Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse voelt hete adem uit Serie A in jacht op voormalig Real Madrid-doelwit

Laatste update:

Het is nog alles behalve uitgemaakte zaak dat Ferro komend seizoen voor Vitesse voetbalt. Volgens Portugese sportkrant Record was de 25-jarige verdediger van Benfica hard op weg naar de Arnhemmers, die hem zouden gaan huren met optie tot koop. Collega-Eredivisionist Fortuna Sittard werd daarbij afgetroefd. De Telegraaf weet echter van Portugese bronnen dat ook Sampdoria zich in de strijd heeft gemeld om de stopper.

Vitesse is naarstig op zoek naar defensieve versterkingen. Met Danilo Doekhi, Riechedly Bazoer (transfervrij), Jacob Rasmussen (einde huur) en Dominik Oroz (noodgedwongen verhuurd vanwege dienstplicht) vertrokken er liefst vier opties voor de positie van centrale verdediger. Alleen Melle Meulensteen werd tot op heden opgehaald bij RKC Waalwijk om de gaten te dichten. Onder meer Valentine Ozornwafor werd in verband gebracht met een overstap naar het GelreDome, maar de verdediger van Charleroi is naar verluidt al op weg naar Sochaux. Ferro, die niet in de plannen van kersverse Benfica-trainer Roger Schmidt voorkomt, leek in dat opzicht uitkomst te bieden.

De mandekker heeft al enige tijd weinig perspectief op speelminuten bij o Glorioso en mag andermaal verhuurd worden, ditmaal met optie tot koop. Vitesse lijkt de toekomstige transfersom van zes miljoen euro echter onmogelijk op te kunnen hoesten; Sampdoria beschikt over meer financiële middelen. Een verhuur aan de Serie A-club lijkt zo een kansrijkere optie voor Benfica.

Ferro debuteerde in februari 2019 voor Benfica en kwam niet lang daarna op het lijstje van Real Madrid te staan. De Portugees jeugdinternational werd volgens AS destijds getaxeerd op zo'n honderd miljoen euro. Na nog tot een verdienstelijk aantal van veertig duels te zijn gekomen in het seizoen 2019/20 - waaronder vijf in de Champions League - stokte zijn ontwikkeling. Verhuurperiodes bij Valencia en Hajduk Split werden geen succes en nu lijkt een definitieve uittocht op handen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kortom we zijn vrijwel kansloos. Maar laten we anders dichterbij huis scouten. Philippe Sandler is toch transfervrij? En zo zijn er wel meer transfervrije spelers, die we makkelijker kunnen opppikken. We hebben nog een keeper, een creatieve middenvelder, een spits en extra buitenspeler nodig.

9 juli 2022 om 11:02

We hebben echt wel wat meer nodig. Zolang je nog steeds met Hajek in de basis staat, een middenveld met Tronstad, Bero Als belangrijke mannen op het middenveld hebt lopen, zit het niet goed. Er zit zo weinig voetbal in deze ploeg. Het is echt zo verdedigend, niet om aan te gluren. Had nog de hoop dat we anders gingen spelen bij vertrek Bazoer, maar we gaan gewoon weer vrolijk verder met 5 verdedigers. Een centrum Meulensteen-Sandler zie ik bv wel zitten. Daar zit voetbal in. Aanvallend zijn we echt onmachtig. En omdat Letsch alleen maar vanuit de verdediging denkt, zal het ook volgend jaar een klote jaar worden. Mischien niet direct qua punten, wel qua doelpunten voor, voetballende vermogen.

9 juli 2022 om 11:32

En daarom wil ik graag een creatieve speler op het middenveld en in de aanval erbij. Klopt het spel onder Letsch is niet echt spraakmakend. 5-3-2 kan dat zéker wel worden. Maar dan moeten die 3 achterin stabiel en je moet een goede keeper hebben. Met Wittek / Manhoef heb je backs die goed kunnen pendelen. Hoe dan ook, het wordt een lange en trage transferzomer voor ons...

9 juli 2022 om 14:36

Denk dat Manhoef niet eens meer als Back in aanmerking komt. Zal in de aanvallende rol achter de spits zijn(waar hij gisteren stond) en maar goed ook, want hij speelde aardig goed. Wat mij betreft beste man van het veld

9 juli 2022 om 15:25

Hoe zit het eigenlijk op financieel vlak met Vitesse? Ik las dat die lening kwijtgescholden was, maar het lijkt me erg sterk dat de nieuwe eigenaar omgerekend ook even 12-15 miljoen euro per jaar bijspringt. De vraag is dus ook wat er eigenlijk precies mogelijk is. Misschien dat een Vitessenaar me kan informeren?

Dit was een groot talent en vormde met Dias een goede duo bij Benfica. Ikzelf had gedacht dat dat ook de duo van Portugal zal zijn voor het aankomende 10 jaar, wanneer spelers zoals Fonte en Pepe het hadden gezien. Maar waar Dias is doorgegroeid, is Ferro alleen maar afgetakeld. Vorig seizoen werd hij zelfs verhuurd aan Hajduk Split zag ik. Een optie tot koop van 6 miljoen maakt Vitesse wel kansloos, want dat kunnen ze gewoon niet ophoesten met het transferbeleid die ze de laatste paar jaren hebben gehanteerd. Als vitesse spelers wilt hebben, dan moeten ze huren van (grote) clubs, spelers van het rechterrijtje van de Eredivisie halen of top van de Kkd. Anders van een vergelijkbare niveau in het buitenland. Wel ontzettend pijnlijk dat ze weinig hebben verdiend de afgelopen jaren en spelers die wat kapitaal hadden, transfervrij hebben laten gaan. Ik gun het Letsch niet zo, die echt naar mijn mening heel goed werk levert met de minimale middelen die hij krijgt.

9 juli 2022 om 12:56

Het is ook onbegrijpelijk hoor dat Ferro niet is geslaagd. Hij en Dias waren echt top samen. Maar dan krijg je 1x zo een trainer als die Jesus die met Vertonghen en Otamendi aan komt zetten. Echt naadje hopeloos. Nu zit hij met de pech dat otamendi, joao Victor, Verissimo Morata en Araujo een aantal hele goede cv zijn opgeleid en aangetrokken. Hij had van mij overigens mogen blijven en otamendi en vertongen eruit. Maar deze jongen moet gewoon spelen.

9 juli 2022 om 15:27

Maar goed, van Benfica plots een verhuur naar Hajduk Split is wel een grote transitie. Dan ben je wel in niveau weggevallen, want anders eindig je ook tijdens verhuurperiodes wel bij een betere club. Maar goed, hier ben ik een beetje aan het gissen.

9 juli 2022 om 18:31

Ferro is zijn zelfvertrouwen verloren. Hij speelde een periode hartstikke goed maar vervolgens speelde hij een paar wedstrijden slecht en raakte geblesseerd. Na zijn blessure maakte hij veel fouten waardoor de supporters hem bekritiseerden. Hierdoor verloor hij zn zelfvertrouwen en daarna is hij bergafwaarts gegaan.
Ferro en Dias waren fantastisch. Dacht echt dat zij de volgende Chiellini en Bonucci zouden worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren