Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VI en AD bevestigen: Ajax jaagt op Roberto Alvarado

Laatste update:

Roberto Alvarado staat inderdaad hoog op het lijstje van Ajax, zo verzekeren Voetbal International en het Algemeen Dagblad woensdag. Dinsdag meldde Football Insider dat onder meer de Amsterdamse club op de 21-jarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler van Cruz Azul jaagt. Beide media bevestigen de interesse, maar een winterse transfer lijkt niet realistisch.

Naast Ajax zouden volgens Football Insider ook PSV, Crystal Palace, Leicester City, Olympique Lyon en Atalanta azen op de international van Mexico. De twee Engelse clubs zouden deze winter al willen toeslaan en de spelmaker willen strikken. Een winterse transfer naar Ajax ligt niet voor de hand, zo melden de Nederlandse media over Alvarado.

Volgens Voetbal International is de Mexicaan een serieuze kandidaat om Donny van de Beek of Hakim Ziyech op te volgen bij Ajax. Volgens het weekblad heeft de middenvelder een ontsnappingsclausule van vijftien miljoen euro in zijn contract staan. 'Daarmee heeft hij op financieel vlak een streepje voor op bijvoorbeeld Calvin Stengs, voor wie AZ een hogere transfersom zal willen.'

De tweebenige Alvarado heeft inmiddels achttien interlands (drie doelpunten) in het shirt van Mexico op zijn naam staan. Daarnaast is hij al enige tijd een vaste waarde bij Cruz Azul, voor wie hij 9 keer scoorde in 74 wedstrijden. Eerder in zijn loopbaan kwam Alvarado uit voor Celaya FC, CF Pachucha en Club Necaxa. De jongeling kan de tweede Mexicaan worden in de selectie van Ajax. Afgelopen zomer werd Édson Alvarez voor vijftien miljoen euro overgenomen van Club América.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, die gaat niet voor PSV kiezen lijkt me. We hebben momenteel geen sterk concurrerende positie lijkt me....

8 januari 2020 om 12:36

PSV heeft hem op dit moment ook niet nodig. Met Bergwijn, Bruma, Doan en Malen hebben ze genoeg spelers en kwaliteit op de flanken en op de nummer 10 positie is Ihatarren onomstreden. Pas bij vertrek van een van die spelers is hij wellicht nodig.

8 januari 2020 om 16:05

Je weet dat Malen geblesseerd is en dat Bruma nog geen pepernoot heeft geraakt dit seizoen. Ik denk dat goede vleugelspelers met een Mexicaanse mentaliteit van alsmaar gaan, altijd welkom zijn. Of het nu Ajax of PSV is.

Mag hopen dat dit niet gaat gebeuren. Deze speler gaat Ajax niet sterker maken. Ik snap echt niks van de scouting van Ajax op dit moment. Alleen maar spelers, op Martinez na, die kwalitatief en statistisch zwak zijn.

8 januari 2020 om 11:51

Je kunt ook overdrijven zeg. Volgens mij heeft de scouting de afgelopen jaren prima werk verricht. Dat er wat missers tussen zitten is prima, zolang je daar 'goudmijnen' tegenover blijft zetten. Trouwens, wat is de reden dat je dit zegt? Ik ken de speler verder niet. Voor een 21 jarige lijkt het toch redelijk goed dat ie al 18 interlands op z'n naam heeft.

8 januari 2020 om 12:05

Ik ben benieuwd naar jouw lijstje dan.

8 januari 2020 om 12:45

In Mexico wordt hij echt niet beschouwd als toptalent. Hij heeft net een behoorlijk slecht seizoen gedraaid met weinig doelpunten/assists. Mexicanen zelf zijn (zowel Mexicaanse voetbal-analisten zowel als op sociale media) verbaasd dat hij wordt gelinkt aan zoveel clubs. Zal wel een nep-bericht zijn dat in leven is gebracht door zijn agent.

8 januari 2020 om 13:07

Promes is volgens mij een uitstekende aankoop. Kende ook prima statistieken.pierie en Scherpen zijn jong en zijn niet gehaald voor de basis. Alvarez: Tot nu toe een krap 6-je, maar ik denk dat hij beter is op de CV positie.de enige die m.i. nog echt onvoldoende presteert is Marin.al met al is het incl. Martinez nog steeds een goed jaar qua aankopen tot nu toe.

8 januari 2020 om 13:44

Ik ken de speler niet en ik vind het zelf ook wel lekker wanneer een speler mooie statistieken voor kan leggen.maar die van hem zijn beter dan die van Frenkie de Jong en iemand als Iniesta scoorde, helaas op dat ene doelpunt na, ook nooit (en gaf ook niet veel assists). Als het zo’n type speler is, dan is hij ook van harte welkom lijkt me.overigens mag je Promes toch ook wel als goede aankoop rekenen. En Alvarez is misschien geen wereld top maar doet het best aardig alleen moet hij niet samen met Martinez op het middenveld staan. Van de grote zomer aankopen is alleen Marin tot nu toe echt een tegenvaller.

Tja, waarom zou je nog opleiden als je alles koopt wat los en vast zit. Geen goede ontwikkeling voor het Nederlandse voetbal.

8 januari 2020 om 11:41

Er breken ook nog altijd veel opgeleide spelers door. Een aankoop kan het elftal alleen maar versterken.

8 januari 2020 om 11:46

Zijn alle spelers van jouw club afkomstig uit Nederland en geboren op de middenstip van jullie stadion?

8 januari 2020 om 11:46

Omdat (opgeleide) spelers na 1/2/3 seizoenen ook wel weer weg willen. Kijk maar naar Sanchez en de Ligt. Samen nog geen 4 seizoenen bij Ajax een plek bezet gehouden. Het zijn niet meer de jaren 90 waar Blind en gebroeders de Boer 10+ jaren een plekje bezet hielden. Dat was trouwens ook niet zo goed voor de jeugddoorstroming

8 januari 2020 om 11:47

Ajax is niet verplicht om te kijken naar het Nederlands voetbal, dat moet de KNVB doen. Overigens heeft Ajax nog genoeg talene die ze de kans geven. Je moet gewoon een mix van ervaring en talent hebben, en als je het geld hebt dan moet je talent zeker ook kopen, alleen zo kan je aansluiting zoeken.

8 januari 2020 om 11:48

Omdat je in de jeugd niet elk jaar voor elke positie zomaar een speler hebt. Je kan bijvoorbeeld ook wel eens met mindere generaties te maken hebben. Jij denk dat Overmars die afweging niet maakt? Jij denkt dat Overmars denkt: in de jeugd loopt een hele goede rond, maar ik koop liever. Nee, zo werkt het niet. Ajax wil als club naar een hoger niveau, dat betekend onherroepelijk dat je de lat hoger moet leggen, ook voor eigen jeugd. De jeugdopleiding is een hele belangrijke bron die spelers voor het eerste genereert, maar (gelukkig) niet de enige.

8 januari 2020 om 11:52

Laatste competitie wedstrijd 5 vd 11 eigen jeugd.

8 januari 2020 om 11:56

@elflaco: kom op man ga niet een voorbeeld nemen van een wedstrijd waarin de helft ziek zwak en missleijk was. Vdoorstroom vanuit de jeugd is nhu gewoon miniem, alleen gravenberch kan wellicht basis worden. De rest heeft het (nog) niet.

8 januari 2020 om 12:04

@clarkkent, er komen altijd wel jongens op die je niet verwacht. Of had jij vorig jaar gedacht dat iemand als Dest zoveel minuten zou krijgen? Of een Mazraoui ervoor?

8 januari 2020 om 12:12

Clarkkent2, structureel in de basis: Veltman, Blind, Donny van de Beek en Mazraoui/dest (laten we die voor het gemak samen als 1 tellen). Dan heb je structureel minimaal 4 man in de basis. Onana hangt daar tussenin als jeugdaankoop, daar kan over gediscussieerd worden. Die zou de een als 5e man tellen, de ander niet. Dus in hoeverre geeft Elflaco een slecht voorbeeld? Op je punt wie er basis kunnen worden, ja een Noa Lang of Ekkelenkamp gaat het niet redden inderdaad, dat ben ik met je eens. Echter komt dat door het algeheel verhoogde niveau van het eerste elftal in vergelijking met een jaar of 5 geleden. Toen hadden spelers als Lang of Ekkelenkamp zich gewoon de basis in gespeeld. Ik heb liever dat hogere niveau van de basiself dan koste wat het kost ieder jaar 3 talentjes uit de jeugd basisspeler te maken, maar smaken zullen vast verschillen.

8 januari 2020 om 13:46

oxxis en primetime: Veltman is niet goed genoeg en staat er bij gebrek aan beter. Mazraoui/dest...mwa geen supertalenten maar prima teamspelers, Blijft Donny over en Blind die voor 18 miljoen is terug gehaald...wat mijn pount is, is dat de doorstroom op dit moment exctreem slecht is en echt een groot probleem. Gravenberch is de enige die ik een toegevoegde waarde zie worden voor ajax 1 in het komende jaar. lang, Ekkelenkampo middelmaat. Hansen/brobbey afwachten of ze hun voordeel van kracht in de jeugd ook bij de senioren kunnen gaan laten gelen. Ik krijg en Brutil Hose achtig gevoel. En Unuvar is net 16. Das te weinig man. Waar zijn de aankopen zoals onana, dolberg en frenkie geweest die het gat nu hadden kunnen vullen? Nee overmars heeft een trits middelmatige dure aankopen gedaan.

8 januari 2020 om 18:58

Oke, dan de wedstrijd tegen Valencia, waren er ook 5 van dee 11 uit eigen jeugd, en van de 3 wissels waren er ook 2 uit de eigen jeugd. Stop met zeuren.

8 januari 2020 om 11:55

wondersloff heeft hier gewoon gelijk. Niemand heeft het hier over Tagliafico of Neres. Maar de basis van alle succes van ajax is altijd de jeugdopleidng geweest en een groepje van grote talenten die doorbreken in Ajax 1. Versterkt met enkele gerichte aankopen zoals Tagliafico, Neres en Ziyech en Tadic kun je dan een topelftal bouwen. Dit wordt nu echt losgelaten. Ajax slaat nu door met Magallan, alvarez, marin etc etc. Dikke salarissen, dure transfersommen, ik geloof hier echt niet in. Komt er te weinig door in jeugdopleiding? Kooop dan jeugspelers zoals enkele aren geledende periode Jonk, toen Frenkie de Jong en Dolberg kwamen in de A. Tuurlijk staat daar ook Cerny, Lobotka en Boccara tegenover. Maar die kosten veel minder en je boost je jeugdopleiding met kwaliteit en concurrentie.

8 januari 2020 om 12:14

@ Clarkkent,dat vind ik best een problematische vergelijking die je trekt over de basis van het succes. Nu ga je bijvoorbeeld situaties in de jaren 70 en 90 vergelijken met nu. Je vergeet dan alleen te beseffen dat het voetbal verschrikkelijk is veranderd, fysieker is geworden etc. Waardoor je nu niet zomaar even met een groepje talenten de wereldtop kan bestormen. In elk geval niet om de manier waarom dat in '70 en '90 ging.daarbij is dat "groepje grote talenten" iets wat elke 20 jaar ontstaat. Zeg dat die 2 jaar bij Ajax blijven, betekend dat, dat je 18 jaar moet overbruggen. Dat je dan nu alleen miskopen als Magallan noemt is niet helemaal fair. Noem dan ook Neres, Sanchez, Tagliafico, Martinez etc. Of anders moet je ook vermelden dat de opleiding ook vol zit spelers die uiteindelijk de rest van hun carriã¨re in de KKD spelen. Ik vind dat je een veel te romantisch en te weinig realistisch/kritisch kijkt. Ik heb als Ajacied liever een Alvarez die al 100 wedstrijden betaald voetbal heeft gespeeld, een WK etc. dan dat ik een KKD verdediger uit de jeugdopleiding achterin heb staan. Of Alvarez voldoet aan de verwachtingen is nu even niet interessant omdat je dat van te voren nooit weet.

8 januari 2020 om 12:21

@Clarkkent2 Dus in de jeugd is het niet erg als je vijf spelers koopt om gaten op te vullen, waarvan er twee een voltreffer zijn en drie niet. Maar als je zulke aankopen voor het eerste doet dan is het wel kwalijk? Natuurlijk kun je achteraf zeggen dat de aankopen van Magallan en wellicht Marin (al kan dat echt nog wel wat worden denk ik) overbodig waren. Maar denk je dat Ajax zoveel geld voor die gasten gaat neerleggen als ze al weten dat het matige opvullingen zijn voor de bank? Natuurlijk niet! Je gokt op een voltreffer, maar er zitten ook mindere spelers tussen. Bij het eerste mag dit minder vaak gebeuren dan in de jeugd, maar je hebt altijd wel aankopen die niet renderen. Dat kan gebeuren. Mensen doen net alsof Ajax bewust aankopen doet die de jeugd in de weg staan. Tegelijkertijd: Het niveau van Ajax moet en gaat omhoog. Dan krijg je minder snel toestanden als onder De Boer, waar iemand als Lang gewoon basisspeler zou zijn. Jeugdspelers moeten harder werken en zich meer ontwikkelen om kansen te krijgen in het eerste. En de allergrootste talenten krijgen dan alsnog genoeg kansen (als het goed is). Dat vind ik alleen maar een mooie ontwikkeling.

8 januari 2020 om 12:25

Je gelooft niet in dikke salarissen en dure transfersommen? Door die "dikke salarissen" heeft Ajax afgelopen jaren spelers als Blind, Ziyech en Tadic kunnen halen/behouden. Vervolgens een godsvermogen binnengeharkt door het gigantische succes in de CL en transfers van - jawel - een toptalent uit eigen jeugd. Er stromen nog steeds spelers vanuit de jeugd naar het 1e. Zie Ekkelenkamp, Lang, Gravenberch. Daarnaast komt er nog een geweldige nieuwe stroom toptalenten aan die echt wel kansen gaan krijgen (unuvar). Dat aangevuld met aankopen waar helaas zo nu en dan wat mindere tussen zitten (marin, Bande), maar dat kan prima opgevangen worden. Er zitten geen talenten uit de jeugd bij die nu in de weg gezeten worden door een aankoop. Talenten die weinig tot geen kans meer krijgen zijn simpelweg (nog) niet goed genoeg voor het niveau dat Ajax nastreeft.

8 januari 2020 om 13:36

@rugu: sorry maar je begrijpt me niet. Het succes van afgelopen 2,3 jaar is ook gebaseerd op dezelfde sucesformule. Namelijk de jeugd de basis laten zijn aangevuld met een aantal gerichte aankopen. Wat er echter nu gebeurd is dat Ajax dit succes angstvallig wil vasthouden. Omhoog gaat met salarissen. En lukraak gaat kopen. Ze hadden 2 jaar geleden al door moeten gaan met het versterken van je jeugd omdat je kon verwachten dat een eventuele topgeneratie leeggekocht zou worden. Dan had je nu meer kwaliteit gehad die kon doorstromen dan Lang en ekkelenkamp. De lat hoger leggen voor de eigen jeugd? Dat doe je door die jeugd te injecteren met andere toptalenten en dan moet de sterkste het overleven. Is gewoon gebeurd he, in de Jonk tijd. el Ghazi, Kishna, Bazoer, Dolberg, Frenkie Cerny. Het hield niet op. Door volwassen middelmatige spelers uit Zuid Ameroka aan te trekken voor 2 miljoen aslaris plus en transfer ommen van 15 miljoen euro creeer je alleen maar een groter gat tussen jeugd en het eerste. Want deze gasten moeten spelen en duuurt het dus langer voor je een gravenberch erin zet. Dit big money beleid zal ajax nooit verder brengen. Daar hebben wij niet de competitie en het achterland voor. Sterker dit is mega gevaarlijk beleid want als je twee jaar de CL niet haalt hang je. En nog wat. je weet van een aankoop nooit of ie er gelijk staat. Dus het doen van gerichte aankopen is een vak apart. Maar Magallan, Cassiera of Alvarez. Daar zie je gelijk aan dat het geen ajax materiaal is. Lijken meer aangedragen door bevriende makelaars dan dat er een uitgebreid rapport is gemaakt. En als ze nou 16 waren, was het betaalbaar. Dit heeft tientallen miljoenen gekost. @martijn: ja dan maakt het veel minder uit. Zie hierboven.

8 januari 2020 om 14:14

Er breken net zoveel spelers door als een paar jaar geleden en Ten Hag laat statistisch gezien zelfs meer jeugdspelers debuteren dan de Boer (5,5 tegen 4,5 per jaar).alleen gaan spelers steeds sneller weg. Er vertrekken van de A selectie elk jaar 8 of 9 spelers, waarvan een paar basis spelers. Daar kun je niet tegen opleiden. Dat is het verschil met het ideaal plaatje van het elftal van Van Gaal uit de jaren 90. Ook toen braken er maar 1 of 2 spelers per jaar door. Er zit bijvoorbeeld 6 jaar tussen de broertjes de Boer en Kluivert – Seedorf. Met het huidige verloop hadden dat soort spelers nooit meer samen in het elftal gestaan.overigens worden er nog steeds veel jonge talenten aangetrokken, deels uit Nederland en deels uit het buitenland. Traore en Schuurs zijn daar voorbeelden van. Daarnaast heb je in Jong Ajax ook nog Danilo, Kuhn, Jensen, Tethani en ook in de onder 19 lopen een aantal grote buitenlandse talenten. En eigenlijk kun je iemand als Schuurs ook in die categorie plaatsen. Alleen zitten hier net als een paar jaar terug niet alleen maar toppers tussen en je hebt al helemaal niet elk jaar een nieuwe de Jong rondlopen.maar als er iets is wat de afgelopen jaren wel is aangetoond dan is het dat je met eigen jeugd en jonge spelers alleen niet gaat redden, daar moeten ook spelers met iets meer ervaring tussen staan waar ze zich aan op kunnen trekken, en dan niet alleen veteranen zoals Huntelaar die helemaal aan het einde van hun carrière zitten. Daar worden jonge spelers ook beter van.

8 januari 2020 om 14:49

Wat jij zegt london klopt gewoon niet. Oook het succes elftal van Louiske werd helemaal leeggekocht na 2 jr. Sterker Louis zn succeselftal van 93 was al leegegkocht toen bergkamp, jonk, kreek, roy, winter en van het schip vertrokken. Dit is niet verandered dit is nog steeds zo. Waar ik ook kritiek op lever is absoluut niet gerichte aankopen die je elftal beter maken. Dat heeft ajax overihgens altijd gedaan. In de jaren 70 met Vaskovic in de jaren 90 met Petterson en Finidi. Dat kmaakt een succes elfta af. Maar wat er nu gebeurd is iets andres. Er is geen doorstroom. Gravenberch, en dat weet iedereen binnen ajax is dde enige die komend jaar ook maar kans maakt op een basis plek. En daarna heb je Unuvar van 16. De rest is zijn max leuke eredivisie spelers. Er is te weinig aangetrokken in de jeugd en teveel midddlemaat gekocht voor het eerste in de hang naar vasthouden succes. in 1997 precies hetzelfde gebeurd. Miljoenen uitgegeeven aan short term succes. Nooit vastgehouden alleen maar afgegleden.

8 januari 2020 om 18:47

Sorry Clarkkent maar het klopt wel.natuurlijk gingen er ook toen spelers weg maar het verloop was lang niet zo groot en zo snel.ga gewoon eens kijken naar de leeftijden van de spelers die weg gingen en hoe lang zij voor Ajax speelden.bergkamp was 24, Jonk 26, Winter 25, F en R de Boer waren zelfs 28 of 29, en Van ’t schip ook 29 die jongens speelden dus jaren in het eerste.de toppers van nu gaan als ze begin 20 zijn of nog eerder (De Ligt 19, de Jong 22, Kluivert 19, etc...) en een enkele keer heb je iemand zoals Klaassen die pas op zijn 24ste gaat.en kijk dan eens naar het elftal van van gaan in 95. Van de basis 11 in de finale waren er 6 spelers uit de eigen jeugd, waarvan er twee waren terug gekocht (rijkaard en R. De Boer). En van de 5 spelers op de bank kwam alleen Kluivert uit de eigen jeugd. Dan is het de rekensom toch heel simpel, als je Rijkaard even weg laat, heb je 6 spelers uit de eigen jeugd waar tussen de jongste (kluivert en Seedorf) en de oudste Fenr de Boer 6 jaar zit en Davids en Reiziger zitten daar precies tussenin. Dan heb je het toch ook maar over 1 speler per jaar...en ook bij de generatie daarvoor heb je het over spelers uit hele andere leeftijds categorieen, tussen Kreek en van ’t schip zit 8 jaar en de rest zit daar een beetje tussen.doordat die spelers langer bleven zat er toen in goede leeftijdsopbouw in de selectie tussen jonge talenten en meer ervaren spelers. Wanneer spelers zoals nu weg gaan als ze begin 20 zijn moet je die leeftijds opbouw op orde brengen bijvoorbeeld door het halen van spelers die begin - midden 20 zijn.overigens denk ik dat er binnen Ajax net zo positief word gedacht over Taylor als over Unuvar alleen wordt die laatste na zijn prestatie in de future cup van 2 jaar geleden behoorlijk gehypet en lopen er in de huidige O19 en in jong nog een paar talenten rond waarvan veel wordt verwacht (o.a. Hansen)

8 januari 2020 om 12:08

Altijd maar dat gezanik over dat jeugdspelers niet doorbreken. Jaren terug moesten we investeren, ipv jongens als Lukoki en Ebecilio de kans geven. Nu is het zo dat de jeugd geen kans krijgt? De jeugd krijgt wel de kans, maar nu alleen de echte daadwerkelijke talenten! Normaal hadden we nu gespeeld met bijvoorbeeld Gravenberch in de basis. Wie weet loopt het met hem net zo af als met een Bazoer. Nu moeten talenten zich gewoonweg bewijzen, maar ook echt! De concurrentie is gewoon groter dan jaren geleden en dat vind ik alleen maar goed. Als een Brobbey daadwerkelijk zo'n potentiële Europese topspits is, dan krijgt ie zijn kansen wel. Als Unuvar daadwerkelijk een potentiële Barca speler is, dan krijgt ie zeker zijn kansen wel.

8 januari 2020 om 12:10

Ja gast wat wil je? Met louter eigen jeugd kwakkelen in de Europa League en niet dominant zijn in de Eredivisie, of toch pareltjes als Onana, Ziyech, Tagliafico, Tadic en Promes weten te binden en schitterend voetbal op de mat leggen en Europees weer je naam vestigen?

8 januari 2020 om 13:12

@Patroo; jij zegt het ! Jaren terug zaten dergelijke gasten te zaniken dat Ajax die 100mln ofzo moest gebruiken voor op het veld en niet voor op de bank. Dit zijn mensen die óf het maar van 1 kant willen zien óf zeiken om te kunnen zeiken wat typical Nederlands is. Ik ben blij dat we eindelijk geld uitgeven en ja daar zullen miskopen tussen kunnen zitten, maar that's life! Op een afdeling bij bedrijf X lopen ook geen 6 toppers tussen die allen dezelfde functie bekleden.

8 januari 2020 om 13:41

Patroo jij begrijpt niet waar het succes van ajax op gebaseerd is. Jaren geleden in de tijd van Lukoki, ebecilio en javier martina , ten tijde van de intocht van Cruijff en Jonk, hadden ze door dat er te weinig talent in de jeugd van ajax rondliep. Toen zijn ze beleid gestart o de opleiding te vullen met talentvolle jeugdspelers uit binnen en buitenland. halen in de Atjes enbtjes om ervoor te zorgen dat ajax over een paar jaar weer een goede basis zou hebben in het eerste. Daar is mee begonnen en toen zijn oa. el Ghazi, Kishna, Vissers, Bazoer, Dolberrg, Frenkie, Onana, Boccara, Lobotka en Cerny gehaald.dat is later door goed aankoopbeleid van Overmars aangevuld met gerichte aankopen als Ziyech en zelfs tadic en Blind. De basis is dus de jeugd, wie breekt daar door, aanvulling is aankoop. Nu gaat het andersom. Er wodrt een hele rits gekocht voor veel te veel geld en te hoge salarissen en dan hopen dat er eeen tagliafico bij zit...dat is beleid richting faillisement.

8 januari 2020 om 14:20

Richting faillissement zegt ie hahahah! Kijk er de financiële resultaten van Ajax even op na kerel en vertel me dan nogmaals dat Overmars op weg is richting een faillissement. Hoe krijg je het verzonnen 😂

8 januari 2020 om 12:22

Maakt toch niet uit? Er zijn gelukkig meer clubs dan Ajax. Buiten dat is er meestal toch commentaar dat er teveel Ajacieden in het Nederlands elftal zitten. Prima dan toch? Dan doen we het toch een keer zonder Ajacieden. Iedereen blij.

8 januari 2020 om 12:29

@wondersloff: heerlijk die haat en afgunst. Is geen club in europa die meer speler aflevert voor het betaalde voetbal. Ook nu staat de selectie vol spelers uit de opleiding maar is altijd lekker om de afgunst te laten spreken.

8 januari 2020 om 12:44

Er zijn genoeg talenten die door gaan breken aankomende jaren. Gravenberch, unuvar, hansen en waarschijnlijk lang en traore ook wel. Een echte cam is er volgens mij niet echt die direct er kan staan en je moet toch wel een bepaald basisniveau hebben. Eens dat een marin achteraf onnodig bleek te zijn, maar ajax heeft nog genoeg eigen jeugd. Mazraoui en dest ook nog.

Goeie speler. Type Ihattaren maar net even minder. Zou voor Ajax een leuke aanvulling zijn op het middenveld maar mist misschien wat uitstraling en body. Wel een stuk beter dan een Eiting of dat andere zogenaamde talent Taylor.

Ik snap niet dat Ajax voor deze jongen gaat, terwijl er duidelijk veel meer problemen achterin zijn. Tuurlijk hebben ze wat problemen met blessures voorin, maar achterin is het veel minder stabiel als afgelopen seizoen. Zeker nu het er op lijkt dat Blind voor een langere tijd weg lijkt te vallen. Met een Veltman en een Schuurs staat het gewoon niet goed genoeg. Ik ben fan van Schuurs maar hij moet nog veel leren en daarom hebben ze iemand nodig met ervaring achterin die de boel vanuit achterin leidt. De verdediging is de basis, je kan er in een wedstrijd wel 3 maken maar als de verdediging de doelpunten te makkelijk weggeeft is het altijd spannend.

8 januari 2020 om 11:47

@vitasajax Ik neem aan dat ze ook naar verdedigers kijken maar de problemen ontstaan vooral bij het wegvallen van de creatieve spelers bij Ajax. Zonder Promes, Neres en Ziyech is Ajax gewoon middelmaat. Onana, Tagliafico en Tadic zijn dan nog van internationale kwaliteit maar de rest valt dan keihard door de mand. Dat is echt niet perse beter dan wat er op andere velden in de ED rondloopt.

8 januari 2020 om 12:09

Nee dat snap ik wel, maar ik hoor verhalen over Babel en deze jongen maar ik denk dat de absolute prioriteit bij de verdediging moet liggen. En hierover heb ik nog geen berichten gezien dat Ajax echte concrete intresse heeft voor een bepaaldr verdediger

8 januari 2020 om 12:27

@VitasAjax gelukkig werkt de wereld niet zo dat er pas wat plaatsvindt als er over bericht wordt in de media. Denk dat we negentig procent of meer van wat er op de achtergrond gebeurt niet meekrijgen. Buiten het feit dat er nog voor de berichten over Babel werd geschreven over Vertonghen, dus er wordt weldegelijk aandacht geschonken aan de verdediging.

Het lijkt me dat het AD en VI dit vooral melden. De enige die het kan bevestigen is Ajax en ik denk niet dat die dat gaan doen.ot gezien de concurrentie lijkt het een interessante speler en ik kan me voorstellen dat voor die speler Ajax ook een interessante optie is, om "rustig" te wennen aan Europa. Natuurlijk heeft Leicester meer geld en op dit moment (met hun 2e plek in de PL) ook een interessante propositie, maar doorbreken bij zo'n club is een stuk lastiger.

Een type van de Beek of Ziyech is toch een heel verschil? Is dit een loper of een technische man op de 10? Ik zou lekker proberen om voor de 10 plek eens te hengelen naar Ihatarren, kost wel wat maar dan heb je wel een Nederlander en denk het grootste talent voor die plek. Maar als dit een loper zou zijn dan is het een mooie concurrent voor Ekkelenkamp. Een Ziyech vervangen zal onmogelijk worden en ik hoop toch echt dat Ajax liever 5 miljoen aan Ziyech geeft om hem te behouden dan hier 13 miljoen voor uit te geven.

@wonderslof, zie jij de jeugd Ajax naar een hoger level tillen? Het is nooit goed. Speelt Ajax met jeugd is het team te onervaren, halen ze spelers die er staan is het niet goed, halen ze spelers die te oud zijn maar berg aan ervaring meenemen is niet goed. Wat willen jullie eigenlijk?? Een tweede arena bouwen omdat anders het geld niet gebruikt wordt🙈🙈 ongelofelijk

8 januari 2020 om 12:34

Precies, wonderslof begrijpt er niet zoveel van merk ik. Denkt dat het orakel Ajax wel even 5 nieuwe Wesley Sneijders klaar heeft staan elk seizoen...tegen al die jankerts hier, als je het Ajax niet gunt is dat prima, maar kom met goeie argumenten die een beetje logisch zijn als je het wilt hebben over het aankoop beleid.

8 januari 2020 om 13:54

Precies dit. Ik snap ook echt niet wat mensen allemaal te klagen hebben. Er is zo ontzettend goed aan de club gewerkt in de afgelopen jaren, met een hele duidelijke visie. Het voetbal is in veel gevallen heel goed en we zijn, in ieder geval voor even, aangehaakt bij de subtop van Europa. Toch wordt er bij elk bericht, bij elke aankoop gezeurd over de dingen die je net ook beschreef.

Ik lees net dat AC Milan 6 miljoen verlangt, maar dat PSV die prijs niet van plan is te betalen. Dat is toch wel wonderlijk dan. 15 miljoen neertellen voor een bankzitter van Leipzig met nog geen tien interlands voor Portugal, 10 miljoen voor een gedegradeerde Duitser die niet in de buurt van een interland komt en dan is 6 miljoen voor een Zwitser met meer dan 70 interlands op de teller teveel? Er wordt gewoon gezopen op de Herdgang...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren