Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Voetbal wordt groot hier, en Rooney is van categorie Messi en Ronaldo’

Laatste update:

Wayne Rooney zou van harte welkom zijn in China. De Manchester United-aanvaller werd onlangs in verband gebracht met een transfer en Sven-Göran Eriksson, als trainer zelf reeds actief in de Chinese competitie, zou het een goede zaak vinden als Rooney de overstap maakt.

/

De aanvoerder van Man United en het Engels elftal heeft in de ogen van de Zweedse oefenmeester die China nodig heeft. “Voetbal wordt echt groot hier en ze hebben zeer grote ambities met de Chinese Super League”, vertelt de Shanghai SIPG-coach in de Engelse media. “We hebben al beroemde spelers als Robinho, Asamoah Gyan en Demba Ba, en zij hebben iets speciaals gebracht.”

“Maar Rooney is natuurlijk van nog weer een ander niveau”, vervolgt Eriksson over de aanvaller die hij als bondscoach van het Engels elftal onder zijn hoede had. “Hij is top, top, top. Hij van dezelfde categorie als Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Iedereen in China kent sterspelers als Rooney. Hij zou deze competitie naar een hoger niveau brengen, daar twijfel ik geen moment aan.”

Denk je dat Wayne Rooney nog eens in China terechtkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij zou zeker het niveau omhoog tillen ,maar het niveau van Messi en Ronaldo..? Daar moet je toch wel meer voor kunnen. Natuurlijk is hij een erg goede speler, maar dicht bij deze 2 is hij nooit gekomen.

25 november 2015 om 11:11

Denk eerder dat hij populariteit bedoeld

25 november 2015 om 15:26

Qua naamsbekendheid, niet qua kwaliteit. Geldt overigens niet alleen voor China hoor. Vrijwel overal in de wereld is Rooney, net als Messi en Ronaldo de meest voorkomende naam onder de niet-voetballiefhebbers.

Misschien in China, hier heb je eerst Messi, dan niks, dan Ronaldo, dan nog wat anderen en dan Rooney. Europese subtop.

Chinese competitie steld echt niks voor. Halen net als USA spelers die al naam gemaakt hebben, zodat ze het terug verdienen met shirt verkoop. Spelers als Anelka....

Laat me niet lachen. Rooney hoort niet eens bij de top 25 beste spelers ter wereld. Laat staan niveau Ronaldo en Messi. Leuke grap zo op een woensdag ochtend.

25 november 2015 om 11:35

Wat deze man denk ik bedoelt is dat wanneer je aan een gemiddelde chinese voetbalfan vraagt of hij 10 voetballers kan opnoemen uit de europese competitie kan opnoemen, de kans groot is dat Rooney's naam wordt genoemd. Qua naam is Rooney natuurlijk bekender en populairder dan iemand als Demba Ba

25 november 2015 om 12:37

Ja maar hij heeft het over een hoog niveau. Ik denk dat ie dan voetballend bedoeld.

25 november 2015 om 14:04

Maar dat hoorde die wel.. Beetje respect is wel op z'n plaats

Hij kan van het niveau Ronaldo worden als ie iedere wedsrrijd zn goals maakt, maar Messi? Daar heeft hij de souplesse en techniek niet voor

Ik denk (en hoop) dat die Eriksson populariteit bedoelt en niet kwaliteit. Mocht het toch kwaliteit zijn, dan ben ik bang dat hij niet 100 is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren