Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vlaar: 'Lachen met je spelers is goed en zo'n soort trainer is hij'

Laatste update:

Met een zestiende plek in de Premier League moet Aston Villa nog serieus naar onderen kijken. De nieuwe manager Tim Sherwood zorgt in ieder geval voor positieve energie op Villa Park, betoogt verdediger Ron Vlaar. De mandekker is al enige tijd geblesseerd, maar hij heeft gemerkt dat Sherwood voor nieuw elan heeft gezorgd in Birmingham.

/

“Ik heb weinig getraind onder de nieuwe manager en ik heb ook nog maar een wedstrijd onder hem gespeeld”, begint Vlaar in gesprek met Clubcall. “De sfeer in Birmingham is echter flink veranderd. Er is veel energie en er hangt een positieve vibe. Dat voel je overal en dat is positief.”

“Een lach en af en toe een grap zorgt altijd voor een goede sfeer. Hij is een manager die daar wel van houdt. Het stressniveau is een stuk lager dan voorheen. Dat maakt het makkelijker en leuker om te werken”, aldus Vlaar.

Denk je dat Aston Villa in de Premier League blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze ploeg is natuurlijk te goed voor de championship. Vlaar, benteke, delph etc. Hoop dat ze in de BPL blijven!

31 maart 2015 om 14:25

Als ze degraderen dan zullen deze spelers wel weg gaan. Is veel interesse voor bepaalde spelers daar. Bacuna vlaar betenke delph, die nieuw zeelander zullen wel weg gaan dan

31 maart 2015 om 15:06

Met die nieuwzeelander bedoel je denk ik reid. Die voetbalt echter bij west ham.

Voor de rest hoop ik dat villa er gewoon in blijft, mooie club met een goede sfeer in het stadion

31 maart 2015 om 15:07

Vlaar en delph hebben een aflopend contract.

31 maart 2015 om 15:09

Verder spelen er o.a. cleverly, sinclair (gehuurt), okore, cissokho, agbonlahor, weimann. Niet sterspelers maar spelers die niet in de CS horen.

Villa heeft gewoon een prima selectie. Door de blessure van Benteke scoorde ze helaas minder, maar deze selectie kon en kan in de middenmoot eindigen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren