Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: twee aanvallende wijzigingen

Laatste update:

Arne Slot kiest in de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Midtjylland voor twee aanvallende wijzigingen, zo verwacht het Algemeen Dagblad. Volgens de ochtendkrant kiest de oefenmeester in de Europa League voor Patrik Wålemark en Danilo, terwijl Marcus Pedersen en Santiago Giménez naar de bank verwezen worden. Ook Marcos López keert terug in de basiself, wat ten koste gaat van een plek voor Jacob Rasmussen.

Onder de lat begint Feyenoord zoals gewoonlijk met Justin Bijlow. De zesvoudig international van Oranje lijkt de afgelopen weken zijn oude vorm te hebben teruggevonden. Lutsharel Geertruida, die tegen FC Twente (2-0 winst) grotendeels als middenvelder speelde, keert terug op de rechtsbackpositie. Gernot Trauner en Dávid Hancko vormen het centrale duo, terwijl Marcos López de linksback van dienst is. Pedersen en Rasmussen moeten daardoor weer genoegen nemen met een rol als wisselspeler.

Op het middenveld speelt Feyenoord met aanvoerder Orkun Kökçü, Quinten Timber en Sebastian Szymanski. De creatieve pool mag het dus weer vanaf zijn favoriete positie laten zien. Szymanski zei tijdens de persconferentie dat Feyenoord heeft geleerd van de wedstrijd vorige week (2-2), waarin de Rotterdammers na rust een 0-2 voorsprong weg gaven. “We weten wat we verkeerd hebben gedaan. We weten dat de tweede helft niet goed genoeg was om de wedstrijd te winnen. Een punt is niet verkeerd, maar we weten dat we beter kunnen en deze wedstrijd kunnen winnen. In de tweede wedstrijd tegen Midtjylland gaan we dat proberen.”

Voorin krijgt Wålemark weer eens de kans om zich vanaf de aftrap te laten zien. De laatste wedstrijd waarin de twintigjarige buitenspeler basisspeler was dateert van 8 september, toen Feyenoord in een ontluisterend slechte wedstrijd met 4-2 onderuit ging bij Lazio. Danilo neemt de spitspositie weer over van Giménez, terwijl Javairô Dilrosun voor gevaar vanaf links moet zorgen.

Feyenoord staat momenteel, op basis van doelsaldo, met vier punten aan kop in Groep F van de Europa League. Lazio en Sturm Graz nemen het donderdag tegen elkaar op in Stadio Olimpico. De wedstrijd, die wordt gespeeld in een uitverkochte Kuip, begint donderdagavond om 18.45 uur en is te zien op Veronica en ESPN 2.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López, Timber, Szymanski, Kökçü; Wålemark, Danilo, Dilrosun.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor nu is dit wel het beste opstelling (op Danilo na), alleen blijf ik me altijd wel zorgen maken voor de nummer 6. Timber en Kokcu zijn te aanvallend ingesteld.

Ik had wel gehoopt dat Slot nu Giminez toch wel paar wedstrijden zou laten staan. En laat een spits ongeacht Danilo of Giminez nou gewoon keer de volle wedstrijd spelen.

13 oktober 2022 om 10:12

Verwacht ook dat Santi speelt. Volgens mij zei Slot zelfs dat het fair was om hem ook even te laten staan.

13 oktober 2022 om 10:50

Ik denk dat met de mensen die in het elftal staan en het opjagen van de Denen dat Danilo een goede keuze is. Gimenez is absoluut mijn nummer 1, maar als je hem in de 60e minuut brengt waarbij de verdediging hopelijk al veel moeite met Danilo heeft gehad kan hij het afmaken. Vergeet niet, zo is Dessers ook begonnen. Linssen sleurde en trok, Dessers voor de verlossing.

Waarom Santi maar 1 wedstrijd de kans geven? Met vertrouwen had die die 2 er wel ingeschopt tegen Twente.
Zoveel diepte en dreiging gaat van hem uit. Jammer

Het wisselen van Danilo en Gimenez heeft niet zo veel met hun prestaties te maken, maar meer met wat ze aankunnen. Beiden hebben nooit in het ritme van twee wedstrijden in de week gespeeld, vandaar dat ze nu op deze manier langzaam elkaar afwisselen. Straks, als beide deze intensiteit aankunnen, zal er een keuze gemaakt moeten worden. Nu mogen we blij zijn dat ze allebei scoren.

13 oktober 2022 om 10:45

Hou toch op joh. In de eerste maand oke, maar elk "top"ploeg speelt toch 2x per week? En Feyenoord is echt niet de enige ploeg die met druk naar voren speelt hoor.

13 oktober 2022 om 10:53

Danilo heeft vorig seizoen 20 minuten gespeeld en Gimenez komt uit Mexico met een heel ander ritme. Maar goed, dit was de verklaring die Slot hierover gaf gisteren tijdens de persco.

13 oktober 2022 om 11:53

Ja, als je prof bent en elke dag traint, plus een voorbereid, dan mag je er wel vanuit gaan dat je na 3 maanden wel 2x per week kan spelen toch? Of speelt Feyenoord zo een buitenaards hoog tempo?

13 oktober 2022 om 12:32

Geen enkele training kan een wedstrijd nabootsen. Je zal wedstrijdritme op moeten doen wil je dit aankunnen. Dan spreek je over een buitenaards hoog tempo, nee. Dat is het niet. Maar je hoeft geen inspanningsfysioloog te zijn om te weten dat Feyenoord met het hoge druk zetten een vermoeiende tactiek heeft. Gimenez bijvoorbeeld is nog geen twee maanden bij Feyenoord (tenslotte was laat zijn werkvergunning binnen).

Prima opstelling en ook begrijpelijk dat Danilo er weer in staat. Gimenez kan nog niet 2 keer per week volle bak spelen. Dan kun je hem goed gebruiken tegen Az. Uiteindelijk als Gimenez het aankan zal die natuurlijk vaste basis komen te staan.

Oke, slot is echt een toptrainer, maar hij moet echt kappen met die Danilo en in de winter moet er echt een 6 gehaald worden. Zie je trouwens ook wel weer hoe erg die Aursnes word gemist. Wat een speler is dat.

Slot is duidelijk nog zoekende naar zijn vaste 11, maar Midjyland thuis moet je prima met de punt naar voren zonder 6 kunnen. Hopen dat Dermane Karim door kan breken bij het eerste en Zerrouki of iemand vergelijkbaars gehaald wordt in de winter, dan heb je echt een hele sterke selectie hoor.

Gimenez kan volgens Slot nog niet zoveel potjes per week aan, dus hij zal het wel weten en hem fit willen hebben voor Twente. Hopelijk dat Danilo weer een goaltje maakt.

13 oktober 2022 om 12:53

Voor AZ

13 oktober 2022 om 17:14

Ohja, Twente hebben we net gehad, AZ was de volgende belangrijke pot

Volgens mij vindt Slot gewoon dat Danilo beter in het systeem van Feyenoord past en dus zal Danilo voorlopig wel de eerste spits blijven. Vergeet ook niet dat Slot de WK-periode straks gaat gebruiken om het systeem te perfectioneren en dan zijn Ali Reba , Szymanski EN Gimenez er niet bij.

Vorig jaar heeft Slot ook nooit echt ondubbelzinnig voor Dessers gekozen, hoewel die uiteraard veel meer een neusje voor de goal had dan Linssen. Danilo is wat Linssen was en Gimenez is op termijn de nieuwe Dessers. Gaat goed komen, maar even geduld.

13 oktober 2022 om 12:40

Naja uiteindelijk was Dessers eerste spits, maar net als Linssen vorig jaar schiet Danilo er gewoon steeds ballen in, dus waarom dan wisselen?

Denk dat Slot wel weet hoe zwaar hij spelers kan belasten (of het team om hem heen). Feyenoord heeft weinig blessures. Ook vorige jaar met een smalle selectie. Vergelijk het eens met PSV wat voor een waslijst zij hebben aan blessure gevallen.

Als dit echt de opstelling word dan lijkt me dit echt de meest slechte keuze.
Verdediging , middenveld en aanval stond eindelijk goed na de omzetting naar 4-3-3.
Nu alles weer gaan husselen:

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren