Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VIDEO - Persconferentie Mourinho met twee journalisten duurt 10 seconden

Laatste update:

José Mourinho heeft op de valreep nog het seizoensrecord gebroken voor de kortste persconferentie. Na afloop van de wedstrijd van Manchester United tegen Crystal Palace (2-0) zaten er slechts twee journalisten in de persruimte; de overige verslaggevers waren mogelijk nog op het veld, waar de spelers het publiek bedankten. Toen duidelijk werd dat er geen vragen waren, vertrok Mourinho na een seconde of tien weer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja. Je kan er ook gaan zitten en een staarwedstrijd gaan houden. Naar mijn inziens een beetje overbodig. Wat deden die journalisten daar dan eigenlijk? Broodjes eten of durven ze alleen in groepsverband brutale vragen te stellen?

21 mei 2017 om 23:02

Goede vraag wat die journalisten daar deden...

Zouden ze vaker moeten doen, net als die onzin in de mixed zone. Die gasten hebben toch nooit wat zinnigs te zeggen. Elke week is het dezelfde verbale diarree aan prietpraat, algemeenheden en cliche's.

Haha heerlijk, wat een onbekwaamheid. Gaan die lui daar dan echt zitten in de hoop dat een van hun collega's met een aantal goede vragen komt zodat ze die in hun krantje kunnen zetten? Welke zichzelf respecterende journalist gaat nou naar een persconferentie zonder 1 of 2 goede vragen neer te hebben geschreven ?

22 mei 2017 om 00:12

Lekker leventje dan toch? Zou wel lekker zijn als het leven zo in elkaar stak inderdaad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren