Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse boekt succes, Go Ahead wint 7-1 en Almere City door oog van de naald

Laatste update:

Vitesse, Go Ahead Eagles en Almere City FC hebben zich donderdagavond geplaatst voor de achtste finale van de TOTO KNVB Beker. De Arnhemmers waren dankzij een laat doelpunt van Amine Boutrah met 1-0 te sterk voor SC Heerenveen, terwijl Go Ahead Eagles uithaalde tegen de amateurs van De Treffers: 7-1. De ploeg van trainer Alex Pastoor kroop met tien man door het oog van de naald op bezoek bij VV Katwijk: 1-2.

Vitesse - sc Heerenveen 1-0
Heel lang bleef het 0-0 in GelreDome, totdat Vitesse vier minuten voor tijd plots in een vijf-tegen-drie-situatie kwam te staan tegen Heerenveen. Invaller Amine Boutrah, die afgelopen zomer transfervrij over werd genomen van de Franse Ligue 2-club Concarneau, had diverse mogelijkheden om af te spelen, maar de aanvaller besloot van zestien meter zelf te schieten. De bal draaide schitterend om keeper Mickey van der Hart heen: 1-0.

Go Ahead Eagles - De Treffers 7-1
In de zestiende speelminuut kwam Go Ahead Eagles op voorsprong. Uit een vrije trap van Philippe Rommens belandde de bal achter doelman Niels Kornelis, die een eigen doelpunt achter zijn naam krijgt: 1-0. De score werd drie minuten later al verdubbeld door Sylla Sow, die scoorde op aangeven van Jakop Breum.

Daarmee was het hek definitief van de dam, want nog voor het rustsignaal sloeg de thuisploeg nog tweemaal toe. Op aangeven van Willumsson tekende Oliver Edvardsen de 3-0 aan, terwijl laatstgenoemde ook de 4-0 verzorgde. Bij de vierde treffer fungeerde Bas Kuipers als aangever.

In de 49ste minuut mocht Tim Waterink namens De Treffers met een fraaie kopbal de eretreffer (4-1) maken, al herstelde Go Ahead Eagles de voordelige marge van vier goals spoedig: ditmaal was het Victor Edvardsen die raak kopte: 5-1.

Een kwartier voor het eindsignaal zette ook Thibo Baeten zijn naam op het scorebord. De invaller maakte zowel de 6-1 als de 7-1, waarmee de club uit Deventer zich plaatste voor de achtste finales van het bekertoernooi.

VV Katwijk - Almere City FC 1-2
Almere City kwam al vroeg in de wedstrijd in de problemen, want na een kwartier spelen zorgde Ruben Doesburg op aangeven van Kay Blokland voor de verrassende 1-0. De problemen stapelden zich op voor de Eredivisie-club, want in de 24ste speelminuut kreeg Álvaro Peña zijn tweede gele kaart van arbiter Nick Smit.

Ondanks het numerieke overwicht lukte het Katwijk niet de voorsprong vast te houden, want Yoann Cathline tekende vier minuten na de rode kaart de gelijkmaker aan. Op slag van rust vond Almere City met een man minder zelfs de voorsprong. Kornelius Hansen maakte de winnende treffer: 1-2. Hoewel de bezoekers in de tweede helft onder flinke druk kwamen te staan, wist Katwijk de gelijkmaker niet meer te vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als we nu Kees eruit gooien kan het nog wat worden na de winterstop

Keesie weer niks geleerd van de wedstrijd tegen Volendam. Nee we gaan gewoon weer nog een keer proberen wat niet werkt. Traag voorspelbaar voetballen en niet wisselen. Je kan ook nog een extra spits met lengte brengen in de laatste minuten. Dan lijkt het tenminste nog alsof je door wilt in de beker. En als je nooit eens andere spelers laat spelen kunnen ze ook niet fit worden he. Leuke reden om de wissels niet op te stellen. Knap gevonden

21 december 2023 om 22:13

Precies wat ik ook denk. Die kees heeft het grootste bord ooit voor zijn kop.

22 december 2023 om 00:18

Heerenveen had na 20 min met 2-0 voor moeten staan, ze begonnen echt goed en scherp aan de wedstrijd… de rest van de wedstrijd kon het alle kanten op en viel het eindelijk een keer goed voor Vitesse…

22 december 2023 om 11:46

We begonnen goed aan de wedstrijd maar levensgrote kansen hebben we niet gehad. Vitesse veel volwassener en Heerenveen leek niet eens door te willen in de beker.

Van Amersfoort en Nunnely elke week in de basis is echt om depressief van te worden.

Eagles laat Ajax even zien hoe het moet tegen amateurs. En dan is Katwijk ook nog eens een niveau hoger dan Hercules.

21 december 2023 om 22:30

Eagles moesten tegen De Treffers. Katwijk verloor tegen 10 man van Almere, dus je hebt nog steeds gelijk

Eigenlijk hebben alleen Nec en Go Ahead laten zien hoe het moet.

2x verliezen van de nummer laatst van de ed... 1x is een incident, 2x is ........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren