Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Villarreal geeft na Cazorla ook werkloze clubtopscorer Rossi de kans

Laatste update:

Giuseppe Rossi keert bij Villarreal terug op het oude nest. De topscorer aller tijden van de club uit LaLiga gaat vanaf dinsdag meetrainen met de A-selectie, zo meldt de huidige nummer negen van de Spaanse competitie maandag via de officiële kanalen. De 32-jarige spits heeft een periode met aanhoudend blessureleed achter zich gelaten en zat al ruim een jaar zonder club.

Rossi wil nog een laatste poging wagen om zijn loopbaan als profvoetballer op te pikken. Genoa was zijn laatste club en zijn tijd in de Serie A verliep dramatisch. In tien wedstrijden kwam hij niet verder dan een doelpunt en bovendien werd hij betrapt op het gebruik van doping. Een straf bleef uit, maar met een officiële waarschuwing op zak verliet hij de club na het seizoen 2017/18. Rossi vond geen nieuwe club en zat het gehele vorige seizoen zonder werkgever.

Bij Villarreal krijgt de spits een nieuwe kans. De 29-voudig Italiaans international speelde tussen 2007 en 2013 voor El Submarino Amarillo en maakte in die periode 82 doelpunten in alle competities, waarmee hij zich clubtopscorer aller tijden mag noemen. Net als Santi Cazorla hoopt hij bij Villarreal zijn carrière nieuw leven in te blazen. Cazorla kampte jaren met aanhoudende achillespeesblessure en vertrok bij Arsenal. Villarreal pikte hem op en met succes, want de middenvelder heeft zijn oude vorm hervonden en is inmiddels teruggekeerd in de nationale ploeg.

De in Amerika geboren Rossi werd opgeleid door Parma en vertrok op jonge leeftijd naar Manchester United. Na verhuurperiodes bij Newcastle United en Parma maakte hij in de zomer van 2007 voor tien miljoen euro de overstap naar Villarreal, waar hij de beste periode uit zijn loopbaan beleefde. Later droeg hij nog de shirts van Fiorentina, Levante en Celta de Vigo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie weet pakt het goed uit, was in zijn goeie tijd wel een baas bij villareal!

15 oktober 2019 om 03:34

stel je voor. cazorla n de Rossi samen in vorm. dat zou ze zeker goed uitkomen.

Was een geweldig talent. Jammer dat blessureleed roet in het eten gooide en hij nooit de beoogde opvolger van Del Piero en Totti kon worden.

Villarreal lijkt me overigens een prachtige club. Mooi dat ze oude clubvedettes een herkansing geven!

Echt zo jammer dat deze jongen de laatste jaren zo vaak zware blessures heeft gehad, want in zijn eerste periode bij Villarreal was hij echt een hele goede spits. Ik weet nog dat FC Barcelona in de zomer van 2011 concrete belangstelling voor Rossi had, maar ook voor Alexis Sánchez en het was of Sánchez die gekocht zou worden, of Rossi die gekocht zou worden. Uiteindelijk koos Barcelona voor Sánchez en achteraf gezien was dat misschien wel een goede keuze. Want sinds de zomer van 2011 heeft Rossi meerdere keren zware blessures gehad en als hij fit was, kon hij niet echt een goede indruk maken. Enkel in het seizoen 13-14 bij Fiorentina in de Serie A deed Rossi het goed, met 16 goals in 21 wedstrijden in de Serie A. Hopelijk kan hij net als Cazorla, ondanks zijn leeftijd, zijn vorm enigszins hervinden bij Villarreal na al dat blessureleed van de afgelopen jaren.

Deze man was ook een geweldenaar in z'n prime, vormde een zeer gevaarlijk koppel met Nilmar destijds. Hele mooi EL run hebben ze toen met Villarreal gehad waarin ze uiteindelijk verloren van Porto met jongens als Falcao, James, Guarin en Moutinho.

Zal leuk voor hem zijn maar heb er een hard hoofd in. Hij is alleen maar geblesseerd geweest. Hij zou eigenlijk moeten stoppen en iets anders moeten zoeken. Maar aan de andere kant als je het niet probeert weet je het maar nooit.

14 oktober 2019 om 20:40

Exact. Daarnaast een andere situatie dan Cazorla, die voor zijn blessure nog een bizar hoog niveau wist aan te tikken. Rossi raakt al jaren, zelfs als hij fit is, geen knikker meer.

Hopelijk wordt dit waar. Vormde destijds met Nilmar een bizar goed duo.

Was echt een hele goede speler voor zijn zware blessure, eeuwig zonde want hij kon echt de top halen.

Was toch een prachtige spelers, zou leuk voor hem en voor Villarreal zijn als hij nog wat moois kan laten zien daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren