Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse verzuimt over PSV heen te springen bij rentree ‘Messi van de Meerdijk’

Laatste update:

Vitesse is er zondagmiddag niet in geslaagd om de derde plaats in de Eredivisie over te nemen van PSV, dat zaterdag punten morste tegen Sparta Rotterdam (2-2). De formatie van trainer Leonid Slutsky verloor op De Meerdijk met 2-1, mede door een zeer slechte beginfase van de bezoekende ploeg. Nikolai Laursen maakte veel indruk aan de kant van Emmen, dat goede zaken doet in de strijd tegen degradatie. Een ander hoogtepunt was de terugkeer van Anco Jansen, die sinds april niet meer voor de thuisploeg had gespeeld.

Vitesse kende een zeer slechte start in Emmen, want al na elf minuten kwam de thuisspelende ploeg op voorsprong. Michael de Leeuw profiteerde optimaal van miscommunicatie tussen doelman Remko Pasveer en rechtsback Eli Dasa en schoot vervolgens beheerst raak bij de tweede paal. Emmen rook vervolgens bloed en ging massaal op jacht naar de tweede treffer, die er ook kwam na een klein halfuur spelen. Vitesse stond andermaal te schutteren in verdedigend opzicht en Laursen wist Emmen al koppend op 2-0 te brengen.

Het was het sein voor Vitesse om wakker te worden, wat resulteerde in meer aanvallende intenties van de bezoekers uit Arnhem. Slechts zes minuten na de tweede treffer van Emmen leidde dat al tot een doelpunt, gemaakt door Nouha Dicko. De Vitesse-aanvaller was er als de kippen bij om een door doelman Dennis Telgenkamp niet goed verwerkte kopbal in het doel te rammen. Emmen haalde het rustsignaal met een 2-1 voorsprong, maar het was duidelijk dat de wedstrijd nog lang niet gespeeld was.

Riechedly Bazoer zag in de beginfase van de tweede helft een afstandsschot gekeerd worden door Telgenkamp, terwijl de middenvelder van Vitesse korte tijd later een gele kaart kreeg vanwege een harde overtreding op eigen helft. Laursen deed vervolgens verwoede pogingen om de marge van Emmen weer op twee te brengen, maar de Deense aanvaller werd gestuit door de alerte Vitesse-defensie. Slutsky greep kort daarop zonder twijfelen in en bracht verdediger Julian Lelieveld binnen de lijnen voor de tegenvallende Jay-Roy Grot.

Het ondermaats spelende Vitesse bleef in het laatste halfuur zoeken naar de gelijkmaker. Bryan Linssen leek op weg naar de tweede Arnhemse treffer, maar de inzet van de vleugelaanvaller werd gekeerd door Keziah Veendorp. Aan de ander kant draaide Laursen Max Clark dol, al slaagden achtereenvolgens Jafar Arias en De Leeuw er niet in om de wedstrijd in het slot te gooien op aangeven van de uitblinkende Deen. In de absolute slotfase verscheen de weer geheel fitte Jansen binnen de lijnen, tot grote vreugde van het Emmen-publiek. De aanvaller stond vanwege een zware knieblessure ruim een halfjaar buitenspel. Dicko zag een fraaie omhaal in de blessuretijd over het doel van Emmen verdwijnen. Vitesse wist in de toegevoegde tijd niet meer langszij te komen en moest een zure nederlaag slikken.

Terechte overwinning van FC Emmen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Terechte overwinning hoor! Emmen heeft gestreden, veel kansen gehad en hadden meer moeten scoren. Goed om te zien dat Anco ook weer terug is. Belangrijke punten tegen de nummer 4.

Werkelijk een schande. Geen druk op de bal en lieten Emmen lekker voetballen. Wonder dat het 2-1 is gebleven want 5-0 had hier ook gekund. Linssen, Matavz en met name Grot een schande. Wel weer typisch Vitesse om niet te profiteren als we op de ranglijst eens kunnen profiteren.

3 november 2019 om 14:09

Wat is die grot slecht idd jezus, was bij VVV al niet veel

Vitesse moet weer gaan voetballen en dat afwachtende spel wat ze nu spelen . En die grot moeten ze gelijk terug sturen

Wat een drama weer. En daar rijd je 160 kilometer voor haha. Emmen verdiend gewonnen, wat een drama de afgelopen weken.

Ongelofelijk 6 punten kwijt in 2 wedstrijden tegen mindere ploegen op papier.elk jaar het zelfde liedje😡

3 november 2019 om 14:12

Op papier ja, maar Emmen was zoveel beter vandaag. Vitesse en Slutsky moeten zichzelf even achter de oren krabben want het leek echt nergens naar.

3 november 2019 om 14:17

Helemaal mee eens Arsenallz. Het was echt om te janken.

3 november 2019 om 14:31

Vitesse leefde gewoon boven haar stand. Al meerdere geflatteerde overwinningen behaald.

Vitesse totaal geen speler met een actie atm, Emmen heeft wel een paar lekkere spelertjes met name die Pena.

Lekker Emmen! Wedstrijd niet kunnen zien, maar de statistieken liegen er niet om. Als Groningen fan vind ik het leuk om Emmen eens live te zien, welke Emmen fanaat kan mij een wedstrijd aan raden, waar ik het beste kan zitten etc?

3 november 2019 om 14:16

Ik zou mezelf niet een echte fanaat noemen, maar de Oost-tribune is prima. Ik zou altijd een wedstrijd kiezen zoals Emmen - Fortuna. Een degradatiekraker maakt altijd iets los, want Emmen gaat doorgaans af tegen de toppers zoals AZ en Ajax.

3 november 2019 om 14:43

Dankje, ga ik onthouden.

3 november 2019 om 15:31

Pff nee hoor. Ik zou een wedstrijd tegen PEC, Groningen, Heerenveen kiezen. Leeft veel meer. Fortuna loopt iedereen veel minder voor warm.

3 november 2019 om 15:35

Kebab, vandaar het woord: Zoals. Volgende keer even iets beter lezen, fijne dag.

3 november 2019 om 16:28

Degradatiekandidaat zoals fortuna... laat ik het anders brengen. Tegen vvv, rkc, fortuna loopt niemand warm. Tegen pec wel, want wedstrijden tussen emmen en pec zijn redelijk klassiek. Heerenveen en groningen zijn natuurlijk geen degradatiekandidaten. Dus ik weet niet wat jij precies onder 'teams als fortuna' schaart, maar de teams die ik noem schaar ik daar niet onder.

Prima resultaat van Emmen en belangrijke punten voor ze. Hoop dat ze in de Eredivisie kunnen blijven want het is een aanwinst voor de Eredivisie met hun manier van voetballen en het volle stadion.

ik dacht altijd dat Arnie Alberts de Messi was van Meerdijk

3 november 2019 om 14:31

Scherp, ik vraag me af hoeveel mensen dit nog begrijpen zonder het op te zoeken haha.

Wat een vertoning weer. Hoe kun je nu met zo'n spelopvatting het veld in gaan op bezoek bij Emmen. Geen enkele druk naar voren. Geen inzet. Geen scherpte. Kansloos.

Teveel spelers die echt zwaar onder de maat hebben gespeeld. Vooral Grot, Dasa, Linssen, Bazoer, Matavz en Bero echt heel slecht. Vooral van de laatste vier mag je echt veel meer verwachten.

Emmen heeft prima gespeeld en dik verdiend gewonnen. Gefeliciteerd.

Ze zijn in ieder geval wel consequent. Laten het altijd afweten. En durven ieder jaar weer de uitspraak te doen dat er makkelijke wedstrijden aan komen. Wat een stelletje slappe zakken.

Ik ben er echt zo klaar mee. Dat verliest oke, maar op deze manier. Dit zat er aan te komen want hele seizoen gaat al zo alleen vielen de doelpunten goed. Spel is niet om aan te gluren. Zo klaar met dit team en inmiddels ook Slutskie. Vorig seizoen was t al vaak zo maar toen hadden we odegaard en dit seizoen hebben wel al echt veel geluk gehad. Is dit niet snel veranderd zullen de witte zakdoekjes snel komen!!!

Gewoon copy paste wat ik op 26-10 na de westrijd tegen Den Haag al zei: Zo ken ik m'n cluppie weer! Als het maar echt goed dreigt te worden lopen we wel weer tegen een zeperd aan.

Slutsky out! Gebeurt te vaak dit. En dat komt niet door de spelers, maar puur door de spelopvatting

3 november 2019 om 15:10

Niet helemaal waar. Spelers zoals Grot zijn ook echt te slecht voor Vitesse. Pasveer is ook niet geschikt voor het Vitesse niveau ondanks zijn redelijk niveau. Geldt voor meerdere spelers.

Altijd hetzelfde bij Vitesse tegen kleinere ploegen. Ook al.zet je 11 andere spelers erin, het is altijd hetzelfde liedje bij Vitesse

Erg fijne voetballer die Laursen, iedere keer toch wel 1 van de uitblinkers bij Emmen zou denk ik nog wel qua club een flinke stap omhoog kunnen maken.

Nog niks gezien, misschien maar goed ook. De reactie van Biuh van 14.15 vind ik wel leuk. Niet allemaal onder de maat gelukkig. Wist je dat je in Emmen een emmer met Emmer olifantenstront kunt kopen? Dat was tenminste vroeger zo. Dat is ook leuk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren