Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villas-Boas krijgt trap na: ‘Spelers wilden niet voor hem werken’

Laatste update:

Het dienstverband van André Villas-Boas bij Chelsea was geen lang leven beschoren. De manager werd in de zomer van 2011 voor zo’n vijftien miljoen euro overgenomen van FC Porto, maar hield het maar tot begin maart vol in Londen. Dat verbaasde verdediger Ashley Cole niets, zo vertelt hij in gesprek met ESPN.

/

“Er was een aantal spelers dat niet hard voor Villas-Boas wilde werken. Maar toen Roberto Di Matteo kwam, veranderde alles”, zegt de Engelsman van AS Roma. Het is niet de eerste keer dat hij kritiek levert op de huidige coach van Zenit Sint-Petersburg, want een maand voor het ontslag van Villas-Boas bij Chelsea zei hij: “Ik voel me net een robot als ik speel. Hij controleert heel mijn manier van spelen...”

“…En plaats van een vorm van vrijheid te geven, zegt hij alleen maar wat ik moet doen. En het werkt ook nog eens niet. Ik had gehoopt prijzen te winnen, maar met de tactiek van Villas-Boas gaat dat niet lukken”, sprak de linksback, die Sven-Göran Eriksson zijn favoriete trainer noemt: “Van hem mochten we onszelf blijven. We genoten toen we onder zijn leiding voor Engeland speelden.”

Is André Villas-Boas in jouw ogen een toptrainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel apart dat je niet voor een trainer wilt werken en het vervolgens niet doet. Je doet het toch voor de supporters en je club en niet alleen voor 1 persoon? Je zou dan toch eerder zeggen; ontsla ongemotiveerde en onprofessionele spelers i.p.v. dat er altijd maar naar een trainer wordt gekeken. Spelers doen het uiteindelijk met hulp van een trainer...

13 november 2014 om 21:49

Daar ben je fan van dan.
Die gasten geven geen reet om supporters.
Het enige waar hun om geven is wat er op de bankrekening komt.

Ik vind de trainer een eikel dus ik laat de tegenstander wel scoren dan zijn we snel van hem af.

13 november 2014 om 21:55

Jammer dat het zo gaat, ik snap die instelling niet. Ook al ben je niet fan, je doet toch wat terug voor dat prachtige huis en die geweldige auto waar miljoenen mensen van dromen. Je krijgt alles wat je wilt en je moet daarvoor 90 minuten alles geven. Toch kunnen zij het niet opbrengen klaarblijkelijk. Dan mag je jezelf toch geen professional noemen in mijn ogen...

13 november 2014 om 22:07

Nee dan moet je jezelf dagobert duck noemen.

13 november 2014 om 22:30

Je leeft in een droom wereld helaas.

Mag je de trainer niet? Trek je je poot toch terug.... Je weet toch dat als iemand de schuld krijgt dit de trainer is.. een speler zal nooit ontslagen worden omdat hij een waarde vertegenwoordigt en dat weten de spelers zelf heeeeel goed.

13 november 2014 om 22:58

Eerlijkefan, alsof Cole ook maar iets om Chelsea geeft, hij is daar enkel en alleen voor het geld naartoe gegaan.

14 november 2014 om 07:23

Aan de ene kant snap ik je. Maar als jij een trainer hebt, waar je je gewoon mateloos aan irriteert, verlies je je motivatie. En dat is denk ik het stukje 'niet willen werken voor...'

14 november 2014 om 08:18

4 a 5 spelers ontslaan is meestal toch wel duurder dan 1 trainer te slaan. Verder moet je daarna opnieuw inde kern herinvesteren.

Misschien dat Engeland daarom niks presteerde.
Ik vind het altijd zo laf dat na trappen.
Het is niet eerlijk want de persoon waar je het over hebt kan zich niet verdedigen.

13 november 2014 om 22:19

Hoezo niet? Villas Boas kan nu toch gewoon zeggen dat Cole een waardeloze professional is?

Behoorlijk onproffessioneel. Je krijgt een belachelijk hoog salaris en je wil niet je poten uit je reet rennen voor de trainer? Doe het dan voor de supporters en de sponsoren die zorgen dat je zo vreselijk over betaald wordt.

Blijft bizar, een manager overnemen voor 15 miljoen... Er zijn er maar zo weinig die echt het verschil maken, en het dan ook nog betalen voor iemand die zich nauwelijks bewezen heeft.

14 november 2014 om 00:28

Hij had alle 4 hoofdprijzen gewonnen en ongeslagen kampioen geworden met Porto in z'n laatste seizoen daar voor het geval je het niet wist. Moet wel toegeven dat die afkoopsom nog steeds niet te rechtvaardigen viel, dat staat buiten kijf.

AVB had rustig aan moeten dpen, net als FDB. Hij was jong en werd al aanbeden in Porto. Waarom dan meteen een move maken die toch nog wel komt...

AVB is een Leeraar coach zoals Cruyff een gevoels coach is die zelf op het hoogste niveau heeft gevoetbald. AVB kan een minder elftal kampioen maken met tactiek zoals Mourinho, Bij Cruyff moet je ook nog iets kunnen brengen, onbevangen en impulsief noemen we dat en willen winnen met aanvallend voetbal. De tactiek komt bij Cruyff op de 2e plaats en talent op 1 dat is het verschil met al de trainers en daarom is Cruyff de grootste van allemaal.

Voor degene hier die Cole al snel afkraken als een onprofessioneel iemand.. AVB was totaal geen gentleman die open en eerlijk naar z'n spelers toe was. AVB heeft altijd wel een bepaalde arrogantie gehad toen hij het heft in handen bij Chelsea want je ruimt steunpilaren zoals Cole en Lampard niet uit de weg voor clowns zoals Bosingwa en Mereiles zonder maar enige uitleg te geven (teken van slechte man management vaardigheden). Het ergste was nog dat zulke beslissingen onwijs slecht uitpakte en hij eigenlijk al sinds het begin al bezig was met het graven van z'n eigen graf. En dan heb ik het nog niet eens over z'n koppigheid om niet toe te geven dat hij fout zit en aanpassingen moest maken om dingen rechten te zetten zoals het continu blijven opstellen van Bosingwa en het spelen met een defensie op een hoge lijn wat voor geen meter werkte met spelersmateriaal die daar totaal niet voor bedoeld waren.

Tuurlijk is hij gek op vrijheid, vraag maar aan zijn ex vrouw. Lijkt natuurlijk nergens na dat hij roept ze wilde niet hard werken. Nou hard werken doen voetballers niet. Je mag de mooiste baan ter wereld uitvoeren en daar dik voor betaald krijgen. Dus mond houden en werken.

14 november 2014 om 12:11

Perfect verwoord! Cole moet niet zeuren hij speelt bij Chelsea alleen voor het geld.. Houd ervan om zijn teamgenoten naaien of liever gezegt de vrouwen.. Dat je het niet eens bent met de wijze waarop je wordt gecoacht oké, maar bewijs dat je een man bent en gewoon je best doet voor de supporters, sponsers, bestuur etc..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren