Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling AS Monaco: Sangaré helpt bij beslissing Clement

Laatste update:

Philippe Clement gaat vermoedelijk één wijziging doorvoeren in zijn elftal ten opzichte van het het heenduel met PSV in de derde voorronde van de Champions League. Eliot Matazo, die bij het 1-1 gelijkspel een lastige kluif had aan tegenstander Ibrahim Sangaré, wordt volgens het Algemeen Dagblad geslachtofferd voor Sofiane Diop. Voor het restant kiest Clement waarschijnlijk voor dezelfde tien namen in het duel dat om 20.30 uur aanvangt in het Philips Stadion.

Monaco spaarde in de seizoensouverture van de Ligue 1 tegen RC Strasbourg (1-2 winst) nog de halve basiself van afgelopen dinsdag. Aleksandr Golovin, Wissam Ben Yedder, Kevin Volland, Takumi Minamino, Vanderson en Matazo verschenen toen allen niet aan de aftrap. Diop, die wel startte, was in een van de doelpuntenmakers en krijgt nu ook in de Champions League (vermoedelijk) de voorkeur boven Matazo. Het betekent dat Clement vertrouwen houdt in zijn volledige aanval. Volland, Golovin, Minamino én topschutter Ben Yedder konden allen geen potten breken en werden daardoor mikpunt van spot in de Franse media.

Achter de voorhoede bestaande uit Volland, Ben Yedder en Minamino staat een driemansmiddenveld van Golovin, Diop en Youssouf Fofana. Laatstgenoemde stuurde PSV dinsdag nog bijna met een nederlaag naar huis door in de 88ste minuut de paal te raken. De gevaarlijkste man aan Monegaskische zijde was echter Axel Disasi. De centrumverdediger maakte met zijn treffer de 0-1 van Joey Veerman ongedaan en wordt in Eindhoven ook weer geflankeerd door (van links naar echts) Ismail Jakobs, Guillermo Maripán en Vanderson. Alexander Nübel verdedigt wederom het doel.

"Een eliminatie in de derde voorronde zou verschrikkelijk zijn", schrijft L'Équipe voorafgaand aan het duel in het Philips Stadion. Het staat in lijn met de opmerkingen van Clement, vlak voor de vlucht van Monaco naar Nederland. "Voor mij zijn wij mentaal favoriet", zei de Belgische oefenmeester op een persconferentie. "Ik weet zeker dat wij fysiek de betere zijn. We willen bewijzen dat we ook over twee wedstrijden de beste zijn; in de eerste waren we dat, kijkende naar al onze kansen."

Vermoedelijke opstelling AS Monaco: Nübel; Vanderson, Maripán, Disasi, Jakobs; Fofana, Diop, Golovin; Minamino, Ben Yedder, Volland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties




Haha in Nederland vind iedereen dat PSV moet winnen en in Frankrijk vindt iedereen dat Monaco moet winnen. Eén ding is zeker na vanavond wordt er in ieder geval 1 club afgemaakt in de pers.



9 augustus 2022 om 11:46

Ajax heeft in een recent verleden gehakt gemaakt van o.a lyon en lille, feyenoord speelde afgelopen seizoen marseille van de mat dus ik verwacht dat psv monaco met 2 vingers in de neus opzij zet. Buiten psg stelt die franse competitie niet heel veel voor.

9 augustus 2022 om 12:08

Dat zegt niks. Monaco zou in NL kampioenskandidaat nr 1 zijn.

9 augustus 2022 om 12:18

MrBoity hoe kan je dit zeggen.. Monaco heeft een selectiewaarde van 140 miljoen meer dan PSV.. desondanks met het PSV aanhang dr achter dat het een mooie 50/50 pot gaat worden

9 augustus 2022 om 12:23

Dat van Ajax is inmiddels ook jaren geleden, dus dan kun je niet als vergelijking gebruiken. Monaco blijft de favoriet gezien de selectie die ze tot hun beschikking hebben. De selectiewaarde is hoger en daarnaast heeft Monaco ook een hogere begroting.

9 augustus 2022 om 12:33

Geld zegt niet alles he, prestaties wel. Nederland 11 europacups tegen frankrijk 2 😉

9 augustus 2022 om 13:34

Geld zegt niet alles maar wat uitslagen van jaren terug van Ajax die echt in bloedvorm was wel?

9 augustus 2022 om 16:38

Na deze tekst ben je wel af denk ik.. waarschijnlijk ben je aan het trollen, althans dat hoop ik

9 augustus 2022 om 11:54

Onder normale omstandigheden moet PSV thuis altijd winnen van dit soort tegenstanders. Wint PSV niet, dan mogen ze ook flink ervan langs krijgen in de media.

9 augustus 2022 om 12:28

Hoewel het niet alles zegt, maar denk toch wel iets, is het verschil in totale marktwaarde. Als ik Transfermarkt mag geloven staat AS Monaco in totaal ingeschat op 337 miljoen en PSV op 200 miljoen. Is toch een significant verschil. Spelers die Monaco inbracht, maken het team niet per definitie zwakker. Als je bijv. zo'n Gelson Martins nog achter de hand hebt, dan denk ik dat de bank van Monaco toch sterker is. Denk dat we Monaco als Nederlanders zijnde echt niet moeten onderschatten.

9 augustus 2022 om 13:31

Oh onderschatten doe ik zeker niet, maar vind wel dat PSV een dusdanige naam en selectie heeft dat je mag verwachten dat PSV thuis altijd wint. Dat is de laatste jaren te weinig gebeurd op belangrijke momenten. Hopelijk draaien ze dat om.

Do or die. In Monaco had PSV in de slotfase al het geluk van de wereld, maar daar speelde ongetwijfeld de Johan Cruijff-schaal een beslissende rol. Nu heeft PSV een gemakkelijke wedstrijd achter de rug en heeft Monaco zaterdag toch het uiterste moeten gaan. Ik verwacht een zeer gelijk opgaande strijd. Wat ik van Monaco heb gezien, is dat het geen ongelooflijk effectieve ploeg is, en ik denk dat dat de doorslag zal geven. PSV heeft met Gakpo, De Jong en in mindere mate Til echte killers en ik verwacht dat PSV daarom met 2-0 gaat winnen en zich mag opmaken voor de play-offs.

9 augustus 2022 om 11:18

Monaco had ook alle geluk van de wereld dat Til de schoenendozen nog niet van zijn kicksen had gehaald, anders stond het voor dat onrustige kwartiertje al 0-2. Misschien is 1-1 wel gunstiger, verwacht niet dat Monaco nu volle bak gaat om wat te forceren. Weet je, die kwalificatie wedstrijden zijn natuurlijk super irritant, maar het zorgt wel weer voor extra veel spanning, dus we kijken er weer naar uit vanavond.

9 augustus 2022 om 11:21

Als Ajax-fan heb ik de wedstrijdspanning niet, maar ik kijk wel uit naar het duel en duim voor PSV. Ik vind het echt een 50/50 wedstrijd. Misschien 55/45 omdat PSV thuis speelt, maar persoonlijk vond ik het echt enorm gewaagd aan elkaar. Die slotfase viel te verwachten met maar twee dagen rust. Heb je er vertrouwen in?

9 augustus 2022 om 12:44

Ik zet altijd een (klein) beetje geld in op Europese wedstrijden van de rivaal, dan kan ik "echt" juichen als ze winnen

9 augustus 2022 om 12:48

Eigenlijk hetzelfde als jij, ze zijn inderdaad zo erg aan elkaar gewaagd dat ik vanavond niet even de overtuiging heb dat deze pot binnen is. Vandaar de spanning 😅 Maar hopelijk komen ze snel op voorsprong, dat geeft al vaak wat meer rust.

9 augustus 2022 om 11:27

Monaco heeft tot het uiterste moeten gaan zaterdag, maar wel met de B/C ploeg. Dus dat maakt qua fitheid weinig verschil met PSV.

9 augustus 2022 om 12:12

Heb je de tekst gelezen merendeels is gespaard afgelopen weekend bij Monaco.

9 augustus 2022 om 12:47

@suarez7: misschien is het verstandig om de volgende keer eerst de tekst te lezen en dan te reageren? Er staat letterlijk in de tekst dat Monaco veel spelers heeft gespaard afgelopen weekend.

Alleen maar mooi als Diop speelt ipv Matazo, nu haal je dan een verdedigende middenvelder eruit voor een aanvallende middenvelder.

Laten we hopen op een prachtige pot vanavond!

9 augustus 2022 om 11:27

En laten we vooral hopen dat PSV dik gaat winnen!

Volgens de bookmakers is PSV (licht) favoriet. Toch denk ik dat het een echt 50/50 duel is. Zou mooi zijn als het eindelijk een keer weer lukt voor PSV. Heb er eerlijk gezegd wel een hard hoofd in na de laatste 20 minuten vorige week.

9 augustus 2022 om 11:55

Belangrijk om zo min mogelijk vrije trappen en corners weg te geven. Daar kwam eigenlijk al het gevaar vandaan van Monaco. Die hebben uit open spel niets gecreëerd.

9 augustus 2022 om 12:07

Als je in die situaties word verslagen heb je niks te zoeken in de CL. Ik ben het wel hrlemaal met je eens.

Snap niet waarom embolo en Martins niet in de basis beginnen

PSV is gewoon duidelijk favoriet vanavond. Wedstrijd in Monaco vertekende op het laatst vanwege fysieke malheur bij PSV. Nu is men fitter en speelt ook nog eens thuis. Ik heb er al een paar wedjes op gezet. PSV door naar de volgende ronde...

Ik verwacht dat AS Monaco dit vanavond afmaakt op een slinkse manier. Met spelers als Volland, Ben Yedder, Minamino, Golovin etc genoeg kwaliteit in de selectie daar. Waarbij PSV alleen Sangare misschien heeft die kwalitatief meekan op CL niveau en de rest van het elftal daar (nog) niets te zoeken heeft. Voor PSV zou het ook gewoon beter zijn om in de Europa League te spelen aangezien daar de laatste jaren al moeite zat mee hadden in de groepsfases.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren