Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vlaar treurt na ‘belangrijkste wedstrijd’: ‘Nou ja, gefeliciteerd voor hem’

Laatste update:

Aston Villa speelde zaterdagavond eigenlijk vanaf minuut één een verloren wedstrijd tegen Arsenal. Het team uit Birmingham werd bij vlagen weggespeeld in de finale van de FA Cup en verloor met 4-0. “Het is achteraf gezien een onbegonnen klus geweest”, zei Ron Vlaar na afloop. De Oranje-international had de eindstrijd vooraf nog betiteld als de ‘belangrijkste wedstrijd’ uit zijn leven.

/

“We zijn nooit in de wedstrijd geweest en stonden constant onder druk. We hebben ook niets gecreëerd, waren simpelweg niet goed genoeg. We gingen hier met goede hoop en goede bedoelingen naartoe, maar hadden in topvorm moeten zijn en dat waren we niet”, sprak de verdediger voor de camera van FOX Sports.

Door de overwinning van Arsenal gaat het Southampton van Ronald Koeman de derde voorronde van de Europa League in. Vlaar haalde er na afloop zijn schouders over op: “Nou ja, gefeliciteerd voor hem. Ze hebben het over het hele seizoen misschien wel verdiend, maar de beker is een heel ander toernooi. Het is jammer dat het voor ons niet gelukt is.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer dat Vlaar zich dit seizoen niet in de etalage heeft weten te spelen en een goede transfer zal kunnen maken naar de top. Vond hem het afgelopen WK ontzettend sterk spelen, zou zomaar bij Real Madrid kunnen voetballen als ik hem toen als een beest zag verdedigen.

En Ron, is niet de halve finale van het WK wat belangrijker dan de FA Cup?

30 mei 2015 om 22:25

Deze jongen had nooit van zijn lang zal ze leven in de top gespeeld, laat staan bij Real. Hij was op het WK goed als puinruimer. Maar topploegen spelen niet met 5 verdedigers. Vlaar zal het tegen elke spits in de top afleggen waar die 1-op-1 mee staat. Vlaar zit prima op zijn plek in de PL middenmooi. Fysieke kracht en verdediging en middenveld kort op elkaar. Maar de top is veel te hoog gegrepen.

30 mei 2015 om 22:34

Op het WK speelde hij gewoon ver boven zijn kunnen tel daar bij op dat Oranje veelal vanuit op eigen helft en met 5 man achterin speelde waardoor het voor een CV een stuk makkelijker is dan wanneer je op 40 meter in je rug hebt en iedere kleine fout/slippertje kan leiden tot een kans.

30 mei 2015 om 22:41

Omdat ze met 5 achterin speelden vielen zijn zwakke punten niet op en steeg hij boven zichzelf uit...
Ik las vaak dat hij zo mee kan bij Arsenal en United, lachwekkend gewoon. Hij heeft de draaicirkel van een pletwals, stel je eens een hoge lijn voor met Vlaar. Nee, respect voor hem, Villa is zijn tp en hij heeft echt wel het maximum uit zijn carrière gehaald. Moet daar gewoon bijtekenen, tenzij dit al gebeurd is, dan heb ik het gemist.

30 mei 2015 om 23:22

Op basis van wat hij afgelopen seizoen heeft laten zien, zou ik als club zijnde hem geen nieuwe contract voorstellen

31 mei 2015 om 01:32

Dat is kwaliteiten benutten en niet in je zwakte spelen ! Maar dat is sommigen vreemd , geeft niks elke dag kun je leren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren