Lazio vind ik namelijk verschrikkelijk (mede door hun walgelijke supporters) maar sportief is de stap van Rome naar Oost-Londen toch echt wel enkele stapjes omlaag hoor.

2 september 2020 om 12:15

Dezelfde reden dat spelers als Falcao, James Rodriguez en Ben Yedder voor Monaco kozen

Leegloop bij Leverkusen.. hebben geen spelers meer over. Bailey en Havertz gaan ook weg, hou je weinig over.

2 september 2020 om 10:53

Heel veel geld. Tja, nadeel van een subtopper als Leverkusen. Voor spelers geen eindbestemming

2 september 2020 om 10:55

Schick komt als vervanger van Volland, vind ik een prima vervanger zeker gezien de leeftijd. Verder weten we inderdaad niet hoe ze het gaan oplossen zonder Havertz. Ze hebben in ieder geval Florian Wirtz in de jeugd rondlopen op die positie, groot talent. Daarnaast las ik dat er naar Boga wordt gekeken van Sassuolo, natuurlijk een paar klassen minder maar ik vind ook dat een prima vervanging.

Dus vier jaar geleden voor 20 miljoen gekocht en nu voor minder gekocht terwijl hij het best aardig gedaan heeft? Beetje vreemd, blijkbaar vindt Leverkussen het niet heel erg dat hij vertrekt. Zal nog wel een aardige klus zijn om de selectie weer op niveau te brengen. Zitten wel wat aardige spelers maar weinig die echt van een bovengemiddeld niveau zijn.

2 september 2020 om 15:40

Toen die destijds naar Leverkusen ging, had hij nog een meerjarig contract, nu nog een contract voor 1 seizoen. Dat zal de prijs aardig omlaag gebracht hebben.

Vreemd dat Monaco voor Volland kiest; ik vind het maar een zeer matige spits.

Ongelofelijk zonde dat talenten zoals Pellegri en Geubbels geen kans krijgen.
Zoveel potentieel in die gasten.

Ik herken Monaco helemaal niet meer zoals het vroeger was toen ze nog jonge talenten kochten voor een lage prijs en nog voor een fortuin verkochten.

2 september 2020 om 11:22

Beide van die jongens hebben horrorblessures achter de rug. Zowel Geubbels als Pellegri zijn volgens transfermarkt van de ene blessure in de andere gerold de afgelopen twee jaar.

2 september 2020 om 11:51

Idd goes punt. Beleid van Monaco is minder ontwikkelings gericht en meer inkoop en verkoop gericht.
Volland is een redelijke spits, maar niet van de potentie die hem jaren geleden bij Hoffenheim werd toebedeeld.
Zie hem nu ook bij Monaco niet opeens het verschil gaan maken

2 september 2020 om 13:42

Geen kans geven? Geubbels heeft de hele voorbereiding meegedaan en is nu een rotatie speler in de Ligue 1. Pellegri was geblesseerd en is nu bijna hersteld.

En we hebben het afgelopen half jaar alleen maar talenten gekocht van onder de 21 jaar, en Volland is de eerste die dat niet is.

Hardwerekende spits, geen wereld speler, maar in vorm best goed.leverkussen lijkt veel sleutel spelers te verliezen. Denk dat Bailey en Tah ook wel nog kunnen vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren