Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermeer geniet: ‘Het was heerlijk, dit smaakt natuurlijk naar meer’

Laatste update:

Kenneth Vermeer kreeg woensdag weer eens de kans onder de lat bij Feyenoord. De doelman, die meteen de aanvoerdersband droeg, speelde een goede wedstrijd tegen Napoli (2-1) en prijst na afloop de inzet van zijn ploeg. Vermeer geeft toe te hopen op meer speeltijd, al gaf Giovanni van Bronckhorst reeds aan dat Brad Jones zondag weer keept in de Eredivisie.

Feyenoord herpakte zich na een vroege tegentreffer. Het leek 1-1 te worden, maar Jeremiah St. Juste bepaalde in de blessuretijd anders. "We hebben vandaag als team gestreden. We kwamen snel op achterstand. Daarna hebben we het als team goed opgepakt en het fantastisch afgesloten met een zege met tien man", concludeert Vermeer, doelend op de rode kaart van Tonny Vilhena in de slotfase.

De sluitpost erkent dat het Champions League-avontuur 'moeilijk' begon met een 0-4 nederlaag tegen Manchester City. Toch merkte hij dat zijn ploeg daarna stappen zette. "We hebben het toernooi goed afgesloten. Dit nemen we mee naar de competitie. We zitten nu in een goede flow", aldus Vermeer voor de camera van Veronica. "Het was heerlijk om weer mee te doen. Ik heb ervan genoten. Dit is heel wat anders dan een potje met het tweede. Natuurlijk smaakt dit dan ook naar meer."

Hoort Kenneth Vermeer vast in de basis bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je moet natuurlijk gewoon durf en lef tonen. Feyenoord en met name Gio hebben te weinig ballen getoond om echt wat te kunnen presteren in de CL. Je hebt maar 1 poging en dat zijn 6 wedstrijden alles geven. Ga je beangstigend en met teveel respect de wedstrijden in, dan wordt je overlopen. Ook al heb je een mindere team, met een sterke blok waarbij spelers durven te spelen en volle inzet tonen, kun je gewoon prestaties leveren. Jammer dat dat niet is gebeurd.

Wel mooi voor Vermeer om weer te keepen en dat in de CL. Wint meteen een CL wedstrijd met hem erbij. Als Jones matig blijft presteren zie ik Vermeer wel weer 1ste keeper worden.

6 december 2017 om 23:22

ook veel voorsprongen gewoon onnodig weggeven net als bijvoorbeeld tegen shaktar. Dan had je nog last minute man sterling..

6 december 2017 om 23:37

Ik volg feyenoord niet echt, maar Vermeer is een veel beter keeper dan Jones, hoezo is hij reserve?

6 december 2017 om 23:45

1- blessures
2- vorig jaar haalde Jones een stabiel hoog niveau dat Vermeer nooit heeft aangetikt in het Feyenoordshirt.
3- vrijwel elke hoge bal is billenknijpen met Vermeer op de goal
...daarom dus

6 december 2017 om 23:49

Onzin. Jones is dit jaar gewoon kut met peren. Vermeer had al veel eerder onder de lat moeten staan.

7 december 2017 om 00:27

Los vh feit dat Jones slecht keept dat jaar blijven punt 1, 2 en 3 overeind staan.

hopen dat ajax, PEC en AZ verliezen en dan op ze inlopen door Utrecht opzij te zetten. alhoewel Utrecht-uit toch een heel pittig duel is. Hopen dat ze de strijdlust laten zien net zoals tegen PSV

7 december 2017 om 10:28

Precies , dat is geen pech. Gewoon een gebrek aan scherpte. Onbegrijpelijk dat ze het weer lieten gebeuren, eerst thuis tegen City. Toen uit bij Shaktar en nu weer

Kan je lang wachten Kenneth, of je moet een transfer maken haha. Dit gevoel meenemen naar zondag, daar moeten we winnen.

Vermeer moet erin. Een aantal snelle anticipaties die ik vandaag zag had Jones hem niet nagedaan en deze waren cruciaal voor het resultaat vandaag. Hij heeft punten gepakt.

Als Van Bronckhorst blijft vasthouden aan Jones, dan heeft hij geen inzicht. Jones heeft al veel houdbare ballen doorgelaten. Wordt tijd dat Vermeer gaat keepen.

Vermeer had er al veel eerder in moeten staan. Jones had vorig jaar een fantastisch seizoen, maar dat hadden de meeste Feyenoord (basis) spelers. Dit seizoen maakt Jones veel fouten en zou een tijdelijke vervanger voor Vermeer zijn. Ja hij heeft verlengd, maar als je dan meerdere wedstrijden fouten maakt, moet Vermeer weer een kans krijgen. Keepte gisteren echt een prima wedstrijd, mede dankzij hem uiteindelijk 3 punten gepakt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren