Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vilhena slaat aanbieding definitief af en blijft Feyenoord trouw’

Laatste update:

Tonny Trindade de Vilhena blijft bij Feyenoord. De twintigjarige middenvelder heeft Sampdoria laten weten dat hij vanwege ‘privéomstandigheden’ niet op de contractaanbieding van vier of vijf jaar ingaat, zo meldt het Algemeen Dagblad donderdagavond.

/

Voorzitter Massimo Ferrero bracht woensdag een bezoek aan de linkspoot, omdat hij te horen had gekregen dat Vilhena twijfelde of hij wel naar Genua moest verhuizen. Ferrero praatte in op de jeugdinternational, vader Toy en de makelaars van de Stellar Group, maar Vilhena heeft volgens bovengenoemde krant dus besloten om te blijven.

Vilhena wil niet weg van zijn familie, nu zijn moeder in een traject van tientallen bestralingen zit om kanker te overwinnen. Feyenoord had zelf al wel een akkoord bereikt met Sampdoria over een transfersom van naar verluidt vier miljoen euro.

Denk jij dat Tonny Vilhena zijn contract (medio 2016) uitdient?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijk. Hopelijk maakt Gio nog vaak gebruik van hem ondanks dat zn contract afloopt. Ik zou hem opstellen ten koste van el ahmadi die loopt de laatste tijd op zn tenen terwijl vilhena een goede indruk maakt met zn invalbeurten

27 augustus 2015 om 23:06

Als hij uit contract loopt volgend jaar zonder bij te tekenen houd Feyenoord er wel heel weinig aan over. Goed dat hij blijft, 1 jaartje bijtekenen zou de kers op de taart zijn.

Laat het Legioen maar een flink charmeoffensief beginnen om die knul dan ook binnenboord te houden.

28 augustus 2015 om 02:12

Je weet wat afc doorgaans betekend?

28 augustus 2015 om 05:42

Als hij niet opgesteld wordt omdat hij blijft is het echt slecht gesteld met feyenoord, hij wil bij zijn doodzieke moeder blijven. Als hij dan toch weg moet is hij wat mij betreft van harte welkom in eindhoven, dit is nou karakter. Teveel voetballers denken, zo lijkt het, alleen aan zichzelf. Vilhena weet tenminste wat belangrijk is, bewonderenswaardig ondanks dat het zo logisch lijkt, de normen vervliegen vaak door geld.

28 augustus 2015 om 07:06

Van bronckhorst heeft aangeven hem gewoon te gebruiken.
Het feit dat hij bij zijn moeder wil blijven is echt menselijk en super.

Je kan het ook aan van de andere kant bekijken natuurlijk. Hij speelt bij zijn jeugdliefde hij zou ook een jaar kunnen bijtekenen want voor hem is geld niet het belangrijkste toch?

En zo kan Feyenoord toch een beetje aan hem verdienen.

28 augustus 2015 om 07:24

Jeugdliefde? Dan had ie al een keer bijgetekend denk je niet?

Klasse Vilhen! Je moeder steunen is nu belangrijker.

Lijkt me de beste oplossing voor beide partijen. Vilhena moet zich met zijn kwaliteiten terug in het elftal kunnen knokken.

27 augustus 2015 om 22:39

wel zo fair als hij nu ook z'n contract verlengt. Niet verplicht maar wel zo netjes. Of in de winterstop vertrekken natuurlijk.

27 augustus 2015 om 23:16

@ Sanmarcos

Dat ligt eraan wat Gio hem gaat bieden. Natuurlijk vinden veel Feyenoorders dat Vilhena moet verlegen. Maar die vergeten voor het gemak wel dat Vilhena onder Rutten nooit vertrouwen heeft gekregen in tegenstelling tot veel andere spelers. En Gio verkiest voorlopig ook andere spelers boven Vilhena. Dus op basis van het sportieve aspect gaat Vilhena voorlopig niet verlengen.

Daarop volgend is het dan natuurlijk het goed recht van Feyenoord om hem een jaar lang te laten banken.

28 augustus 2015 om 06:00

Het is al bijzonder dat hij nog zo'n feyenoord hart heeft. hij is altijd het derde wiel aan de wagen geweest, nooit een echte kans gehad terwijl het een gigantisch talent is. Ik snap ook niet waar v. Geel mee bezig is, boetius weg, vilhena waarschijnlijk ook en er komen (deja vu) oude rotten terug. Kuyt is bijvoorbeeld bij nog geen een doelpunt betrokken geweest op penaltys na, mathijsen kon er ook geen knoop van en dan zit die dwaas van een kazim er ook nog.. v. Geel blundert wel vaak, vd heijden vind ik ook niet top niveau en basacicoglu (of hoe je het ook schrijft) is wel erg van momenten, wat als die momenten een paar wedstrijden weg blijven? Dan sta je met 10 man op het veld. Alleen het middenveld is echt top want op vermeer kan je ook niet vertrouwen met zijn blunders en alleen van beek is echt goed in de verdediging. Voorhoede is ook aantobben en el ahmadi ben ik over het algemeen niet kapot van en is ook al oud. Ervaring is een guardado, veel meegemaakt maar ook, en dat is heel belangrijk, de sterkste op het veld. Wat heb je aan iemand die het mooi kan vertellen maar het niet meer kan belopen. hoop dan ook dat feyenoord geen kampioen wordt, niet omdat het feyenoord is, maar omdat het de mickey mouse league officieel zou maken met zo'n ongebalanceerd team en een transferbeleid wat echt niet logisch is.

27 augustus 2015 om 22:48

Vind ik ook. Vilhena hoort gewoon de vaste nr 10 van Feyenoord te zijn. Laat je hem een seizoen staan dan scoort hij er gewoon 10-15.

Verstandige keuze van Vilhena. Als je nu vertrekt heb je daar je hele leven spijt van. Meer voetbalgerelateerd word het natuurlijk wel tijd dat Vilhena wat gaat laten zien, want talent heeft hij zeker! Sterkte voor de familie Vilhena en hopen dat dit het jaar van Tonny gaat worden.

Goed voor hem dat hij blijft. voor feyenoord betwijfel ik dat echter. Een beetje een stoorzender heb ik het gevoel. Liever een zak centen voor deze jongen en daarvoor iemand halen die er wel helemaal voor gaat. Samen met die Kazim heeft deze jongen wat te veel maniertjes. Toch hoop ik dat die jongen mij ongelijk bewijst en het gewoon laat zien in de Kuip

Sterkte voor Vilhena en de hele familie trouwens. Stay strong!!

27 augustus 2015 om 22:41

Op basis van welke feiten beoordeel jij dat Vilhena een stoorzender is? Zijn ploeggenoten en trainers prijzen hem juist altijd om zijn trainingsarbeid, doet nooit vreemde uitspraken in de media. Benieuwd op welke maniertjes jij dan doelt.

27 augustus 2015 om 23:20

@ Degoey

Ach, als je simpelweg de situatie Moisander niet begrijpt. Er waren twee spelers die uit hun contract liepen. Namelijk Denswil en Moisander en dat waren beide spelers voor de LCV positie. Er was aan het begin van het seizoen nog hoop dat Denswil bij zou tekenen en die kon dan na het seizoen de plek van Moisander over nemen. Maar toen dat niet gebeurde zat Ajax met 2 LCV spelers met een aflopend contract.

En op dat moment ga je dan ook niemand halen, dat zou pas kapitaal vernietiging zijn. Dus ga je het seizoen in me de 2 LCV spelers met een aflopend contract. En de beste speelt dan.

27 augustus 2015 om 23:28

Volgens de Ajax-filosofie zet je dan toch de jeugd erin? Een Riedewald kon daar vorig seizoen niet spelen?

27 augustus 2015 om 23:37

Moisander was toen nog beter, en Riedewald moest ook af en toe lb of cvm spelen, als Boilesen bijvoorbeeld weer eens geblesseerd was. En hij was pas 17, dus het zou onverantwoord zijn als hij pakhembeet 60 wedstrijden had gespeeld.

27 augustus 2015 om 23:38

En Denswil was eigenlijk de jeugdspeler die de plaats moest overnemen. Maar die tekende niet bij.

28 augustus 2015 om 00:00

@ Degoey

Dat was dus Denswil, ze zijn tot aan de winterstop bezig geweest met het proberen te verlengen van zijn contract. En toen duidelijk werd dat ze niet tot een vergelijking zouden komen hebben ze hem ook per direct laten gaan zoals je weet. Riedewald speelde toen voornamelijk linksback aangezien Boilesen regelmatig geblesseerd was.

28 augustus 2015 om 00:13

Mooi hoe D-Bergkamp bij elk feyenoord topic zijn 020 clubje erbij weet te halen. Begint een beetje sneu te worden dat manneke

28 augustus 2015 om 09:41

@ Neus van Ajax

Leuk dat je wilt provoceren, maar ik betrek Ajax er nergens bij. Een lid genaamd Degoey begint over Ajax en ik dien hem van repliek. Begint een beetje sneu te worden.

28 augustus 2015 om 10:38

"op basis van welke feiten beoordeel jij dat Vilhena een stoorzender is? Zijn ploeggenoten en trainers prijzen hem juist altijd om zijn trainingsarbeid, doet nooit vreemde uitspraken in de media. Benieuwd op welke maniertjes jij dan doelt."

Waar begint hij hier eigenlijk over Ajax?

Of is er iets aangepast?

28 augustus 2015 om 14:02

Ha je bent niet bepaald bijster slim, maar dat viel me ook al op in andere topics. Dat continu betrekken van ajax op elk topic begint sneu te worden. Is er niet ergens een ajax forum waar je terecht kan met dat eeuwige gepruts

Ben blij dat hij blijft zelfs als hij transfervrij vertrekt na dit jaar. We hebben Tonny nodig dit seizoen en ik weet zeker dat hij gaat vlammen. Zou mooi zijn als hij ook nog even bijtekent dat wel.

Ik hoop echt dat hij nog de kans krijgt van Feyenoord om te blijven en zich te bewijzen en verder te ontwikkelen. Je kunt die jongen weinig kwalijk nemen.

En stiekem hoop ik er nog op dat Ajax hem volgend jaar haalt.

Tonny teken alsjeblieft bij.
Ik hoop dat Gio hem gewoon 5-10 wedstrijden in de basis laat beginnen, dan is hij echt wel bereid er nog 3/4jaar aan te plakken op zn contract.
Heel groot talent.

Het bovenstaande had ik ook heel graag bij JPB gezien en dan maar geen Elia.
Al kan ik wel leven met Elia als vervanger.

28 augustus 2015 om 01:36

Ik denk niet dat Vilhena 10 wedstrijden genoeg vind

Feyenoord moet veel consequenter zijn tegen Vilhena zoals ze bij Ajax WEL doen, gwn bijtekenen of het hele jaar op de tribune plaatsnemen. Het is een talent met veel potentieel maar hij moet wel realiseren dat hij al 2 jaar stil staat in zijn ontwikkeling en zal niet bij een subtop club in Europa veel spelen.

27 augustus 2015 om 22:56

Ajax is daar vooral niet consequent in eigenlijk. Het was ooit spierballentaal van De Boer, maar als zijn beste speler niet bijtekent gaat hij hem ook echt niet op de bank zetten. Zelfs Moisander werd in genade aangenomen.

27 augustus 2015 om 23:38

Dat kwam ook doordat Denswil niet bijtekende. Dus had hij geen concurrent.

28 augustus 2015 om 06:14

Hij staat stil omdat hij alleen invalbeurten krijgt, immers is onomstreden en dat is niet gek maar wel kapitaalvernietiging. Wat moet zo'n groot talent dan? Blijven banken? Denk dat als vilhena de voorkeur krijgt boven immers hij bijtekent en ook veel beter wordt als immers maar dan moet je hem wel vertrouwen geven anders raak je hem kwijt net zoals boetius. Hoop voor deze harde werker dat zijn moeder volledig geneest en hij een prachtige (voetbal) toekomst tegemoet gaat. Hij zeurt ook nooit, heb bewondering voor zijn instelling, ook doordat hij voor zijn moeder kiest en hij werkt altijd hard voor feyenoord terwijl hij er weinig vertrouwen voor terug krijgt.

Goede keuze gezien zijn omstandigheden. Daarbij zou hij bij Samp ook op de bank zijn beland, ik zie hem de huidige middenvelders niet uit de basis spelen. Samp heeft met onder andere Barreto en Fernando van Shaktar enkele sterke middenvelders gekocht.

Er is meer dan voetbal, goede volwassen keuze om nu er voor je familie te zijn.
Btw: zoals hij laatst speelde wil ik het nog weleens zien met El Ahmadi , dan gaat hij echt wel minuten maken

Goeie speler, zal volgend jaar wel een mooie transfer pakken.

Respect voor zijn gedachten.

Mssch twente als zyech naar wolfsburg gaat. Haha

Goede beslissing van Vilhena. Nog een jaartje ervaring opdoen bij Feyenoord en dan de stap maken naar het buitenland. Het is ieder geval leuk voor de eredivisie dat hij nog een jaartje blijft.

hele fantastisch dat hij nu bij zijn familei wil blijven. ... maar doe dat niet over de rug van Feyenoord en teken op z'n minst voor 1 jaar.

28 augustus 2015 om 00:50

Over de rug van feijenoord? Ik begrijp niet waarom hier veel eerder al geen werk van is gemaakt. Mocht dat wel zo zijn dan moet je je gaan afvragen waarom een jongen van de club niet bijtekent?? Komt op deze manier in het rijtje van jeugdproducten die (veel) te weinig opleverden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren