Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VIDEO - Depay scoort voor Lyon; bizarre rode kaart voor Marcelo

Laatste update:

Olympique Lyon speelde zondag met 3-3 gelijk tegen SCO Angers. Memphis Depay maakte de laatste treffer van les Gones en Marcelo werd vijf minuten na rust met een rode kaart van het veld gestuurd. De voormalig PSV’er sloeg, waarschijnlijk onbedoeld, de gele kaart uit de handen van de scheidsrechter.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leek idd op een ongelukje maar ik snap de scheids zijn beslissing wel

2 oktober 2017 om 09:16

Het probleem is dat Marcelo 'n klein wat 'n onzin gebaartje geeft en dat de scheids daar met zijn arm naartoe gaat. Ik denk ook dat hij hem rood geeft omdat hij zich in zijn hemd gezet voelt of zo. Maar het slaat natuurlijk nergens op. Duidelijk gevalletje van zelfoverschatting en jezelf iets te belangrijk maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren