Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verrassende keuze Roemeense legende: ‘Die van Tottenham is de beste’

Laatste update:

De Roemeense voetballegende Gheorghe Hagi wordt gezien als een van de beste spelers aller tijden en Hagi is nog altijd werkzaam in de voetballerij. Als de 51-jarige Hagi gevraagd wordt naar zijn beste Engelse speler van dit moment, lijken behendige spelers als Raheem Sterling en Adam Lallana kanshebbers. De Roemeen heeft echter een opvallende keuze.

/

“De beste Engelse speler van dit moment is in mijn ogen die jongen van Tottenham Hotspur, die de verdediging bewaakt. Eric Dier. Hij heeft persoonlijkheid en hij is een leider”, tekent de Daily Mirror op. Gevraagd naar zijn ander favorieten, tovert Hagi weer een verrassend konijn uit de hoge hoed.

Dele Alli, Harry Kane en die jongen die gekocht is door Manchester City. Nee, niet Raheem Sterling, ik bedoel John Stones.” Hagi verwacht de komende jaren veel van de nationale ploeg van Engeland. “Op het EK van 2016 deden ze het niet goed, maar ze hebben veel goede, jonge spelers.”

Eric Dier is de beste speler van Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stones vind ik een aparte keus, de rest snap ik wel waarom die gekozen zijn. Stones heeft wel potentie, alleen vind ik hem nu verschrikkelijk overrated, maar er komt weer een talentvolle Engelse lichting eraan, alleen missen ze een goede coach. Misschien als je Southgate lang deze rol laat vasthouden, dat het misschien kan uitgroeien tot een Low, maar dat moet nog blijken.

Het is alleen wel jammer dat Dier zijn plek is kwijtgeraakt aan Wanyama. Had dat ook totaal niet verwacht. Dus ja, Dier moet via blessures van anderen zijn minuten pakken of zich dusdanig verbeteren dat hij zijn plek weer terugwint van Wanyama.

11 november 2016 om 10:22

Zo niet moet een united of chelsea deze jongen gewoon overnemen. Home grown en talentvol.

11 november 2016 om 12:29

Heeft Dier zijn jeugd niet in Portugal gehad waardoor hij geen home grown player is ?

11 november 2016 om 14:05

Geen idee, een van de weinige voetballers waar nog geen biografie over is geschreven. Maar lijkt me dat hij een engels paspoort heeft, en daardoor wordt dier alsnog als home grown gezien toch? Vgm moet je of engels zijn of zelfopgeleid zijn

Spelers als Hagi komen niet meer, wat een baas was hij zeg, ondanks dat hij voor Galatasaray speelde. Als Hagi nu zou voetballen zou hij voor de gouden bal gaan. Zo goed was hij, Maradona van de Karpaten!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren