Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Victor Osimhen verlengt contract bij Napoli onder één voorwaarde

Laatste update:

Victor Osimhen lijkt toch niet te vertrekken bij Napoli deze zomer. Er was veel interesse in de topspits, maar de aanvaller en zijn club zijn het eens geworden over een contractverlenging, zo meldt de Italiaanse tak van Sky. Osimhen verlengt zijn contract met een jaar, wat betekent dat hij tot medio 2026 vastligt in Napels.

De aanvaller heeft tijdens de onderhandelingen echter wel een belangrijke voorwaarde gesteld: een gelimiteerde transfersom. Volgens het Italiaanse medium ligt deze op een bedrag van 150 miljoen euro. Deze afkoopsom geldt vanaf 2024 voor buitenlandse clubs en vanaf een jaar later pas voor eventuele Italiaanse gegadigde ploegen. Daarnaast gaat Osimhen naar verluidt meer dan tien miljoen euro per seizoen verdienen.

Lang leek een vertrek van de aanvalsleider waarschijnlijker dan een langer verblijf bij Napoli. Het Saudische Al-Hilal deed meerdere biedingen, de hoogste van een bedrag van naar verluidt 140 miljoen euro. Napoli ging echter niet akkoord met een vertrek van zijn sterspeler deze zomer. Ook was er sijpelende interesse van Paris Saint-Germain, maar de Parijzenaren werden nooit concreet.

Nu gaat de 24-jarige Osimhen dus naar alle waarschijnlijkheid zijn contract verlengen. I Partenopei slaan daarmee een grote slag, daar de Nigeriaan afgelopen seizoenen van grote waarde was voor de landskampioen van Italië. In 39 wedstrijden maakte hij 31 doelpunten en gaf hij 5 assists. Hij wist onder meer het net te vinden tegen Ajax in de groepsfase van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede uitkomst voor zowel Napoli als Osimhen. Als er een ploeg geïnteresseerd is weten ze wat ze moeten aftikken, Napoli blij en Osimhen blij.

Nou die is volgend seizoen weg. Ben benieuwd wie ermee aan de haal gaat. Real misschien mocht het toch niet rondkomen met Mbappe. Anders zie ik Chelsea (uiteraard) een poging wagen.

14 augustus 2023 om 10:11

Ik denk dat Real eerder voor Haaland gaat dan Mbappe en Osimhen. Je ziet ook aan de houding van Real dat ze zich totaal niet bezig houden met Mbappe deze transferperiode en dat is maar beter ook. Mocht Haaland niet (willen) komen naar Madrid dan is Osimhen een prima 2e keuze, want hij heeft niet veel de bal nodig alleen is hij best vaak geblesseerd.

Ik dacht zelf dat hij naar United zou gaan deze zomer, maar Chelsea zal vast wel een kans wagen mocht het niet lukken met Jackson.

14 augustus 2023 om 10:16

Het gaat over volgend jaar. En dan gaat real niet voor Mbappe omdat ze nu niet met hem bezig zijn? Daar ligt allang een gigacontract klaar om volgend seizoen transfervrij te tekenen. Daarnaast zou ook Osimhen een geweldige aankoop zijn

14 augustus 2023 om 10:22

Omdat Mbappe voor teveel drama zorgt, moet je je voorstellen dat dit ook gaat gebeuren in Madrid? Nee dankjewel. En daarbij komt heeft hij vaak aangegeven te willen spelen vanaf links ipv in de punt en wij hebben Vini daar al dus sla maar lekker over. Mbappe wilt teveel waaronder 100% portretrechten zelfs Ronaldo kreeg dat niet...

Ik denk oprecht dat Real wel beetje klaar is met hem, er was zelfs een report gisteren dat ze binnen de club verbaast waren dat er mensen zijn die dachten dat Mbappe zou komen dit jaa het blijkt dat ze totaal niet bezig waren met hem deze zomer. Maar wat jij zegt kan ook natuurlijk, maar vanaf volgend jaar zou er een clausule actief gaan in het contract van Haaland en ik zie veel liever hem dan Mbappe

14 augustus 2023 om 10:31

Volgens The Athletic is die clausule allang verdwenen. Daarnaast als die clausule wel bestaat moet je 170 miljoen betalen voor Haaland of Mbappe zonder transfersom? Dan is de keuze snel gemaakt natuurlijk.

14 augustus 2023 om 10:39

Probleem bij Mbappe is dat hij zijn contract wel kan laten aflopen, maar dit geen garantie is dat hij vervolgens ook bij Real gaat tekenen. Met een Osimhen, Lukaku of Muani heb je in elk geval een speler voor wie Real een flinke stap omhoog is qua salaris, die willen zeker wel.

14 augustus 2023 om 12:47

Vroeger was 1 wereldklasse seizoen in Italië toch echt niet genoeg voor een toptransfer naar De Koninklijke. Maar goed, als je ziet wat daar de afgelopen jaren soms voor knakkers hebben rondgelopen. Neemt niet weg dat Oshimen een goede spits is hoor, maar voor hetzelfde is het een 1 season wonder. Dat kan ook nog natuurlijk

14 augustus 2023 om 14:58

@arsenal890 Mbappe zou naar schijn 100-150 miljoen aan tekengeld vragen wat absurd lijkt, maar met hem weetje het maar nooit. Haaland past beter bij de selectie en brengt veel minder drama dan Mbappe en gaat misschien mààr 50-100 miljoen "duurder" zijn. Die keuze is niet snel gemaakt, ik denk dat Real beter voor Haaland kan gaan. En daarbij komt Mbappe zou sowieso veel meer salaris vragen dan Haaland.

14 augustus 2023 om 15:07

@hangover96 Kolo Muani is al onmogelijk, die zal vertrekken naar Paris en die zullen waarschijnlijk nooit meer iemand naar Madrid laten gaan. Lukaku? Ben je serieus? In 2023? Osimhen zou ik pas bekijken nadat Haaland of City je afwijst want het verschil qua niveau is toch wel enorm en de transfersommen die je zal moeten betalen zullen niet ver uit elkaar liggen?

14 augustus 2023 om 15:10

En daarom zit Real ook nog niet achter Osimhen aan, maar mocht hij volgend jaar weer uitstekend draaien en Real kan de 2 toppers van de wereld niet aantrekken waarom niet Osimhen?

14 augustus 2023 om 11:38

Oortap, met welk geld wilt Chelsea dat gaan betalen aangezien ze 133 miljoen net kwijt zijn aan moises calceido?

Mbappe is een geldwolf en daarom zal die bij PSG blijven, het is ook een dramaqueen dus waar zal die dan het beste passen? ja juist gewoon bij PSG. Ik had het ook mooi gevonden hem in de premier league te zien strijden tegen Haaland maar ik denk niet dat Mbappe voor Liverpool of Arsenal wilt spelen

14 augustus 2023 om 11:54

Real Madrid heeft toch wel ruime ervaringen met drama queens, dat heeft ze nooit echt afgeschrikt. En de Saoedi's boden een enorme sloot geld dus blijkbaar is Mbappe ook weer niet zo'n pure geldwolf.

Mbappe is wel een slimme onderhandelaar - hij weet dat PSG en Real hem beiden willen hebben, en dat zijn ook de twee clubs met de hoogste salarissen. Dus houdt hij ze beiden de worst voor dat hij misschien bij ze tekent.

En natuurlijk vinden de supporters van beide clubs dat schandalig - het zou veel gunstiger voor hun club zijn als Mbappe zou uitspreken dat hij ook grote fan is van de club en dus voor een betaalbaar salaris bij hun cluppie wil tekenen.

14 augustus 2023 om 12:11

Ik snap je punt, het is eigenlijk alleen schandalig als je naïef bent.
In engeland kunnen ze ook de salarissen betalen die Real en PSG dat kan alleen moeten ze dat wel willen. Stel je voor arsenal een aanval met Mbappe-Jesus-Saka
ik denk dat hij het daar erg naar zijn zin zou hebben aangezien hij op links kan spelen en ik vind hem toch wle 3 klasses beter dan Martinelli die het niet onaardig doet maar dat vind ik meer een speler zoals een Overmars.

Ik denk dat de komst van Dembelé ook belangrijk is voor Mbappe aangezien het maatjes zijn en er staat nog steeds een sterk team bij PSG, alleen vind ik persoonlijk Donnaruma veel en veel minder dan wat die was bij AC Milan, ook pijnlijk om te zien dat hij totaal niet kan meevoetballen.

14 augustus 2023 om 15:09

Je zegt Engeland en noemt vervolgens Arsenal op van alle clubs haha, die zullen dat natuurlijk nooit kunnen betalen en daar is geen schaamte in. Enkel Chelsea, United, City en Newcastle kunnen hem betalen.

14 augustus 2023 om 15:44

Tuurlijk kan Arsenal dat wel betalen het gaat erom of ze dat ook willen, als je een jaar wacht is die 'gratis' op te halen mocht die willen komen. Arsenal krijgt zo 100 miljoen aan tv geld en dan ook nog eens CL inkomsten en merchandise wat ook aardig zal stijgen mocht Mbappe tekenen.

Je hebt dan een absolute wereldster in Londen wat ook weer aandacht zal trekken van 'fans' en toerisme. Daarnaast is er nog genoeg spelers die je kunt verkopen voor een zak geld en Arteta is aan het groeien met Arsenal zo onmogelijk is het allemaal niet het gaat erom of ze het willen. Als Mbappé enkel geld wou dan zat die nu in Saudi te voetballen.

Er leek helemaal geen vertrek aan te komen. Hij zei gewoon nee °,

De spitsen stoelendans raakt dus min of meer wel op zijn einde:
- Hojlund naar United
- Kane naar Bayern
- Ramos naar Psg
- Thuram naar Inter
- Osimhen blijft bij Napoli
- Mbappe blijft (blijkbaar?) bij Psg
- Lukaku, Vlahovic en Muani zijn nog aan het dansen met oa Juventus, Real Madrid, Chelsea en Tottenham

14 augustus 2023 om 10:22

Je vergeet Joselu naar Real Madrid in je rijtje amigo!

14 augustus 2023 om 10:27

Wel meer natuurlijk, Icardi naar Galatasaray, Cunha naar Wolves, Jackson naar Chelsea Openda naar Leipzig, Pedro naar Brighton etc maar Joselu is niet echt een basisspeler dus heb ik m niet in dit rijtje gezet.

14 augustus 2023 om 11:02

Osimhen had echt naar United gemoeten. United begon met mogelijk Kane of Osimhen en nu zitten ze met Hojlund.

14 augustus 2023 om 11:34

alsof United 140 miljoen kan aftikken dat geld hebben ze niet ze missen ook nog een backup voor casemiro en voor Varane

14 augustus 2023 om 11:46

Het lijkt erop dat ze Pavard en Amrabat gaan halen voor die posities?

14 augustus 2023 om 11:46

Inderdaad, daarnaast moet je ook aan salaris denken. Hojlund kost €75m en minder dan €5m per jaar. Over 5 jaar ben je dan €100m kwijt. Osimhen €140m + €25m per jaar. Dan ben je minimaal €265m kwijt over 5 jaar.

Napoli wordt duidelijk weer kampioen, buiten Kim is niemand ivertrokken daar en zelfs hem hebben ze al vervangen met Natan en die lijkt een hele goeie te zijn. Niemand in de Serie A zal het hun oprecht moeilijk maken zonder boven zichzelf uit te steken. Misschien, ik walg het om te zeggen, Milan als Leao het hele seizoen fit blijft. Niet zoveel vertrouwen in mijn Inter zolang Inzaghi coach blijft maar goed de wonderen zijn de wereld nog niet uit...

14 augustus 2023 om 11:11

Een Juventus zonder Europees voetbal vlak ik ook niet meteen uit.

14 augustus 2023 om 11:14

Ik las dat Zielinski ook naar Saudi gaat?

14 augustus 2023 om 11:46

Dat ik las ik ook ja, wel midden juli en we zijn ondertussen al een maand verder. Ik denk dat hij gewoon gaat blijven.

14 augustus 2023 om 12:32

Napoli haalt wel gabri Veiga er voor terug. Goeie speler van celta

14 augustus 2023 om 12:48

Of Koopmeiners

14 augustus 2023 om 11:27

Nou nou dit is wel heel erg voorbarig. Natan heeft nog nooit in Europa gespeeld dus we moeten het nog maar zien met hem, al heb ik ook veel vertrouwen in het duo Østigård en Rrahmani. Daarnaast hebben we gewoon een trainer die me totaal niet kan bekoren, Rudi Garcia. Van alle opties was hij toch echt de minste. En tot slot lijkt Zielinski te vertrekken en die is echt enorm belangrijk. Ik hoor wel dat Gabri Veiga zijn vervanger zal worden en dat is wel echt een goeie. De titel zal gaan tussen Napoli & Milan met Lazio en Juventus als gevaarlijke outsiders. Inter valt me wel tegen ja.

14 augustus 2023 om 11:36

Inter heeft toch geen mindere selectie dan Juventus? En je kan misschien niet gecharmeerd zijn van Inzaghi, maar dan zal je dat ook niet kunnen zijn van Allegri.

14 augustus 2023 om 12:03

Het is meer wat je zelf eerder zegt Lierse, Juventus speelt geen Europees voetbal. Dat kan echt een gigantisch voordeel zijn en vandaar dat ik de kansen van Juve iets hoger inschat. Het spel zal waarschijnlijk nog wel flut blijven maar dan nog

Het kan natuurlijk ook dat Napoli met de tussentijdse contractverlenging gokt op een hogere transfersom, de gelimiteerde transfersom staat nu vast op 150 miljoen, toch geen onaardig bedrag voor Napoli.

Dit vind ik nu mooi. Dat de topspelers wat meer verdeeld zijn over verschillende ploegen, ipv alle wereldtoppers bij dezelfde 5 teams. Doet mij een beetje denken aan de jaren begin deze eeuw toen je top spitsen als Crespo, Batistuta, Morientes, Raul, Henry, Van Nistelrooy, Makaay, etc. allemaal verdeeld over verschillende clubs had.

14 augustus 2023 om 10:30

Dat is nu toch niet veel anders, de topspitsen van nu zijn ook verdeeld over verschillende clubs.

14 augustus 2023 om 10:38

Vroeger waren topspitsen echt wel meer verdeeld over meer clubs omdat er meer clubs met vergelijkbare begrotingen waren. Daar komt bij dat er minder topspitsen zijn dan vroeger en er vroeger meer spelers waren die hun hele leven bij 1 club speelden. En Totti, Shearer en Le Tissier die bij een relatief kleine club bleven spelen omdat het hun club was.

14 augustus 2023 om 10:43

Shearer speelde bij Newcastle, wat toen meer een topclub was dan Tottenham nu bv.

Dat is allemaal wat romantisch gedacht - vroeger waren de grote clubs net zo dominant als nu. Ajax, PSV en Feyenoord konden destijds ook alle Nederlandse talenten binnen hengelen, en AC Milan, Real Madrid en Manchester United konden de beste spelers ter wereld bij elkaar verzamelen met hun enorme financiele kracht.

14 augustus 2023 om 10:36

Je kan niet echt bepaald een topspits zijn als je op de bank zit achter een andere topspits toch?

Ik lees hier niets over in de reacties, maar 10 mil netto jongens, dat is ongekend. Hoogste salaris ooit gok ik na Ronaldo in de Serie A. Dan snap ik wel dat hij nog liever wilt blijven. 10 mil netto is omgerekend 15-17 mil bruto waar de andere competities normaliter mee werken.

14 augustus 2023 om 11:29

Een mega salaris, maar die ruimte is er na de bezuinigingen van afgelopen jaren. Hamsik, Insigne, Mertens, Fabian Ruiz en Koulibaly allemaal vertrokken en vervangen door spelers die veel minder verdienen.

14 augustus 2023 om 14:50

Zat De Ligt niet ook op zo'n salaris?

Ze hadden even goed in het contract kunnen zetten dat Chelsea hem voor 150mil mag kopen.
Niemand anders behalve PSG gaat zo'n bedrag neerleggen maar ze hebben al Ramos.
Oh ja, de Saudies ook nog natuurlijk.

Prachtige spits, mooi voor Napoli. Raar dat de absolute topclubs niet hebben toegeslagen voor deze man. Hij zit denk ik nog net voor zn prime, hij is nog pas 24.

Mooi voor de Serie A dat hij blijft. Absolute topspits. Met hem erbij heeft Napoli weer een goede kans voor de Scudetto maar er valt geen pijl op te trekken aangezien de top heel erg dicht bijelkaar zit.

Dit had de spits moeten worden van United.

Hele goede spits! Had hem graag gezien bij Arsenal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren