Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse raakt aanvaller kwijt: ‘Ik wil naar een betere competitie’

Laatste update:

Valeri Qazaishvili is dit seizoen met tien doelpunten topscorer van Vitesse in de Eredivisie. De Georgische aanvaller heeft de stijgende lijn te pakken, want in de voorgaande jaren was hij goed voor vier en negen goals in Arnhem. De kans is echter klein dat Vako nog langer bij de club blijft: hij heeft zijn zinnen gezet op een transfer.

/

In gesprek met Omroep Gelderland legt Qazaishvili zaterdag uit dat zijn ambities elders liggen. “Ik wil naar een betere competitie. Met betere spelers. Op dit moment focus ik mij echter alleen op de wedstrijd van zondag”, zegt hij. De Georgiër speelde nagenoeg alles: hij deed tot dusverre in 32 van de 33 wedstrijden mee bij Vitesse.

Voor de winterstop draaide het veel beter dan erna: de Gelderse club ging pauzeren als vijfde, maar zakte in de maanden erna diep weg nadat Peter Bosz wegging. Met de laatste speelronde in aantocht is plaats tien in handen en negende worden is het maximaal haalbare. “We hebben allemaal goede spelers. En we staan nu tiende. Dan hebben we dus een mentaal probleem. Iedereen heeft daar schuld aan. Ik natuurlijk ook”, zegt Qazaishvili.

Denk je dat Valeri Qazaishvili toe is aan een hoger niveau?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat hij niet slagen... Hij was niet altijd constant genoeg...
Betwijfel of de top Nederland ook zijn niveau wel is

7 mei 2016 om 21:47

Hij geeft aan naar een betere competitie te willen, hij zegt nergens dat hij naar een topclub toe wil.

7 mei 2016 om 21:56

Precies, als een Paul Verhaegh of Jeffrey Gouweleeuw in een mooie competitie als de Bundesliga kunnen spelen dan kunnen veel meer spelers dat ook.

8 mei 2016 om 00:40

Dat zijn verdedigers, die passen zich makkelijker aan dan een spelmaker natuurlijk. Hij krijgt straks veel minder ruimte aan de bal, kleinere ruimtes, meer felheid. Dat wordt lastig voor meneer.

8 mei 2016 om 01:52

Als spelmaker moet je wel echt goed zijn om te slagen. Een verdediger kan veel compenseren met strijd en passie.

7 mei 2016 om 23:36

Vitesse is al te hoog gegrepen... Vorig jaar met Propper en Vejinovic kon hij uitblinken, nu zie je echter het totale gebrek aan inzicht gecombineerd met weinig snelheid en n slecht schot. Plus een arrogante houding.

8 mei 2016 om 10:24

Wat een eis voor iemand die wel 10 hele doelpunten maakt in Nederland. Grootheidswaanzin

Negende maximaal haalbare? Ze kunnen nog zevende worden zelfs.

wat een grap! een speler die in de Eredivisie leuk mee doet qua doelpunten, denkt naar een sterkere competitie te kunnen. sorry hoor maar hij zou eigenlijk eerst naar een betere club moeten, en Misschien (maar daar twijfel ik al over) dat hij dan genoeg doorontwikkeld om over 2/3 jaar naar een grotere competitie te kunnen

7 mei 2016 om 21:48

Hij kan best meekomen bij een middenmoter/subtopper in Rusland, Oekraine of Turkije dus waarom zou hij hier blijven.

8 mei 2016 om 09:26

Hij zegt betere competitie.. turkije en oekraine zijn wereldwijd gekeken van eenzelfde niveau..

8 mei 2016 om 10:14

Turkije wel ja, maar oekraine is wel van een hoger niveau.

8 mei 2016 om 11:13

Dat valt ook wel mee op sjactar na.

8 mei 2016 om 19:07

Kiev ook hoor en Dnjepr vorig jaar in de EL-finale.

Zegt genoeg, we zijn een lachtertje, een mickey mouse competitie.
spanje italie, duitsland engeland liggen lichtjaren voor op ons. Schrijdend maar waar.

7 mei 2016 om 21:48

Tja money rules komt Italië nu ook echt achter en binnenkort zal Duitsland het ook merken (op bayern na). Helemaal met die goedkopen kaartjes daar en dat ze niet zoals Spanje en Engeland grote achterban hebben in Azie of Midden/Zuid-Amerika.

8 mei 2016 om 08:44

Goedekope kaartjes? Gister hsv wolfsburg geweest. Drama HSV maar koste wel 50 euro per ticket. Online aangeschaft. Noem ik niet goedkoop

7 mei 2016 om 21:51

Hij heeft het nergens over de competities die jij noemt, hij heeft het over een betere competitie, daar zijn er genoeg van.

7 mei 2016 om 23:10

Erg leuk van je

8 mei 2016 om 00:31

@maurootje, praat lekker de meute na. Denk oprecht dat onze competitie zo onderschat is door iedereen. Omdat iedereen zo denkt komen we in europa ook nergens, maar denk dat we daar echt wel kunnen presteren. Misschien niet winnen, maar wel verder dan we nu over het algemeen doen. Niks met geld te maken maar vooral de instelling van spelers (waaronder deze) die zich blindstaren op engeland en spanje.

8 mei 2016 om 01:13

Italië niet

Meneer denkt dat hij hoger op kan en zijn techniek is zeer goed tot zover zijn goede eigenschappen, ten eerste speel je met hem bij balverlies met zijn tienen want hij verdedigd geen meter mee plus dat hij het liefst maar blijft kappen en draaien tot dat hij tegenover drie man staat en balverlies lijd, dan zijn overzicht is schrijnend want hij kijkt alleen maar naar de grond en ziet zelden een vrijstaande medespeler, kortom hij heeft nog veel te leren maar misschien komt hij met betere spelers om zich heen inderdaad beter tot zijn recht maar ik zal hem niet echt missen mocht hij vertrekken.

Meneer wil naar een betere competitie. Misschien moet Valeri Qazaishvili er eerst maar eens voor zorgen dat hij zelf beter wordt. Het is een aardige speler, maar zo'n onmisbare speler vind ik hem nou ook weer niet.

Vorig jaar heb ik heel veel Ajaxieden en in mindere mate ook psv'ers zien reagerem dat ze hem graag bij hun cluppie wouden zien. Vako is een geweldige speler die met name onder Bosz bij de betere spelers hoorde, het Vitesse dat het beste voetbal speelde en mee deed voor de 3e plaats. Ook als International van Georgie doet hij het goed, heb hem laatst tegen Duitsland oa Hummels het Bos in zien sturen. Echte topploegen kan hij niet aan, maar clubs als Mainz, Bremen, HSV, Augsburg, Lazio kan hii zeker aan. Daar doet een slecht halfjaar niks aan af. Het hele team draait niet en hij kan het team niet dragen. Maar een betere competitie, zeker weten. In de kleine ruimte 1 van de betere van de eredivisie. Ook scoort hii er altijd gemiddeld 10. Gewoon netjes.

8 mei 2016 om 01:26

Volgens mij heeft Hummels dat wel effe recht gezet.

8 mei 2016 om 11:43

Ja dat klopt, maar ik bedoel te zeggen dat hij technisch gewoon heel erg goed is. Een betere competitie kan hij zeker aan, ik denk dan aan middenmooy, of onder de middenmoot van Frankrijk, Duitsland, Italie, Spanje. In Turkije, Griekenland, Rusland, Oekraine zou hij bij de topploegen passen.

8 mei 2016 om 05:09

Het nadeel aan Vako blijft dat hij heel inconsistent is. Vooral vaak in de laatste maand van een competitie voor een transferperiode valt hij de afgelopen 3 jaar al heel erg tegen. Het is net alsof hij dan bang is voor de mogelijke druk die komt omdat hij bekeken wordt waardoor hij erg matig gaat voetballen. Verder is het wel een voetballer die ik er altijd in zou laten staan omdat het een echte momentenvoetballer is die je de hele wedstrijd soms niet ziet maar dan iets geweldigs ziet doen en zo doorloopt op goal of iemand anders de mogelijkheid geeft. Ik zou het jammer vinden als hij weggaat bij Vitesse, want het is wel een sieraad voor de sport, maar ik kan het hem niet kwalijk nemen na 3 jaar basiskracht te zijn.

Vako was een echte vitessenaar, samen met zijn maatje kashia. Door meneer Maas komt. Deze situatie dat hij weg wil,.neem aan dat de directie van Vitesse ingrijpt. Heeft volgens mij nog een doorlopend contract tot 2018

Onjuiste info van Vz: Vako is een middenvelder, geen aanvaller. En Vitesse kan nog maximaal 7e worden, niet maximaal 9e zoals in het artikel staat....

Goedekope kaartjes? Gister hsv wolfsburg geweest. Drama HSV maar koste wel 50 euro per ticket. Online aangeschaft. Noem ik niet goedkoop

Op de bank bij Ingolstadt is vast nog wel een plek voor hem vrij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren