Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse verlengt contracten en zet doelwit van Feyenoord in wachtkamer

Laatste update:
/

Valeri Qazaishvili en Renato Ibarra spelen komend seizoen in principe ook voor Vitesse. De club uit Arnhem heeft de eenzijdige opties in de contracten gelicht. Ibarra blijft nog twee jaar aan Vitesse verbonden, terwijl de verbintenis van Qazaishvili voorlopig met een jaar wordt verlengd. Wimilio Vink en Marko Meerits krijgen in navolging van Frank van der Struijk geen nieuw contract.

Vitesse wil vooral de marktwaarde van Qazaishvili verhogen. “Met Vako ben ik ook bezig om een langdurig contract af te sluiten”, licht technisch directeur Mohammed Allach toe in gesprek met Omroep Gelderland. SC Freiburg, Tottenham Hotspur en Arsenal hebben voorzichtige interesse in de 21-jarige aanvallende middenvelder uit Georgië. De twee jaar oudere Ibarra werd in een eerder stadium met Swansea City in verband gebracht.

Mike Havenaar, goed voor tien doelpunten, heeft een formele ontslagbrief gekregen van Vitesse. “Met Mike willen we alle opties nog even open houden. Het kan heel goed zijn dat we nog in gesprek gaan met hem”, stelt Allach. Havenaar, 26 jaar, geniet interesse van Feyenoord. Voormalig Vitesse-coach Fred Rutten gaat vanaf komend seizoen in De Kuip aan de slag en ziet in zijn voormalig pupil een geschikte opvolger van Graziano Pellè, die mogelijk een zomerse transfer maakt.

Speelt Mike Havenaar komend seizoen nog voor Vitesse?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Havenaar lijkt me geen spits voor Feyenoord. Zie liever een geldschieter komen die mee financiert om Guidetti te kopen.

1 april 2014 om 02:23

Misschien heb je nog niet gezien hoe Guidetti eruit ziet op het moment... Zeefuik is er niks bij. Guidetti moet niet terug naar de kuip. Kan nooit meer evenaren wat hij daar heeft gepresteerd, wordt voor alle partijen een teleurstelling. Havenaar daarentegen is ook niet wat feyenoord zoekt. Zie liever weer eens een type Tomasson in de spits. Iemand met een actie en een neusje voor de goal.

Lijkt me een goede pinchitter voor Feyenoord, maar voor een eerste spits komt hij denk ik tekort.

als je niets te vertellen hebt ga dan gewoon lekker wat anders doen.

Havenaar is zeker wat voor elke ploeg in Nederland.

1 april 2014 om 14:26

Demy

Voor vitesse is het niks dus onzin.
Voor PSV en Ajax ook niet

Is niks voor Feyenoord.. Er zijn betere opties.. Kwestie van goed scouten

Veel Vitesse fans zeiden dat Meerits juist een potentiele eerste keeper is, toch mag die weg. Komt onverwachts voor mij. Jammer van Struijk, kom uit dezelfde gemeente als hem en zat nog bij zijn broertje in de klas. Toch wel een van de weinige spelers waar de fans zich in kunnen herkennen zeg maar.

1 april 2014 om 01:22

Franky steek je vingers op! Haha wat een held, kan amper voetballen maar wel een jongen van de club.

1 april 2014 om 07:43

Een jongen van de club? Dan is het net zo goed een jongen van de club Willem 2.

Janssen, Hofs, Velthuizen..Dat zijn jongens van de club. Frank niet.

1 april 2014 om 14:28

Mitsie

Nee oké daar heb je gelijk in maar voor de vitesse supporters blijft hij een held al kan hij er weinig van.

Wat moeten de Spurs en Arsenal in vredesnaam met Qazaishvili. Als er één speler is die ik wel niet matig vind is hij het wel... Piazon en Pröpper lieten voor de winterstop zien wel degelijk over veel talent te beschikken, evenals van Aanholt en Atsu ook bij vlagen hun klasse laten zien. Ook zij komen allemaal tekort voor eerdergenoemde clubs, maar Qazaishvili, dat menen ze niet hopelijk. Op 10 loopt er in Nederland veel beter talent rond.... Klaassen in een iets centralere rol, Vilhena iets verder naar voren geschoven, Maher, Wijnaldum, Promes die er kan spelen, Tadic, Ziyech, met een beetje goede wil Gudelj...

Daarnaast valt de naar verluidt sterk verbeterde jeugdopleiding me vooralsnog vies tegen, ik kan me nog herinneren dat ik aan het begin van het seizoen aangaf dat er wel erg weinig doorbrak, ik werd gecounterd met de echte Vitessenaren van Ginkel, Pröpper, Janssen en Velthuizen, 2 laatstgenoemden is natuurlijk al een jaar of 10 geleden, terwijl van Ginkel en Pröpper ook al een jaar of 4 geleden hun debuut maakten. Maaaaaar er was wat gaande op Papendal, de eerste 2 toptalenten die er aan zaten te komen waren Tighadouini en Wimilio Vink. Ondertussen is Tighadouini gratis vertrokken naar NAC in de winterstop en het contract van Vink wordt niet verlengd. Komt er dan nog nieuw talent aan?

1 april 2014 om 02:36

Enig idee hoe lang het duurt voordat de onlangs gedane verbeteringen in de jeugdopleiding iets opleveren? Dat gaat echt niet binnen 1 jaar hoor.

Bij Ajax zeiden ze dat het zo'n 5-6 jaar zou duren, maar bij Vitesse zou het binnen 1 jaar moeten kunnen? Bij Vitesse gaat het eerder iets langer duren dan bij Ajax, omdat Ajax al een goede jeugdopleiding had en bij Vitesse de goede jeugdspelers voor die verbeteringen allen weggekaapt werden door de grotere clubs (waaronder Ajax).

Ga dus niet nu al roepen dat die verbeterde jeugdopleiding nog niets oplevert, want dat duurt een paar jaar voordat je daar de vruchten van kan plukken.

Tighadouini en Vink waren ook helemaal geen toptalenten. Vink is daarbij nooit echt in beeld geweest om het eerste elftal te kunnen halen.

1 april 2014 om 09:36

Dat Tighadouini en Vink de toptalenten vam de Vitesse jeugd waren is wat mij verteld is, ik volg de Nederlandse competitie, maar om daarnaast nou ook nog alle jeugdteams te bekijken gaat me te ver, dan ga ik liever af op wat een aantal Vitessefans mij op dit forum meldden.

Daarnaast komt er uit de jeugdopleiding al jaren niks door, zelfs zonder verbeteringen moet een beetje doorstroom toch mogelijk zijn, ik geloof dat de jeugdopleiding al langer dan een jaar staat trouwens bij Vitesse. En Ajax levert tussendoor toch echt wel talenten, ik ben zelf dan wel niet kapot van Veltman, maar dat is wel een basisspeler, dan heb je nog Klaassen, Denswil, Kishna, de Sa vind ik ook niet geweldig, maar speelt ook geregeld mee.

1 april 2014 om 09:44

Ach, doe de moeite niet.
Dergelijke reacties geven alleen maar aan hoe subjectief mensen bij voorbaat al zijn aangaande Vitesse.

jasper9 snapt schijnbaar niet dat een nieuw trainingscomplex geen fabriek is die binnen een jaar een nieuw topmodel van de band af kan spuwen.
De jeugdopleiding is een goede investering maar tevens een lange termijnproject.

1 april 2014 om 10:57

In de jeugd bij Vitesse lopen er op die moment wel enkelen rond. Het is alleen nog niet het niveau waar het moet zijn. In jong-vitesse spelen veel jongens van het eerste mee, gewoonweg omdat de rest nog niet op niveau is. De enige die daar mee kunnen zijn Bosz(zoon van) en hamdaoui. De a-jeugd is ook nog niet op een goed niveau. Issa kallon is de enige tweedejaars die waarschijnlijk het niveau aankan. Daarachter zitten wel wat meer talenten. Louisben jagt, wellington verloo, faycal annouri, kevin diks, lorenzo hop thomas oude kotte. Jongens die ook in de jeugdelftalle van de knvb spelen. Deze jongens zullen alleen pas over 3 a 4 jaar klaar zijn voor het eerste.. Het is dis afwachten.

1 april 2014 om 11:00

Niet met jou eens, qazaishvili matig? Die jongen is echt wel een hele goede speler hoor. 2 benig, goed schot, goede techniek en kapbewegingen, snelste draaicirkel die ik ooit bij een speler heb gezien en hij scoort ook best vaak mooie goals. Misschien kan hij de bal af en toe vaker afgeven en wat sterker worden maar het is echt wel een hele goede speler hoor.

1 april 2014 om 14:38

Jasper9

Vitesse heeft een situatie bedacht waarbij de beste jeugdspelers naar de topclubs vertrokken. Die spelers komen niet ineens terug en er moet vanaf de etjes en dtjes gebouwd worden voor talenten. Dat is nu zo'n 3 jaar geleden begonnen met ontwikkelingen als het nieuwe trainingscomplex. De eerste talenten uit de 'nieuwe' jeugdopleiding zijn nu dus zo'n 14 jaar oud. Daar kan je nu dus niet zo veel van zeggen. Als we 5/6 jaar verder zijn kan je pas een echt beeld krijgen of die nieuwe aanpak werkt. Verder zijn er weinig echt grote talenten die binnen 3 jaar kunnen doorstromen naar het eerste maar er lopen toch wel een paar goede talenten tussen zoals kallon die echt wel potentie heeft. En over vink en tighadouini; vink was nooit een toptalent en tighadouini gaat het echt nog wel maken en het gaat nog blijken dat dit een blunder is van vitesse.

Is dit dan de 1 april grap? Of zou dit artikel niet beter kunnen onder de noemer geruchten?
Ontslag brief terwijl ?havenaar zo succesvol bij Vitesse is. Klinkt als een broodje aapverhaal.
Maar ik wacht van wege 1 april even af.

1 april 2014 om 02:32

Zo succesvol is Havenaar helemaal niet bij Vitesse. Daarnaast is hij ook een van de dure spelers geloof ik (hoog salaris).

1 april 2014 om 14:42

Havenaar succesvol? Haha

2 april 2014 om 14:28

Het team speelt beter als hij erin staat. Dat bedoelde ik. Hij heeft wel zijn beperkingen als voetballer natuurlijk. Dat zie ik ook wel.

Havenaar is niks voor feyenoord,werkt hard maar scoort 1 van zijn 5 kansen ofzo. Als Feyenoord vooruit wilt moet het eens afgelopen zijn met aankopen als Verhoek,goossens,vormer havenaar past perfect in dat rijtje.

Havenaar is een aardige spits. Echter hebben we al twee aardige spitsen volgend seizoen, er vanuit gaande dat Pelle vertrekt, nl Te Vrede en Achachbar. Havenaar en Te Vrede lijken op elkaar waarbij ik denk dat als Te Vrede zo veel minuten maakt als Havenaar hij wel eens meer goals zou kunnen maken, afgaande op de statistieken dit seizoen. Te Vrede is daarnaast vele malen goedkoper want Havenaar zal toch een Non EU salaris moeten verdienen en waarschijnlijk zal hij niet voor minder geld Vitesse verruilen voor Feyenoord. Mijn conclusie is niet doen en proberen ergens een andere spits vandaan te halen. Eentje met snelheid en kracht. Zo'n type hebben we niet. Ja dat klinkt als Guidetti maar die is niet te betalen. Ik zou Van Wolfswinkel willen zien al is die uiteraard ook onhaalbaar.

Ik hoop eigenlijk dat Feyenoord Havenaar niet zal halen. Niet omdat het een slechte spits is, maar meer omdat je het spel dan weer baseert op een type Pelle (als ik de woorden van Rutten mag geloven). Laatste 3 wedstrijden zonder Pelle speelt Feyenoord gewoon degelijk en bij vlagen goed voetbal, omdat er nu naar andere voetballende oplossingen moet worden gezocht. Te Vrede beschikt niet over dezelfde techniek als onze publiekslieveling en wordt daarom (in mijn ogen) minder vaak door de lucht aangespeeld, met uitzondering van voorzetten natuurlijk. Havenaar zou een prima pinchhitter zijn, maar voor een 1e spits zie ik liever een type Finnbogason dan weer een type Pelle.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren