Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse gaat opnieuw miljoenen wegsnijden bij salarisbudget spelers

Laatste update:
/

Vitesse gaat opnieuw fors snijden in de spelerssalarissen. Nadat de club het budget vorig seizoen al twee miljoen euro terugschroefde, maakte trainer Peter Bosz donderdag bekend dat de Arnhemmers opnieuw twee miljoen euro moeten bezuinigen. Doet Vitesse dat niet, dan komt het in de problemen met de Financial FairPlay-regels van de UEFA.

Het snijden in de kosten zal ongetwijfeld zijn weerslag vinden op de samenstelling van de selectie voor komend seizoen. Verwacht wordt dat smaakmaker Davy Pröpper vertrekt, terwijl Zakaria Labyad terugkeert naar Sporting Portugal. Ook Marko Vejinovic werd al vaak genoemd als versterking bij andere clubs.

Voor Bosz betekent het onder meer dat hij met een gerust hart aan de play-offs begint. Het welslagen van het seizoen is volgens hem namelijk niet afhankelijk van goede prestaties in de nacompetitie. Hij neemt de vierde plek onder Fred Rutten, coach voor hem, als uitgangspunt. "Vitesse speelde toen nog met Wilfried Bony en Marco van Ginkel. Ons spelersbudget is naar beneden is gegaan. Volgend seizoen hebben we weer twee miljoen minder", zegt de coach in de Gelderlander.

Zie jij Vitesse volgend jaar weer meedoen om de play-offs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom verteld de trainer dit en niet de directeur?

21 mei 2015 om 16:32

Tja, waarom wel? Of jij het nou van Peter Bosz hoort of Mohammed Allach, wat boeit dat.

21 mei 2015 om 16:47

Omdat de trainer niet over salarissen e.d. gaat?

Tja, deze trend zal zich Eredivisiebreed wel voortzetten. De meeste clubs moeten snijden en gaan minder en minder salaris bieden.

21 mei 2015 om 13:36

ook bij az is het minder . de top ploegen gaan hier zelf problemen mee krijgen . daarom is dat verplichte doorstromen ook niet echt handig . er komen steeds meer ploegen met een begroting van een miljoen of 2 , daar wordt de competitie niet echt sterker van . misschien toch maar eens de tv gelden wat eerlijker verdelen .

21 mei 2015 om 13:50

AZ, Groningen en Heerenveen gaan ook steeds minder betalen. Vrijwel alle clubs hebben tekorten en komen alleen rond door verkoop van spelers. Er worden nieuwe inschalingen gemaakt en niet zelden wordt er gewoon 50 procent minder betaald dan pak em beet 4/5 jaar geleden.
Alleen Ajax heeft een ruim budget en die kunnen eigenlijk doen wat ze willen (op Nederlands niveau dan) en PSV heeft door de CL wat meer lucht. Maar verder wordt er wel degelijk steeds minder betaald en moeten steeds meer clubs van hun grootverdieners af (als ze dat nog niet hadden gedaan).

21 mei 2015 om 14:16

@diekertjedap
Die TV-gelden worden altijd aangehaald als zijnde oneerlijk. Kun je mij eens uitleggen waarom jij de huidige verdeling oneerlijk vindt?

21 mei 2015 om 15:35

Het zou eerlijker zijn als iedereen hetzelfde bedrag krijgt + daarbovenop een deel op basis van de ranglijst. Nou is het op basis van de ranglijst van de afgelopen 10 jaar. Dus heeft 1 slecht jaar voor een topclub geen invloed op de tv gelden terwijl 1 slecht jaar voor andere clubs al wel dramatisch kan zijn.

21 mei 2015 om 14:51

Dit zorgt er alleen maar voor dat clubs beter moeten scouten, wat in mijn ogen bij sommige clubs echt waardeloos gebeurd.

Zodra Vitesse gewoon quitte gaat draaien worden ze minder afhankelijk van externe geldschieters, juist goed voor Vitesse dus.

21 mei 2015 om 15:21

In het geval van Vitesse is het ook prima. En het is ook een goede zaak dat clubs beter moeten scouten om zorgvuldig en voor weinig geld de beste optie te strikken.
Keerzijde van het minder salaris kunnen bieden is, en dat merken wij nu al enkele seizoenen, dat spelers na een goed seizoen om zich heen gaan kijken naar de clubs waar beter betaald wordt. Je kunt dan wel willen verlengen met zo'n speler maar als je weinig kunt bieden gaat zo'n jongen niet tekenen. Voetballers zijn in de meeste gevallen nog steeds op zoek naar het beste loon, en niet naar de beste carrièreopbouw.
Je krijgt dus meer en meer te maken met ieder jaar vele wisselingen in het elftal.

21 mei 2015 om 19:24

Ajax doet er alles aan meer financiele slagkracht te krijgen, lukt aardig

Gaan ze nu eindelijk die veel te ruime broek die ze al jaren aan hebben passend maken en het zou best eens te maken kunnen hebben dat de scheldschieters hun belangen gaan verplaatsen naar België zoals de geruchten al gingen.

21 mei 2015 om 13:13

In België zouden deze geldschieters tegen dezelfde problemen aanlopen natuurlijk.

22 mei 2015 om 10:38

Nee, in België is de veel wetgeving minder streng als het om voetballers gaan die van buiten Europa komen. Dat was ook de rede waarom Ajax naast het net viste met dat Afrikaanse talent (ben z'n naam kwijt) i.v.m. een werkvergunning.

21 mei 2015 om 13:17

Janta, onzin gerucht.

21 mei 2015 om 14:08

Ja je jan natuurlijk je kop in het zand blijven steken maar op een gegeven moment moeten met hun billen blood. Ze geven meer uit dan dat er binnenkomt en dat gaat op een gegeven moment ms.

21 mei 2015 om 19:25

Blood? Omfg..

21 mei 2015 om 13:27

Janta

Je doet nu net of ze het nu pas door hebben. Zoals in het stuk staat was/is Vitesse hier al 1,5 jaar geleden mee begonnen.
Vorig jaar riep iedereen nog dat het ten koste zou gaan van de selectie, verkoop Bony en van Ginkel en het weggaan van verschillende spelers. Maar Vitesse weet wat ze doen.

Dus het heeft niks met het gerucht te maken dat Chelsea vreemd zou gaan. Maar puur met de uitgave en inkomen die door Jordania en co belachelijk uit proporties zijn getrokken.

On:

Goed dat Vitesse dit doet. Zorg ervoor dat je gezond wordt en niet meer afhankelijk moet zijn van andere.
Vd Heijde weg, labyad weg, piet weg omdat het grootverdieners zijn. Propper gaat weg en vangen we ongeveer 5 miljoen voor. Veijnovic blijft denk ik nog een jaar.
Jongens als Vd Werff komen die wel passen in het salaris huis en hebben laten zien dat ze de subtop aan kunnen.

21 mei 2015 om 16:01

Ik vind het wel een heftig bericht anders. Met een gemiddeld jaarsalaris van 300.000 euro in de eredivisie (kan niet achterhalen of dat nu bruto of netto is) streept Vitesse dus in twee jaar tijd 13 eredivisie-waardige salarissen weg. Dat is een flinke stap terug en geeft toch wel heel duidelijk aan dat ze een veel te grote broek aangehad hebben.

21 mei 2015 om 17:27

Dan gebruik je juist het verkeerde voorbeeld. Veel spelers verdienden meer dan de 300.000 die gemiddeld is. Een Velthuizen verdiende al meer dan het dubbele daarvan. En dat is een eredivisie-waardige keeper, maar niet een die boven de rest uitstijgt. Zelfde goldt voor Havenaar & Bony. In de huidige selectie lopen er nog wel enkele rond met dat salaris. (labyad & Ibarra). Met de bezuinigingen worden als eerst dit soort salarissen aangepakt.
Dessalniettemin moet Vitesse wel voor het tweede jaar op rij, pas op de plaats maken.

21 mei 2015 om 19:27

Antonius, om een voorbeeld te noemen, Velthuizen verdiend 8 ton dankzij Jordania.dat soort salarissen zijn natuurlijk te gestoord voor woorden,zeker voor een (beperkte) keeper.vitesse gaat terug in salaris doordat een aantal duurdere spelers (mori, Van der Heijden etc) vertrekken en vervangen worden door goedkopere (transfervrije) spelers zoals Van der Werff.daarnaast schuift Vitesse jeugdspelers door,wat mij geen slechte ontwikkeling lijkt.

21 mei 2015 om 15:31

Er zijn meerdere clubs in het Chelsea netwerk. Het zou toch veel logischer zijn dat er gewoon weer 1 bijkomt. Anders hebben ze voor niets dat enorm dure trainingscomplex hier gebouwd en kunnen ze bij Chelsea weer opnieuw daarmee beginnen. Lijkt me dus dat er gewoon een club bijkomt.

21 mei 2015 om 16:20

Daarnaast werd vandaag bekend dat eigenaar chigirinsky tonnen uit eigen zak bijdraagt aan het nieuwe supportershome. Is voor hem natuurlijk zakgeld, maar zegt mij wel dat het niet de bedoeling is om op korte termijn de handen van Vitesse af te trekken

Wanneer Vitesse moet inleveren dan hoop je toch dat ze niet als winnaar uit de Play-offs komen. We mogen van Go Ahead weinig verwachten Europees, met de recentelijke Europese prestaties van Groningen en een verzwakt Vitesse er bij zorgt dat voor nog minder punten voor Nederland.

Aan de andere kant, welke clubs halen tegenwoordig nog wel punten binnen.

21 mei 2015 om 13:17

Het maakt geen zak uit welke ploeg erin komt, geen enkele redt het.

21 mei 2015 om 13:18

Sssst niet door vertellen-- Az.

Het is gewoon te hopen dat een keer alle clubs door de groepsfases komen, oke Gae wordt een moeilijk verhaal aangezien die in de evt 3de a 4de ronde een hele zware tegenstander krijgen.
Maar de rest moet nu wel eens door de groepsfases komen.

21 mei 2015 om 13:22

Het team dat AZ nu heeft staan kan zeker wat punten pakken. Maar ik ben benieuwd met welk team ze volgend jaar de EL in gaan.

21 mei 2015 om 13:18

Elke club dat EL gaat spelen kan een accountbureau van de Uefa verwachten dat de boekhouding gaat controleren en dat kan wel eens de rede zijn dat Vitesse flink gaat snijden en dat Ttwente zich heeft teruggetrokken.

Zegt Bosz hier nu echt dat het geen probleem is om Europees voetbal mis te lopen omdat de 5e plek het seizoen al heeft doen slagen? Wat een vreemde redenering. Hij mag dan geen Bony en Van Ginkel hebben gehad en twee miljoen minder salaris, deze selectie zou goed genoeg moeten zijn voor de plek waar AZ nu staat.

Volgens dezelfde redenatie mogen we volgend jaar dus juichen als Vitesse 6e of 7e wordt. Lekker ambitieus.

21 mei 2015 om 14:18

Puur gekeken naar de individuele spelers en het spel na de winterstop, durf ik zelfs te beweren dat Vitesse eigenlijk gewoon tweede had moeten staan, en op kortere afstand van PSV dan Ajax nu staat.

Vitesse heeft in mijn ogen de tweede selectie van Nederland en moet zich schamen dat het staat waar het staat.

Als Vitesse weer een paar goede spelers kan lenen van Chelsea, En Peter Bosz ook volgend seizoen hoofdtrainer blijft. Denk ik dat Vitesse ook volgend jaar de play-offs zou kunnen halen.

Ontopic: wel raar, dat iemand Vitesse koopt, maar vervolgens niet genoeg geld in de club pompt om het salarisbudget hoog te houden.

21 mei 2015 om 13:22

Hij pompt toch nog best wat geld in Vitesse alleen mag Vitesse dat niet uitgeven aan het eerste elftal vanwege Financial Fair Play. Hij stort het nu op het agiovermogen volgens mij om het eigen vermogen van de club te vergroten.

21 mei 2015 om 13:31

Heet Vitesse schulde aan andere clubs? Dat is zover ik weet de Ffp.

21 mei 2015 om 15:19

Ffp heeft juist totaal niets met schulden te maken. Je mag niet meer uitgeven dan er binnenkomt. Geld van geldschieters telt daarvoor niet mee.

21 mei 2015 om 15:41

@antoinepp98: schulden aan andere clubs (of aan belastingdienst of spelers) is niet de Ffp, maar de licentie-eisen. Als je zulke schulden hebt, dan krijg je geen Europese licentie. FFP komt pas kijken als je een Europese licentie hebt.

FFP gaat puur en alleen om de inkomsten (behalve die van externe financiers, tenzij het bedrijven zijn) en uitgaven (behalve die aan stadion en jeugdopleiding). Volgens FFP kun je dus in overtreding zijn als je mede door een externe geldschieter toch winst maakt, terwijl je niet in overtreding kan zijn als je grote verliezen maakt door te hoge investeringen in de jeugdopleiding of stadion. Dat maakt FFP in veel ogen ook oneerlijk en wordt er ook de rechtsgeldigheid van in twijfel getrokken (er komt al een rechtszaak bij de Europese rechtbank erover).

Vitesse is overigens schuldenvrij (met uitzondering op de normale bedrijfsschulden door te vroeg ontvangen betalingen, etc.) en heeft inmiddels alweer een aardig gevulde bankrekening en een hoog eigen vermogen. Vitesse maakt jaarlijks ook winst, alleen omdat ze die gelden van de eigenaar niet in de boeken mogen meenemen, moeten ze dit wel als verliezen verkopen. Over het afgelopen jaar werd daarom een verlies van 4,4 miljoen vermeld, terwijl als je in hun jaarverslag kijkt, je ziet dat het eigen vermogen met 12,5 miljoen is toegenomen en de bankrekening met 8,2 miljoen is gegroeid (terwijl schulden juist zijn afgenomen). Dat kan natuurlijk nooit als je een verlies draait, want dan neemt je eigen vermogen juist af.

21 mei 2015 om 18:14

Kort gezegd is het zo dat Vit maar ongeveer een miljoen of 12 zelf binnen haalt en er veel meer dan 20 uitgeeft wat dan weer door chelsea (indirect ) wordt rechtgetrokken. en dat mag niet volgens FFP

Piet Velthuizen verkopen en Labyad die sowieso al weg gaat en volgens mij heb je die 2 miljoen dan al binnen. Lijkt me geen heel groot probleem dit.

Wat een belachelijke uitspraak! Waar zijn die miljoenen van Bony en van Ginkel dan? Die hebben toch geen vleugels

21 mei 2015 om 15:22

Nee, die zijn in de tekorten gegaan. Die miljoenen mogen we niet uitgeven, net als de miljoenen van Propper straks. Als je goed hebt opgelet dan zie je dat we sinds de koop van Bony al eigenlijk nauwelijks grote bedragen uitgeven. Als ze het ffp aanpassen (wat ze overwegen), is de wereld ineens weer helemaal anders.

21 mei 2015 om 15:44

Die miljoenen zijn voor het grootste gedeelte naar de bankrekening van de club gegaan (die met 8,2 gegroeid is afgelopen jaar), omdat de club die vanwege de FFP-regels niet mag uitgeven.

Mensen vergeten dat Vitesse nog steeds in financieel zwaar weer zit. Heeft grotendeels met Jordania te maken. Wat ben ik blij dat hij weg is zeg na zijn financiële blunders.

21 mei 2015 om 16:00

Ze hebben moeite de begroting rond te krijgen en niet veel geld op de bank om een begrotingstekort op te vangen. Dit omdat men jarenlang geld heeft toegestopt gekregen van Jordania en consorten.

Leuk al die onzin verhalen hier van mensen die schijnbaar willen dat het minder gaat bij Vitesse.

Als Vitesse Labyad en Velthuizen laat gaan dan hebben ze al op 2 ton na die 2 miljoen bespaard. Dus het is allemaal niet zo erg als ze verwachten. Daarnaast gaat vd Heijde die een van de grootverdieners was/is. Daar komt vd Werff voor terug die in het salaris huis past.

Leuk om te roepen dat Vitesse dan de play off moet mis lopen omdat ze geen punten gaan pakken. Maar welke club in Nederland doet dan wel? Daarnaast krijgt Vitesse Traore weer een jaar te huur ( uitspraak van Morinho) en zal het elftal met de komst van Nathan een goede opvolger hebben van Propper.
Yeini erbij en ik denk dat wel als collectief beter worden. zie opstelling.

Room
Diks Kashia vd Werf achente/aankoop
Yeini
Veijnovic Vako
Nathan
Traore Djuruvic

21 mei 2015 om 14:04

Ik zou het nog even afwachten met Traore hoor. Als Chelsea geld kan vangen of verhuren aan een betere ploeg is hij weg. Nathan zou ik ook niet zo vanuit gaan. Heb ook vaker gelezen dat Vejinovic en Propper gaan vertrekken. Ik ben in ieder geval benieuwd wat ze nou willen...

21 mei 2015 om 14:05

Traore gaat echt niet nog een jaar bij Vitesse rond lopen. Die wordt verhuurd aan een club onder in de PL. Ben benieuwd hoe volgend jaar de selectie eruit ziet.

21 mei 2015 om 15:47

@bartqw: Traore gaat niet verhuurd worden aan een club onder in de PL, want Traore kan nog geen werkvergunning voor de PL krijgen. Dat was sowieso ook de reden dat hij uitgeleend werd aan Vitesse. Traore kan alleen zo'n werkvergunning krijgen als hij genoeg interlands speelt (70% van de interlands van dat land geloof ik?) en dat heeft hij nog niet. Chelsea zal Traore dan wel weer aan een club uit een ander land moeten verhuren. Aangezien de werkvergunningseisen in Nederland erg laag zijn, is Vitesse zeker geen ondenkbare optie.

21 mei 2015 om 16:36

En daarbij, die jongen is nog zo jong, die kan nog genoeg leren in de Eredivisie. Hier speelt hij elke week (hoe slecht hij ook was op het begin). Als je een slechte reeks in Duitsland (bijvoorbeeld) neerzet beland je gewoon op de bank. Een jaar Vitesse (en eventueel topscorer worden) zou hem goed doen.

21 mei 2015 om 14:11

Traore heeft zelf 4 dagen geleden nog aangegeven niks te weten over zijn toekomst en ik kan nergens een recente uitspraak vinden van Mourinho hier over.

Daarnaast is het helemaal niet zeker dat Nathan komt zal er aan Veijnovic getrokken worden en zal Kashia ook wel oren hebben naar een volgende stap als die zich aandient.

Kan het mij ook niet voorstellen dat Chelsea een van haar grootste talenten gaat verhuren aan Vitesse ook omdat je ziet dat ze steeds meer de mindere talenten krijgen, Mceachran en Wallace hebben bij Vitesse allemaal hun laatste kans gekregen om zich te bewijzen.

Traore is het enige talent dat potentie heeft voor de toekomst dat er nog speelt maar ik acht de kans groter dat ze hem nu binnen de Premier League gaan verhuren omdat hij als vaste international nu wel in aanmerking zal komen voor een werkvergunning.

21 mei 2015 om 15:28

Vejinovic zal niet gaan. Die is nog lang niet toe aan een stap hogerop en zit hier goed. Qazaishvili is bijvoorbeeld al een betere speler op het moment.

21 mei 2015 om 15:48

Traore heeft als ik het goed had begrepen nog altijd niet genoeg interlands voor zijn land gespeeld om in aanmerking te komen voor een Britse werkvergunning. Zal komend seizoen dus nog niet in de PL kunnen spelen.

Zolang ze maar gebruik maken van eigen jeugd!!

Ja waar zijn de miljoenen van Bony en van Ginkel gebleven , bij die criminele russen in de zakken .
Al die russen schuiven alle miljoenen door via allerlei constructies waar wij hier geen bal van begrijpen .
Want die zogenaamde Rus die eigenaar is van Vitesse is zoals ze zeggen miljardair , wat is dan het probleem als je rijk bent en een club als Vitesse hebt .
Maar deze zogenaamde Rijke Rus heeft niets maar ook niets te vertellen over Vitesse , dat bepaald de Rus van Chelsea , die gebruik Vitesse als doorgeefluik om te witwassen .

21 mei 2015 om 14:49

En in Area 51 worden niet alleen buitenaardse wezens bewaard, maar lopen ook Elvis Presley, 2pac en Michael Jackson levend rond….

21 mei 2015 om 15:26

Als doorgeefluik om wit te wassen ja? Hoe dan?
Het geld dat ze erin steken zijn ze voor het grootste deel weer kwijt, goede witwasser ben je dan.
9/11 was zeker ook door de Amerikanen zelf gedaan ofniet?

21 mei 2015 om 17:15

Hey, dit soort reacties toch al een jaar of 3 niet meer gezien. Blijven geloven jochie

Ben benieuwd wat de versoepeling van de ffp regels dan gaat inhouden.

Mogelijk kan de Russische kraan dan weer open.

21 mei 2015 om 15:55

Dat zou heel goed mogelijk kunnen zijn. Die versoepeling komt er geloof ik omdat PSG bij het Europese Hof de rechtsgeldigheid van de FFP bestrijdt, o.a. ook omdat je niet zomaar bedrijven, stichtingen en verenigingen (wat voetbalclubs zijn) mag opleggen waar ze hun geld vandaan moeten halen en hoeveel dat mag zijn. Dat doet FFP echter wel, omdat het verbiedt om een deel van de externe geldschieters (privépersonen) als inkomsten op te mogen geven, terwijl het het andere deel (van bedrijven, vaak sponsors genoemd) wil beperken onder het mom van 'marktconform'.

Iedereen heeft het constant over die miljoen van Bony en van Ginkel, volgens mij waren er nogal wat schulden die zijn rechtgetrokken met die miljoenen.

Daarnaast is het zonde dat Traore niet of nauwelijks in de spits heeft gespeeld het eerste seizoenshelft. Dan hadden we veel hoger gestaan. Ik hoop (zal wel niet) dat Traore nog één jaar mag blijven, hij doet het fantastisch.

goed om te zien dat Vitesse de zaakjes weer op orde probeert te krijgen. jarenlang hebben ze financieel gezien boven hun stand geleefd en gelukkig zie ze aar op tijd in dat het zo niet meer langer kon.

21 mei 2015 om 15:58

Officieel leefde ze niet boven hun stand, want ze maakte eigenlijk elk jaar minimaal een kleine winst tot soms een behoorlijke winst doordat er externe inkomsten bij kwamen.

Probleem is echter dat ze een deel niet mee mochten nemen in de winst/verliesrekening, waardoor er totaal andere bedragen uit kwamen. Het is daarom ook veel beter om de ontwikkeling van het eigen vermogen te bekijken (dat kan immers alleen toenemen als je winst maakt en neemt af bij een verlies). Echter stijgt het eigen vermogen van Vitesse nog elk jaar.
Kijk dan voor de grap maar eens in het jaarverslag van vorig seizoen. Toen boekte Vitesse 4,4 miljoen verlies, terwijl er eigenlijk 12,5 miljoen winst is gemaakt.

Uiteraard onzin wat Bosz hier zegt. Toen Bony en Van Ginkel vertrokken behaalde men het seizoen erop de 8e plaats. Dat is namelijk al 2 jaar geleden.

21 mei 2015 om 16:37

Toen werden we 6e (behalve als je de play-offs meerekent, maar dat is onzin (vind ik)).

21 mei 2015 om 16:53

Helaas tellen de playoffs ook mee in een seizoen en is het dus officieel 8e. Maar het geeft wel aan dat het een jaartje minder ging toen zij weg gingen. Dat wil niet zeggen dat dat komend jaar ook gaat gebeuren.

21 mei 2015 om 17:31

Hmm okee. Ik vind dat eigenlijk maar een vreemde regel. Na 34 speelronden moet die stand gewoon de eindklassering zijn, dat zou het meest logisch zijn. Aankomend seizoen komt het denk ik best weer goed. Een top 6 notering moet haalbaar zijn.

Kashia, Velthuizen (wissel) en van der Heijden hebben aflopende contracten en huurlingen Wallace,mceachran en traore gaan terug (?) naar Chelsea en labyad naar sportinf en daarnaast zullen propper en vejinovic weggaan.

Het is niet te hopen voor Nederland dat Vitesse Europa in gaat... Hoe leuk Vitesse ook speelde dit jaar.

In de voorbereiding volgend jaar zal Vitesse dus niet compleet zijn...

21 mei 2015 om 18:26

Wallace en Velthuizen ga je niet missen, want die spelen niet (houwen zal wel 2e keeper worden). Vejinovic gaat mogelijk helemaal niet weg en waarschijnlijk komt of Traore of Mceachran nog een jaar terug, en dus blijven er in jouw rijtje nog misschien vijf mensen over die moeten worden opgevangen (denk ook aan Mori). Ze hebben van der Werff en die Israelische middenvelder al aangetrokken en twee jongens van de beloften komen ook definitief over. Volgens mij niets aan de hand dus om een goede voorbereiding te draaien...

21 mei 2015 om 19:11

Traore, Propper, Vejinovic, Labyad, V/d Heijden en Kashia zijn toch wel veel belangrijke spelers voor Vitesse.

Dat vang je niet snel op... en als het al op te vangen is dan is het weer eind Augustus pas zoals afgelopen jaren dat er pas op het einde een paar spelers erbij kreeg.. dan zijn de voorrondes al voorbij.

En paar jaar terug verloor Vitesse zelfs van Petrolul.... doordat er nog geen selectie stond....en een ander jaar van Anzhi in ronde 1

21 mei 2015 om 21:52

Anzhi was op dat moment een team dat waarschijnlijk zelfs van Ajax of PSV gewonnen had met o.a. Eto'o in de selectie. Daarnaast was dat in de laatste ronde voor de groepsfase,niet in de 1e ronde.

Voor wat betredt de spelers die je noemt, vooralsnog vertrekt alleen Van der Heijden definitief, de rest gaat of terug naar hun verhuurder of heeft nog een contract. Daarnaast, Labyad en Velthuizen zou niemand missen in Arnhem...

Al jaren oneerlijke concurrentie

22 mei 2015 om 15:21

Al jaren inhoudloze kreten...

Maar je kan ongetwijfeld een perfecte motivatie geven voor je post...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren