Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Napoli: twijfels over meespelen Hirving Lozano

Laatste update:

Napoli kan zich woensdagavond, bij winst op Ajax, plaatsen voor de achtste finales van de Champions League. De ploeg van Luciano Spalletti zal dat moeten doen zonder centrale verdediger Amir Rrahmani. De Kosovaar liep afgelopen weekend in de Serie A-wedstrijd tegen Cremonese een spierblessure op. Het goede nieuws voor de Italianen is dat de Nigeriaanse sterspeler Victor Osimhen terug is van een blessure. Toch neemt hij naar alle waarschijnlijkheid plaats op de bank.

Ondanks de 1-6 veegpartij in Amsterdam vorige week, liet Spalletti op de persconferentie weten waakzaam te zijn voor Ajax. “Wij moeten gewoon hongerig zijn en onze wil tonen, en niet gaan rekenen. Ajax gaat reageren na vorige week, dat is normaal en daar moeten we op voorbereid zijn. We moeten gewoon doorgaan waar we mee bezig zijn”, zo sprak hij. Ook de naast hem aangeschoven Giacomo Raspadori, in Amsterdam goed voor twee treffers, is er niet helemaal gerust op. “Vorige week was mooi, maar we moeten die wedstrijd resetten.”

Door de blessure van Rrahmani moet Spalletti achterin puzzelen. Onder de lat is Alex Meret wel een zekerheid. La Gazzetta dello Sport vermoedt dat de Noor Leo Skiri Østigård de vervanger is van Rrahmani en naast Min-jae Kim speelt. Aanvoerder Giovanni Di Lorenzo staat als rechtsback geposteerd, op links speelt de Uruguayaan Mathias Olivera, net als in Amsterdam. Het middenveld liep in de wedstrijd in Amsterdam als een trein en daar wil Spalletti dan ook niet aan tornen.

Vermoedelijke opstelling: twee nieuwe namen in poging blazoen op te poetsen

Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax.Lees artikel

André-Frank Zambo Anguissa, Stanislav Lobotka en Piotr Zielinski vormen met zijn drieën het middenrif. Voorin krijgt Matteo Politano de voorkeur boven Hirving Lozano. Corriere dello Sport heeft wel een basisplek ingeruimd voor de voormalig PSV'er. Raspadori kwam afgelopen weekend niet tot scoren, zijn vervanger Giovanni Simeone wel. Toch krijgt de Italiaan de voorkeur in de spits. De nieuwe Napolitaanse publiekslieveling Khvicha Kvaratskhelia staat linksvoor. Osimhen is dus wel fit, maar begint op de bank omdat Spalletti geen risico met hem wil nemen.

Vermoedelijke opstelling Napoli: Meret; Di Lorenzo, Østigård, Kim, Olivera; Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Blind, Bassey; Álvarez, Taylor, Klaassen; Berghuis, Kudus, Bergwijn.

Napoli - Ajax:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou wel een opsteker zijn voor Ajax. Ik denk dat Blind en Bassey nog steeds paniekaanvallen krijgen van de naam Lozano.

12 oktober 2022 om 09:58

Denk vooral slim gezien van coach van Napoli. Met Lozano tegenover Blind had je een surplus aan snelheid, maar positioneel is Blind wel sterk. Politano is veel meer van het bewegen en zwerven, slimme loopacties maken, en die staat nu tegenover Bassey die daar wat meer moeite mee heeft. Als Blind linksback had gespeeld dan was Lozano gestart denk ik.

12 oktober 2022 om 11:12

“Positioneel is Blind sterk?” Op welke positie staat blind dan als Lozano de bal heeft, en Lozano wil een sprint gaan trekken?
Ik word altijd moe als mensen altijd zeggen dat Blind positioneel heel goed is.

12 oktober 2022 om 11:46

Blind positioneel sterk? Whahahaha

12 oktober 2022 om 15:03

Nou ja, als je zo traag bent dan moet je wel positioneel sterk zijn om op dit niveau mee te spelen. Alleen als je Blind laat druk zetten op de rechtsback van de tegenstander dan moet je niet verwachten dat hij op tijd terug heeft. Heeft niets te maken met zijn positionering maar zijn gebrek aan snelheid. Iets wat jullie blijkbaar niet kunnen begrijpen.

12 oktober 2022 om 10:27

Ik vond Lozano de minste van Napoli de vorige keer. Politano is een betere voetballer.

12 oktober 2022 om 11:45

met zijn diepgang en snelheid kan hij toch van enorm belang zijn. In de kleine ruimtes is hij niet bijzonder, maar volgensmij was dit al langere tijd bekend

12 oktober 2022 om 14:43

gelukkig is politano langzaam en heeft die geen diepgang...

Lozano, typisch zo'n voetballertje die veel blaft, maar weinig bijt. Ik vond hem afgelopen week in de JC Arena één van de mindere bij Napoli, kwam er eigenlijk maar niet lekker in het geweldige spelletje wat Napoli presenteerde. Begrijpelijk dat hij naar de bank wordt verwezen.

12 oktober 2022 om 09:53

Je zag dat hij eigenlijk te gretig was om te scoren. Hij zorgt echter wel voor gevaar (gaf ook een voorzet waaruit gescoord had moeten worden) en is daarbij een ideale speler om druk te zetten. Met hem in de buurt krijg je geen moment rust om rustig de bal aan te nemen en op te bouwen. Hij maakt het daarmee wel een tegenstander heel erg lastig. Maar ook bij PSV hebben we gezien dat hij vooral doeltreffend was als hij van links speelde. Rechts heeft niet echt zijn voorkeur.

Ga er als voetballiefhebber weer voor zitten, want een team!

12 oktober 2022 om 10:17

Ik probeer er ook zo naar te kijken. Maar toch pijnlijk als mijn cluppie op de slachtbanken gaat. Napoli komt minimaal in de halve finale CL.

12 oktober 2022 om 11:22

Laten we niet overdrijven. Napoli is geen wereldtop. Doen het nu goed, maar zijn genoeg clubs die een stuk beter zijn. Ajax heeft vandaag ook prima kans om punten te pakken.

12 oktober 2022 om 11:30

Welke clubs zijn op dit moment een “stuk” beter dan? Ik denk dat op dit moment alleen bayern muncehn, madrid en man city echt beter zijn.

12 oktober 2022 om 11:34

Hoop oprecht dat Ajax vandaag beter voor de dag kan komen. Maar om nou van een 1-6 te gaan naar een prima kans om meer dan 1 punt te pakken, lijkt me ook weer mega optimistisch. Zeker omdat Napoli ook nog eens thuis speelt.

12 oktober 2022 om 12:44

Barcelona, Paris SG, Bayern, City, Madrid schat ik op dit moment een stuk hoger in. De kans dat Napoli dit trouwens het hele seizoen volhoud is verwaarloosbaar, dus minimaal halve finale is veel te optimitisch.

Lozano is gewoon bankzitter dit seizoen. Denk dat Ajax vooal moet hopen dat Kvaratskhelia geen betere wedstrijd gaat spelen dan in Amsterdam want dat was 1 van de minste van zijn seizoen.

Hahahahaha schreuder durft klaassen er niet naast te houden hahahaha wat een grap dit. En dan kudus die letterlijk overal kan spelen behalve als spits, in de spits opstellen. Echt wegwezen met die clown.

12 oktober 2022 om 14:07

Je snapt het niet. Als Pasveer de lange ballen wil spelen, moet er een speler zijn die verstoppetje speelt en eentje die buitenspel staat. Verwarringstactiek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren