Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verleden bij Barcelona speelt geen rol: ‘Ik zou zeker naar Real Madrid gaan’

Laatste update:

Adama Traoré maakt furore bij Wolverhampton Wanderers, ook dit seizoen een van de smaakmakers in de Premier League. De Spaanse aanvaller met Malinese roots kende zijn opleiding bij Barcelona en speelde zelfs even in de hoofdmacht. Een terugkeer in het Camp Nou lijkt Traoré echter niet wenselijk. De 23-jarige aanvaller van the Wolves zou bij een eventuele comeback in LaLiga eerder voor Real Madrid kiezen.

"Mocht de mogelijkheid zich voordoen, dan zou ik zeker naar Real gaan", verklaart Traoré in het Spaanse televisieprogramma Jugones. "Er was destijds een misverstand met Barcelona, mijn vertrek daar verdient niet de schoonheidsprijs, maar dat verhaal hou ik liever voor mezelf." Traoré debuteerde in november 2013 zijn debuut voor Barcelona, als invaller voor Neymar in het duel met Granada. Enkele dagen later kende hij zijn vuurdoop in de Champions League in de wedstrijd tegen Ajax.

Nuno: 'Geen beslissingen door scheidsrechters kilometers verderop'

Traoré staat evenwel open voor een terugkeer in Spanje, ondanks een tot medio 2023 lopend contract bij Wolverhampton. "Ja, waarom niet?", bevestigt de aanvaller in Engelse dienst. Aan de andere kant wil hij de Premier League ook niet zomaar achter zich laten. "Ik heb de belofte gedaan om een van de beste spelers in Engeland te worden", aldus Traoré die in 2018 overkwam van Middlesbrough en in Engeland verder voor Aston Villa speelde.

Jürgen Klopp was zondag na afloop van de 1-0 overwinning van Liverpool op Wolverhampton lovend over de bijna wekelijks uitblinkende Traoré. "Hij is een heel groot talent. Als je hem ziet spelen, zou je niet denken dat hij nog maar zo jong is. Hij heeft eindelijk de juiste manager (Nuno, red.) gevonden en komt het er allemaal uit. We wisten allemaal dat het een keer zou gebeuren." Traoré staat op Nieuwjaarsdag met zijn club tegenover laagvlieger Watford.

Zie jij Adama Traoré ooit bij Real Madrid terechtkomen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In de Premier League echt op zijn plaats. Een sterke vent, maar ik vind het geen zicht. Zo gespierd zijn als voetballer, heb je dat echt nodig? Vind ik niet. En om op de vraag te antwoorden: voor Real en Barca denk ik niet dat hij dat niveau zal aankunnen.

31 december 2019 om 17:21

Zijn gespierde lichaam en zijn snelheid zijn toch wel een goede combinatie, probeer die vent maar eens van de bal te zetten. Ideaal voor in de premier league, maar voor bij Madrid te gaan spelen mist hij toch wel wat overzicht. Dat is dan ook een van de redenen dat hij niet is doorgebroken bij Barcelona. Ps: zonder dat gespierde lichaam had hij Mendy niet zo maar even opzij geduwd en hadden ze mogelijk geen punten gepakt tegen City.

31 december 2019 om 17:58

Adama is al jaren de speler met de meeste dribbels vd PL. Was zelfs boven Hazard en KdB. Echter is zijn rendement ontzettend laag. Hij begint aan een dribbel tegenover 3 man zonder enig plan of overzicht om een een tweetje aan te gaan.

31 december 2019 om 20:57

Nou ik heb het interview (in het Spaans) net gezien, en hij zegt dat hij niet naar de sportschool gaat (niet met gewichten traint) en dat het puur genetisch is. Dat beschrijf dus zn behendigheid dus..

31 december 2019 om 17:23

Het zegt natuurlijk een hoop over deze jongen dat hij zijn lichaam zo verzorgd. Daar is een hoop discipline voor nodig. Hij is altijd dreigend, wie weet hoe hij zich ontwikkelt.

31 december 2019 om 17:27

toch is dit wel een zeldzame voetballer. de meeste gespierde voetballers leveren hun snelheid en explosiviteit in maar Traore heeft het gewoon alle drie. ik weet niet waar zijn plafond ligt maar hij is nog jong dus wie weet hoe goed hij nog kan worden in de toekomst. de laatste tijd speelt hij iig indrukwekkend goed. op dit moment zie ik hem idd ook nog niet slagen bij een Real

31 december 2019 om 17:28

Ik vind hem ook meer op een bodybuilder lijken dan een voetballer, maar goed, zolang hij goed kan dribbelen en behendig is, prima.Ik ben ook benieuwd of hij zich nog kan verbeteren. Vooralsnog heeft hij niks te zoeken in La Liga, BPL past beter bij hem. Een speler voor Klopp.

Echt een topatleet deze Adama. Explosief, heeft een goed schot en zorgt altijd wel voor dreiging. Wel vind ik dat hij geen topniveau heeft als het gaat on combineren met z’n teamspelers. Zie hem niet echt slagen bij een topclub

31 december 2019 om 19:48

Past best in de manier van spelen van Real, het middenveld combineert en stuurt die buitenspelers weg, en als hij weg is dan is hij echt weg haha
Voor de rest is zijn eindproduct echt heel erg vooruitgegaan en zijn techniek is eigenlijk best goed voor zijn bouw en type speler. Het is wel te vroeg en hij is nog jong dus misschien later.

31 december 2019 om 20:16

Wolves spelen best wel vaak op de counter, dan komt zijn snelheid en kracht wel van pas. Maar bij Real of Barca, waar het spel gemaakt moet worden en de ruimtes klein zijn, is hi niet echt goed

Goed bezig de laatste weken, maar nu niet overdrijven. Voor Real Madrid komt hij (voorlopig?) nog te kort hoor.

Ze hebben al teveel buitenspelers daar. Eerst maar verhuren/verkopen. Adama is wel echt voor de PL gemaakt denk ik maar vooral die Spaanse spelers gooit hij zo de tribune in haha. Bale zal wel weggaan dan als dit waar is natuurlijk.

Hij lijkt mij meer een speler voor Atletico.
Daar zal hij beter tot zijn recht komen denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren