Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Victor Osimhen meldt zich op Instagram na bizarre TikTok-video van Napoli

Laatste update:

Victor Osimhen heeft gereageerd op het vermeende conflict tussen hem en zijn club Napoli. De entourage van de Nigeriaan overweegt juridische stappen vanwege een spottende TikTok-video met hem in de hoofdrol. Osimhen wendt zich in een Instagram-statement vooral tot het volk van de Napels. Hij benadrukt dat er geen rancune van zijn kant bestaat.

Nadat Osimhen een penalty miste in het duel met Bologna (0-0), postte het officiële TikTok-account van Napoli een opmerkelijke video van de spits. Daarin werd hij zichtbaar bespot. Zaakwaarnemer Roberto Calenda liet al weten juridische stappen te overwegen, en nu reageert ook Osimhen zelf op de situatie.

"De beslissing om in 2020 naar de stad Napels te gaan, was een geweldige beslissing", opent Osimhen zijn statement. "De mensen van Napels hebben me zo veel liefde en goedheid laten zien, dat ik niemand tussen ons laat komen. De passie voor de mensen van Napels voedt mijn verlangen om altijd met mijn hart en ziel te spelen, en de liefde die ik heb voor de badge is onwrikbaar, omdat ik die met trots draag."

"De beschuldigingen jegens de mensen van Napels zijn niet waar", vervolgt Osimhen. "Ik heb een hoop vrienden die Napolitaans zijn en deel zijn geworden van mijn familie en alledaagse leven. Ik waardeer de Nigerianen en de anderen die hun stem hebben geleend om support te tonen en mij hebben benaderd. Laten we doorgaan met het verspreiden van eenheid, respect en begrip. FORZA NAPOLI SEMPRE (Vooruit Napoli, voor altijd, red.)."

Ondanks de TikTok-rel verscheen Osimhen de wedstrijd die volgde (tegen Udinese, 4-1 winst, 1 goal Osimhen) 'gewoon' aan de aftrap bij Napoli. De 24-jarige goalgetter begon tegen Lecce (0-4 winst) wel op de bank, maar dat was vermoedelijk vanwege rust. Hij kwam na 45 minuten in het veld en scoorde zes minuten daarna al. Social media-directeur Alessio Fortino stapte onlangs al op vanwege de rel. Hij lag in augustus ook al onder vuur vanwege een andere spottende video met Osimhen in de hoofdrol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In de tekst staat dat die in de basis begon. Maar zat op de bank gisteren of heeft dat andere redenen?

1 oktober 2023 om 18:17

Rust, gebruikelijk, net zoals bijna elke club in de wereld die CL speelt…..

1 oktober 2023 om 18:19

In de tekst staat wat anders namelijk. En aangezien ze al best wat punten verspeeld hebben vind ik rust ook vreemd.

1 oktober 2023 om 19:36

Hij heeft basis gespeeld na dat het filmpje geplaatst was en kreeg gister net als een paar andere rust.

1 oktober 2023 om 21:47

Tekst is inmiddels aangepast

Mooie reactie van hem . Wil zich focussen op het voetballen en niet bezig zijn met dit soort dingen . Fijn dat hij ook weer meteen scoorde. Deze jongen is goud waard voor napoli

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren