Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vitesse begrijpt niets van besluit KNVB en overweegt in beroep te gaan

Laatste update:

Vitesse heeft met onbegrip gereageerd op de beslissing van de licentiecommissie van de KNVB om de beoogde overname door de Common Group van Coley Parry niet goed te keuren. De Arnhemmers laten in het persbericht verder weten dat de mogelijkheid wordt overwogen om in beroep te gaan tegen het besluit van de KNVB. Donderdagochtend belegt Vitesse een persconferentie.

Vitesse kreeg woensdagochtend een gigantische klap te verwerken met de beslissing om de langverwachte overname af te keuren. Daarnaast kreeg de club ook nog eens een boete van 100.000 euro. De Gelderlander schreef eerder op de dag al dat het nieuws bij de club is ‘ingeslagen als een bom’ en dat het voltallige personeel bij elkaar is geroepen voor een spoedoverleg.

Nu stuurt Vitesse ook een persbericht de ether in. Algemeen directeur ad interim Peter Roovers spreekt van een ‘grote teleurstelling’. “Helemaal na het gesprek dat we eind januari nog met de licentiecommissie van de KNVB hadden. In dat gesprek werd duidelijk dat er geen vragen meer waren vanuit de licentiecommissie. Dat nu wordt gesteld dat er onvoldoende informatie is, is onbegrijpelijk.”

“Verder is het op zijn zachtst gezegd ongelukkig dat de beslissing uiteindelijk slechts ruim één uur voor de externe communicatie van de KNVB met Vitesse gedeeld is.” Er zijn twee onderzoeken uitgevoerd door onderzoeksbureau Integis. Eén onderzoek loopt naar het Russische verleden van de club. Dat heeft te maken met Valeri Ojf, de Russische oud-eigenaar van Vitesse die zich in maart 2022 terugtrok naar aanleiding van de Russische invasie in Oekraïne.

Het andere onderzoek loopt naar de beoogde, nieuwe eigenaar: Coley Parry met zijn Common Group. “De uitkomst die er nu ligt is op basis van het onderzoek naar de Common Group”, vervolgt Rovers. “Ondanks het feit dat Parry alle beschikbare informatie heeft aangeleverd en we onze plannen voor de komende jaren onlangs nog hebben aangescherpt en verduidelijkt.”

“Feit is dat Parry heeft laten zien de financiële middelen (inmiddels ruim meer dan elf miljoen euro) te kunnen opbrengen. Er ligt daarnaast een toezegging voor een bankgarantie van tien miljoen euro voor de komende jaren. Dat maakt de uitkomst en argumentatie over het vermogen van Parry extra wrang.” De uitkomst van het onderzoek naar het Russische verleden van de club, volgt nog.

“Bij een positieve uitkomst kunnen de aandelen in ieder geval op korte termijn wel worden overgedragen aan de Stichting Betaald Voetbal ‘Vitesse-Arnhem’. De club is dan uit Russische handen en er zal vervolgens een alternatief plan in werking moeten treden”, laat Vitesse weten. Rovers: “We zijn ver met een alternatief plan, dat reeds is getoetst bij de Raad van Commissarissen, Raad van Advies en het Stichtingsbestuur. We zitten vanmiddag direct samen met vertegenwoordigers van de business-club, SV Vitesse en andere supportersgroepen om dit met hen te bespreken.”

“Het is zaak dat we nu snel doorschakelen. De continuïteit van de club moet gewaarborgd worden. Daar voorziet het beoogde plan in, ook bij een onverhoopte degradatie. We willen daar op korte termijn al meer duidelijkheid over geven.”

Reactie Parry
Parry heeft ook gereageerd op de uitspraak. “Ik ben teleurgesteld, maar niet geschokt door de uitkomst. De afgelopen zeventien maanden hebben zowel de licentiecommissie als Integis ons aanbod om te praten met verschillende betrokken specialisten, zoals accountants en juristen, afgewezen. Partijen die extra informatie zouden kunnen verschaffen. Het lijkt erop dat de beslissing al vast stond en ik begrijp niet dat dit zo lang moest duren.”

“Op dit moment is de continuïteit bij Vitesse het allerbelangrijkste. We blijven de club ondersteunen en zijn vastberaden. Ook binnen het beoogde alternatieve plan.” Vitesse heeft tot 21 februari de tijd om in beroep te gaan tegen het genomen besluit en ‘bekijkt of hier gebruik van wordt gemaakt’. Donderdagochtend belegt Vitesse een persconferentie, waar Rovers en Parry bij aanwezig zullen zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat we over een jaar nog steeds geen duidelijkheid hebben… zucht…

14 februari 2024 om 17:04

Opzich positief, want als je geen duidelijkheid hebt over een jaar betekent het dat je dan nog niet failliet bent.

14 februari 2024 om 17:16

Eindelijk gerechtigheid van jaren lang wanbeleid. Zoals ze al genaamd worden he hollywood aan de rijn. Hopelijk de afgang van vistas

14 februari 2024 om 17:25

Matige supporter ben je als je hoopt dat je grote rivaal failliet gaat. Ik vind het mooi dat het nu even minder gaat met Ajax maar ik zou niet willen dat ze financieel naar de knoppen gaan.Daar is de sportieve rivaliteit veel te leuk voor

14 februari 2024 om 21:13

Maar het zou toch gerechtigheid zijn? Die club voert al jaren wanbeleid, dat moet een keer afgelopen zijn.

14 februari 2024 om 18:02

@FR010FRDAM: Dit hoort erbij, destijds heb ik ook gelachen om de degradatie van nek. Beetje leedvermaak hoort erbij. Om er vervolgens achter te komen dat een seizoen zonder derby eigenlijk geen flikker aan is…

14 februari 2024 om 18:15

Dat is iets anders. Sportieve malaise is leuk voor een korte periode, dat men een club moet opdoeken als het echt mis gaat is totaal niet leuk.

14 februari 2024 om 18:21

Ik snap het wel, decennia lang hebben ze tegen ons op gekeken. De haat daar is vele malen groter dan in Arnhem… ze zijn altijd de kleine zwakke broeder geweest en nu zijn de rollen omgedraaid. Gelukkig kan ik het allemaal wel relativeren, mijn leven gaat gewoon door hoor wat er ook gebeurd. Ik zal er niet minder lol om hebben.

14 februari 2024 om 18:41

Moet je er wel even bij vermelden dat NEC altijd de grootste club was en Vitesse standaard op het 2e plan speelde. Pas de laatste decennia sinds staatsbedrijf Nuon en de provincie Vitesse grote bedragen hebben geschonken is Vitesse de bovenliggende partij.Van mij hoeven jullie zeker niet failliet maar degradatie en opnieuw beginnen lijkt mij prima.Ik zal de derby echt niet missen, want wij verliezen toch steeds

14 februari 2024 om 18:48

hahaha, je zorgt voor een glimlach op mijn gezicht. ja jullie hebben inmiddels wel een beetje een derby trauma opgelopen, maar over een paar weken in Arnhem kunnen jullie dat helemaal wegspoelen met een historische afstraffing in (voorlopig) de laatste Gelderse derby…

14 februari 2024 om 18:52

De provincie heeft geld in het GelreDome gestoken omdat het GelreDome voor het EK2000 is gebouwd en Vitesse daarop kon meeliften. Als er geen EK was geweest, had het GelreDome niet bestaan. Er zit trouwens ook gemeenschapsgeld in NEC van gemeente en provincie, maar dat is bij heel veel clubs het geval.

14 februari 2024 om 23:07

Klopt, maar NEC en De Graafschap kregen 3 miljoen van de provincie en Vitesse geloof ik 40 miljoen. Tel daarbij op dat toen nog staatsbedrijf Nuon 70 miljoen schuld heeft kwijtgescholden dan snap je misschien de frustratie bij de andere Gelderse clubs.Maar los daarvan gun ik jou en andere Vitesse fans veel sterkte, want dat jullie club kapot gaat gun ik niemand. Maar dat zal ook niet gebeuren, er zal vast en zeker wel een oplossing komen.

15 februari 2024 om 08:55

Je bedoeld dat de provincie het geld in het GelreDome heeft gestoken, dat is wat anders dan in Vitesse. Het GelreDome was nodig voor het EK2000 en zou goed zijn voor de provincie, dat was het hele idee erachter. Jullie hebben zelf met sponsor Curaçao ook een staatsbedrijf als sponsor gehad 😉 En Zwolle met Vitens, Groningen met Ameland en Essent, dus helemaal vreemd was het niet in de voetballerij. Dat er nu regels voor zijn lijkt me niet meer dan logisch, toenderijd was dat nog niet zo. En is het dan de schuld van Vitesse dat de directeur van de NUON zijn portemonnee blijft trekken? Bedankt voor je sterkte wens, zoals het er nu naar uitziet gaan we een flink jasje uitdoen maar hebben we in ieder geval nog bestaansrecht met Plan Arnhem.

Pohh wat een puinhoop! Tijdens het lezen komt het woordje/scenario degradatie nog voorbij. Wat vrijwel zeker gaat gebeuren. Het is aardig gedaan met de club Vitesse, kan je als interim directeur de komende tijd nog om de tafel met supporters verenigingen. Arme man!

14 februari 2024 om 17:12

Nja, degradatie staat niet vast. Afgelopen weekend kon je (alweer) met meer eindigen dan je deed, en je staat 6 punten achter op de playoffs met 13 te gaan waarvan de eerstvolgende thuis tegen die andere kneus in de Eredivisie: Volendam. Win die en handhaving is binnen handbereik. Dan speel je nog tegen Excelsior, RKC en Almere en met 1 reeks waarin het voor de afwisseling even meezit doe je weer mee...

14 februari 2024 om 17:17

Vitesse heeft tot nu toe pas 12 punten gepakt, als ze dat kunnen verdubbelen hebben ze het uitstekend gedaan maar dat zal heel lastig worden.. Daarbij noem je Almere maar die spelen echt een heel stuk stabieler voetbal dan Vitesse en ook Excelsior is aantoonbaar beter.. Ik zelf verwacht dan ook degradatie voor Vitesse en Volendam, zijn in mijn ogen duidelijk de 2 minste ploegen dit seizoen

14 februari 2024 om 17:41

Goed verhaal, blijft m'n punt dat 'beter tot dusver' weinig zegt over de komende 13. Emmen is een paar jaar terug van 5 naar 28 gegaan in deze periode en ja, dat was een wonder maar nee, het is niet onmogelijk om 6 punten in te lopen in 13 wedstrijden.

14 februari 2024 om 18:06

Vitesse moet eerst naar Volendam kijken en dan naar RKC. 16e en nacompetitie is hoogst haalbare denk ik… Na deze onrustige week wordt Volendam sowieso een hells karwei.

Anderhalf uur voor het publiceren pas het rapport naar Vitesse sturen past er ook wel bij. Onbegrijpelijk hoe, ondanks dat Vitesse onwijs veel fout heeft gedaan, de KNVB ook echt elke stap nét zo slecht doet.

14 februari 2024 om 17:17

Simpel om naar de KNVB re wijzen. De onafhankelijke licentiecommissie toets aan de voorwaarden die door clubs zijn vastgesteld. Als Vitesse de documenten niet kan aandragen, dan valt er niks te toetsen. In plaats van dat Vitesse heeft bezuinigd, zijn ze voor 15 miljoen leningen aangegaan.

Parey heeft zelf het geld niet, maar zoekt ook investeerders. Die geldstromen heeft hij of Vitesse niet kunnen aantonen dat het om witgeld gaat. Had hij het geld, dan had hij zich wel ingekocht voor 24,9 procent, dan wordt je niet door de commissie getoetst en kan je in rust verder bouwen naar een meerderheid.

Op VI Pro staat er een zeer inhoudelijke artikel over, ook over moeilijkheden met Amerikaanse bedrijfsvoering en Nederlandse wet- en regelgeving.

14 februari 2024 om 17:26

Mooi verhaal, zoals ik al zei, heeft Vitesse dramatische keuzes gemaakt. Eens. Er is erg veel fout gegaan vanuit Vitesse. Dat neemt niet weg dat de KNVB het ook slecht heeft aangepakt. Meerdere partijen kunnen slecht zijn. Niet bij alles moet één kant gekozen worden en is de ander in alles slecht.

Vitesse heeft het onwijs slecht aangepakt met deze overname. De KNVB heeft het net zo slecht aangepakt met deze overname. Deze twee partijen die het samen totaal niet konden, heeft het een heel stuk erger gemaakt dan wanneer slechts één partij het slecht aangepakt had.

14 februari 2024 om 17:29

Ja VitesseKoen, je voegt niks toe met deze comment. Wat heeft de KNVB nu precies slecht aangepakt en waarin zijn ze net zo slecht als Vitesse? Ik leg je duidelijk uit dat de commissie onafhankelijk is, de KNVB heeft er eigenlijk niet zoveel mee te maken.

14 februari 2024 om 18:09

Lees ook de officiële verklaring van Vitesse. De waarheid ligt ergens in het midden.

14 februari 2024 om 18:21

Laat ik wel voorop stellen dat Vitesse een mooie club met culthelden is. Maar de waarheid ligt niet ergens in het midden. Ze hebben de commissie gewoon misleidt, door niet de gevraagde stukken te geven in anderhalf jaar tijd. Dan gaat de commissie een keer besluiten en is het antwoord nee.

Wat echt ontzettend dom is geweest is de lening van 15 miljoen van een niet goedgekeurde eigenaar. Een Den Bosch-situatie met Kako Jordania.

Stel Vitesse krijgt de Russische aandelen terug. Dan zullen ze weer in de verkoop moeten, echter moet de nieuwe eigenaar opdraaien voor de 15 miljoen die Vitesse nu heeft geleend van die Parry (die het dus van niet geidentificeerde geldstromen heeft geleend).

Als Vitesse vorig seizoen had bezuinigd ipv geleend, dan waren ze veel aantrekkelijker voor betrouwbare investeerders. Mooie club, trouwe achterbang en een rendabele jeugdopleiding.

Maar nogmaals succes supporters en werknemers, dit is het resultaat van wanbeleid en blijven dromen van een luchtkasteel (Common Group).

14 februari 2024 om 18:29

Ik zku trouwens even googelen op Kakhi Jordania en Den Bosch. Dat is veel vergelijkbare dan een RBC of Haarlem. Artikel van Brabants Dagblad.

Den Bosch heeft alle rechtzaken en het hoger beroep tegen de licentiecommissie overigens verloren. Licentiecommissie is ook onafhankelijk van de KNVB trouwens.

14 februari 2024 om 18:40

Dat is wat de KNVB zegt, Vitesse spreekt dat tegen. Zoals ik al zei, waarheid ligt ergens in het midden. Neemt niet weg dat ik vind dat de situatie waarin Vitesse nu zit eigen schuld dikke bult is door in handen te vallen van buitenlandse investeerders en er dan zo’n zooitje van te maken. Ze waren op weg om iets heel moois neer te zetten met het trainingscomplex Papendal als parade paardje… om daar dan zo mee om te gaan door jarenlang wanbeleid…

14 februari 2024 om 19:56

Dat is niet waar. Tot die tijd heb ik gelijk, de overname is namelijk afgewezen nu.

Een hoger beroep (wat niet kansrijk is, gezien ontbrekende documenten), bewijst alleen mijn ongelijk. Dat is wat anders

14 februari 2024 om 20:41

Het is de KNVB tegen Vitesse, als KNVB overname niet goedkeurt betekent niet dat jij gelijk hebt. Daar is een hoger beroep voor, dan gaat een andere partij daar een besluit over nemen. Zoals ik al zei, de waarheid ligt ergens in het midden, Vitesse spreekt namelijk zaken van de KNVB tegen. Morgen ff goed luisteren naar wat ze te zeggen hebben op de persconferentie, dat zal deze keer niet gaan over dat Vitesse mee gaat doen om het kampioenschap gok ik zo…

14 februari 2024 om 21:40

Dit is gewoon naiviteit van de supporter. Ik zou zeggen lees het artikel op VI Pro.

Op basis van welke documenten gaat Vitesse in beroep? Ze moeten namelijk volledige transparantke geven en last dat nou net de rede van afwijzing zijn.

Ik hoor het morgen wel van je.

14 februari 2024 om 21:59

Morgen wordt meer duidelijk inderdaad, ook of plan Arnhem in werking gaat dan hoeft Vitesse niet eens in beroep te gaan. Parry krijgt dan een minderheidsbelang (als dat belang onder de 25% blijft hoef je daarvoor niet langs de licentie commissie, dat kun je bij wijze van meteen bij de notaris regelen). De overige aandelen komen in handen van vermogende Arnhemmers en ondernemers. Dan heeft Vitesse nog een lange weg te gaan, maar is er wel weer toekomstperspectief.

Ach ja, het zou wat zijn als Vitesse nu met een bericht zou komen: "ja, de KNVB heeft helemaal gelijk". Als er serieus onderzoek wordt gedaan en Vitesse begrijpt niets van de resultaten, dan moet er ergens iets niet helemaal goed gaan. Nu is het moreel kompas van Vitesse al een tijdje fors verstoord dus ben eerder de KNVB en Integis te geloven dan Vitesse zelf. Maar Vitesse heeft natuurlijk recht op een beroep en dat moet dan ook netjes worden uitgevoerd.

14 februari 2024 om 17:19

Dan moet Vitesse zich kunnen beroepen op het verzwijgen van de bankrelatie met Revolt of beroepen op documenten die ze de afgelopen anderhalf jaar niet hebben aangedragen.

Maar inderdaad, staat ze vrij om te doen.

14 februari 2024 om 18:13

Je gaat alleen uit van de feiten van de knvb, wie zegt dat dat waar is? Vitesse spreekt bepaalde dingen tegen, de waarheid zal ergens in het midden liggen… zowel de KNVB als Vitesse hebben steken laten liggen…

14 februari 2024 om 18:24

De KNVB heeft net een boete van een ton opgelegd vanwege misleiding en Vitesse heeft nog niet de jaaropgave ingeleverd, omdat de accountantsverklaring ontbreekt.

Op welke documenten moet Vitesse zich dan beroepen? Als ze de juiste documenten wek hebben, dan hadden ze het toch in kunnen leveren bij de licentiecommissie, die ze ook hier al meermaals over gewaarschuwd heeft?

14 februari 2024 om 18:42

Het is een kwestie van tijd tot alles boven tafel komt, Vitesse kan nog in beroep gaan dus wordt er door beide partijen nog geen volledige openheid gegeven van de gang van zaken. Tot die tijd is alles wat jij en ik zeggen gissen en niet gebaseerd op feiten…

14 februari 2024 om 23:08




@sta plaats
Die misleiding klopt wel denk ik. Vitesse heeft iets achter gehouden om zo wel de licentie te krijgen. Over die ton boete heeft niemand het.

Vitesse heeft in het verleden meermaals gecommuniceerd naar de supporters dat alle gevraagde documenten zijn aangeleverd.. Ook wanneer er weer een update kwam was dit de communicatie.
Twee financieel experts zijn ingeroepen door Vitesse om uitleg te geven over de financiã£â«le achtergrond van Parry en van financiã«le achtergronden en jaarrekeningen van Amerikaanse bedrijven in het geheel.. Dit is echter door de licentiecommissie afgewezen. Vitesse heeft gehandeld in hetgeen dat zij dachten dat correct en volledig was. Dit is constant naar buiten gebracht.

Dat ze nu te horen krijgen dat niet alles is aangeleverd is dan blijkbaar erg verrassend. Het is dus het ene woord tegen het andere. Ik denk dat Parry het goed verwoord.

"de afgelopen zeventien maanden hebben zowel de licentiecommissie als Integis ons aanbod om te praten met verschillende betrokken specialisten, zoals accountants en juristen, afgewezen. Partijen die extra informatie zouden kunnen verschaffen. Het lijkt erop dat de beslissing al vast stond en ik begrijp niet dat dit zo lang moest duren.ã¢â‚¬â

Vergeet niet dat het 17 maanden heeft moeten duren. Dat zijn 4 transferperiodes waarin Vitesse vrijwel niets heeft kunnen doen. Dat is op zijn minst te wijten aan het extreem trage handelen van de commissie.
Zo zou deze commissie vier keer per jaar samenkomen.
Zo hebben ze ergens in het begin aangegeven een document te missen. Vitesse heeft dit document diezelfde dag aangeleverd. Een dag later kregen zij te horen dat het zou worden besproken bij het volgende overleg.. 3 maanden later...



In beroep gaan is gewoon uitstel. Ze moeten volgensmij hun jaarcijfers nog steeds inleveren. Dat moet gebeuren voor 1 maart dacht ik. Dan kunnen ze zomaar weer boetes erbij krijgen en zelfs punten aftrek is niet uitgesloten. Degradatie is de ondergang van Vitesse. Ben echt benieuwd wat ze nu gaan doen.

Jongens, het is maar een spelletje:' :' :'

(Nee zou echt jammer zijn om wanneer Vitesse niet meer zal bestaan)

14 februari 2024 om 17:31

Serieuze vraag, je weet dat dat doek een reactie was op het 'Faillietesse'-doek van Twente, toch? Ik merk dat erg veel Twentesupporters dit blijven aanhalen namelijk.

De accountant wil de jaarcijfers niet tekenen... ING wil van Vitesse af als klant... de KNVB ontvangt geen informatie van de investeerders achter de Common Group... en toch is deze bestuurder verbijsterd dat de KNVB dit besluit neemt. Gewoon een incompetente bestuurder. En het niet doorgeven van het feit dat de relatie met de Litouwse bank Revolut is verbroken, is gewoon een bestuurlijke flater wat gewoon zonde geld is, die 100k wordt nu door de plee gegooid.

Chapeau KNVB! 1,5 jaar laten wachten.

14 februari 2024 om 17:33

Chapeau Vitesse en Common Group, in anderhalf jaar niet de juiste documenten kunnen overleggen.

Parry heeft het geld niet, gaat lenen op de financiele markten. Iedereen die geld aan hem leent moet bekend worden gemaakt bij de licentiecommissie en waar het geld vandaan komt. Dat zijn de regels die door de clubs zijn
vastgesteld. Vitesse kan die simpele documentatie niet overleggen.

Het js goed voor de Eredivisie dat na het Russische debacle, we nu hiervoor zijn behoedt.

15 februari 2024 om 07:36

De knvb wist allang dat het een nee was, dus communiceer dit en niet na 4 transferperiodes waarin ze niks kunnen.
En na het Russische debacle? Gas inkopen van Gazprom mag wel, maar een eigenaar ho maar! Dan was er niks aan de hand geweest.

Kom maar jongens, ome Marcel zal wel even een handje toesteken. Of wacht even? Zij ene K. Aalbers ooit eens dat er maar plek was voor 1 club in Gelderland? Gaat hij toch zijn gelijk krijgen 😌

Alle gekheid op een stokje. Ik als vele van mijn mede Nimwegenaren hebben een behoorlijke hekel aan de club vitesse. Een of twee jaar KKD spelen vinden wij dan ook helemaal nie zo erg.

Daarentegen is een voor een NEC supporter een voetbal leven zonder de meest realistische derby van Nederland ook nogal onwerkelijk.

Maargoed ik loop al even mee en heb dit vaker meegemaakt. Altijd komt er een redder uit onverwachte hoek onze Rijnvrienden een helpende hand toesteken. Is het geen mafiose Rus of Georgiër dan doet de provincie Gelderland het wel. Dus ik maak me ook niet te veel zorgen.

Schoon schip, degraderen, opnieuw opbouwen, ander stadion en dan tot over 5 jaar 💪🏽

14 februari 2024 om 18:17

Daar kwam ik ook achter nadat ik eerst heb gelachen toen jullie degradeerden… het seizoen erna was geen flikker aan zonder derby!

Balen voor Vitesse. Ik vraag me af of een buitenlandse overname nu weer de oplossing gaat zijn of dat dit het enige redmiddel is.

Wat ik trouwens wel echt bizar vind is dat Valeri Ojf 155 miljoen euro heeft kwijtgescholden aan Vitesse.. ongelofelijk

14 februari 2024 om 20:44

Ja bizar hè? Die gasten hebben zo ongelofelijk veel geld, voor dat soort gasten is 150miljoen een tasje met boodschappen. Dit soort bedragen zijn niet vreemd in het hedendaagse voetbal, alleen in Nederland komt het niet zo vaak voor. Er is nog een redmiddel, Plan Arnhem genaamd. Rijke vermogende Arnhemmers en ondernemers zijn ook al een tijdje achter de schermen bezig. Met dit plan kun je meerdere kanten op. Deze ondernemers (vrienden van Vitesse) worden dan eigenaar van Vitesse en Common Group kan dan bijvoorbeeld sponsor worden ipv eigenaar, zodat er toch enige geldstroom richting Vitesse kan gaan. Het geld van Common Group mag namelijk wel via sponsoring bij Vitesse terechtkomen, daar gelden, hoe krom ook, hele andere regels voor. Morgen tijdens persconferentie verwacht ik meer duidelijkheid hierover.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren