Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek van toptalent lijkt realiteit te worden bij PSV: ‘Houdt een keer op’

Laatste update:

Het is nog maar de vraag of Isaac Babadi over een half jaar nog speler van PSV is, zo blijkt uit een interview van technisch directeur Earnest Stewart met De Telegraaf. Waar de Eindhovenaren eerder hoopvol naar buiten traden over een langer dienstverband van de achttienjarige middenvelder in het Philips Stadion, lijkt de teneur inmiddels enigszins omgeslagen.

Babadi is al maanden onderwerp van gesprek bij PSV. De Nijmegenaar loopt in Noord-Brabant uit zijn contract en wil niet zomaar verlengen. Volgens De Telegraaf wordt een langer dienstverband van Babadi bij de koploper ‘steeds twijfelachtiger’. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op 4 miljoen euro, maar mogelijk houdt PSV niets over aan een eventueel vertrek.

Stewart spreekt zich in gesprek met de ochtendkrant duidelijk uit over de huidige situatie. “Het is een speler die we graag bij PSV zouden willen houden. Uiteraard is hij nu (sinds 1 januari, red.) vrij om met andere clubs te spreken. Wij zijn met hem in gesprek en hebben geduld. Dat houdt wel een keertje op.”

“Op dit moment proberen we nog tot overeenstemming te komen”, gaat Stewart verder. “Zodat hij bij PSV blijft. Als het lang duurt, zegt dat wel wat, maar we hebben nog steeds goede hoop, dat we dat met elkaar vlot kunnen gaan trekken. Hij wil graag bij deze club blijven en wij willen hem graag behouden. Uiteindelijk maakt een speler daar een keuze in. Zo simpel is het.”

Babadi speelde tot dusver twaalf wedstrijden in de hoofdmacht van PSV, waarin hij eenmaal wist te scoren. De Nederlandse jeugdinternational geniet naar verluidt belangstelling van Feyenoord en diverse buitenlandse clubs.

Volgens Feyenoord Transfermarkt zet Babadi in op een nettosalaris van 1,5 miljoen euro per jaar, waarmee hij bij een overstap naar De Kuip direct grootverdiener zou zijn. Echter gaat hij dat gewenste bedrag bij zowel Feyenoord als PSV niet krijgen volgens het Rotterdamse medium.

Tygo Land
PSV komt donderdag wel met positief nieuws over een ander toptalent. De jarige Tygo Land (18) is definitief overgeheveld naar de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad gaf eerder deze week al aan dat PSV goede hoop heeft om het tot medio 2025 lopende contract van de middenvelder een aantal jaar te verlengen.

Verwacht jij dat Babadi bij PSV blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Babadi word al heel lang aan getrokken door zaakwaarnemers en mensen die hem van alles aanpraten van samuel babadi (z’n broer en zaakwaarnemer) tot de mensen die achter rudiger zitten (halfbroer), er word voor deze jongen een werkelijkheid geschetst dat hij de allerbeste is en er op voorhand financieel het maximale uit moet gaan halen. Het was al te merken aan de houding van z’n volledige entourage tijdens de Premier League youth cup, waarin ze constant de aandacht op Isaac probeerden te leggen. Deze jongen lijkt een slachtoffer te worden van z’n eigen omgeving.

11 januari 2024 om 13:11

Goeie analyse. Puur op gevoel ben ik bang dat deze jongen geen mooie lange loopbaan in de voetballerij zal hebben. Omringd door geldwolven in plaats van liefhebbende familie. Ellende

12 januari 2024 om 10:53

Het is wat afwachten welke keuzes hij gaat maken, als hij naar een club gaat waar die veel kan spelen en kan doorontwikkelen, kan dat een bewuste keuze zijn.

Als hij gaat voor het directe geld, heb je gelijk.

Ik vind wat vroeg voor conclusies, misschien tekent hij volgende week wel bij. Is echt afwachten.

11 januari 2024 om 13:12

Zo gaat het tegenwoordig met de meeste talenten. Ook steeds meer zie je dat directe familie (met name broers) zich over de zaken van jonge talenten ontfermen. 'grappig' genoeg zijn er ook bijna altijd dit soort problemen rond verlengingen als dit het geval is. Helaas gaat zelfs familie in dergelijke gevallen te vaak niet vrijuit als het 'profiteren' betreft. Zelf niet verder gekomen dan figurant bij NEC en een aardige amateurvoetballer en nu dus geldbeluste zaakwaarnemer van z'n talentvollere broertje. Het zou een keer verfrissend zijn als we eens een talentvolle voetballer voor de camera zouden zien die zich niet omringt met ja-knikkers.

11 januari 2024 om 13:14

Lijkt erop dat z'n broer hem inderdaad naar een grote club en een zak geld wil laten vertrekken. Wel zonde, want hij lijkt me zelf niet zo'n type jongen. Verder moet PSV er niet te veel tijd in stoppen, want het lijkt er niet op dat hij gaat verlengen. Absoluut jammer maar niet het einde van de wereld.

11 januari 2024 om 13:59

Je maakt me heel nieuwsgierig waarop je deze harde woorden baseert? Zo lijkt het namelijk vooral op een aanname of wellicht iets persoonlijks...
Realistisch denkend lijkt het mij niet zo gek dat hij niet zomaar bijtekend. Hij maakte een goede indruk, liet zien dat hij het niveau aankon maar krijgt nu geen kansen. Dat met een trainer die aan zijn laatste kunstje bezig is en een TD die aangeeft Tilman te willen kopen terwijl je nog Saibari en Til hebt.
En volgens mij heeft de beste jongen in de media altijd aangegeven het liefst bij PSV te blijven + Stewart zelf toegegeven dat hij niet om financiële redenen de aanbieding nog niet heeft geaccepteerd.
Mijn mening is dat hij goed genoeg is voor PSV en een hele grote toekomst tegemoet gaat. Watch him in a few years

11 januari 2024 om 14:53

Dit baseer ik op bronnen rondom de Herdgang

11 januari 2024 om 15:01

Je hebt het over aannames en begint dan over een trainer die aan zijn laatste kunstje bezig is, ironisch.

11 januari 2024 om 15:05

Ok.
En je vind niet dat hij goed genoeg is voor meer minuten?

11 januari 2024 om 15:07

Peter Bosz heeft deze week zelf aangegeven dat hij verwacht na deze klus bij PSV te stoppen. Wat is er ironisch aan deze reactie?

11 januari 2024 om 14:27

Het Babadi kamp spreekt ook van gebrek aan perspectief op speeltijd alsof hij elders op vergelijkbaar niveau meteen basis zal staan. Voor iedereen is - verlengen en verhuren de beste optie. Aissati, Bakkali en noem maar op zijn hem voorgegaan met hoogmoedig niet willen verlengen. Kijk hoe dat uitgepakt heeft ... Kan het goed uitpakken tuurlijk maar is het waarschijnlijk nee. Het is niet zeker of Tillman blijft, Til kan ie hebben en Saibari is meer een 8 (vervanger van Veerman). Zo weinig perspectief is er ook weer niet. Als PSV zijnde nog een aantal pogingen wagen en anders uitzwaaien, tsja graag of niet op een gegeven moment.

11 januari 2024 om 16:05

Babadi heeft echt talent, want technisch is hij echt bovengemiddeld. Het enige waar ik bij hem over twijfel is of hij dat talent kan koppelen aan rendement. Ihatarren haalde bijv een enorm rendement in die paar minuten in JPSV, net zoals Malen, Gakpo, Bergwijn, Madueke en Bakayoko ook deden. Wekelijks waren zij betrokken bij doelpunten, beslissend of namen ze de ploeg op sleeptouw, waardoor ze de lijn makkelijk konden doortrekken van de KKD naar het eerste. Bij Babadi heb ik vaak het gevoel dat hij liever het balletje in de voeten wilt ophalen op eigen helft, ipv zichzelf pijn doen en ook nog eens de aansluiting naar voren zoekt. Dat maakt het vaak dat hij afwezig is in- en rondom de zestien.


RVN scheen naar verluidt ook niet zo een groot fan te zijn en mede door het ontbreken van een TD destijds, heeft PSV nagelaten het contract open te breken. Desondanks hoop ik dat hij gewoon verlengd. PSV blijkt al jaren voor aanvallend talent toch echt de ideale omgeving om zichzelf door te ontwikkelen.

Dit is toch wat iedereen zag aankomen? Het was even de tijd uitzingen en de contractonderhandelingen rekken tot januari en dan in gesprek met andere clubs (als dat nog niet stiekem gebeurd is)

11 januari 2024 om 15:32

Wel zonde na labyad, bakkali, ihattaren weer een talent dat veel te vroeg de deur uit loopt en wss gaat falen.

1,5 miljoen netto voor een knul van 18 met nog geen 3 volledige wedstrijden op het hoogste niveau in de benen. Je moet het maar durven te vragen.

11 januari 2024 om 14:04

Vraagt hij dat of is de media weer iets aan het gokken.

11 januari 2024 om 14:49

Feyenoordtm heeft wel degelijk wat betrouwbare lijntjes bij verschillende clubs en met name bij Feyenoord. Je kan er over het algemeen vanuit gaan dat dit bericht wel klopt. Overigens zou zelfs 2/3 of 1/3 van dat bedrag al een bizar nettosalaris zijn voor een speler met zo weinig ervaring.

11 januari 2024 om 15:56

Het probleem is dat hij dit in het buitenland waarschijnlijk wel krijgt. Het is dan aan de speler waar hij voor kiest. De weg die een Gakpo om Bakayoko ook afgelegd hebben of de weg van de talenten die voor het snelle geld gingen.
Hierbij besef ik dat Gakpo en Bakayoko de goede voorbeelden zijn, er zijn natuurlijk ook genoeg voorbeelden die wel bleven en uiteindelijk in de KKD of waar dan ook terecht kwamen.

Babadi en Milambo. 2 leeftijdsgenoten die eigenlijk in hetzelfde schuitje zitten. Alleen waarbij de 1 (milambo) zo goed als zeker zijn contract bij Feyenoord zal gaan verlengen en dus een goed plan voor hem heeft en de ander (bababi) een torenhoog salaris eist zonder ook maar enige minuten in de benen in het 1e. Ondanks zijn KKD ervaring voordeel tov Milambo is die heel erg ongeduldig iets wat Milambo dan weer niet heeft.

Je gaat helaas de strijd niet winnen van de mensen in zijn omgeving. Denk dat als hij nog 3 jaar bij psv blijft meer geld gaat verdienen in zinn carrière dan nu snel geld..

Meeste mensen die veel op de herdgang zijn verbazen zich niet.
Hoop dat links of rechtsom hij toch gaat doorbreken want het is een genot om naar te kijken.

Ik weet niet wat voor potentie deze knul wordt toegedicht, maar mij lijkt het dat hijzelf en zijn omgeving wel heel erg hard van stapel lopen. 18 jaar nog niets bewezen en dan 1,5 miljoen vragen en ook schermen met "interesse" van andere clubs. Denk dat ze blufpoker beter kunnen bewaren voor als deze knul zich echt op niveau bewezen heeft.

groot talent of niet, met dit soort gasten (en dan vooral alles eromheen) moet je gewoon niet in zee gaan. je verlies pakken en investeren in jongens die wel voor je club willen spelen.

Je vraagt je toch af hoe dit kan. Hoe durf je als onbewezen talent een van de hoogste salarissen in de selectie te vragen? Nog geen handvol wedstrijden in de basis gestaan en alles nog te bewijzen. Onbegrijpelijk.

1.5 miljoen voor zo een groot talent is helemaal niet veel. Hij heeft zich bewezen mee te kunnen tegen clubs van EL niveau. Bij zijn debuut was iedereen ook heel lyrisch over hem. Een topclub als PSV zou dat makkelijk kunnen ophoesten. Babadi is een geweldige 10 en een geweldige 8. Het zou wel heel dom zijn als hij naar het buitenland gaat, anders geen EK en geen WK voorlopig. Eerlijk gezegd zie ik hem liever naar Feyenoord of Ajax gaan waar de middenveld echt 1 grote drama is. Taylor out Babadi in.

11 januari 2024 om 14:45

Je moet als club aan je salarishuis denken. Luuk de Jong & Noa Lang verdienen 1,5 mil bij psv. Wat gebeurt er binnen je selectie als je een 18jarige met 1 seizoen KKD en net 200 minuten in t eerste hetzelfde biedt?

11 januari 2024 om 16:59

Zouden Luuk en Noa niet meer dan 1,5 miljoen verdienen ? Maar ben het met je eens dat het behoudt van het salarishuis van groot belang is.

Het contract van Sambo loopt ook in de zomer af, gaat PSV zijn contract nog proberen te verlengen of laten ze hem zo maar lopen?

11 januari 2024 om 16:07



Bosz was laatst nog heel positief over Sambo en zei dat hij hem graag wil behouden, maar net als Babadi zal hij wel perspectief op speeltijd willen.
Persoonlijk denk ik dat Sambo op dit moment niet wil verlengen, omdat hem nou enkele keren speeltijd door de neus is geboord
1. HIj verving de geblesseerd uitgevallen Van Aanholt als linksback uit bij Vitesse, die niet op tijd fit leek voor Rangers uit en dan zie in het vliegtuig in 1 keer Dest opduiken, die 1x metraind 7 a 8 maanden niet gespeeld heeft, en die mag direct in basis starten.
Hierdoor gaf ook Commencia (die dicht tegen de selectie zat) te willen vertrekken naar Juventus
en door de komst van Dest, was Sambo ook overbdoig en was PSV al rond met Twente, maar daar heeft zelf nee tegen gezegd.
geweldig 3 drie rechtsbacks verkopen ( nweme) om eentje te huren met dik salaris die niet eens kan verdedigen en geen garantie hebt of hij Uberhaupt volgend jaar wil blijven

2. Tegen Feyenoord uit zat hij niet bij de selectie, waarom weet ik niet, en toen viel Teze uit door KO te gaan

3.tegen Arsenal thuis, mogen Obispo en Mauro wel opdraven in de basis, maar neemt Bosz toch een risco om Teze op te stellen i.p.v Sambo die je dan kan gaan beoordelen

4.daardoor is Sambo de enige veldspeler in het 1e die nog geen basisplek heeft gehad (Van Duiven en Land reken nog niet mee) en had al zou het tegen bijvoorbeeld een keer tussen de europese wedstrijden zoals Heracles of Zwolle thuis, best wel keer gekund.

Maar goed als Sambo net als Babadi en in mindere maten de zeer getalenteerde Tai Abed (contract loopt ook af) willen ze perspectief zien op speeltijd, als die er niet of nauwelijks is dan loopt de eigen jeugd ook weg.

Ik snap het wel. Die 1,5 mln krijg je makkelijk bij een Chelsea of City. Dus waarom zou je daar niet voor gaan. Hij zou er wel vestandig aan doen om af te spreken dat ie meteen voor 2 jaar verhuurd wordt aan een Nederlandse club. Lekker 60 wedstrijden in de Eredivisie spelen. Ook zou het slim zijn om een afkoopclausule van rond de 10 mln op te nemen. Uiteraard met terugkoopclausule anders heeft het geen zin voor een topclub. Dan kan je als vervolgstap naar of een NL topclub terug. Of een club uit het linkerrijtje in het buitenland. Stel hij doet het goed bij Twente en vervolgens Club Brugge dan kan je op je 22ste naar een echte topclub.

Jammer. En door. Er zijn zat andere jeugdspelers die wél willen en meneer Babadi kan wat mij betreft terug naar de jeugd zodat andere jeugdspelers de kans kunnen krijgen.

Babadi speelde best aardig in het begin van het seizoen. Doordat andere spelers beter speelden, kregen zij de voorkeur boven Babadi.
Om hem speeltijd te geven speelde hij bij Jong PSV en dat was nou niet bepaald beslissend te noemen. Indien je daar uitblinkt en wekelijks tot de besten behoort, dan en pas dan heb je recht van spreken en recht op meer speeltijd.
Met concurrenten als Tillman Til en Saibari is het ook niet heel makkelijk om die plek te claimen. Alle 3 doen het prima tijdens hun speelminuten.
Dus Babadi, verleng met 3 jaar voor meer salaris (met net als bakayoko een verhoging bij een bepaald aantal minuten speeltijd in psv 1) en een uitleen beurt en desnoods een vast verkoop bedrag

Mis je niets aan. Zeker een jongen met potentie, maar dat moet hij allemaal nog maar waarmaken. Op dit moment nog niet goed genoeg voor PSV 1 en voor zijn 21/22e nog niet voor de basis. Als hij dat geduld niet kan opbrengen, is het dus geen verlies.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren