Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vermeend Ajax-doelwit Ianis Hagi laat Genk na halfjaar alweer achter zich’

Laatste update:

Ianis Hagi was een halfjaar geleden een van de meest besproken spelers van de zomerse transferperiode en de aanvallende middenvelder werd nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar onder meer Ajax. Racing Genk was uiteindelijk de club die met het talent aan de haal ging, maar het dienstverband van Hagi in België lijkt van korte duur te zijn.

Genk betaalde FC Viitorul afgelopen zomer vier miljoen euro voor de 21-jarige spelmaker. Ondanks drie goals en vier assists in negentien wedstrijden weet Hagi de hoge verwachtingen echter nog niet waar te maken en volgens Het Laatste Nieuws is de tienvoudig international van Roemenië nu hard op weg naar het Rangers FC van manager Steven Gerrard.

Hagi wordt volgens de berichtgeving uit België donderdag nog in Glasgow verwacht. De middenvelder zal vervolgens medisch gekeurd worden, waarna zijn komst op huurbasis afgerond kan worden. The Gers hebben naar verluidt ook de optie om hem na afloop van dit seizoen voor vijf miljoen definitief over te nemen.

Hagi hoopt in Schotland weer een basisplaats te veroveren, zodat hij in beeld blijft voor de Olympische Spelen van aankomende zomer. De creatieveling heeft zijn zinnen gezet op deelname aan het toernooi met Jong Roemenië. Daarnaast zou hij met Rangers nog een rol kunnen spelen in de strijd om de Schotse landstitel, al is de achterstand op koploper Celtic momenteel wel vijf punten.

Lijkt Rangers FC jou een goede club voor Ianis Hagi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"daarnaast zou hij met Rangers nog een rol kunnen spelen in de strijd om de Schotse landstitel, al is de achterstand op koploper Celtic momenteel wel vijf punten."de achterstand is weliswaar 5 punten maar Rangers hebben nog wel een wedstrijd minder.

30 januari 2020 om 15:04

Staat toch niks verkeerd ? 😬

30 januari 2020 om 15:08

Het klopt inderdaad dat de achterstand 5 punten is, maar met een wedstrijd minder is het gat natuurlijk (mogelijk) kleiner.

30 januari 2020 om 15:39

In de Schotse competitie is dat echter wel een erg belangrijk punt gezien rangers en celtic bijna alles winnen. Des te verrassender was het verlies tegen Hearts van Rangers laatst

Denk een prima club en competitie voor Hagi. Leuk en talentvol spelertje, maar hij moet nog stappen zetten. Qua talent zal hij er daar waarschijnlijk meer bovenuit steken dan in België en hopelijk kan hij daardoor ook beslissender zijn.

30 januari 2020 om 15:42

Dat weet ik niet want hij had het in België al fysiek lastig. Wat gaat dat dan geven in een competitie als de Schotse, die nog fysieker is dan de Belgische? Ze laten hem bij Genk misschien ook dat makkelijk gaan. Ik dacht trouwens dat er deze zomer sprake was van een transfersom van 10 miljoen, en nu lees ik hier 4 miljoen. Iemand meer info? Zal eerder 4 miljoen zijn gezien het feit dat ze hem na een paar maand al laten gaan.

30 januari 2020 om 15:51

Het is precies zoals jij zegt. Er werd in de media gesproken over een transfersom van 10 miljoen en er zou (zogenaamd?) veel belangstelling zijn van redelijk grote tot grote clubs als Ajax en Fiorentina. Uiteindelijk was dat dus allemaal een redelijk grote show, was de belangstelling blijkbaar een stuk minder en de transfersom dus uiteindelijk ook... Verder is de Schotse competitie wel fysieke, maar lomper. De Belgische competitie combineert fysiek ook meer met atletische spelers. Ondanks dat de competitie fysieker is, kan Hagi daar denk wel beter profiteren van de lompheid in het spel daar.

30 januari 2020 om 15:58

Denk een gevalletje die vooral teert op zijn achternaam en in werkelijkheid minder goed is dan steeds beweerd wordt. Ik hoop echter dat hij slaagt bij de Rangers. Zou leuk zijn voor de Rangers en voor G. Hagi, van wie ik steeds fan was😀

Apart, maar Rangers is ook gewoon een mooie club. Opvallend dat Genk hem laat gaan.

30 januari 2020 om 15:33

Bwa als Genk fan kan ik enkel zeggen dat hij buiten een goede traptechniek niets bijzonders heeft. Teert vooral op de naam van zijn vader.

30 januari 2020 om 17:24

Dan hadden ze dat van de zomer ook kunnen weten, toch? Dus het blijft een raar verhaal.

Enorm jammer dat hij zo snel weg gaat. Kwam fysiek blijkbaar enorm te kort en kon nog steeds geen volledige match meedoen. Maar heeft wel enorme traptechniek laten zien zoals die penalty's met beiden voeten. Had van mij veel meer kansen moeten krijgen ipv Paintsil tevoorbeeld.

30 januari 2020 om 15:35

Blijkbaar was het ook een mentaliteit probleem... Ging nooit voluit op training en liep er de kantjes van af. Heb ik mogen vernemen van een goede bron binnen Genk.

30 januari 2020 om 15:41

Als je ook zijn houding al bekeek deze zomer met z'n praatjes en die van z'n vader dan kon je zo iets verwachten. Heeft echt wel talent aan de bal, maar is nog n ukkie!

30 januari 2020 om 15:46

@binnyinderdaad, het kon niet snel genoeg gaan voor de heren Hagi. Moest binnen de 5 wedstrijden een vaste basisplaats kregen. Kreeg eerst invalbeurten van 15 min, waar hij het niet onaardig deed en kreeg daarna 2x een basisplaats waar hij gewoonweg nergens was. Daarnaast bleef er ineens niets over van die fijne traptechniek en trapte hij elke vrijeschop of hoekschop veel te ver. Mocht ie terug banken en heeft sindsdien eigenlijk nooit een glimp laten zien van die 10 miljoen die Genk voor hem heeft betaald. Edit : Genk betaalde FC Viitorul afgelopen zomer vier miljoen euro voor de 21-jarige spelmaker. Ondanks drie goals en vier assists in negentien wedstrijden weet Hagi de hoge verwachtingen echter nog niet waar te maken en volgens Het Laatste Nieuws is de tienvoudig international van Roemeniã« nu hard op weg naar het Rangers FC van manager Steven Gerrard. Dit klopt overigens niet, in de media werd gezegd 4 miljoen maar echte transfersom ligt vele malen hoger -> - 10 miljoen euro (ook vanuit een bron die binnen Genk werkt)

30 januari 2020 om 15:38

Je kan beter met een voet alle penalty's er in schieten dan ze met 2 voeten te kunnen nemen.klinkt een beetje als een circusvoetballer

30 januari 2020 om 15:48

Lijkt me inderdaad een compleet nutteloze skill, meer iets om mee te pronken. Je kunt nooit precies even goed zijn met beide benen, dus dan ben je kennelijk bereid om een iets minder goede penalty te nemen om te kunnen laten zien dat je mindere been erg goed is.

Ik was hem al compleet vergeten. De eerste weken van het seizoen was hij nog geregeld in actie bij Genk, maar kon nooit een volledige wedstrijd aan. Dan heb je op jonge leeftijd echt een dik probleem hoor.

Mikel Arteta pakte Glasgow Rangers ook mee om later bij een Europese topploeg succesvol te zijn. Hagi kan hetzelfde pad bewandelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren