Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertonghen waarschuwt Kane voor deelname aan EK Onder-21

Laatste update:

Jan Vertonghen denkt dat Harry Kane er misschien goed aan doet, het EK Onder-21 aan zich voorbij te laten gaan. Van 17 tot 30 juni wordt het toernooi in Tsjechië gehouden en bondscoach Gareth Southgate voelt er wel wat voor, Kane mee te nemen. Ook Roy Hodgson, bondscoach van het ‘grote’ Engeland, ziet daar het nut van in. Vertonghen vreest echter voor overbelasting bij zijn teamgenoot.

/

Kane is dit seizoen op sensationele wijze doorgebroken bij Tottenham Hotspur. In alle competities samen maakte de spits 32 doelpunten voor zijn club en voor Jong Engeland: niemand in Groot-Brittannië doet het beter. Het spreekt voor zich dat Southgate en Hodgson graag zien dat Kane meegaat naar Tsjechië, maar Vertonghen waarschuwt. “Hij is een briljante spits en kan the main man zijn, maar ik denk dat hij straks toe is aan rust voor het nieuwe seizoen.”

“Het is aan Harry”, aldus de verdediger. “Ik weet wel dat een voetballer áltijd wil spelen, maar soms moet je voorzichtig zijn. Het is lastig: vorig seizoen speelde ik soms met blessures, maar dat kan niet altijd. Je moet ook denken aan datgene, dat nog komt.” Zelf nam Vertonghen in 2007 deel aan het EK Onder-21, maar een basisspeler bij Ajax was hij toen nog niet. De club had hem net terug van een verhuurperiode bij RKC Waalwijk.

Harry Kane kan het beste...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 maart 2015 om 10:47

Daa heb je gelijk in Summers. Al vind ik dat Vertonghen hier ook een god punt heeft. Kane kan het EK-21 laten schieten en fris aan het seizoen beginnen. Als hij zo doorgaat zal hij op het echt EK 2016 een basisplaats hebben. Dan wil je niet dat zo'n speler overbelast is, kijkende naar het drukke speelschema in Engeland.

Het is wel goed voor zijn ontwikkeling.....

10 maart 2015 om 12:33

Waarom? Ik denk dat hij dat niveau al wel ontgroeid is. Het is ook niet zo dat een jeugdtoernooi nou een ervaring is waar je de rest van je leven profijt van hebt.

10 maart 2015 om 15:17

Ontgroeid? Het toernooi is gwn voor spelers uit zijn leeftijdsklasse. Hoe goed je bent maakt niet uit. Als juist de toppers niet meedoen kunnen ze het toernooi beter afschaffen. Wat is de waarde dan? Messi deed in Nederland ook mee, heerlijk om te zien hoe goed hij was. Spanje vaardigde de vorige x ook een topteam af. Zo moet het.

Engeland kan volgens mij zo een opstelling gebruiken , butland shaw, jones, stones, chambers, wilshere, barkley, sterling, aoc, kane en berahino, dat zou echt een goeie opstelling zijn. Als Kane niet meegaat is Berahino er toch, en wellicht Ings zelf.

10 maart 2015 om 11:04

En wie gaat er naast de 4 verdedigers wat verdedigende taken uitvoeren? Veels te aanvallend deze opstelling!

10 maart 2015 om 11:14

Wilshere en Barkley zijn beide prima als box to box terwijl AOC voor een vleugelspeler heel veer meeverdedigt. Wilshere speelt ook vaak gewoon prima met Ramsey.

10 maart 2015 om 11:44

Dat meeverdedigen liet AOC wel zien tegen Monaco ja

10 maart 2015 om 13:06

Top reactie! Super slim om een speler te beoordelen op 20 minuten speeltijd.

Anyways, the ox is juist de speler die het meeste aangestoken is door Alexis. Hij speelt met veel energie, verdedigt goed mee en maakt veel meters tijdens de wedstrijden.

10 maart 2015 om 13:11

The Ox kan je ook als CM opstellen, van nature is het een AM, die door zijn snelheid op de flank gezet is.

The Ox speelde tegen Monaco niet heel goed nee, maar dat gold voor heel Arsenal. En hij speelde daar een kwartier, snel geoordeeld.

@cunian mogen al die spelers nog voor de U21 uitkomen? Wilshere is 23.

10 maart 2015 om 13:27

haha was ook gewoon een flauwe opmerking van me.. Was niet serieus bedoelt

10 maart 2015 om 15:19

Je mag 3 dispensatie.

10 maart 2015 om 12:31

Volgens mij vergeet je toch echt nog de beste speler, Rooney. Die blijft de komende 7 jaar nog wel bij the three lions hoor.

10 maart 2015 om 13:11

Dit gaat over de U21. Rooney is eind 20.

10 maart 2015 om 13:34

oh sorry, misverstand! dacht even aan het EK van 2016, mijn fout!

10 maart 2015 om 14:26

Denk dat tegen die tijd Sterling de beste speler is, anders Sturridge.

10 maart 2015 om 14:34

dat moet allemaal nog maar waargemaakt worden, vergeet dat niet. Rooney is vooralsnog veruit de beste en belangrijkste speler van het koninkrijk.
ookal deel ik je mening dat Sterling hem tegen die tijd wel heeft ingehaald, moet je niet vergeten dat Sterling geen Champions League speelt tot die tijd en nog maar moet zien wat er met Liverpool gaat gebeuren binnen de club. en daarnaast is het nog maar ongeveer 1 en een kwart jaar tot het EK.

10 maart 2015 om 15:20

Pfoe dr moet toch wel wat kunnen met dat elftal. Sterling, Ox, Sturridge, Barkley, Wilshere, Henderson voorin en op het middenveld is toch best netjes. Dan heb je nog genoeg back-up en ook achterin met Clyne, Shaw, Stones etc. moet het goed komen.

Lastige vraag. Ik denk dat Kane ook onder het seizoen rust moet krijgen. Langs de andere kant kan een goed tornooi voor Engeland ook wel belangrijk zijn als opstapje naar het EK. Een jaar op voorhand al beginnen rusten is ook riskant. Voor hetzelfde geld mis je beide tornooien.

Hoe oud is die kane? Geweldige vietballer en dat op zon jonge leeftijd !

10 maart 2015 om 11:45

21 jaar is hij. Goede voetballer inderdaad!

Weer een topspeler voor de spurs. Dan kan real madrid alvast sparen als hij op deze manier blijf spelen. Ben beniewd wat ze er dan voor krijgen

Harry moet in Juni rust nemen. Het was een zwaar jaar. We speelde afgelopen 4 weken om de 2 dagen. Maar ja voor je land uitkomen blijft belangrijk zeker voor jongens met eer gevoel. Dus Harry gaat wel mee Coys.

Wat een onzin. Is hij nu opeens te goed voor onder 21? Engeland moet zijn beste spelers afvaardigen en daar hoort hij bij. Dan maar een aangepast voorbereidingsschema.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren