Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling PSV: gaat Bosz de herstelde Veerman direct opstellen?

Laatste update:

PSV kan woensdag in de return van de achtste finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund weer beschikken over Joey Veerman, zo werd dinsdag duidelijk. Een flinke meevaller voor trainer Peter Bosz, al is het nog maar de vraag of de middenvelder daadwerkelijk aan de aftrap zal verschijnen. Ismael Saibari is niet meegereisd naar Dortmund.

PSV speelde drie weken geleden met 1-1 gelijk tegen Dortmund en maakt dus nog altijd een goede kans om door te stoten naar de kwartfinales. In de heenwedstrijd was Veerman er gewoon bij en toen maakte hij een prima indruk. De laatste duels moest hij echter missen wegens een blessure, waarvan hij op tijd hersteld is om tot de wedstrijdselectie te behoren voor de kraker in Duitsland.

Het is nog onzeker of Veerman daadwerkelijk aan de aftrap zal staan, maar de verwachting is dat hij op tijd zal worden klaargestoomd. Verder zal Jerdy Schouten vermoedelijk centraal achterin spelen, waardoor er vier opties overblijven om naast Veerman op het middenveld te spelen: Isaac Babadi, Mauro Júnior, Malik Tillman en Guus Til.

Met Bosz aan het roer zijn de opstellingen soms moeilijk te voorspellen. De oefenmeester kiest er doorgaans voor om zeer aanvallend te spelen, al lijkt er tegen Dortmund wel behoefte aan minimaal één verdedigend ingestelde middenvelder. Mauro Júnior zou daarom zomaar aan de aftrap kunnen staan. Het voetballend vermogen van Malik Tillman gaat vermoedelijk de doorslag geven op de 10-positie, waardoor Guus Til buiten de boot valt.

Johan Bakayoko begon afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles op de bank omdat hij rust kreeg. Wel viel de Belg halverwege de tweede helft in. "Hij moet even wat frisheid terugvinden en ik heb hem wat rust gegeven", verklaarde Bosz na afloop van het met 0-1 gewonnen duel in Deventer. "Langzaam maar zeker groeien we weer toe naar onze beste vorm. Niet alles gaat goed, maar de energie is er wel.”

Bakayoko wordt dan ook gewoon aan de aftrap verwacht in het Signal Iduna Park, waar Luuk de Jong in de punt van de aanval zal staan. Op links zal Hirving Lozano zijn opwachting maken. Achterin gaat de basisplaats van Schouten, die naast Olivier Boscagli staat, ten koste van André Ramalho. Walter Benítez is de doelman van PSV, terwijl Jordan Teze (rechts) en Sergiño Dest (links) de backposities bekleden.

Borussia Dortmund


Dortmund-trainer Edin Terzic kan woensdagavond niet beschikken over Nico Schlotterbeck, die in de heenwedstrijd tegen een fatale gele kaart aanliep. De kans is bijzonder groot dat Mats Hummels hem vervangt in het hart van de verdediging, zo bleek uit de woorden van Terzic. "Geen enkele speler heeft de garantie dat hij speelt, maar Mats maakt woensdagavond een grote kans omdat hij een geweldige speler is."

Vermoedelijke opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Wolf, Süle, Hummels, Maatsen; Sabitzer, Can; Malen, Brandt, Sancho; Füllkrug.

Vermoedelijke opstelling PSV:, Benítez; Teze, Schouten, Boscagli, Dest, Veerman, Tillman, Mauro Júnior; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Joey Fireman moet gewoon spelen anders zie ik het ons niet redden.

Heb er zin in.nog even bier halen voor vanavond en jetzt geht löss!

13 maart 2024 om 07:33

Lekker man, geniet ervan! Ben benieuwd wat PSV kan gaan doen in Dortmund!

13 maart 2024 om 08:18

Bedankt Arsenal tot in de finale 😉



in de tekst staat schouten neemt plaats naast boscagli en dan in de vermoedelijke opstelling staat boscagli er helemaal niet in.dat vind ik knap,soort houdini act. wij kunnen vanavond ook wel wat magie gebruiken want zie het somber in helaas.hebben ons in de heenwedstrijd te kort gedaan


13 maart 2024 om 12:55

Lekker stukje tekst ryan! VZ waar blijft trouwens het stuk over het geweldige fantastische filmpje van het psv mediateam?

Ik kan mij moeilijk voorstellen dat Guus Til op de bank zit. Zeker nu Saibari ontbreekt voegt hij de broodnodige power toe op het middenveld en lijkt het me een van de eerste spelers die op het wedstrijdformulier staat. Dat zal dan toch ten koste gaan van Bakayoko verwacht ik, zodat Tillman naar de vleugel kan opschuiven. Ik hoop overigens wel dat Mauro inderdaad zijn plek behoudt want dat verdient hij zonder twijfel. Je zou zelfs nog een variant met Mauro rechtsback en Teze rechts centraal kunnen overwegen, al zullen critici zeggen dat het nu niet het moment is om dit voor het eerst in lange tijd weer eens te proberen

13 maart 2024 om 07:48

Wat mij betreft is nu niet het moment om dit voor het eerst in lange tijd weer eens te proberen.

Mauro is onze ideale 12e man, die zit vanavond gewoon op het bankje en valt in wanneer nodig - ik vermoed na een uurtje om Veerman af te lossen. Wanneer we hopelijk al met een mooie 0-2 de wedstrijd op slot kunnen gooien.

13 maart 2024 om 07:56

Ideale 12e man vind ik altijd zo'n onzinterm haha. Mauro is inderdaad een uitstekende invaller maar de laatste wedstrijden is hij ook een uitstekende basisspeler. Maar jij verwacht vanavond dus Veerman, Tillman en Til op het middenveld? Bosz is inderdaad niet vies van een aanvallende opstelling, maar je mist dan wel een meer defensief ingestelde speler om de balans te bewaken op het middenveld

13 maart 2024 om 08:59

Het is geen onzinterm. Het betreft een speler die net minder is dan de basisspelers maar die in veel rollen en posities uit de voeten kan. Dat is exact wat Mauro is. Precies minder dan alle spelers waar hij mee concureert maar goed genoeg om het een keer in te vullen of om stabiliteit te brengen als invaller.

Je gaat niet Mauro verkiezen boven Schouten, Veerman of Teze.

13 maart 2024 om 09:01

Benitez - Teze, Schouten, Boscagli, Dest - Veerman, Tilman, Til - Lozano, De Jong, Bakayoko

Dit zal het wel worden denk ik. Tilman op het middenveld omdat hij zo balvast is. Mauro zal vanaf de bank komen om Veerman af te lossen. Of om een van de vleugels af te lossen zodat Tilman een linie naar voren gaat.

Ga er vanuit dat Til speelt. Zat gister ook bij de Persco. Ideale aanjager voorin. Middenveld Veerman als 6, Tillman en Til lijkt me het beste.

13 maart 2024 om 09:20

Dit denk ik ook, al is Tillman op 8 wel iets minder dan op 10. Peter gaat ons ongetwijfeld nog verrassen.

PSV werd in de eerste wedstrijd al behoorlijk overlopen, maar Dortmund was erg slordig. Maar weinig mensen zagen dat. Met alle geluk van de wereld een penalty gekregen vervolgens, maar met een iets scherper Dortmund hadden ze wel met grotere cijfers verloren. Ik denk dat dat laatste vanavond gaat gebeuren. Het geluk raakt toch een keer op zou je zeggen. Nog nooit een ploeg zoveel geluk zien hebben in één seizoen dan in dit seizoen.

13 maart 2024 om 09:48

Overlopen? Dortmund heeft vrijwel niks laten zien buiten de goal. Het was juist psv dat niet scherp was voor de goal..

13 maart 2024 om 10:27

Lees voor de grap is andere reacties van dit forum lid vanmorgen, heel toevallig net de hele tijd een standpunt innemen die tegenover het artikel staat om reacties uit te lokken.

13 maart 2024 om 11:05

Om reacties uit te lokken? Wat is dat voor kinderachtige insinuatie? Ik geef mijn mening en onderbouw het goed. Dortmund heeft heel veel kansen gekregen om er gevaarlijk uit te komen, maar ze waren slordig en dus kwam het er niet van, maar PSV was vooral de eerste helft gatenkaas!

13 maart 2024 om 10:55

"maar weinig mensen zagen dat"

Zou daar een reden voor zijn?

13 maart 2024 om 11:05

De meesten hier zijn geen voetbalkenners, maar kijken als een kip zonder kop.

13 maart 2024 om 11:28

De mensen die het hardst schreeuwen wat voor voetbalkenner ze wel niet zijn snappen er in de meeste gevallen geen biet van. Zo ook hier weer.

13 maart 2024 om 13:12

Je zou je tijd als mega voetbalkenner zoals Henkie Antonio is beter in kunnen zetten inderdaad. Genoeg vacatures open in de voetbalwereld volgens mij.

Maar ben het eens met hem hoor, nog nooit een ploeg zo veel geluk zien hebben in één seizoen als dit PSV. Schandalig hoe vaak ze net een overwinning of gelijkspel over de streep trekken.

13 maart 2024 om 14:00

Nieuwe troll gevonden

Er staat dat Til buiten de boot gaat vallen.
Echt niet!! Die gaat wel spelen. Diepgang, loopvermogen en scorend vermogen is nl nodig

Je had niet met Guus moeten beginnen dat kost je nu al 1 tegengoal...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren