Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrek bij PSV nabij? Stewart: ‘Als een club de pinpas meeneemt, is hij weg’

Laatste update:

PSV wil zich deze transferperiode in ieder geval nog met drie spelers versterken: een rechter centrale verdediger, een controlerende middenvelder en een speler die Xavi Simons kan doen vergeten. Dat vertelt technisch directeur Earnest Stewart in gesprek met Voetbal International. Ook de status van Ibrahim Sangaré komt aan bod. “Als er morgen een club komt en die neemt de pinpas mee en is bereid de afgesproken transfersom (37,5 miljoen euro, red.) te betalen, dan is hij weg.”

Tot dusver is PSV nog niet overdreven actief op de transfermarkt. Ricardo Pepi en Noa Lang werden gekocht van respectievelijk FC Augsburg en Club Brugge, maar daar is het vooralsnog bij gebleven. Toch verzekert Stewart dat dit niet alles is, maar het heeft tijd nodig. “Bij ons allemaal leeft het gevoel dat kwaliteit boven snelheid moet gaan. Het moet allereerst allemaal financieel passen. Ook wij willen de trainer zo snel mogelijk van de gewenste spelers voorzien, die druk voelen we allemaal elke dag. Maar dit moet wel gebeuren binnen de grenzen die we met elkaar hebben gesteld.”

De focus ligt daarbij op drie posities. “Een rechter centrale verdediger willen we heel graag nog halen”, begint Stewart zijn opsomming. “We zullen nog een controlerende middenvelder moeten halen, door het vertrek van Érick Gutiérrez en wetende dat Sangaré nog kan vertrekken. En Xavi Simons is onlangs vertrokken, dus voor die plek richten we ons ook op een nieuwe speler. En de backposities? We kunnen niet alles in één keer doen, niet alles kan in één transferwindow. Dat kan gewoon niet. Daarom zullen we dus heel goed na moeten denken welke keuzes we maken. Op dit moment is de markt vrij rustig. Alleen we weten, net zoals elk jaar, dat de boel van het ene op het andere moment op gang kan komen. En dan moeten we goed voorbereid zijn.”

Sangaré noemt Stewart dus specifiek, want de kans is aannemelijk dat de 25-jarige Ivoriaan deze zomer vertrekt uit Eindhoven. “Als er morgen een club komt en die neemt de pinpas mee en is bereid de afgesproken transfersom (37,5 miljoen euro, red.) te betalen, dan is hij weg. Als je dit soort afspraken maakt met een speler, dan weet je dat je afhankelijk bent. Het enige wat we kunnen doen, is ons goed voorbereiden. En continu met de mensen in contact staan, zoals bijvoorbeeld met zijn zaakwaarnemer. Peilen hoe alles ervoor staat. En mocht het toch de kant van een vertrek op gaan, dan moeten wij gelijk doorschakelen. Daarvoor voer je ook aan de voorkant al gesprekken met spelers.”

Denk jij dat Ibrahim Sangaré na deze zomer nog bij PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter wordt er nu allereerst gefocused om die nieuwe centrale verdediger!
Die kunnen we hard gebruiken voor de CL-voorronde wedstrijden!

Die middenvelder en vervanger xavi-simons halen ze maar als Sangare weggaat en/of de CL miljoenen binnen zijn

28 juli 2023 om 07:33

Dit werd een jaar geleden vóór de wedstrijden met Rangers en Monaco ook al gezegd. Ze leren het nooit in Eindhoven.

28 juli 2023 om 08:35

Tja elk jaar hetzelfde... te laat spelers halen (met name op verdedigend vlak)

28 juli 2023 om 08:37

Met.alle respect. Maar je had natuurlijk nooit van Rangers mogen verliezen.

28 juli 2023 om 09:00

Ja het begint heel sneu te worden nu. Na het vertrek van Gakpo en Madueke moest er natuurlijk geinvesteerd worden in de aanval, maar ik snap niet dat ze niet meteen doorpakken. Zo moeilijk hoeft het toch niet te zijn om gewoon een degelijke verdediger aan de selectie toe te voegen.

28 juli 2023 om 12:23

Gakpo en Madueke werden ook uit pure noodzaak verkocht. Heeft Brands haarfijn uitgelegd en konden ze niet 1,2,3 een directe vervanger voor halen. Wat ik dan wel apart vind als je op de krenten zit, zo'n Mbuyama is voor 2 a 3 miljoen op te pikken. Dan heb je iig iets om mee te werken en die levert je iig nog wat op in de toekomst. Kan ook nog eens CVM en heeft in tegenstelling tot de huidige verdedigers lengte. Kan er ook meer geld naar een vervanger voor Simons en ben je bij een verkoop van Sangaré alleen daar nog druk mee.

28 juli 2023 om 15:02

Hoe jij het nu brengt klinkt dat zeker als een overweging die het risico waard is. Buiten de wedstrijden om tegen PSV heb ik hem niet zien spelen eigenlijk en is hij me niet direct opgevallen. Ik snap sowieso niet wat er aan de hand is met het scouting apparaat.
Bij voornamelijk Feyenoord en AZ hoor je regelmatig nieuwe namen en blijken het ook versterkingen te zijn. De focus bij PSV is meer richting de jeugd gegaan wat goed is, maar waar we eerst zo'n goede scouting hadden lijkt het nu compleet verdwenen. Mag toch hopen dat we weer opnieuw goede scouts krijgen die komen met pareltjes uit onbekende contreien.

28 juli 2023 om 16:35

Je kunt scouten wat je wilt, als je niet kan concurreren met de bedragen houdt het al snel op. PSV vist uit een van de lastigste vijvers. Onontdekte talenten voor weinig die je wel gelijk kampioen moeten maken.

Juist daarom opteer ik voor aankopen als Mbuyama. Ik weet ook wel dat PSV liever hoger mikt, maar dat geld is er gewoon niet. Pomp de selectie dan maar vol met dit soort jongens zodat je iig een brede selectie hebt, los van de aanvulling uit Jong PSV. Is het niks heb je een jaartje opvulling gehad tegen lage kosten en verkoop je ze echt nog wel voor hetzelfde, is het raak dan maak je nog een klapper ook. Zowel sportief als financieel. Wat betreft Mbuyama geldt dit ook voor bijvoorbeeld Ajax.

Ze zoeken nog een CVM en CAM daarnaast. Huur de Ketelaere gewoon, lijkt mij best bespreekbaar en voor alle partijen een prima uitkomst naar omstandigheden. Wederom niet het meest ideaal, maar het is nou eenmaal zo en je houdt wederom geld op zak en hebt je directe versterking binnen voor de CL voorronde begint. Simons werd ook praktisch gehuurd.. ondertussen haakt er langzaam jeugd aan voor het middenveld, daar zit namelijk best wat talent in de opleiding.

op 6 heb ik niet zo snel een jongen in de categorie Mbuyama op het oog. daarvoor was Spieringhs ideaal geweest, maar dat gaat helaas niet meer. Je kan evt nog mr PSV Hendrix vastleggen. Wederom ter goedkope opvulling en die kan echt je talenten en aankopen wel ontlasten tegen Volendam en Almere..

Zo. Alle gewenste posities versterkt voor nog geen 5 miljoen. Kun je iig mee starten in de voorrondes. Ondertussen verkopen ze nog Sangaré en kun je rustig kijken naar nog 1 a 2 betere spelers. Daar hebben ze dan ook wat geld voor vrijgekregen. Wellicht zelfs nog wat extra's door een ronde verder te komen.





28 juli 2023 om 17:28

Nouja, je kan natuurlijk scouten in andere gebieden. Voorheen lukte dat in Mexico en Zuid-Korea aardig succesvol zulke constructies moeten nog steeds lukken. Feyenoord lukt het ook om met een goede scouting betaalbare opties te vinden, dus waarom zou het PSV niet lukken?

Voor de rest ben ik het zeker met je eens hoor. Je moet gewoon een paar kleine gokjes wagen. Ze moeten gewoon voor nu vissen in een andere vijver. PSV werd eerder al gelinkt aan Batista Mendy (circa 3,5 miljoen), jeugd International van Frankrijk en speelt nu in de tweede Ligue van Frankrijk. Dat zijn de spelers waarop PSV zich moet focussen. Chotard is ook een naam die ik heb rond horen zingen, alleen die is wel een categorie duurder (circa 9 miljoen).

28 juli 2023 om 18:43

Tja ook in Mexico zijn ze een stuk duurder tegenwoordig.. of net als Zuid-Korea momenteel van mindere kwaliteit. Krijg je de Guti's en Gaston Pereiro's van deze wereld. Kosten alsnog relatief veel, zeker qua salaris, en leveren niks op.

PSV moet een Aursnes gevalletje treffen, maarja dat willen ze allemaal wel natuurlijk. Wel denk ik dat Feyenoord momenteel meer kan betalen en meer te bieden heeft dan PSV. Dat gaat snel.

28 juli 2023 om 09:54

Als Sangare verkocht word dan mag er wel een plan klaar liggen hoop ik op een paar spelers die dan wel haalbaar zijn. 37 miljoen moet je een paar goeie kunnen halen. Alleen tijd gaat dringen.

28 juli 2023 om 12:27

Van die 37 miljoen zal hooguit 10 beschikbaar komen voor een vervanger. PSV verkoopt niet voor niets zo graag. Zonde dat Spierings niet is gekomen. Transfervrij had uitstekend geweest met de huidige middelen van PSV.

28 juli 2023 om 15:03

Dat is niet helemaal juist. Vorig jaar stond er in een artikel dat mocht Sangare vertrekken voor de clausule van 37 miljoen blijft er ongeveer 25 miljoen netto over. Wat natuurlijk een heel aanzienlijk bedrag is om je mee te versterken.

Zeker zonde, we missen nu echt basis waardige verdedigende spelers.

Is 1 verdediger willen halen niet een beetje weinig?

28 juli 2023 om 07:38

Dat geeft hij dus aan, niet alles kan in 1 transfer window. Daarnaast moet je ook verdedigers kwijt raken. Gezien de selectie zijn de keuzes niet vreemd, ziet Bosz voldoende potentie in Boscali en zijn de backs voor nu voldoende. Ik kan er ook mee leven, mits de beoogde vervangers ook daadwerkelijk te halen zijn en niet zoals vorig jaar dat er wel verkocht wordt, maar uiteindelijk de vervanger uitblijft.

28 juli 2023 om 08:21

Ligt er aan welke verdedigers er blijven. Wat ik raar vind, is dat ze opzoek zijn naar een RCV. Terwijl PSV (met een zwaar geblesseerde Obispo) maar 1 LCV heeft, dat is Boscagli. En Jong PSV heeft letterlijk geen LCV’s.

28 juli 2023 om 08:24

En die enige overgebleven LCV wil niet op kunstgras spelen. En die andere, met zijn kapotte knie, zal er wellicht hetzelfde over denken in de toekomst...

28 juli 2023 om 09:17

Obispo speelt toch ook vaak als lcv? Niet dat hij goed genoeg is.



-Als er morgen een club komt en die neemt de pinpas mee en is bereid de afgesproken transfersom (37,5 miljoen euro, red.) te betalen, dan is hij weg-

Gadsie, wat klinkt dit populistisch uit de mond van Steward. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar het komt me zo geforceerd over. Psv kan ook geen kant meer op zo, ik bedoel ze kunnen niet eens meer de stelling innemen dat ze zeggen; als we m niet snel kunnen verkopen, dan blijft ie gewoon. Nee, dit gaat richting water en wijn.

Ik hoor al meer dan een half jaar dat er aan Sangare wordt getrokken, maar we zitten al bijna bij de eerste officiã«le wedstrijd van het seizoen en hij is er nog. Stoere praat Ernie.



28 juli 2023 om 07:41

Waarom Yoda, is toch realistisch. Zolang er geen club komt blijft hij in Eindhoven, alleen is de afspraak duidelijk, bij het gewenste bedrag mag hij weg en gezien je dan geen CM meer hebt, is het lijstje daarachter van groot belang. Niet dat je 1 dag voor het sluiten van de markt 37 miljoen rijker bent maar een gat op je middenveld is ontstaan en je niet voorbereid was op een adequate vervanger.

28 juli 2023 om 08:12

Romarky ik vind het idd nogal een spagaat waar psv in zit. Helemaal waar. Ik vind bovengenoemde taalgebruik gewoon niet professioneel klinken.

Denk je dat als er geen 37 miljoen wordt geboden dat psv met Sangare doorgaat? Ik lees al een half jaar vanuit psv dat hij weg gaat. Dat heb ik zo vaak gehoord, dat Sangare zelf niet eens meer gelooft dat hij blijft, maar hoe ziet er dat dan uit als die 37 miljoen niet wordt geboden?

28 juli 2023 om 08:20

Ik weet het niet, maar ik denk wel dat Sangare trouw is aan de club en zijn stinkende best blijft doen. Sterker nog, als het zo is ook prima, dan verder met Psv. En waarom zouden wij als supporters daar rouwig om moeten zijn, laat staan Bosz. Prima CM.

28 juli 2023 om 08:28

Eens. Van mij mag Sangare blijven. Mooie speler. Helemaal niet rouwig zelfs.

Het is psv zelf geweest dat uitstraalt hem te willen (moeten) verkopen. Dat is ook niet zo’n strategische communicatie vind ik persoonlijk. Ik hou meer van de communicatie dat een speler blij moet zijn bij psv te spelen en we m helemaal niet kwijt willen. Dat past beter bij het bedrag dat je wil ontvangen ook

28 juli 2023 om 08:57

@romarky
maar er wordt gezegd: dan is hij weg. Alsof Sangare maar iedere club dient te accepteren die het gevraagde bedrag overmaakt.
Of zie jij dat als een soort spreektaal?
Dus dat ze eigenlijk bedoelen: dan is de kans heeeel groot dat ie weg is.

28 juli 2023 om 13:34

@Carlo Ik denk dat laatste, clubs die 37 miljoen neer tellen zijn in principe geen kleine jongens, ik verwacht dan ook dat hij dan weg is. Maar inderdaad, dan nog is er geen garantie.

28 juli 2023 om 08:43

Hoi Yoda,

Dit is volgens mij niet stoer bedoeld oid, maar er staat een afkoopsom in zijn contract. Dus PSV kan er niets aan doen als iemand met 37,5 miljoen over de brug komt, want dan is Sangare gewoon weg…

28 juli 2023 om 09:02

Maar dan moet ie wel z’n pinpas meenemen.
O ja, En Sangare moet ook nog willen.

;p

28 juli 2023 om 08:44

Sangare is onze beste middenvelder.ik heb liever dat hij blijft dan dat hij verkocht word want we terugkrijgen zal zeker minder als hem zijn.er moet nog een potje zijn van maduekes transfer inkomsten laten ze die maar gebruiken.ipv elk jaar het team uit te kledeb

28 juli 2023 om 09:06

Heerlijke speler! Ook als hij niet zo goed in de wedstrijd zit kan ik van m genieten. Zo’n grote vent met af en toe schijnbewegingen dat ook ik zelfs de verkeerde kant op kijk.

Daarom zou het juist fraai zijn geweest als psv een beetje die houding had kunnen uitstralen. Niet overkomen als een bedelaar die zijn waar moet verkopen.

28 juli 2023 om 09:33

Beste middenvelder??; dan moet hij wel een keer de bal naar de goede kleur spelen.

28 juli 2023 om 09:51



Anderen zullen zeggen dat Veerman de beste middenvelder van psv is, want die speelt m doorgaans wel naar de juiste kleur. Maar sceptici zullen weer beweren dat hij daarvoor gif en duelkracht mist.

Zo is het altijd wel wat hè.

28 juli 2023 om 09:03

Ik heb het idee dat het allemaal wat anders ligt. PSV heeft met Bosz de afspraak gemaakt om eerst de spelers te halen die hij wil hebben om aanvallend en attractief voetbal te kunnen spelen. Op mij komt het over dat ze rekening houden met een vertrek van Sangare en daarna gaan investeren in het middenveld en de verdediging, maar niemand Sangare op dit moment wil hebben. Voor 37.5 is hij op te halen, alleen het is nog steeds niet gebeurd. Zul je zien dat er een Engelse club komt die bijv. 25 miljoen gaat bieden en dat er dan toch een onderhandeling plaats gaat vinden, omdat PSV Sangare moet verkopen voordat ze verder kunnen investeren in verdediging en middenveld. Ze hebben imo te makkelijk gedacht over die 37.5 miljoen voor Sangare en het lijkt nu of er geen back up plan is en we gewoon het seizoen in gaan met de verdediging die er nu staat.

28 juli 2023 om 09:09

-Zul je zien dat er een Engelse club komt die bijv. 25 miljoen gaat bieden en dat er dan toch een onderhandeling plaats gaat vinden, omdat PSV Sangare moet verkopen voordat ze verder kunnen investeren in verdediging en middenveld-

Dit denk ik ook. Ik hoop het niet, maar dat bedoel ik met vast zitten.

28 juli 2023 om 09:27

Dat zou echt een classic PSV move zijn. Aan de andere kant verwacht ik van Stewart toch meer dus wellicht pakt het alsnog goed uit

28 juli 2023 om 09:59

@Yoda hoezo? Dit is toch gewoon een andere vorm van uitdrukking tot bereid zijn te betalen. Verder dient PSV twee centrale verdedigers te halen en een vm (Vranckx). Wat er nu staat, is echt ondermaats: Boscagli uitgezonderd. In Frankrijk/België zullen toch wel degelijke verdedigers zijn.

28 juli 2023 om 10:32

Ik vind dat jij je nu al professioneler verwoord dan Steward in het artikel

Sangare is dat niet waard. Als Kokcu voor minder gaat dan is het niet reëel om dat bedrag te verwachten.

28 juli 2023 om 07:54

Ik denk dat Sangare dit wel waard is, en denk ook dat Feyenoord 30-35 miljoen voor Kokcu had moeten vragen. Echter zullen Feyenoord en PSV eerder een relatief lagere transfersom accepteren dan bijvoorbeeld Ajax, aangezien we gewoon niet zo veel geld hebben.

28 juli 2023 om 08:14

@lr17,

Is niet zozeer niet zo veel geld hebben. Dat bedrag is allemaal een stukje status dat een club heeft.

Ajax is nog steeds de grootste club van Nederland, en hebben al veel grote namen naar het buitenland gebracht. Daar plukt Ajax nu de vruchten van.

28 juli 2023 om 08:22

Juist ja die status komt natuurlijk mede doordat Ajax zoveel geld heeft. Een jaar of 10 geleden was die kas minder gespekt en waren de verschillen in transferbedragen ook kleiner in vergelijking met een PSV of Feyenoord.

28 juli 2023 om 08:39

@Kevin1989, Nee hoor. Ajax verkocht Milik en Klaassen een jaar of 7 geleden al voor meer dan Köcku nu. Suarez en Huntelaar gingen 10 jaar geleden al weg voor hogere bedragen. De verschillen zijn altijd groot geweest

28 juli 2023 om 09:07

@messibazoer: Tussen PSV en Ajax was dit verschil in het verleden toch niet zo groot. Van Nistelrooij, Depay, Wijnaldum gingen allemaal voor redelijke bedragen weg. Ajax heeft echt hoge bedragen gecasht na die halve finale CL, maar eigenlijk alleen voor de Jong, de Ligt en vorig jaar Antony en Martinez. Andere spelers als Ziyech, vd Beek etc zijn voor dezelfde bedragen naar het buitenland vertrokken als bijv. Gakpo, Lozano en Madueke. Heb ook het idee dat de magie nu weer een beetje aan het uitwerken is bij transfers van bijv Timber en mogelijk Kudus.

Een rechter centrale verdediger, een verdedigende middenvelder en een 10. De eerste twee zijn logisch. Voor de 10 ziet Bosz dus geen heil in Til. Dat is een geruststelling. Wat me minder gerust stelt, is het feit dat de backs dus geen prioriteit hebben. Van Aanholt, Mwene, Sambo. Ik vind het allemaal wat mager qua bezetting. Wellicht ziet Bosz Teze ook als backup op rechtsback, maar daarvan weten we al dat hij dat alleen tegen Ajax thuis fatsoenlijk in kan vullen. Wellicht dat er nog een interessante huuroptie vrijkomt aan het einde van de transferwindow waar Stewart voor wil gaan.

28 juli 2023 om 08:29

-Voor de 10 ziet Bosz dus geen heil in Til-

Of gaat bv Babadi geen kansen krijgen?

28 juli 2023 om 08:53

Ik zou Babadi graag kansen zien krijgen, maar die vind ik ook niet ver genoeg om nu al volledig op te rekenen. En van Til weten we dat hij niet voldoet en ook niet past in het spel van Bosz. Tel daarbij op dat PSV veel liever investeert in de aanval dan in de verdediging (dat is onze clubcultuur ) en die 10 gaat er nog wel komen...

28 juli 2023 om 09:01

Ik heb Babadi nooit echt zien spelen, jij wel?
Ik hoop dat ie komende duel zich kan laten zien.

Til heeft eigenlijk alles gedaan voor psv wat ik had verwacht. Hij heeft energie geleverd en afgejaagd als we de bal niet hadden. Hij heeft diepgang gebracht als we de bal wel hadden en heeft toch weer zijn goals gemaakt. Ik wist toch al dat hij een beperkte voetballer was, dus ja…die slechte balcontrole bij tijd en wijlen…frustrerend maar niet verrassend. Ik heb m er toch graag bij. Zou hij geen speler zijn voor het systeem van Bosz?

Haha, ja je kunt er bijna gif op innemen dat we de 10 eerder hebben dan de cv 😉😂

28 juli 2023 om 09:12

Ik heb Babadi een paar keer aan het werk gezien. Misschien niet genoeg om 100% zeker te zijn, maar wat ik van hem heb gezien is het duidelijk een groot talent maar mist hij nog kracht, rust en overzicht om goed mee te draaien op het hoogste niveau. Vind hem niet verder dan toen Bakayoko voor het eerst kansen kreeg in het eerste.

Over Til, ja hij heeft wel zijn waarde bewezen in het spel van RvN. Maar vooral in de wedstrijden tegen de voetballende ploegen. Tegen de teams die zich ingraven, zeg zo'n 12 van de 17 clubs waar we tegen spelen, vind ik hem niet de juiste speler voor op 10. Volgens mij wil Bosz daar ook liever een creatieve speler, aangezien hij Xavi op 10 wilde.

Er zal best weer een rare club (lees Saoedi Arabie of Nottingham) een zak geld neerleggen voor Sangare, maar hoe dan...... psv heel snel elke bod boven 20M accepteren en wegdoen

28 juli 2023 om 09:04

Blij dat jij geen technisch directeur bent.

28 juli 2023 om 09:30

Maar even serieus; niet heel raar dat afgelopen seizoen en nu weer geen beweging is rond Sangare. Deze man is gewoon een doorsnee bal-afpakker, die elke bal naar de verkeerde kleur speelt. Dus heel snel wegdoen en Vrancx ophalen.

28 juli 2023 om 10:22

Qua onderschepper doe je hem wel tekort; maar ben het wel enigszins met je eens…hoeft geen TD te zijn om te zien dat de voortzetting te vaak naar de verkeerde kleur gaat…

28 juli 2023 om 18:23

Jij ook niet, anders zou je nooit weer een speler verkopen. Sangare is een prima speler maar voor topniveau komt hij gewoon tekort. Fysiek en verdedigend erg sterk maar als hij dan de bal heeft gaat het tevaak fout. In de Eredivisie kan dat nog, in de Premier League niet. Tussen 25 en 30 miljoen moet je accepteren.

Psv gaat nooit de 37,5 miljoen voor Sangare krijgen.

Dit omdat ik lees dat die elke keer weggaat maar nooit echt weg gaat. Ik zie het zo gebeuren dat psv een bod van 20-25 miljoen krijgt en dan bij de 30 akkoord gaat.

Laten we ook eerlijk zijn 37,5 is echt een mega bedrag voor Sangare.

28 juli 2023 om 10:32

Realistisch en eerlijk gezien heb je gelijk, maar realisme en eerlijkheid is ver te zoeken in het topvoetbal. Dat zie je ook bijvoorbeeld Alvarez die ik echt niet beter dan Sangare vind.

Sangare wordt gelinkt aan Liverpool, Nottingham forrest (onze volgende sparpartner, kunnen ze hem dichtbij bekijken) en vrij recent PSG, naamsbekenheid heeft ie en in Engeland zijn ze gek fysiek sterke, atletische middenvelders of die 37,5 miloen gehaald zullen we zien we hebben nog even tot 1 september.

On topic: als we nog een rechtsbenige cv willen hebben is die X.mbuyamba (FC volendam) niet is iets
is nog jong (21 1/2), 1,96 m, scorend vermogen en vrij goedkoop aangezien sampdoria maar een bod van 2,3 miljoen + % doorverkoop heett gedaan

opvolgers Xavi (kortom een talentvolle jongen) hebben we met Lang, Babadi, Nassoh en Saibari wel in huis geef ze kans

28 juli 2023 om 11:05

Alvarez is gewoon zo duur omdat hij bij Ajax speelt en het in de cl heeft laten zien.

Trouwens die Mbuyamba vindt ik een erg interessante optie. Kan je jezelf niet erg aan branden!

28 juli 2023 om 15:10

Sangare vind ik juist een typische Ligue 1 of Premier League speler. Heeft een beetje het profiel van een Yaya Toure (zonder de goede passing). Fysiek sterk, duelkracht en intercepties, verdedigend sterk, inzicht voor redelijke positionering.

29 juli 2023 om 11:29

klopt dat Alvarez een hogere marktwaarde heeft door Ajax (al wordt nu minder) en CL, maar vind jij hem beter?? en dat zien nou ook met die Suadies ze zijn gek en kunnen zo die 37,5 miljoen op tafel leggen, een bod boven de 30 vind ik trouwens ook zeer acceptabel.

Ach, er is niemand die 37,5 miljoen voor hem zal neerleggen. Een simpele voetballer met body, daarvan kan je er wel 20 uit Frankrijk halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren