Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vitesse mag vierde huurling verwelkomen na Roemeense Chelsea-deal’

Laatste update:

Vitesse had de afgelopen jaren al de beschikking over de nodige spelers van Chelsea en ook nu zitten er in de selectie van trainer Peter Bosz drie voetballers die officieel in Londen onder contract staan: rechtsback Wallace, middenvelder Josh McEachran en aanvaller Bertrand Traoré.

/

De kans is groot dat de Arnhemmers nog een vierde huurling mogen verwelkomen. Roemeense media meldden al eerder dat Chelsea een akkoord zou hebben met Viitorul over de transfer van toptalent Christian Manea en volgens Gazeta Sporturilor heeft de clubleiding van de Engelse grootmacht inmiddels besloten om ook de veelbelovende Roemeen in Arnhem te stallen.

De zeventienjarige verdediger van Viitorul, die al debuteerde in het Roemeens elftal, staat in eigen land bekend als een grote belofte. Naar verluidt betaalt Chelsea drie miljoen euro voor Manea, die in de zomer nog werd gelinkt aan Ajax. De kans is dus groot dat de jeugdige stopper in het shirt van Vitesse alsnog zijn opwachting zal maken in de Eredivisie.

Denk je dat Christian Manea inderdaad naar Vitesse komt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huh hoe kan dat? De transerperiode is toch al gesloten? Hoe kan chelsea deze speler dan kopen en vervolgens bij vitesse stallen?

17 september 2014 om 09:38

Vraag het me ook af.. Raar verhaal..

17 september 2014 om 09:52

Het is nog niet eens zeker dat hij naar Chelsea gaat, de deal is nog niet rond en mocht het wel
rond komen dan word er gesproken van een huurperiode vanaf januari naar of Vitesse of Mallorca

17 september 2014 om 10:39

In de winterstop gaat de transfermarkt weer open...zo doen ze dat

Dat kan nu toch niet meer?

Stemmingmakerij. Dit soort artikelen neemt VZ maar al te graag over. Laatst heb ik getipt over een interview met Mo Allach over de financiële situatie op dit moment bij Vitesse. Lijkt me interessant aangezien veel mensen dit niet weten. Echter heb ik hier niet eens een reactie op gehad. Dit soort artikelen horen thuis in 'in de wandelgangen'. Tip VZ, kijk eens naar de nieuwswaarde die artikelen hebben ipv alleen dit soort nietszeggende berichten plaatsen.

17 september 2014 om 09:58

Helemaal mee eens, alleen artikelen die het huidige imago van Vitesse versterken worden geplaatst door VZ. Als er ergens het woord 'chelsea' staat is het vaak al goed genoeg, terwijl interviews met Allach of de Wit niet worden geciteerd of gepubliceerd. Dit is een gerucht en als het om pak em beet Groningen of Utrecht was gegaan, had het de wandelgangen misschien geeneens gehaald.

ON. Indien het toch waar is (lijkt me dus niet) vind ik het ook totaal overbodig, een 17-jarige verdediger heeft nu niks te zoeken bij Vitesse, hoe groot die als talent is.

17 september 2014 om 10:14

Eigenlijk maar 1 woord voor jouw onzin verhaal: Kalas.

17 september 2014 om 13:20

Tja, of die 17 jarige nou iets te zoeken heeft bij Vitesse, bepaalt Vitesse uiteraard niet zelf. Dit bepaalt Chelsea. En het heeft wel degelijk nieuwswaarde, want het bewijst dat Vitesse als club helemaal Niets van afgelopen seizoen heeft geleerd, waar Piazon Vitesse naar de Championsleague voetbalde, maar dankzij de nieuwe hierarchie in de winterstop uiteindelijk zelfs uit de basis moest verdwijnen.

En dat het woord Chelsea al genoeg is om de gemoederen weer bezig te houden, heeft Vitesse puur en alleen aan zichzelf te danken.

17 september 2014 om 14:42

Vind jij Piazon het bewijs is van dat Chelsea hier alles te zeggen heeft?

Piazon was van Chelsea. Alsof Chelsea wilde dat Piazon uit de basis verdween en uiteindelijk zelfs eerder terug gestuurd werd.

Niet dat Vitesse wou dat zo gelopen is. Daarmoeten we Piazon voor aankijken
Die de Korenmarkt wel erg gezellig vond. Hopelijk heeft die jongen er wat van geleerd.
Maar Piazon was dus het bewijs dat Chelsea hier de touwtjes in hadden heeft?

17 september 2014 om 18:43

Piazon is inderdaad het bewijs dat wanneer je spelers (in dit geval teveel van Chelsea) haalt in de winterstop, de hierarchie binnen een elftal compleet overhoop gegooid wordt. Daar waar je net "bewezen" hebt dat je in de basis hoort, komt een handvol huurlingen, die ook moeten spelen, weer roet in het eten gooien en kan je opnieuw beginnen met het bouwen van een elftal.

Uiteraard heeft Piazon zelf ook de verantwoordelijkheid professioneel met zijn baan om te gaan, maar deze jonge gasten zijn zo van het pad af en ontdekken dat er ook andere zaken dan voetbal voor plezier kunnen zorgen, zeker wanneer je je basisplaats af hebt moeten staan aan een nieuwe huurling...
Zo zie ik het en zo werkt het over het algemeen met groepen jonge mensen.

17 september 2014 om 12:03

Kan wezen dat je gelijk hebt hoor. Maar waarom zou een niet Vitesse supporter geïnteresseerd zijn in de financiële situatie bij Vitesse?
Zolang alles normaal/goed gaat is het toch geen nieuws?
Kijk toen het bij Twente en NAC uit de klauw liep dat is nieuws, maar voor de rest toch niet.
De rest lees je wel in een artikel waarin de clubs in een bepaalde categorie worden ingedeeld.

Denk dat deze speler wel naar Vitesse zal gaan, maar nog niet dit seizoen, zal wel bij de start van het volgende seizoen zijn, of ze moeten hem alvast een half jaar laten wennen

17 september 2014 om 12:50

Omdat het andere zaken/ verhalen in een ander daglicht zet. Omdat je als je een duidelijk eerlijk beeld wilt hebben lijkt me.

Of je moet het natuurlijk leuk vinden om hard te bleren zonder de feiten te kennen

17 september 2014 om 13:11

Het maakt een niet supporter toch niet uit of de winst komt door een sponsordeal of een transfer, of dat de verkoop van merchandise nu is gestegen of gedaald.
Het enige wat van belang kan zijn is het eind resultaat, en die wordt dan bevestigd door de categorie indeling.

Zo heeft Twente bijvoorbeeld een vernieuwd sponsorcontract met Grolsch getekend, maar dat is voor een niet Twente supporter toch totaal oninteressant
Ja dat is interessant voor al diegene die een liefhebber zijn van economie en/of marketing, maar toch niet voor de gemiddelde voetbalvolger.

Enige wat wel belangrijk is wordt er wel of geen winst gemaakt.

17 september 2014 om 14:45

Het maakt vrij veel uit als ik mijn mening wil geven over Twente. Ik weet namelijk dondersgoed hoe irritant het is als iemand net doet of hij gelijk heeft maar gewoon de cijfertjes en hoe en wat zijn.

17 september 2014 om 14:57

Als jij je mening wil geven over iets wat bij Twente gebeurt, ga ik er vanuit dat het artikel er ook over gaat.
Als ik iets over het financiële beleid van een club wil zeggen kijk ik eerst of dit wel klopt.
Voordat ik typ dat de begroting van Ajax 65 miljoen is en de omzet 130 miljoen, dan kijk ik eerst of dit wel zo is.
Men gaat toch niet zeggen dat het verlies van Twente 10 miljoen is, terwijl 1x googlen al laat zien dat dit niet klopt.
Ga toch niet beweren dat het stadion van Vitesse half leeg is terwijl 1x googlen laat zien dat er gemiddeld 18.000 supporters zitten.

En jij dacht dat diegene die onzin lopen te verkondigen daar in 1x mee stoppen omdat in de maand mei Allach heeft uitgelegd hoe het met de financiën van Vitesse is gesteld?

zal me niks verbazen als vitesse zich plaatst voor europa en dan zijn ze daar hebben ze niks meer

17 september 2014 om 09:59

Zou me niks verbazen als ze moeten vechten tegen degradatie.

17 september 2014 om 10:15

Zal mij niets verbazen als jij nog geen enkele wedstrijd van Vitesse hebt gezien dit seizoen.

17 september 2014 om 10:18

Het zou me bijzonder verbazena ls ze moeten vechten tegen degradatie, afgaande op het prima veldspel van de afgelopen weken waaruit duidelijk bleek dat er alleen een spits miste. Maar wel schattig dat je ff grappig probeerde te zijn.

17 september 2014 om 10:19

Dat klopt, ik heb geen Foxpsports. maar de stand spreekt boekdelen.

17 september 2014 om 10:21

Na vijf wedstrijden? en met Ajax, Psv, en PEC al uit gehad,

17 september 2014 om 10:29

VI Oranje ook nog niet gezien blijkbaar. Vitesse speelt wekelijks het beste voetbal van de Eredivisie (niet mijn woorden, maar die van de heren daar aan tafel), maar miste een spits. Die is er nu.

17 september 2014 om 10:45

Bij vi oranje ja? Dat is lang geleden...

17 september 2014 om 11:04

@paulbarcafan, dan zou het je dus ook niks verbazen als Cambuur dit jaar kampioen wordt? Misschien voetbal toch maar iets beter volgen dan alleen teletekst pagina 819?

17 september 2014 om 11:08

Oh kom op. Dit is wel een beetje een kortzichtige reactie van jou H3rri3.

Ik heb idd geen foxsports en kijk vooral Eredivisie volgens Teletekst enzo, maar ik ben ook een grote tegenstander van Vitesse en ik heb dus een enorme hekel aan ze.

Jullie denken toch niet echt dat iemand denkt dat Vitesse gaat degraderen.
Persoonlijk hoop ik van wel. Dat maakt die nep club helemaal kapot.

17 september 2014 om 12:14

Als jij zegt dat het je niet zou verbazen als ze degraderen, wie ben ik dan om dat in twijfel te trekken? Nu ik weet dat we hier te maken hebben met iemand die 1) geen voetbal volgt en 2) tienduizenden supporters nare dingen toewenst zoals de teloorgang van hun favoriete club, heeft het natuurlijk weinig zin om je serieus te nemen (aardig trouwens voor je vriendje vitesseboy12)

17 september 2014 om 13:22

@ street50 Prachtig dat je PEC in dat rijtje noemt :-)

17 september 2014 om 14:13

Off:@h3rri3,
Waarom moet je mij erbij betrekken? Ik lees dit bericht, zie ik opeens me naam verschijnen. Wel raar dat je me kent want ik ken je niet.
On: Lijkt me een nietsnuttende aankoop deze Roemeen, ze kunnen bij Vitesse beter investeren in echte versterkingen. In plaats van een zeventien jarige speler die nog niets heeft gepresteerd.

17 september 2014 om 17:45

Dat was niet mijn bedoeling. Ik vroeg me alleen hardop af of die afkeer van Vitesse die paulbarca laat blijken te verklaren was uit zijn eigen clubvoorkeuren en vz- 'vriendjes'. Dus dan valt het me op dat hij een club -en daarmee zijn supporters- het slechtste toewenst en tegelijk Vitesse fans in zn lijst heeft...

17 september 2014 om 23:29

Voor jou hetzelfde woord als voor die andere persoon: Kalas!

20 september 2014 om 00:30

De stand is niet best maar het spel is vreemd genoeg best goed.
We hebben veel kansen gekregen maar ook veel gemist.
We hebben nu een nieuwe spits die ze er zo te zien wel in schiet.
Hopelijk worden de resultaten nu beter.

Deze speler is nu 17 en kan dus niet eens een werkvergunning krijgen, daarom komt die pas in de winterstop als hij wel 18 is, ik had dit gerucht vorige week al gehoord maar toen was het de vraag of het Vitesse of Mallorca zou worden, opvallend is wel dat hij al een A interland gespeeld heeft voor Roemenië.

17 september 2014 om 12:06

Roemenië is een EU land, dan heb je volgens mij geen werkvergunning nodig

17 september 2014 om 12:18

Je hebt gelijk, thanks.

Aangezien deze speler nog maar zeventien jaar oud is heeft hij nog geen profcontract en daarom kan hij worden gehaald.

waarom een nepcllub, lekker kortzichtig weer overgenomen vd media, hersens zo groot als een pinda zeker

Eerst zien dan geloven. Bij ieder jong talent dat Chelsea aankoopt wordt meteen geroepen dat hij hierheen komt. Als al die geruchten waar zouden zijn, hadden we twee teams kunnen vullen met alleen maar huurlingen..

Volgens mij wordt elke spelerdie ouder dan 12 is en een bal 15 keer kan hooghouden aan Chelsea gelinkt. Die lachen zich dood om 3 mio en zorgen er voor dat zo'n speler zich niet doorontwikkeld richting eerste elftal bij een "mindere" club. Als jonge talenten als Rekik en Van Ginkel toch geen kans gaan krijgen in Londen, waarom worden ze dan gehaald?

Uiteindelijk hoop ik dat veel meer van die jonge gasten de keuze maken te vertrekken bij Chelsea, zoals Van Aanholt onlangs...

17 september 2014 om 14:09

Omdat het verhuurbeleid van Chelsea hen miljoenen oplevert. Laatst nog een mooi artikel verschenen hoe het bij Chelsea in elkaar steekt, maar dat heb je vast niet gelezen

17 september 2014 om 18:48

Niet gelezen inderdaad. Zoveel interesse heb ik nu ook weer niet voor de Engelse beleidsbepalers van Vitesse. Chelsea spreekt mij niet echt aan eerlijk gezegd.

Laatst wel een artikel gelezen over een komeet die vlak langs de aarde raasde en ons bijna te pletter sloeg. Dat was wel interessant en nieuws van waarde, maar dat lees jij waarschijnlijk niet...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren