Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse wordt vernederd en ligt uit TOTO KNVB Beker

Laatste update:

Vitesse is woensdagavond op pijnlijke wijze uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker. De Arnhemmers kwamen in 120 minuten niet verder dan 2-2 tegen Kozakken Boys, waarna een penaltyreeks volgde. Die strafschoppenserie werd met 5-4 verloren, waardoor de eerste ronde van het bekertoernooi meteen het eindstation is voor het team van Phillip Cocu.

De Arnhemmers namen op bezoek in Werkendam zoals verwacht direct het initiatief in handen. Na een kwartier spelen schoot VfL Wolfsburg-huurling Bartosz Bialek Vitesse op voorsprong met een hard schot met zijn linkerbeen in de bovenhoek. Hoewel er geen vuiltje aan de lucht leek, kwamen de Kozakken Boys vlak voor rust langszij dankzij een waanzinnige vrije trap van ex-prof Lars Hutten. De rechtspoot liet Daan Reiziger vanaf een meter of dertig totaal kansloos: 1-1.

Na rust kwam Vitesse de klap te boven dankzij een doelpunt van Kacper Kozlowski, die zijn inzet via doelman Bryan Janssen binnen zag vallen. Acht minuten voor tijd kwam de thuisploeg opnieuw terug in de wedstrijd, toen voormalig NEC-speler Lowie van Zundert de bal over doelman Reiziger heen lepelde: 2-2. Uiteindelijk sleepte Kozakken Boys er een verlenging uit en dwong het zelfs een strafschoppenserie af. Die werd met 5-4 gewonnen, daar Melle Meulensteen van Vitesse zijn penalty miste.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat enorm beschamend dit..., prachtig voor Kozakken Boys

19 oktober 2022 om 22:54

Hey kan gebeuren

19 oktober 2022 om 22:56

Idd. In 2017 nog. Toen als bekerhouder. Dat record zullen ze niet snel uit handen geven.

19 oktober 2022 om 23:11

En in 2009, en in 2006. Vitesse heeft een rijke historie wat betreft nederlagen tegen amateurclubs...

19 oktober 2022 om 23:13

@saksenros. Dat er nog mensen zijn die met drogen ogen durven te beweren dat Vitesse geen historie heeft, het is bijna niet te bevatten 😂

Daar gaan we maar alvast: haalt ie de kerst?🤣

19 oktober 2022 om 23:00

Denk het wel. Maar misschien niet als Vitesse-trainer ;-)

19 oktober 2022 om 23:35

Ja hij haalt op zeker de kerst wel omdat nu wel langzamerhand bekend is dat alle sterkhouders vertrokken zijn en dat dit een enorm jong elftal is verder. Dan erbij is ook bekend dat in de winterstop de versterkingen zullen komen na alle waarschijnlijkheid. Dus ik ben daar persoonlijk niet zo bang voor.

20 oktober 2022 om 00:12

Wat maakt het uit dat jullie uit de beker liggen? Tuurlijk het is beschamend tegen een amateur club verliezen... Maar de beker had je als Vitesse zijnde toch niet gewonnen. Denk dat jullie je beter op de competitie kunnen richten dat is toch veel belangrijker! Want dat gaat nog lastig genoeg worden helaas voor jullie om erom te blijven

Succes in ieder geval de rest van het seizoen

20 oktober 2022 om 00:14

Lees even een stukje door naar beneden dan is verder antwoorden niet nodig en kun je zien wat mijn mening is

20 oktober 2022 om 00:25

Ik snap je frustraties... Maar weetje mocht Vitesse degraderen, Jongens het is maar een spelletje!😂😂😂 (Doekje wat jullie bij ons deden haha)

Nee even zonder gekheid, degradatie zou zeker niet slecht zijn voor Vitesse.. achteraf is het bij ons ook goed geweest, gelijk helemaal schoon schip maken.. en eigenlijk moet Vitesse in een kleiner sfeervoller stadion spelen want geldredome is gewoon veel te groot

20 oktober 2022 om 00:39

Dat is op zeker zo. En er zijn teveel clups op een kluitje ook. Is geen excuus maar Vitesse is jaren geleden al kapot gemaakt waardoor ze veel aanhang verloren helaas. Ik ben op zeker niet gefrustreerd hoor hahaha maar het is jammer maar helaas. Mijn mening onderin ergens zal je meer verklaren en heb geen zin alles weer opnieuw te typen hahaha. Maar dat er in een kleiner stadion gespeeld moet worden ben ik het totaal mee eens. Maar dat krijg je als je een eigenaar hebt gehad met grootheidswaanzin.

20 oktober 2022 om 00:44

Weet je iedereen heeft het bij ons in Arnhem maar over die spelers die wel even in de winterstop komen... Wie dan?? Daarnaast moeten ze zsm zorgen dat dit zooitje ongeregeld gaat voetballen want dat is het grote probleem de instelling. Er zit best wat voetballen kwaliteit in maar als voorbeeldje mijn grote vriend Wittek. Meneertje loopt voorop in de strijdt als het goed gaat maar laat ook als eerste zijn koppie hangen zodra het minder gaat. Zon speler moet is leren om op te staan en het team op sleeptouw te nemen. En hij kan aardig voetballen want dat heeft die laten zien in de ECL. Als je dan zon jong elftal heb dan verwacht dat spelers als tronstad,bero en wittwk het team opbeuren en niet als een chagerijnig hondje over het veld struinen... betreft het stadion helemaal gelijk in. Dat is een never ending discussie. Maar het feit is gewoon dat er gemiddeld 15.000 mensen zitten. Als je een stadion hebt met die capaciteit is dat gewoon prima voor een stad waar voetbal niet zo veel leeft met 160.000 inwoners.

20 oktober 2022 om 02:16

Ben niet voor Vitesse maar ik moet toch 1 ding van mijn hart. wat ben jij toch een naar mannetje. wees blij dat de KNVB bang was van jullie motor bende, Twente is het grootste gezwel van het Nederlandse voetbal. maar goed dat is mijn mening.

Gifbeker nog niet leeg

Haha lekker beginnen hoor sjonge jonge

Doek gewoon heel de club op. Bespaar ons alstjeblieft gewoon de pijn.

19 oktober 2022 om 22:56

Wat een goede fan ben jij.

19 oktober 2022 om 23:32

Hahaha dat is die Ernemse negativiteit, jullie zijn net Nijmegenaren. Dit seizoen zal het misschien tegenvallen, maar na dit seizoen (en mogelijk zelfs winterstop) wordt de weg omhoog écht wel ingezet. Kop op Vites, komt goed.

19 oktober 2022 om 23:37



ik denk dat jij nu degene bent die zichzelf kapot moet schamen. Ben jij een vent? Ga achter je clup staan ipv zo dom te kletsen. Als je een echte supporter bent dan sta je er niet alleen als ze het goed doen maar ook als ze deze tijden doormaken. Helaas heeft Vitesse veel van dit soort supporters. Juist nu Vitesse het zo hard nodig heeft dat het publiek achter hun staat ga jij dit soort rommel de wereld ingooien. Echt een boegbeeld voor onze clup.

19 oktober 2022 om 23:56

Vitesse en veel supporters.
JE LIEGT MAN!!!

19 oktober 2022 om 23:58

Moeilijk he begrijpend lezen?

20 oktober 2022 om 00:46

Begint echt sneu te worden om iedere keer de hoeveelheid fans erbij te halen...

Gaat Cocu de kerst halen vraag ik mij af?

19 oktober 2022 om 23:01

Hij wel, maar niet als Vitesse-trainer

Ongelooflijk toch, bij uitstek het toernooi om nog wat vreugde aan dit seizoen te brengen.
Wat zal het de komende weken gezellig zijn daar..

Ik dacht dat Heerenveen voor lul stond, maar het kan dus toch erger. Wel geweldig voor de Kozakken Boys natuurlijk.

Hoe diep kan Vitesse zinken? Ik dacht na de 0-3 in Leeuwarden dat Vitesse de weg omhoog kon gaan zoeken, maar dan dit. Echt, wat een seizoen draaien zij. Zorgwekkend.

Deze selectie van Vitesse kan ook vrij weinig eigenlijk he, dit ligt niet aan de trainer maar aan het bestuur wat er een rotzooitje van gemaakt heeft.

Ik hoop voor Kozakken Boys dat ze ver kunnen komen, leuk voetbal speelde ze.

Christus te paard, wat een afgang.

Niet verrassend. Vitesse is al het hele seizoen dramatisch.

Espn met volgens mij vier kanalen om er vervolgens maar een te gebruiken :/

19 oktober 2022 om 23:54

Precies, "we maken er een mini-switch vrijdagavond van". Vanaf 20.00u alleen maar de drie heren aan tafel, voorbeschouwing NEC - Fortuna en reclame gezien. Maar wel naar iedere amateurvereniging een cameraploeg sturen voor de sfeerbeelden van voor de wedstrijd te tonen. Doe er wat meer mee en maak er een spannende bekeravond van met de sfeer en spanning die heerst tijdens de wedstrijden aldaar. Hoeft niet zo moeilijk te zijn lijkt mij...

Net als je denkt dat het seizoen van vitesse niet slechter kan gaan, gebeurt dit ze ook nog eens. Ben benieuwd hoe het verder gaat met vitesse, vechten tegen degradatie vermoed ik

Dit is toch de reden dat het bekertoernooi al zo vroeg leuk is. Niet pas vanaf halve finales oid, gewoon vanaf nu. Amateurs die stunten, verlengingen, penalties; ik hou er van!

Sorry voor de Vitesse fans, om je voor te schamen als club natuurlijk, maar wat een geweldige tv.

19 oktober 2022 om 22:57

Als het nou ook op tv was geweest....

19 oktober 2022 om 23:02

Ik bedoel meer in algemene zin... net als gister met verlenging, penalties etc bij Roda - Heracles. Ik vind de eerste rondes van de beker heerlijke tv

19 oktober 2022 om 23:18

Ja, verder helemaal met je eens. De charme van de beker. Jammer dat er amper de moeite wordt genomen om het uit te zenden.

19 oktober 2022 om 23:23

Eens! Zou zelf liever ook een schakelprogramma hebben oid op ESPN.

Geen woorden aan vuil maken, stelletje domoren.

20 oktober 2022 om 08:56

Dat is wel heel erg gemakkelijk. Wat een aanfluiting dit ! Pas wél weer helemaal in dit seizoen. De bezem er doorheen en goed ook !

20 oktober 2022 om 12:04

Ik wil er geen woorden aan vuil maken, bedoelde ik. Ben die kleuters een beetje zat. Hier kan ook geen trainer iets aan doen, al vind ik het een verbetering dat Cocu logische opstellingen maakt en spelers op logische plekken zet. Verder is het zeer, zeer matig materiaal.

Dat kan er ook nog wel bij.... zucht

Niet fraai, maarja, als je moet kiezen win ik zaterdag toch liever van Emmen. Dit is een overgangsjaar helaas, even overleven.

Leuk voor Kozakken, Vitesse vliegt er regelmatig vroeg uit bij uitwedstrijden tegen amateurs/semiprofs.

19 oktober 2022 om 22:58

Punt is, zaterdag win je niet van Emmen. Het is niet dat je deze even inruilt tegen zaterdag Vitesse bakt er geen ene kut van dit seizoen, thuis al helemaal niet.

19 oktober 2022 om 23:44

Geef mij je glazen bol even dat scheelt me dan kijken.

Cocu denkt dat hij nog bij PSV zit maar bij andere clubs word je geacht de beker wel serieus te nemen

19 oktober 2022 om 23:19

Leuk geprobeerd, maar dit is een dramatisch achterhaalde grap van je.

19 oktober 2022 om 23:38

Wat is er achterhaald aan dan? In zijn 5 jaar als hoofdcoach van PSV is Cocu in de beker uitgeschakeld door resp. Roda, Roda, Utrecht, Sparta en Feyenoord en liet hij nooit blijken veel om de beker te geven. Veel PSV'ers (waaronder ik) vonden dat wel prima en er werd nooit echt een punt van gemaakt. Nu bij Vitesse zal dat anders zijn

Kan gebeuren tegen het ongenaakbare Kozakken Boys.

Achja. Misschien maar goed ook. Mensen die vinden dat Cocu ontslagen moet worden zijn wel echt bijzonder sneu. Het team is één en al klote.

Morgen straftraining bij Kozakken Boys lijkt me op z'n plaats! Penalty's nodig tegen deze uitermate zwakke tegenstander... Beschamend! 😇

Tweede divisie knikkeren gewoon 2 Eredivisie clubs eruit. Toch wel leuk om te zien.

Zijn er geen supporters die de handen ineen kunnen wrijven en iedereen achter Vitesee kunnen krijgen met een zgn 12e man?Lijkt me geen overbodige luxe, zag laatst een stadion tijdens een wedstrijd in de ED met de sfeer van een aula in een crematorium.

19 oktober 2022 om 23:30

Ja, Glory Collision 4 is niet helemaal geworden wat men ervan had verwacht 😋Geintje natuurlijk, maarja. Wat wil je dan als je naar een wedstrijd kijkt die je eigenlijk niet in direct contact met je ogen wilt laten komen.

20 oktober 2022 om 07:27

Dat gebeurde in de kuip toch ook niet toen het slecht ging? Is inherent aan de resultaten.

Zoooo die zijn ver afgegleden ....Het kan snel verkeren. Vorig seizoen mooie potjes gezien tegen Anderlecht en Tottenham.Dit seizoen kan je niet eens van een kozakken boys winnen ....

19 oktober 2022 om 23:56

Zijn we gewend langzamerhand...eerst word je bekerkampioen om het seizoen erop door swift eruit te worden gemept. Vreemde is dat ik het al aan zag komen. Kozakkenboys zijn niet de slechtste van de amateurs en is bekend dat die echt de motivatie hebben zich er niet bij neer te leggen. Vorige keer ook met hakken over de sloot daar gewonnen met 1-2. Dus ik was er al op voorbereid. Maar goed ze moesten een stap terug doen en een hoop spelers verloren dus ligt in de lijn der verwachting dat ze dit dan ook gingen verliezen. En eerlijk gezegd ben ik er niet heel rauwig om. Leuk is anders natuurlijk,maar ik heb liever dat ze er nu in de beker uit liggen en zich bezig kunnen houden met het seizoen. Dan dat ze doorgaan in de beker en dat al vaststaat dat ze direct of indirect degraderen. Het is het 1 of het ander. Dan maar een jaartje afzien en zorgen voor lijfsbehoud.

20 oktober 2022 om 00:01

Kozakken Boys zijn niet de slechtste van de amateurs zegt ie….hahaha.
Die staan 12e in de Tweede Divisie. Ga je kapot schamen in een leeg hoekie in die glasbak man.

20 oktober 2022 om 00:08



Dus? Ga je eerst eens gedragen als iemand van 49 jaar Want aan jou commentaren te zien ben je net een groot kind. Moeilijk of niet om als een volwassene te antwoorden? Ennuh zoals eerder met hoofdletters typen maakt geen indruk hoor dus leer je eerst maar eens gedragen als een vent.

20 oktober 2022 om 07:08

@m1973 dan heeft ie toch gewoon gelijk, als ze 12e staan dan zijn er dus nog 6 ploegen die onder hen staan, dus zijn ze niet de slechtste

20 oktober 2022 om 07:44

@Jsmooth: je kan dit seizoen niet met vorig seizoen vergelijken gezien de leegloop van bepalende spelers afgelopen zomer… tel daarbij de zeer matige spelers op die erbij zijn gekomen en je krijgt een seizoen als deze…

De gifbeker moet helemaal leeg. Niet goed voor het toch al bijna niet aanwezige moraal… ben benieuwd hoe je dit voor zaterdag tegen Emmen te boven komt…

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren