Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Unibet: een odd van 4.15 (!) voor de zesde CL-overwinning van Napoli!

Laatste update:

Het tot dusver foutloze Napoli gaat dinsdagavond op bezoek bij Liverpool in de afsluitende wedstrijd in Groep A van de Champions League. Waar de Napolitanen in grootse vorm verkeren, is Liverpool momenteel slechts middenmoter in de Premier League. In samenwerking met Unibet blikt Voetbalzone vooruit op deze Europese kraker!

Liverpool moest afgelopen weekend in de Premier League opnieuw een tamelijk gênante thuisnederlaag slikken tegen Leeds United (1-2). The Reds zijn in het miljardenbal echter wel al verzekerd van de volgende ronde. Uit de eerste vijf wedstrijden in de Champions League werden twaalf punten behaald. Dinsdag hoopt het elftal van Jürgen Klopp daar in eigen huis drie punten aan toe te voegen.

Zie jij Liverpool winnen op Anfield? De quotering is 1.82!

Napoli staat momenteel stijf bovenaan in de Serie A. De nauwste achtervolger, in naam van Atalanta Bergamo, staat op maar liefst vijf punten. Ook in de Champions League is Napoli koploper: elke wedstrijd werd winnend afgesloten. In de eerste ontmoeting van dit seizoen waren de Italianen thuis met 4-1 te sterk voor Liverpool. Piotr Zielinski was in die wedstrijd de absolute uitblinker met twee treffers.

Denk jij dat Napoli opnieuw te sterk is voor Liverpool? De odd hiervoor staat op 4.15!

De fans van Liverpool zullen dinsdagavond voornamelijk doelpunten verwachten van Mohamed Salah. De Egyptenaar staat dit CL-seizoen al op zes treffers en één assist. Bij Napoli delen Giovanni Simeone en Giacomo Raspadori de eer van clubtopscorer in Europa met vier treffers. Superspits Victor Osimhen moest drie wedstrijden missen vanwege een blessure. De wedstrijd van dinsdag begint om 21.00 uur.

Zie jij Mohamed Salah ook tegen Napoli scoren? Bekijk hier de quotering!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Ontvang €40 aan free bets bij €10 inzet. Registreer je op Unibet.nl!

Wie gaat er winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren