Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verrassende aanwinst voor Willem II: ‘De versterking die we zoeken'

Laatste update:

Willem II verraste met het nieuws dat Aras Özbiliz hoogstwaarschijnlijk zijn loopbaan vervolgt in Tilburg. De Armeense vleugelaanvaller trainde in afwachting van de afronding van het papierwerk maandag al mee met de selectie van trainer Adrie Koster. De oefenmeester zegt in gesprek met FOX Sports in zijn nopjes te zijn met de komst van Özbiliz.

“Het ziet er goed uit. Ik hoop dat die jongen zo snel mogelijk alles rond heeft, zodat hij kan aansluiten. Hij maakt op de training een goede indruk en dat is wat we nodig hebben. Hij is honderd procent fit en heeft de hele voorbereiding meegemaakt bij Besiktas. Het enige dat hij nog mist, is wedstrijdritme”, zegt Koster over Özbiliz, die gehuurd wordt van Besiktas. Bij de Turkse topclub loopt zijn contract nog tot medio 2020.

“Hij is de versterking die we zoeken op de flanken. Hij is iemand met een goede individuele actie en iemand met de ervaring om op verschillende posities uit de voeten te kunnen. We zijn heel blij dat hij vandaag aangesloten is”, vervolgt de nieuwe oefenmeester van Willem II. Koster moet nog vrezen voor het vertrek van Fran Sol, die een uitstekend seizoen draaide bij de Tilburgers. Er is echter nog geen concrete interesse voor de Spaanse spits.

“Wij moeten er klaar voor zijn, mocht er iets gaan gebeuren. Dan moet je je huiswerk goed gedaan hebben en dan moet er een alternatief komen, dat is duidelijk. Op dit moment heeft niemand zich concreet gemeld. We hebben niet de financiële middelen om al een vervanger in huis te halen voordat hij vertrokken is”, concludeert Koster. “Hij moet zich gewoon op Willem II concentreren en zolang er niks gebeurt, ligt daar de focus. Je moet afwachten hoe de zaken zich ontwikkelen.”

Gaat Willem II zich dit seizoen handhaven in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Uitstekende aanwinst voor Willem II. Hij heeft niet voor niets bij Spartak Moskou, Kuban Krasnodar en Besiktas onder contract gestaan. Niet altijd evenveel gespeeld, maar een bankspeler van Besiktas is voor Willem II uitstekend (zou je zeggen).

Prima aanwinst voor Willem II, zal die Sol toch wel een niveau hoger willen zien. Hij zou mee moeten kunnen met een club als Feyenoord denk ik zo.

6 augustus 2018 om 17:16

Feyenoord heeft v Persie, en Jorgensen o.a. al, dus dan zou Sol op de bank komen

Zo he! Was echt een tijd een enorm goede speler in Rusland! Zou toch schitterend zijn als hij in de Eredivisie komt voetballen, al had ik wel gedacht dat een stap richting bijvoorbeeld AZ ook niet vreemd was geweest.

FC Utrecht heeft nog een scorende spits nodig. Fran Sol zou daar ideaal passen.

Dessers komt te kort en zit op de bank. Makienok lijkt geen veel scorende spits en Kerk is meer een snelle vleugelaanvaller die niet veel goals scoort. En Utrecht wilde eerder al Veerman, die natuurlijk veel goedkoper is maar ook minder goals zal maken dan Sol. En Utrecht heeft veel spelers transfervrij gehaald of voor weinig geld, dus er moet nog geld over zijn van de miljoenen gevangen voor Labyad

6 augustus 2018 om 18:01

Van bijna alle spelers die Utrecht heeft gehaald is transfervrij gehaald. Weet niet precies hoeveel Van Overeem heeft moeten kosten om naar Utrecht te halen, niet veel denk ik. Gustafson 1 miljoen in ieder geval. Je kan zeggen dat Utrecht na jaren eindelijk wat beter beleid voert, maar er zal toch nog een scorende spits moeten komen. Sol zou een goede zijn, zeker als je 15+ goals scoort bij Willem II. Dessers komt idd te kort en met Makienok is het even wachten wat hij laat zien, heeft maar 1 wedstrijd tegen Valetta gespeeld en is de rest van het seizoen uitgeschakeld geweest.

6 augustus 2018 om 18:33

Sol gaat niet naar Utrecht heeft AZ al afgezegd en die schat ik hoger dan Utrecht Sol wil naar een Spaanse club zo niet blijft die in Tilburg en als Sol toch vertrekt komt waarschijnlijk boymans

Boymans gaat naar Willem ll als Sol vertrekt.

6 augustus 2018 om 18:40

Hoe kom je aan die wijsheid?

6 augustus 2018 om 18:54

Wijsheid let maar op boymans vertrekt naar Willem II zodra Sol vertrekt

7 augustus 2018 om 09:54

Das echt onzin waarom zou Boymans wachten tot Sol vertrekt terwijl we nog een 2e spits zoeken. Boymans is niet in de positie om dit te eisen omdat hij momenteel nergens aan de bak komt. Is niet fit (volgens mij revalideert ie nog). Tekende in de winter nog een prestatie contract bij Fc Utrecht waarom zou ie dan nu wachten dat Sol vertrekt als we ook een 2e spits nog zoeken? Kan me niet voorstellen dat Boymans nog zoveel eisen heeft op dit moment en zo wel dan zou ik hem lekker links laten liggen want het is een grote gok om met zijn fitheid als 1e en enige spits te gokken. Boymans zou hier hooguit een jaar contract krijgen om te kijken of ie nog op niveau komt en in het verleden heeft Willem II dit soort spelers een amateur contract gegeven die pas een prof contract krijgen als ze 5wedstrijden ofzo in het eerste hebben gespeeld. Dus ik geloof nooit dat Ruud in de wachtkamer zit.

Het gerucht gaat dat Jack Harper in de wachtkamer zit. Maar ook dat lijkt me onwaarschijnlijk omdat Jack nog niet veel heeft laten zien. Denk dat hij op de nominatie voor 2e spits staat samen met Velikonja die momenteel revalideert bij ons.

Echt een hele knappe versterking. Dit moet aardig wat centjes kosten of de speler moet zo gevuld zijn dat hij genoeg heeft genomen met minder.

Benieuwd naar Adrie Koster, is toch een trainer die zijn teams altijd leuk laat voetballen en creatieve spelers veel vertrouwen en vrijheid geeft. De afgelopen jaren is Willem II nou niet echt verwend, mits Sol blijft hebben ze met een beetje geluk zelfs zicht op play-offs denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren