Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Verlies of gelijkspel tegen Barcelona betekent einde van Blanc in Parijs'

Laatste update:
/

Volgens Le Parisien heeft Laurent Blanc komende week een klein mirakel nodig om aan te mogen blijven als coach van Paris Saint-Germain. De oefenmeester ligt al sinds de start van het nieuwe seizoen onder vuur en het gelijkspel tegen Toulouse van zaterdagavond (1-1) heeft zijn positie er niet beter op gemaakt. Dinsdagavond wacht de loodzware thuiswedstrijd tegen Barcelona.

Bronnen rondom de club melden in de krant dat alleen winst op de Spaanse grootmacht voor Blanc volstaat om het vertrouwen van de clubleiding te behouden. Ieder ander resultaat betekent hoogstwaarschijnlijk het einde van zijn nu iets meer dan een jaar durende dienstverband bij PSG. Le Parisien rept zelfs al over eventuele opvolgers.

Zo wordt Roberto Mancini beschouwd als de belangrijkste kandidaat om de taken van Blanc over te nemen. Hij zou samen met Leonardo, die de club in 2013 verliet, de taak krijgen om van de sterrenformatie weer een geoliede machine te maken. Paris Saint-Germain staat momenteel derde in de Ligue 1, maar heeft nog nauwelijks weten te overtuigen. Ook de ouverture in de Champions League tegen Ajax (1-1) stemde de machtige eigenaren verre van tevreden.

Laurent Blanc ontslaan is de oplossing voor PSG

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Roberto mancini omg hoe is het toch mogelijk dat die man steeds grote clubs mag blijven trainen...

28 september 2014 om 09:38

Waarschijnlijk krijgt hij daar geen salaris voor... Er wordt dan bij de salarisonderhandelingen besproken hoeveel hij moet betalen om trainen te mogen geven.

28 september 2014 om 09:39

Inderdaad. Hoe kun je met zoveel aanvallende kwaliteiten een verdedigende trainer aanstellen. Die kerel liet de oren al hangen naar Yilmaz en Melo bij Gallatesaray. Laat staan wat Cavani, Zlatan en Silva zo te zeggen hebben daar.

28 september 2014 om 10:26

Zlatan kan het geen ene reet boeien, Mancini zal echt niks te zeggen hebben over hem

28 september 2014 om 12:32

Ik rouw er niet om, heb er goeie herinneren eraan met Roberto Mancini tegen Ajax

28 september 2014 om 13:18

Ik snap er ook helemaal niks van.. Kan gewoon niet geloven dat ik dit lees

Haha Mancini.. Die zet waarschijnlijk alleen Ibra in de spits en dan derest van de posities verdedigers. Echt heel dom als ze dit doen..

Poll : Totaal mee eens. Villas-Boas als opvolger.

28 september 2014 om 10:24

Ron jans

28 september 2014 om 10:36

VB zit in Rusland en doet het goed...

Nou ja zeg, Zlatan is langdurig en veeldurig geblesseerd en dat is PSG automatisch 50% minder. Zo niet nog minder.

Zlatan zal waarschijnlijk meespelen tegen Barcelona maar zal nog niet in topvorm verkeren. Een nederlaag tegen het heel erg sterke Barcelona in Parijs is haast onvermijdelijk. Nu klink ik als Barcelona fan erg arrogant, maar ik vrees dit PSG echt niet hoor, alhoewel Zlatan altijd geniale dingen kan doen, ook als hij niet helemaal fit zou zijn.

28 september 2014 om 11:02

Ik vraag me af wat er gaat gebeuren als Zlatan stopt/einde contract is. Zlatan betekent zo veel voor dit team en is één van de redenen waardoor het zo goed draait.

Spelers zullen wel blijven komen omdat ze veel kunnen verdienen maar als je al met moeite kampioen wordt in Frankrijk (dit seizoen bv.) en het niet goed doet in de CL. Gaan ze dan nog wel komen?

28 september 2014 om 13:33

Ja vast wel, alleen wanneer Zlatan stopt zal het team meteen een heel stuk minder zijn. Tenzij Messi of Ronaldo naar Parijs gaat.

Mancini bij psg die vliegt er dan ook naar een jaar uit tactisch onbenul

Wat doet Rijkaard momenteel? Misschien dat hij een optie is.

Mancini en geoliede machine in 1 zin gebruiken kan noet vz, kom op..

Eindelijk, wat 'n dramacoach. Niks voor Rijkaard?

Toen ik de kop las hoopte ik dat Blanc ten minste aan zou blijven tot PSG-Ajax. Maar als Mancini de opvolger wordt maakt het niet zo veel uit… de ene incompetente coach voor de andere, het is alsof de leiding van PSG de competitie ondanks het spelersmateriaal toch spannend probeert te houden.

Dan is hij al weg, want ik zie ze 100% verliezen van Barcelona in deze vorm.

Wellicht Co Adriaanse bij Psg?

28 september 2014 om 11:23

is co adriaanse wel internationaal aangelegd...geen naam en geen faam....marwijk wel..de wk

Lijkt me een mooie klus voor Gert-Jan Verbeek, met Alex Pastoor als trouwe assistent.

iedereen is van marwijk vergeten ...

28 september 2014 om 11:21

En bijna iedereen is vergeten dat er niet alleen Nederlandse coaches zijn.

Ze moeten winnen maar dat wordt wel heel moeilijk zonder Thiago Silva.
Want met David Luiz gaat dat echt nie lukken.
Lavezzi is ook geblesseerd.
Alles is tegen Paris dit jaar.

Boek je vakantie maar vast Blanc!

Waarom Mancini idd? Tactisch onbenul die steeds goede baantjes krijgt zonder reden. Zet dan Conte er neer.

28 september 2014 om 12:02

Conte heeft dan een dubbelfunctie, lijkt me niet optimaal. Misschien Di Matteo?

Mancini? Die noob die antivoetbal speelde met Man city terwijl ze bakken geld uitgaven aan goede spelers? Serieus dan snap je weinig van voetbal als dat een overweging is, dan wordt het echt niet beter.

PSG, gooi Blanc er niet uit. Er is momenteel geen betere coach beschikbaar. Als de namen Di Matteo, Mancini en Rijkaard voorbij komen dan weet je wat er beschikbaar is. Niet veel dus...

28 september 2014 om 18:34

Di Matteo is toch wel redelijk coach vind ik, beter dan Mancini in ieder geval. Heb me twijfels over Psg.

Off: Wat is er eigenlijk met Lisandro Lopez gebeurt, vond hem wel smaakmaker bij Lyon

Veel zal afhangen van komende dinsdag als ze die verliezen en Ajax wint uit bij Apoel zie ik PSG er nog in de groepsfase uitvliegen ook. En PSG moet juist dit jaar iets presteren in Europa, anders stopt de eigenaar met geld toestoppen.

Als coach zou ik Frank de Boer polsen. Of hij naar PSG wil is weer wat anders, verder lijkt me Fabio Capello wel geschikt voor deze selectie.

Dat is nog eens een ultimatum. Alleen mogen winnen van een tegenstander als Barcelona. Ga er maar aan staan.
Trainerswissel is bijna nooit de oplossing trouwens, zorgt alleen maar voor meer onrust.

28 september 2014 om 13:34

Klopt, maar een trainer kan tactisch zo matig zijn dat het beter voor een club zou zijn als die trainer vertrekt. Dan heb ik het niet over Blanc, want dat kan ik niet goed beoordelen, aangezien ik Paris nooit zie spelen.

Op papier is Barcelona gewoon beter.
Als alleen winnen van Barcelona nog goed genoeg is om als coach aan te blijven, dan is alle credit na het gelijke spel met Ajax al opgegaan en is het binnenkort toch over.

Mancini is beter dan Blanc dus slechter zouden ze het niet kunnen doen

Als Mancini aan het roer komt, krijg ik alleen maar meer vertrouwen in overwintering van Ajax. Die man is tactisch gezien zo'n onbenul. Hij bakt er echt helemaal niks van imo.

Die trainer van Roma lijkt me een betere keus. Of haal die gast van PEC Zwolle (ik kan even niet op zijn naam komen), die weet ook een hecht collectief te smeden. Je hoeft niet altijd naar gehypte/grote namen te kijken wanneer je een goed team wil bouwen. In ieder geval is alles, maar dan ook echt alles beter dan Mancini.

Is Di Matteo niks voor ze?

Als ze maar niet voor Mancini gaan dat zou echt een verschrikkelijke keuze zijn. Ik weet niet hoe hij aan een goeie naam als trainer komt maar je ziet toch dat dat soort namen altijd terugkomen, ongeacht zijn eerder tegenvallende prestaties bij Manchester City en Galatasaray. Ik zou sowieso voor een Fransman gaan, dan behoudt je toch enigszins je identiteit met al die buitenlandse sterren in je team.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren